Spring inside

 
 
Blev lite nostalgisk för någon vecka sedan och köpte en sådan här blomma. Hos mor och far har dem sådana här i trädgården och jag minns hur jag gillade dem när jag var yngre. Kunde inte låta bli att köpa. Men det blev ju lite vår fint här inne i alla fall.

Time for weekend

 
Men det här budskapet kastar jag in handduken för helg. Ta hand om varandra. Ta hand om dina nära och kära. Trevlig helg!

Dinner table

 
 
 
Här är vårt senaste möblemang, egentligen så hade vi nog inte tänkt att ha något finare bord i vardagsrummet. Men det blev rätt bra ändå. Tycker själv att det blev urläckert med fyra färger på stolarna. Dem här bilderna är tagna precis efter att vi fått ihop allt, så duken är lite provisorisk och lite så. Ville mest bara visa er. Bordet gick på 400kr och stolarna 50kr/styck. Det kan man kalla kap va?

Akire design

Dem här smyckena fick mina systrar i alla hjärtans dag present av mig. Gjorde dem utifrån vad dem gillar, vet att dem tycker att det är roligt att få smycken när jag tillverkar själv. 
 
 
 

Blå cowboy

 
 
 
 
Nu när jag rensat här hemma under två veckor fann jag dessa skor. Hade helt glömt bort att Haag köpte dem på rean, även om det inte är säsong för dem nu. Men jag fick en liten påminnelse till våren, som jag hoppas kommer snart. Köpta på h&m, på rean.

Danny Saucedo

 
En fredag som idag tänker jag bjuda på en snygging och det blir ingen mindre än Danny Saucedo! Tycker att han har blivit mycket snyggare och ser lite mer vuxen ut just nu! Just nu leder han melodifestivalen som programledare. Han har fått en grammis och senaste snackisen är väl hans nya förhållande med Molly sanden. Han är född 1986,  så det är en goding vi har att göra med.

Valentine's day

 
Glad alla hjärtans dag!

Glödlampa

 
Att ha glödlampor som lampor är ju väldigt häftigt just nu. För ett tag sen såg jag denna balla lampa. Om jag hade haft någonstans att ha den hade jag köpt den direkt. Denna är större än en fönsterlampa så den passar bättre över ett bord till exempel. Riktigt ball!!

Grisar lever lyxliv i Västindien

Har ni hört talas om att det finns grisar på en ö i Västindien? Tro det eller ej, men det finns det. På big major cay närmare bestämt. Man tror att det var sjömän som släppte av dem på ön och glömde hämta dem eller inte brydde sig om det, men grisarna trivs och dagarna består av att äta, sova och bada. 
 
 
 

RSS 2.0