Kvällen

Hej vänner!
Vad hittar ni på? Jag sitter här med mitt skadade knä, jag trillade innan när syster lyckades övertala mig till att åka inlines. BIG MISSTAKE!

Nu ska jag i alla fall ta och klä på mig lite mer kläder så ska jag och tommypojken åka iväg och handla. Mys på det.
Ikväll väntar desperate housewives, spännande värre!
Jag återkommer med bilder senare!
Puss på er!

GoJane Gooooo


Dem här gillar jag i massor! Skitsnygga och enkla. Jag gillar att det finns i roligare färger också, dem lila tycker jag är extra fina och jag är säker på att dem skulle passa mina fötter perfekt, hihi ;)
Annars har ju GoJane väldigt många fina skor och jag skulle gärna vilja lägga vantarna på flera stycken, säkert halva sortimentet. Ops ;)

Bilder: Gojane

Kitty var törstig

Igår var visst Kitty väldans törstig och hon vägrade att dricka ur sin matskål utan skulle dricka ur glas. Glaset fick inte heller stå på golvet utan var tvungen att stå på ett bord. Knas katt :P


En liknande



r är en av klänningarna i Elise Ryan inlägget. Denna ser precis ut som dem andra framtill men skillnaden är att den har dragkedja bak och att den faktiskt är en halterneck modell. Det beror ju helt på vilken typ av modell man gillar, annars är denna ett bra tips. Den går loss på 515Kronor, så den är några kronor billigare än Elise Ryan modellen.

Bild: asos.com

Tisdag

Godmorgon på er!
Jag var visst extra trött idag märkte jag eftersom jag sov ända till nio. hihi, det var säkert välbehövligt. Någon gång måste man ju sova ut.

Det är riktigt trist väder här idag, ser ut som att det ska börja regna när som helst. Jag som tänkte ge mig ut på promenad, nåja, jag väntar lite och ser vad som händer så jag inte blir dyblöt om jag går ut.

Jag måste bara säga tack alla sötisar för alla fina kommentarer! Ni är så himla söta!

Tugga med stil



Jag är egentligen inte så mycket för tuggummi utan det var mest något man tuggade i skolan efter lunch eller som man tuggar på en utekväll om man ätit eller liknande, vet inte hur länge sen det var jag tuggade tuggummi nu. Tuggummi gör så att man lurar magen och den tror att det kommer ner något då det inte gör det, därför blir man hungrig fortfare och då äter man, vilket egentligen inte är bra. MEN om man nu ändå ska tugga det så varför inte göra det med stil? ;)

Ni hittar dessa hos Bluebox

Ball nyhet hos Asos


Jag tycker den är klänningen var riktigt ball! Jag gillar färgerna och att den var lite annorlunda, men frågan är bara hur instängd man skulle känna sig med banden korsade framför och inte bakom. Kanske det känns som stryptag? Nåväl, vi får väl hoppas att det är mjuka band. Läcker är den i varje fall!

Bild: Asos.com

Ser ni skillnad?



Det finns rörigt många Elise Ryan klänningar och kopior på denna fina klänninger överallt helt plötsligt. Lite som babyboom fast med Elise Ryan. Elise Ryan eller inte, frågan är; Kan du se skilland vilka/vilken som äkta och vilken/vilka som inte är det?

Priset är också ganska roligt, nelly hade ju sina från 479Kronor först men sen ändrade dem till 599Kronor. På Gina Tricot kostar den 299Kronor och på Asos finns den för cirka 515Kronor. Vad är priset värt, att ha en äkta som kostar i plånboken eller kan du nöja dig med en liknande för plånbokens skull?

Bilder: Gina Tricot, Nelly, Asos

Godmorgon ny vecka!

Så var det måndag igen och ny vecka, det känns helt okej.
Helgen har verkligen varit lång och jag somnade på soffan i lördags. Det var riktigt länge sen jag var så trött men det kändes ändå bra att vara så trött faktiskt.
r jag gick i skolan var jag alltid utmattad på fredagarna och om man kollade på tv då brukade jag somna runt åtta, haha :P

Igår förlorade vi en timme också men trots det så går vi mot varmare tider eftersom det nu faktiskt är sommartid. Härligt!
Nu ska jag fira med frukost.
Puss på er!

Rare Fashion

Jag gillar verkligen märket Rare Fashion hos Nelly, tycker deras klänningar är ursöta. Nu har dem fått in den här nyheten och jag blev precis lika kär i den som dem andra, gud så söta dem är! Du hittar den hos Nelly och för 449 Kronor blir den din.

Bild: Nelly.com

Härlig dag!

Hej vänner!
Vi har haft toppen väder här hela dagen med sol och värme. Dessutom blåste det inte så mycket heller så det blev ännu skönare så jag och tommy tog en liten promenad och fika efter det. Riktigt mys!

Snart väntar Gossip Girl och senare efter det blir det sanningens ögonblick, åh!
Jag ska köpa mig en vårjacka också, men jag kan inte riktigt bestämma mig. Några tips?

Nytt från Elise Ryan

Nelly
har fått in lite nytt med bland annat denna klänning från Elise Ryan. Tycker den är supersöt och den skiljer sig lite ifrån dem andra Elise Ryan klänningarna. Priset går loss på 459 Kronor, men det är den helt klart värd tycker jag!

Bild: Nelly.com

Söndag

Hej vänner!
Hur står det till mer er? Själv så har jag en aningens huvudvärk och lite allergi, men det går väl över det med.

Helgen har varit lång känns det som. I fredags så var jag iväg näst intill hela dagen sen hade jag och tommy det mys på kvällen med kinamat, mums!

På lördag åkte jag och tommy iväg en sväng till Värnamo och när vi kom dit visade det sig vara marknad där och herrejösses vilket pådrag det var. Men det var bara trevligt och roligt.
Tommy köpte några tröjor som jag var med och valde sen bara det av hemåt, lagom tills vi kom hem skulle vi iväg igen. Till min kusin på kalas, mycket trevligt att träffa dem alla och mycket gott fika.

Släckte ni ner i lördags mellan halv nio och halv tio?
Min syster gick runt och gapade om detta så vi andra hade väl egentligen inget val, men även grannarna släckte ner. Tyvärr glömde jag kolla om dem släckte gatlamporna.

Nu ska jag uppdatera mig lite i bloggvärlden. ;)

28 Mars

Idag säger jag grattis till min kusin Marina som fyller 22! Hurra hurra hurra, hurra!


Jag tror jag tror...

Dem här outfiterna gillar jag. Dem skriver sommar och sommar vill jag ha. Åh, ge mig sommar!

Bilder: Forever21

Lång dag

Hej vänner!
Det har varit en lång dag minst sagt, vi åkte iväg till halmstad efter tio någon gång och har varit borta till cirka fem. Låååång dag. Så jag var trött såklart och tog mig en liten vila, det var skönt men nu tror jag att det får bli lugnt resten av kvällen. Väl är väl det.

Det är ju trots allt Let's dance final ikväll! Jippi! Så vem vill ni vinner? Magnus eller Laila?
Själv hejar jag nog på Laila. Roligt att alla ska som varit med i programmet ska komma tillbaka och dansa ikväll också. Jag kommer sitta bänkad, kommer ni?
Får hoppas att pojken har med sig lite gotte också när han kommer, hihi ;)
Let's dance final alltså, ikväll 20.00, missa inte!

TGIF

Godmorgon!
Idag var jag uppe med tuppen och låg kvar en stund efter tommy åkt iväg till jobbet. Vanligtvis brukar jag sova en halvtimma eller en timma till då, men inte idag inte. Hihi

r jag gick upp möttes av något jag inte ville skåda. Snö. Vi har fått säkerligen tio centimeter snö inatt och det snöar fortfarande. Dock har det redan hunnit bli slaskigt av alla bilspår. Usch säger jag bara! Jag som trodde att man kunde börja ta fram vårkläderna och så gick jag runt och oroade mig för vårjacka, men det behöver jag inte längre tydligen.


Kudden väntar

ä ni... Nu får det allt bli sängen för min del. Gosa in mig i täcket och gosa med tommy såklart! Godnatt på er!

Tränat

Hej på er!
Ja
g och sis kom precis hem från träningen för bara en liten stund sedan och möttes av ett mörkt hus. Det såg nästan lite läskigt ut. Inte en kotte hemma. Jaja, tur att jag och sis kunde komma hem och tända upp och få lite liv i huset. Hihi :)

Nu är älsklingen påväg hit och när han kommer ska vi äta köttbullar i sås, mums! Har velat äta det som en tok hela veckan men nu lyckades jag övertala honom innan.
Därför tänkte jag ställa mig och laga det nu, så himla bra att det går så snabbt!
Puss!

Collage



Leopard skulle ju bli hett det våren har det sagts, men jag själv kunde faktiskt inte hitta så jätte många kläder med leopard mönster men det finns ju en del ändå. Här har jag tagit ut några av mina favoriter.
Vad tycker ni om leopard?

Bilder: H&M, Asos, Forever21, Topshop

Paketet

Hej vänner!
Ja
g har ett tag suttit här och hållt på att försöka fixa med min blogg och vissa saker har blivit helt super. Men när headern inte ville samarbeta med mig så gav jag upp. Det får helt enkelt vänta till imorgon.

r en liten stund sedan var jag och hämtade mitt paket som jag skulle göra idag. Åh, herrejösses vad tungt det var. Tur att jag fick åka bil, hihi ;)



Tack Unibet och Gratisbio!!

Gina klänningar


Detta gör så ont i mig. Så ont, så ont. Jag vill ha alla dessa fina klänningar här ovan. Speciellt dem två undre, men åh vad jag vill ha alla! Dem är så fina. Det är typiskt när gina får in en fin grej så har dem helt plötsligt massa andra också. Ge mig!!

Bilder: Gina Tricot

News at H&M

H&M har idag fått in en liten skara med nyheter, endast några få plagg och det var inte direkt något som föll mig i smaken eller så.
Men skor är alltid uppskattat och dessa var riktigt tuffa med läckert leopard mönster inuti. Hatten tog jag med bara för att jag tyckte den var så söt med rosetten på, hihi :)

Bilder: hm.com

Torsdag

Godmorgon på er!
Vilken härlig morgon med massor av sol, med blå himlen och allt. Jag drömde en sån hemsk dröm nu på morgonen att det var riktigt läskigt men det ska nog gå att komma över.

Idag händer det väl inte allt för mycket, vi får se vad dagen har att erbjuda. Jag tror dock att det blir träning ikväll. Kan bli trevligt.
Jag måste nog gå och hämta ut ett paket idag också eftersom att det var senast dagen idag att hämta det, så det är väl bäst.
Vad ska ni hitta på idag?

Våfflor



Det är ju trots allt våffeldagen, mums!
Har ni ätit några våfflor idag?

Låtsaskompis

Häromdagen hörde jag på radion när dem pratade om låtsaskompisar som man haft när man var mindre. Min första tanke var "fan vad psykiskt störd man måste vara om man haft låtsaskompisar"  men sen tänkte jag efter. Det är ju barn, man var ju ett litet barn. Och barn har ju livlig fantasi, så då började jag tycka att det var okej och nästan roligt, men sen kom mitt elaka jag fram igen och jag tänkte, "men va fan, barn kommer undan med mycket nu för tiden."
Kanske är det så? Jag vet inte.
Dem flesta som ringde in och berättade var medstadels ensambarn, alltså hade dem inga syskon. Det kanske är just det, att man saknar någon att leka med när inte ens riktigt kompisar räcker till? Jag vet faktiskt inte, men riktigt bra kan det ändå inte vara med låtsaskompisar, eller?

Men jag kanske inte ska säga så mycket, jag sa till mina kompisar när jag var liten att jag hade en flygande (mitt rum ligger på andra våning) drake utanför mitt fönster. Dem skrattade ju åt mig såklart, men jag stred för min sak och sa att han visst fanns och dem blev alldels arga på mig. Haha :P
Har ni någon uppfattning om låtsaskompisar?

Black


Jag var precis inne på forever21 så suckade jag och tänkte att det inte var något kul. Ända tills mina blågröna föll på dessa. Tji fick jag!
Byxdressen var verkligen stilren och den ser mjuk och go ut också, vilket den troligen är eftersom den är gjort i bomull. Kjolen var ju bara för söt! Sådär lagom prinsessaktig och tänk om den hade funnits i flera färger! Det är attans skit att vi inte har forever21 i Sverige. Än.

Bilder: Forever21

Vi har det mys




Kitty ligger här bredvid mig och spinner, hon är jättemysig! Hon har förövrigt följt mig som en trogen tjänare eller något idag. Vart jag än har gått så har hon hängt med och sen suttit och väntat på mig. Hon kanske vill hålla koll på mig så jag inte smiter iväg ;) Myskatt<3

Balla strumpisar

Jag råkade snubbla över dem här balla strumpbyxorna, jag gillar speciellt de rosa färgade. Jag är ju något av en favorit på strumpbyxor och därför älskar jag balla och coola och även annorlunda strumpbyxor som sticker ut lite. Jag är ständigt på jakt efter nya och det finns ingen än jag som skulle bli gladare än att få ett par.

Bild: Forever21

Onsdag

Godmorgon på er!
Har ni sovit gott? Idag är det härlig sol här och åtta minusgrader! Det är fasen inte klokt! Igår var det minusgrader hela dagen och så lär det väl vara idag med. Kaaallt!

Jag gillar vardagsmorgonar. Solen skiner, alla ska upp och göra sig iordning och fixa och dona. Så ska man själv inte iväg och befinner sig i något lugn medans alla andra är i kaos eller har bråttom. Man lyssnar och myser för sig själv. Just på morgonen har man inga krav på sig heller och inget behöver göras. Lugnet för stormen.

Nää, gud vad jag babblar. Hey, ni har väl inte glömt att det är våffeldagen idag? ;)

Bedtime



Såhär fint var det här ikväll. What can i say? Naturens under är dem finaste.

Nu ska jag och tommypojken sova här och attans så trött han är så det är väl bäst att jag skynda mig innan han blir gnällig ;)
Godnatt på er.

Några dyrgripar


Åh, vilka söta sommarklänningar! Jag gillar speciellt den första för den var verkligen snygg. Men dem har sitt pris också, den första går loss på ca 750 riksdaler och den blåa kostar närmare 2000 Kronor och det är väl inget jag skulle vilja slänga ut. Kanske om jag hade några tusentals kronor över, men nej! Men drömma får man ju. ;)

Isn't it sweeet? ;)


En kjol i äkta high school anda och den ger verkligen såna känslor också. Supersöt tycker jag och den skulle nog passa upperligt upp på höften med något svart till, ett linne till exempel. Roligt med något utstickande och färgglatt.

Bild: Forever21

Ny design

Jag funderar på att skaffa mig en ny design, en lyxigt och extra fin. Jag kan några saker själv men den skulle aldrig bli så fin som i mina tankar.
Kanske finns det någon vänlig själ där ute som skulle vilja hjälpa mig att göra min blogg lite mer lockande och fin?

Tänk sommar



Den här bilden är sommar för mig. Blont hår, sköna lockar med vinden i håret. Färgglada kläder och kjol. Underbart! Man får dra fram den när det känns som våren aldrig kommer när det som idag har fallit snö även fast solen varit framme. Drömma sig bort helt enkelt.

Bild: H&M

Bakpotatis


Mums!

Kanske kan jag få det här till middag oxå idag? Det beror på vad maken säger, hihi. Men attans vad gott det är med bakpotatis.

Elise Ryan



Om det är någon klänning jag verkligen skulle vilja ha så är det en sådanhär. Jag har alltid tyckt att dem är så stiliga, klassiska och snygga. Dessutom är möjligheterna med denna klänning oändliga. Nelly har nu fått in flera stycken och jag gillar dem alla!

Bilder: Nelly

Tommy tok

Tokigaste mannen i världen sjunger, men attans vad han är söt ändå!


Godmorgon!

Herregud, jag såg när jag precis gick upp att det var fyra minusgrader! Kallt ju! När man tittar ut så ser det så härligt och fint ute med sol och allt, så är det fyra minusgrader. Förbaskat.

Ikväll blir det träning och innan dess ska jag ta och städa lite, tråkigt värre men lika bra att göra det.
Så nu blir det först frukost, sen städdags!
Ciao!

Flubber




Innan idag när tommy kom från jobbet hade han också med sig fika. Mums!

Just nu

Nu ska jag och älsklingen åka och handla!
Vad hittar ni på sötisar? ;)

Tips!


Nelly har just nu fri frakt för att fira den nya sidan och nya märken, så passa på!
Denna klänningen från VILA skulle jag ha klickat hem direkt, för 399SEK så blir den din! Vad sägs? ;)

Lovar du...

Hittade en rolig, men lång lista...

Lovar du att vara ärlig? Ja

Du heter: Erika

Smeknamn:  ika, ikis, ikisen m.m

Låt som när du är ledsen sörjer till?: Ingen speciell faktiskt, räcker nog att den är sorglig.

Beroende av: Uppmärksamhet

Vad tror folk om dig?: Jag vet inte? Glad å tråkig kanske? Troligen lat och ansvarslös oxå.

Stämmer det?: Ja och nej. Folk vet inte hur mycket man kämpar så det kvittar vad man gör, jag är den jag är!

Vad får du oftast komplimanger för?: Ögon och rumpa ;)

Vad säger du för att imponera på någon?: Jag är bara mig själv.

Hur imponerar man på dig?: Mycket humor, lite utstickande och folk som har sina fötter på jorden.

Brukar du skratta för dig själv?: Oja!

Vad står det i ditt senast inkomna SMS?: Ett förbannat tråkigt "mm". Hate it!

Var bor du?: I småland :)

Trivs du där?: Joo, men jag vill bort till något nytt!

Äger du några converse: Ja, ett par gröna.

Sprit, cider, vin eller öl: Cider och vin funkar fint.

Brukar du bli för full: Brukar å brukar, det har hänt.

Vad har du för mobil operatör: Telia

Är du allergisk mot något: Pollen och pälsdjur.

Har du haft sex idag: Haha, nej

Hur svarar du i mobilen: Oftast "Hallå"

Vem ringde du senast?: Tommy

Vad sa den du senast pratade med i telefonen: Att han skulle snabba på.

Antal timmar sömn inatt: Typ nio timmar

Sov du ensam: Nej med tommy ♥

Brukar du komma i tid: Jaa, avskyr försenat folk.

När mår du bra: När jag får vara jag bland dem jag tycker om.

När blev du fotad senast: I lördags.

Hur känner du dig nu: Lite seg.

Vanligaste färg på dina kläder: Svart
Vad tycker du om fötter: Lite småäckligt

Vad saknar du: Ett jobb!

Hade du en bra kväll igår: Mysig hemmakväll, underbart!

Favorit dryck på morgonen: Oboy eller jucie

Rakar du benen: Ja

När brukar du oftast gå och lägga dig: Vid 22-tiden

Är du blyg?: Ja ibland

Sysslar du med någon idrott: Nej

Vill du hellre ha mail än brev: Ja för snabbhetens skull, men roligare med riktiga brev.
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Nja

Har du spytt offentligt: Haha, ja, det har jag. När jag var liten och gick i skola.

Vad skulle du göra om du vore kille/tjej för en dag: Testa allt som inte tjejer kan!

Är du nöjd med ditt liv: Jaa, jag är nöjd och hoppas bara att det utvecklas till det bättre.

Är du bortskämd: Jaa, med kärlek och omsorg.

Vad gör du i morgon: Njuter ;)

Vad är det värsta du vet?: Människor som skadar djur och barn, baktalar folk och gör människor illa pga avundsjuka

Hur mycket pengar brukar du slösa på en vecka?: Jag slösar väl aldrig?

Vilken kändis tycker du är en bra förebild?: Nej du, jag vet inte

Vad längtar du till?: Vår, sol, värme, sommar. Tack!

Har du bra vänner och äkta vänskap?: Ja verkligen ♥

Vad använder du för shampoo?: Många olika

Vad är det finaste du fått?: Tommy!

En speciell dag du minns: Oj, det finns så många så jag kan itne välja!

Hur gammal är du: 19 fyller 20 om några veckor

Tycker du om någon just nu: Ja såklart

Du samlar på: skor :P

Gröna eller röda äppeln: Knallgröna

Vem ringer du när du är arg/ledsen: Tommy eller fia

Vilken tid gick du upp idag: runt nio

Har du sovit i din egna säng inatt: Ja

Har du strumpor på dig nu: nej

Är det okej att gråta: Absolut

När grät du senast: Jag vet inte

Vad skulle du göra om du vann en miljon: Flytta.

Bär du glasögon eller linser: Nej, hon med perfekt syn sitter här ;)

Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder: Nej

När går du upp ur sängen en helgmorgon: nio-tio kanske.

Har du piercing: Hål i öronen.

Vill du gifta dig: Självklart

Vill du ha barn: Absolut

Solar du ofta: På sommaren när det är sol, jaa

Är du bra på att laga mat: Bäst!

Är du flygrädd: Nej

Hur vig är du: Hyfsat

Är du musikalisk?: Nope

Vad dricker du helst när du är törstig: Vatten

Vilken är din favoritglass: Någon från Ben & Jerry´s

Tror du på ett liv efter döden: Ja

Tycker du om sushi: Nej fy

Vad äter du helst när du ser på film: Godis, chips, dip

Bor dina föräldrar tillsammans: Jaa

Har du tandläkarskräck: Njae, lite obehagligt är det allt

Är du morgon- eller kvällsmänniska: Kväll

Vilken ögonfärg har du: Blågröna

Har du någon gång gråtit dej till sömns: Ja det är inget att rekommendera.
Biter du på naglarna: Nejnej

Röker du: Nej

Hur ofta tränar/motionerar du: Jag promenerar nästan varje dag och simmar.

Senaste låt du hörde: Haha, ingen aning!


Summaro

Hej på er!
Min dumma klocka ringde inte imorse och det enda jag kan säga är väl att jag inte hade något viktigt att göra. Men ändå rätt surt.
Nåväl...

Bion (Män som hatar kvinnor) i fredags var bättre än förväntat faktiskt trots några hemska scener, lyckligtvis överlevde jag dessa också.
Tommy hade en rolig liten tant bredvid sig som skrattade helt hysteriskt vid en av dessa scener och jaa, man skämdes nästan lite för henne trots att man inte kände henne.

Utgång i lördags, alcazar skulle spela men vi såg aldrig skymten av dem eller hörde dem heller för den delen, vilket i sig var väldigt skumt. Lite tråkigt, men det var kul ändå.

Igår hade vi det bara allämt mys och vid tittade på Gran Toriono och jag trodde den skulle vara bättre faktiskt. Clintan gjorde dock sin roll klockren.

Men nu är det måndag...

Mest aktiva listan


Jag tycker det är lite konstigt, för flera gånger har jag sett tomma platser på den här mest aktiva lista på blogg.se, det är ju skitkonstigt?! Är det någon annan som sett detta, för det kan ju inte bara vara hos mig som det ser konsigt ut? Eller?!

Sött


Dem här två sötingarna såg jag inne hos forever21, riktigt somriga måste jag säga! Den vita kanske skulle passa er som tar studenten iår också? Skitsöt var den! Spets tycker jag hör sommaren till och det är ju så sött!

Bilder: Forever21

Helg

Hej på er!
Jag säger bara; Jäääklar vad varmt det är ute! Vinterjackan verkar inte som någon bra idé mycket längre tid, jag svettas som en gris, urk.
Jag ska nog ta och sätta mig ute i lä en stund då det inte ens blåser det minsta! Jätteskönt är det!

Pojken åkte iväg imorse vid nio upp till jobbet för att fixa sin bil, på senaste besiktningen hade han tydligen fått för hög bullernivå så det måste han ordna. Den gick dock igenom som tur va. Så han lär väl vara borta hela dagen, men nu har ju åtminstone hela förmiddagen snart gått.

Jag har inte riktigt bestämt mig för vad jag vill göra ikväll men jag tror det lutar åt utgång faktiskt. Det skulle vara roligt, jag tror jag kommer dö i tristess annars.
Men jag har ju ett par timmar kvar att fundera på så det ska nog gå vägen.

Nu ska jag ta och lugna ner mig och svara på era kommentarer! Sötisar!

Söt dröm


Nedrans forever21..! Dem får inte så mycket sött och fint som man skulle vilja köpa men så kommer den där tullen och alla dess avgifter, inte roligt alls ju! Jag hoppas verkligen dem kommer till Sverige, nu nu nu! För den här var ju bara för söt, jag gillar den i färgen lila/mörkblå. Finfin!
Bilder: Forever21

Skumt

Det verkar inte gå att kommentera det översta inlägget på bloggar med blogg.se adressen, skumt! Nåja, jag ser ju att ni är här i alla fall även fast ni inte kommenterar öven om detta är väldigt uppskattat, vi får hoppas dem fixar det!

Karameller


Jaa, för visst skulle man vilja öta upp dem? Gud, vilka läckra skor! Så sjukt snygga och lite roligare färger än till exempel brun eller svart. Me like! Skulle vara perfekta på sommaren till ett par bruna ben. Ohlala ;)

Bild: Nelly

Black milk



Nu har jag och mamma gjort det, köpt den svarta mjölken!

Prinsar och prinsessor


Matthew Willamson



Detta omtalade sammarbete med Matthew Willamson för H&M är ju inte klokt! ;) Jag är inte alls imponerad, nästan inget föll mig i smaken och jag har ändå ganska bred smak. Endast denna klänning tycker jag om, men den lär väl sälja som glass i solsken och jag tänker inte köa. Nåväl, snygg är den i alla fall och jag tror det var den 29 april som kollektionen kommer i butik. Ska ni köa?

Bild: Glamour

TGIF

Godmorgon på er!
Idag är det inte lika mycket sol, men det är fortfarande sol. Härligt!
Idag ska mamma ha en vän här på besök så jag vet inte riktigt vad jag ska göra, men hoppas man får snylta lite av fikat ;)
Ikväll blir det i alla fall bio, jag och älsklingen. Det ska bli riktigt roligt och det känns skönt att det snart är helg så kan han äntligen vara lite mer med mig, han har haft massor att göra denna vecka av någon konstig anledning.
Nåväl, puss på er!

Sängen väntar

Gud så söta ni är då! Tackar så hemskt för alla söta och rara kommentarer idag! Puss på er!

Nu ska jag och gubbsnutt sova! Godnatt med er!

Fina bilder från idag




Tränat

Puh!
Kom hem för cirka tjugo minuter sen och jag är svinhungrig nu. Det var riktigt gött att träna idag och knappt något folk alls, skitskönt!
Jag undrar när tommy kommer eller om jag ska behöva äta själv, skulle ju vara tråkigt men vet inte hur länge jag orkar vänta heller..
Jaja, får väl ringa och kolla.
Vad hittar ni på då? :)

Plopp



Den här goda kom min man med för en liten stund sedan. Han vet då hur man ska tämja mig, haha ;)
Det åkte raskt ner i magen och strax är det dags för simning så lite extra socker blir bra.

Zebra crossing


Eftersom att jag gillar mina collage så slänger jag upp ett till. ;P
Zebra randigt har ju blivit väldigt på tapeten det senaste och njaaee, jag vet inte riktigt. I vissa fall kan jag tycka det är riktigt fin och sådär, men äh! Ta er en titt här och bestäm ni!
Bilder: Asos, Gina Tricot, Forever21, Topshop, H&M, Nelly.

Gladis! :D

Jag hittade nyss min första länkning till min blogg hos en tjej, så roligt! Visserligen var det om när jag skrev om den rosa delfinen, men ändå! Hon hade hittat inlägget hos mig och sedan skrivit om det i sin blogg.
Denna urgulliga tjej kallar sig för Linnsan med bloggen osterberglinn.blogg.se. Här hittar ni inlägget om länkningen till mig. 

Jag bugar och bockar för denna söthet!  

Shoppat

För några helger sedan shoppade jag det här, jag har bara inte visat det för er ännu. Men bättre sent än aldrig, eller hur är det nu man säger? ;)


Shorts och nya strumpisar

Jag inviger dessa med röda prickar idag. ;)

Sen köpte jag även mina jeansleggings ju. Dem gillar jag i massor, ett av de bäst köp jag någonsin gjort! Hihi :)

Bilder: Privata


Babydoll



I det här söta linnet skulle säkert alla se ut som en docka. En söt sådan. Tänk vad fint det skulle vara med brun hy och härligt sommarsvall. Åh, jag längtar så efter sommar och värme. Men nu är våren här och det är toppen. :D

Bild: Forever21

Torsdag med sol

Hej på er vänner!
Jag har varit vaken ett tag men jag har hållt på att svara på alla era fina kommentarer, ni är för söta! Puss på er!

Idag är det torsdag och det är ännu en dag med sol, yey! Det är vi glada för. Dock blåser det fortfarande men det kan vi överleva nu när det är så fint väder. Återstår bara att se om det håller i sig över helgen med för det hade ju varit väldans trevligt. Hihi

Jag tänkte ge mig ut på promenad nu men senare ikväll blir det träning med sis, annars händer det nog inte så mycket mer idag förutom att jag ska ta och njuta massor av solen, vilket är givet när det är så fint ute.
Puss på er sötisar!

Min man; Just nu



Japp, han sover. I soffan. Japp japp. Men visst är han söt, ligger där å leker modell? Haha :P
Min söta lilla man.

Vita sötisar


Det är galet vad mycket sött forever21 får in jämt! Man blir alldels snurrig i bollen av allt sött. Dem här två söta tischorna kunde jag inte heller motstå. Ack så söta! Jag gillar speciellt den till höger med tanke på att det ska se ut som ett anteckningsblock! Riktigt sött! Hihi :)

Bilder: Forever21

Samtalsämne



Denna vackra sko har jag och min vän fia ett samtalsämne om just nu. Jag tycker det är synd på färgen då jag menar att det inte finns så många tillfällen att använda, okej för den turkosa/gröna men vitt? Njaaee, men hon tycker det skulle passa utmärkt. Men rosetten är verkligen söt! Dessutom är dem i satin, mjau för fötterna. ;P
Vad tycker ni? Användbar sko eller inte?

Bild: Halens

Good words

"Jag tror att shopping är en talang. Antingen har man det eller inte."

Mycket väl valda ord av Isla Fisher. Och nog är dem sanna alltid. True true true.

Det är vår!





Unik klänning

Chile Dress SEK 699, WESC - NELLY.COM Chile Dress SEK 699, WESC - NELLY.COM
Den här balla klänningen från märket WESC hos Nelly tycker jag var riktigt frän! Roligt med lite annorlunda plagg men som ändå är fina, jag tycker den här klänningen stämmer bra in på den beskrivningen. Tycker det var riktigt ballt med den där överlappningen! Hihi

Bild: Nelly.com

Underbart fin låt


Onsdag

Herregud vad trött jag är! Jisses! Jag och tommy somnade väldigt sent igår och jag hoppas stackarn inte är allt för trött på jobbet idag.
Det hände så mycket efter träningen igår att det helt enkelt inte fanns tid till något annat.

Idag är ännu en underbar dag med sol och redan vid halv sju var solen uppe och det är ju bara för underbart! Det ser dessutom riktigt härligt ut så jag kan inte låta bli att gå ut en sväng idag!
Puss!

Hej och Hå!

Nu är det dags för träning! Hörs senare! PussPuss

Avkoppling



Nu ska jag ta och läsa senaste veckorevyn och dricka te, mums!

Humor

Den här tycker jag är väldans kul! Hihi

Sötisar!


Ni är ju för söta! Jag blir alldels rörd.

Tack alla sötisar för alla fina kommentarer! Ni är guld värda!

Härliga sol!

Det blåser det gör det, men det är ändå rätt skönt och varmt ute i solen. Graderna börjar stiga upp mot tio grader och det ser jag som vår! Nu vill man bara köpa nya vårskor och jacka! Jag längtar. Nåväl, jag satt ute i solen en stund utan jacka (!!) och jag måste säga att det var riktigt gött! Detta ser jag som vår!





Nitar


Nitar har ju varit och blivit populärt ett tag och jag själv tycker den kan vara både riktigt snyggt som piggar upp något annars så tråkigt plagg eller så är det tufft som man kan använda som kontrast för att exempelvis skärma av en söt klädsel. Nåväl, här är några favoriter som jag tittat på och jag gillar verkligen skorna, klänningen och kavajen!

Bilder: Forever21, Gina Tricot, Asos, Topshop.

Godmorgon

Vilken underbar dag! Solen skiner är uppe på den blåa himlen och det ser riktigt gött ut! Jag är alldeles strax påväg ut i det härliga vädret.

Usch, jag hade en så hemsk mardröm inatt och en liten del av den är sant och det var riktigt hemskt att behöva bli påmind om det, nåja, jag ska göra allt för att glömma det igen.
Ikväll blir det träning och det ska bli skojsigt, men nu ut!
Ciao!

Tacopaj



Den här goda maten lagade systrarna ikväll men nu säger jag godnatt!

Jag i ett nötskal


Detta är så typiskt mig! Jag gick in på nelly för att kolla efter en speciell sak men så ser jag den här bland nyheterna och faller pladask! Gud så söt den är! En riktigt perfekt sommarklänning i fina färger, jag gillar den lila riktigt mycket men båda är söta. Åh!

Bilder: Nelly.com

Black black black


Jag vet inte hur bra ni ser men överdelen på den här klänningen är riktigt snygg! Jag gillar att den är så enkel med mudd där nere och överdelen gör ju helt klart sitt! Jag gillar den i massor men så har jag ju en thing för svarta klänningar. Haha :P

Bild: Forever21

Härlig färg!



Den här snygga klänningen finns hos asos och jag gillar den i massor! Speciellt de tunna banden och rynket över bysten, så snyggt! Kanten som är längst ner också som gör att man kan få lite ballongeffekt på klänningen är super den med!

Bild: asos

Yesterday

Igår fick vi se solen gå ner och det var riktigt mysigt! Nu längtar man ännu mer efter vår :)






Jeansklänning



Jag vet inte riktigt vad jag tycker om jeansklänningar, jag gillar den modell som only hade förut men jag vet inte riktigt. Jag tänker att det borde bli väldigt stelt och orörligt, men som sagt, jag vet inte. Vad tycker ni? Hiss eller diss?

Nya vecka, nya tag!

Godmorgon på er!
Idag är det måndag igen och dags att ta tag i livet igen ;P
Helgen har varit mycket roligt och bowlingen gick väl helt okej även om jag förlorade i slutändan. Men lika glad var jag för det. Riktigt roligt var det i alla fall och jag ser redan fram emot nästa helg.
Igår hade jag och pojken det bara allmänt mys och vi hittade på både det ena och det andra. En riktig brakhelg helt enkelt :)


Plan för ikväll

Hej på er!
Hur mår ni? Här är det bara finfint och för någon timme sedan satt jag och kollade på australia, gud vad bra den var! Alla har ju sagt att den ska vara jättebra och så, så man hade byggt upp förväntningar men trots detta var den verkligen bra!
Sen kom tommy och frågade mig och sis om vi ville hänga med och bowla, självklart sa vi!
Så nu har jag och syrran bakat kladdkaka (med lite hjälp från tommy) och ska snart iväg för att först kolla på melodifestivalen och umgås lite för att senare åka iväg och bowla! Kul!
Ha en trevlig kväll!

En söting till BH


Bilden och rubriken får tala för sig själva. Ni hittar den i alla fall här.!

Gladiatorwedges


Dessa snyggingar har jag tittat på ett tag och inte riktigt kunna bestämma mig om dem är fina eller ej, men nu tror jag att jag har bestämt mig. Om inte annat ser dem otroligt sköna ut och jag gillar spännerna skarpt, det är den lilla "trä" delen som jag varit lite fundersam över, men den är helt okej!

Bild: Nelly

Jag tar en vit helg

Hej på er!
Jag och tommy gick upp för någon timme sen och nu har vi för en liten stund sedan ätit frukost och alldels snart ska jag hoppa in i duschen och tommy ska hemåt en sväng.
Det blir nog lugnt idag och helgen verkar bli vit, så det blir nog allmänt mys och kanske ser vi någon film. Ikväll ska vi ju självklart kolla på finalen av melodifestivalen och jag har tippat att Måns vinner medans tommy tror på E.M.D. Men det återstår att se.
Nåväl..
Kram hela dagen!

Mumma!


Tacos= Mums!

Det blev ingen utgång ikväll, men jag och tommypojken hade det ändå hur mys som helst så inga ledsna miner här inte! Vi lagade tacos och tittade på Let's dance och enligt min åsikt var det på tiden att Elisabeth åkte ut. Så ny är det bara tre kvar och jag själv hejar på magnus (jag känner hans kusin!) eller Laila, så vi får se hur det går. Men nu får jag nog säga godnatt till er sötisar där ute! Sov gott!

Fransigt


Fransar var ju väldigt populärt under hösten och det är det fortfarande men dock inte lika mycket. Jag själv äger en fransklänning och den gillar jag i massor, men jag kan faktiskt inte tänka mig något mer med fransar. Men här är en hel del skönheter med just fransar.

Fredag

Gissa vad? Nu när jag lagade mat så kom det en trevlig överraskning. Nämligen tommy, två timmar tidigare! Jag höll ju på med matbredaren och den för ett sånt oväsen så jag hörde inte att det ringde på dörren och då kommer pappa och skrämmer livet ur mig och säger att det hade ringt på dörren. Jaha, tänker jag och fortsätter och in i köket kommer tommy! Gissa om jag blev glad! Dem hade tydligen jobbat in middagen och blivit klara en timme tidigare och då orkade dem inte åka tillbaka! Hihi
Så nu snart ska vi åka och handla! :D

Sötaste jackan!


Det här var det sötaste! Den är riktigt farligt söt. Jag vet inte om jag skulle kunna gå runt med den själv, det är ju trots allt en jacka, kanske att ha på fest eller vid utgång? Jag gillar att vila mina ögon på den i alla fall, men nu får jag nog sluta stirra ty det är dags att laga mat! ;)

Bild: Topshop

Friends


Tänker på dig lite extra min fis! <3

Just snyggt!



Det här var det jag möttes av idag! Great! Nu är det dessutom alldels slaskigt och äckligt. BLÄ!

Otursdagen

Godmorgon!
Det blev en tidigt kväll igår,  gick och la oss redan vid nio (!!) men somnade ändå inte förrens runt ett, typiskt mig va?
Idag är det hur mycket snö som helst ute och jag säger bara blä på det. Jag som trodde att våren var påväg på allvar nu, men icke. Jaja.
Idag väntar mycket att göra men det är dock inte förrens när honey har slutat, då ska vi helghandla både på det ena och det andra stället. Sen ikväll väntar (och jag hoppas verkligen) roligheter förhoppningsvis. Men vi får se!
Tills dess...
Puss och kram!

Pink lady


Jag tittade precis runt bland asos nyheter och wow! Dem har fått in hur mycket fint som helst, men något mina blågröna föll extra mycket på var denna rosa randiga klänning. Den är  hur söt som helst! Åh, vad jag vill ha den. Eller vad säger ni?

Bild: asos

Dagens mat


Kyckling, klyftpotatis och advokadosås

Nu har jag både kommit hem, fikat och lagat mat. Herregud! Mötet tog bara tjugo minuter men sen fick jag vänta på älsklingen i en halvtimme så då gick jag runt och tittade lite och sådär. Den fina solen som var imorse har nu förvandlats till världens snökaos. Just när man trodde att våren var påväg men icke! Typiskt va? Nu ska jag i alla fall mysa med älskling en stund och titta på värsta bilförarna. Spännande!

Dags att springa

Nedrans skrivare säger jag bara! Färgen hade näst intill torkat och jag fick hålla på att trycka och skriva ut, trycka och skriva ut flera gånger! Säkert femton papper gick åt innan jag kunde börja skriva ut det riktiga. Ja herregud, det tog sin lilla tid men nu har jag fått papperna utskrivna i alla fall.

Nehe, det börja bli dags för mig att åka. Efter mötet ska jag möta älskling och vi ska fika tillsammans, åh! Jag ser framemot det mycket redan nu.

Nåväl, när jag är hemma igen väntar spännande saker på bloggen!
Puss!


En miss

Varför såg inte jag den här söta i helgen? Åhh, den är så fin. Nåja, det är ju inte hela världen, bara halva. Hihi ;)
Sött med både rosett och kedja tycker jag och så är det så våriga färger med. Härligt! Den finns även i rött.

Bild: Gina tricot

Black and Gold


Vilka läckra skor! Svart och guld gör sig ursnyggt tillsammans och jag gillar verkligen att klacken är i guld. Supersnyggt! Tänk ett par bruna ben till dem med, ohlala ;)

Bild: Forever21

Torsdag

Det är redan torsdag (?!) fast det känns som att jag säger det varje vecka, haha :P
Nåväl, det är stark sol här idag och jag börjar tro att våren är påväg in nu faktiskt, skithärligt är det. Det blåser inte heller så mjau.
Jag är nyss hemkommen i alla fall och senare idag har jag ett möte och efter det ska jag och älsklingen fika, det var jättelänge sen så det ska bli mysigt. Sen ska vi åka hem tillsammans, mys på det!
Puss och kram hela dagen!

Kul film från lördagen


Älskade denim


Jeans i alla dess former har ju alltid varit populärt och det kommer nog så alltid vara. Jag själv är inte så mycket för jeans, men kjol å shorts är ju toppen! Den snygga väskan skulle sitta som en smäck.

Bilder: topshop, hm, forever21, nelly

Tips

Bloggtipsarna har just nu en supertävling som jag absolut tycker att ni ska delta i. Det man kan vinna är ett helt hårdvårdspaket från Goldwell och Infinté. Super! Ta och titta in ni oxå!

Bow


Vilken pudding va? I just love it! Jag gillar verkligen att det är en stor rosett som täcker skon och att dem matchat den så fint. Förut gillade jag inte peeptoe men nu har mina favoritskor peeptoe och jag måste säga att det funkar utmärkt med strumpbyxor! Hihi

Bild: Asos

Massor av färg


Den här gillar jag skarpt, den har ju lite konstiga mönster och så men jag gillar den ändå! En riktigt färgklick som skulle bli toppen i sommar. Hihi

Bild: Asos

Kontraster



Kontraster. Jag gillar konstraster i lagom mängd och inte för rörigt. Därför gillar jag min snygga kombination igår, haha, visst är den snygg? ;P

Mitten är nådd

Godmorgon på er!
Jag har varit uppe och hoppat ett tag nu, sen kvart över sju närmare bestämt och jag är lite trött men det känns skönt att vara uppe tidigt.
Idag ska jag fixa med massor av saker och det ska bli kul faktiskt, ska ta å åka iväg en liten sväng så det blir kul.
Ännu roligare blir det då solen är uppe idag. Hurra säger jag!
Nåväl, nu ska jag äta frukost och piffa till mig.
Puss och kram!

Pussa kudden

Nu blir det läggdags för mig! Dock får jag sov själv inatt, men det ska nog gå bra det med. Hihi
Sov så gott med er sötisar så hörs vi imon! Puss

Ballerinas


Dessa enkla men ack så söta skor hittade jag hos gojane och jag måste säga att de är riktiga kap! Dem går loss på endast 90 Kronor. Det är nästan som hittat ju. Dem är dessutom gjorda i läder, vilket är behagligare för hälen och man får inte skoskav så lätt. Det får jag av nästan alla skor så jag behöver verkligen mjuka skor på grund av mitt tunna skinn. Toppen säger jag!

Blått är flott



Den här klänningen är ju väldigt ombloggad och så har även jag, men om en i svart modell. Men det är ju inte konstigt! Hur söt som helst ju, och jag kan tänka mig att den vita är poppis för många som tar studenten, men för oss andra, färg! Jag själv gillar den i massor, dels för rosetten i satin men att den är så härligt slapp. Inte för tajt men inte heller för lös. Perfekt! Den blir din för 349 kronor :)

Bilder: Nelly

Home again

Hej på er!
Jag och sis har precis kommit hem från träningen för bara några minuter sen och det var riktigt skönt att träna idag. Jag ser framemot nästa gång redan. Hihi
Nu ska jag ta det lite lugnt en stund innan det blir dags för desperate housewives! :D
Ciao!

Nu och då

Du som liten
1. Vad hette din första bästa vän? Hanna, men vi blev inte vänner mycket längre.
2. Vad hette din första kärlek? Haha, ingen aning. Säkert någon i min klass :P
3. Vilken var din favorit rätt? Falukorv och gurka!
4. Vilken var din favorit färg? Rosa.
5. Vart bodde du? I huset som jag sitter i.
6. Vad tyckte du var det bästa som hänt? När jag fick min cd-spelare! Lycka!
7. Vad tyckte du var det värsta som hänt? haha, inget jag nämner här.
8. Ville du bli när du blev stor? Ingen aning.
9. Vilket godis tyckte du bäst om? Små godisaskar och hemkola ;)

Nu
1. Vad heter din bästa vän? Som i bästis, fia.
2. Vad heter/hette din senaste kärlek? Han heter fortfarande tommy ;)
3. Vilken är din favorit rätt? Pasta eller kålpudding.
4. Vilken är din favorit färg? Rosa och svart.
5. Vart bor du nu? I samma gamla hus.
6. Vad tycker du är det bästa som hänt? ojoj, det finns nog en hel del.
7. Vad tycker du är det värsta som hänt? Jaa, finns nog en hel del där med skulle jag tro.
8. Vad vill du bli? Oj! Finns många drömmar och saker jag skulle kunna tänka mig.
9. Vilket godis tycker du bäst om? Choklad!!!


Cookie and Submarine


Det kan aldrig bli för mycket sött så därför slänger jag till mer två söta tees som är to die for! Haha, neej, kanske inte. Nu tog jag nog i lite. Men visst är dem verkligen söta? Jag gillar uttrycket "we alla live in a yellow submarine". Klockren text på en tischa. Ni hittar dem där det mesta sött finns, nämligen forever21. :)

På klacken



Jag älskar den här bilden! Jag gillar att dem endast valt ut några enstaka få färgklickar och inte massor som det brukar vara. Dessutom är den gråa bakgrunden perfekt till bilderna och hennes blonda hår! Me like! H&Ms modeller är alltid så söta och unika tycker jag, aldrig sett någon annan som har modeller med till exempel glugg mellan tänderna. Det är ju toppen!

Bild: H&M

Jag fattar ingenting

Vad är det som har hänt med bloglovin? Jag kommer inte in, sidan verkar inte finns längre? Vad är det som har hänt?
Jag känner mig en aningens förvirrad.

Tisdag

Hej vänner!
Idag har jag tagit på mig lite extra våriga kläder så kanske våren vill titta fram lite lite i alla fall. Hihi ;)
Jag har precis varit ute på promenad och det var rätt skönt ute faktiskt. Jag längtar verkligen tills jag slipper vinterjackan och stövlar, jag vill ha lätta skor på mig nu!
Nåväl, ikväll väntar träning och jag ser framemot det som tusan. Annars ska jag ta å plocka lite å städa hade jag tänkt. Så det blir nog bra.
Kram hela dagen på er!

Natti natt



Nu ska jag och tommy mysa ner i sängen och gosa lite för att sen så småningom sova. Hihi
Hoppas ni har haft en bra dag så hörs vi imorgon igen. Sov så gott alla blogglovers där ute! Pussochkram!

14 månader

Idag har jag och tommypojken varit tillsammans i fjorton månader. Det är ganska lång tid. Men många mer år ska det bli. Och mycker mer roligt ska vi hinna hitta på. Det är fantastiskt att alltid ha någon att vända sig till och prata med, rensa luften och alltid veta att den finns där. Det är fantastiskt att älska och bli älskad av en och samma människa. Min lilla gubbesnutt <3


Jag älskar dig så <3

Heart on


Den här var ju toppen söt! Tycker det var ursnyggt med att ha hjärtan på axlen istället för bara ett enkelt vanligt band. Jag gillar inte riktigt den där överlappningen på bandet i midjan men om man tar den svart syns det ju inte lika väl i alla fall. Nåväl, söt är den alltid i alla fall! :)

Bilder: Asos

Maten i helgen

... var utsökt! Vi åt bakpotatis med kycklingröra, mums! Aldrig testat kycklingröra innan men det var supergott!




Min man är såååå söt! ;)

Stripes



Men snälla! Så himla söt! Den blåa är helt i min smak och sådär lagom marin- och sommaraktig. Härligt! Jag föredrar blått framför rött så därför tycker jag om den blåa bäst, men även den röda är jättesöt!

Bilder: Topshop

I care



Med den här snygga tygkassen kan alla bli lite mer miljömedvetna och inte tycka att det är pinsamt att gå runt med en ful kasse eller liknande. Den här är jättesöt och definitivt värd att hyllas!

Bild: Forever21

Lördagen i bilder

 

Bilkö, ahhhh!


 
Godis och jag som var uttråkad och stojade till det på vägen hem ;P


Butterfly



Men åh! Det är allmänt känt att jag är en sucker för rosetter, men så även för fjärilar. Det här linnet är supersött med sina fjärilar och perfekt med fjärilar på sommaren om du frågar mig. Åh, ge mig nu.

Söndag

Hej vänner!
Idag har varit en riktig mysdag och jag å älsk har haft en massa mys, bland annat tittat på bedtime stories, mer om detta senare. Älsklingen har oxå agerat fixare en liten stund idag, men det gick tydligen inte få klart så han ska nog fixa lite mer på det i veckan antar jag.
För övrigt så var ju över hos fisen igår vid kvällningen och tittade på melodifestivalen som för övrigt sög, men men, sånt kan inte hjälpas.
Kvällen är späckad med tv-program, bland annat så börjar ju sanningens ögonblick ikväll igen. Lagom underhållande program, det måste ses! Även wipeout har preimär ikväll och det verkar spännande, så det ska oxå ses. Hihi
Men ni missar väl inte Gossip Girl nu klockan sju?

Löördag

Hej vänner!
Puh säger jag bara, jag är helt slut! Jag och lilla pojken kom hem för bara en liten stund sedan och vi har varit iväg hela dagen och shoppat sen tidigt imorse.
Det blev en del roligheter och även tommy gjorde några fynd.
Det har regnat näst intill hela dagen men inte gjorde det oss något. Hihi
Nu ska vi ta och fika lite här men vi hörs senare!
Puss!

Låt dig inspireras



Här sitter jag och läser lite bloggar i pausen av Let's dance. Jag väntar på resultatet. Om jag får säga min mening så vore det försmädligt, som min pojkvän hade sagt, om inte Elisabeth åker ut ikväll med tanke på att hon har utvecklats minst jämfört med dem andra. Men det återstår att se, vem vill ni ska åka ut ikväll? Och framförallt, vem hejar ni på?

Ge mig vår


Dem här två sötsakerna är riktiga sommarkläder. Gud vad jag vill ha sommar. Riktigt söta är dem i alla fall och dem är värda några ögonkast. Forever21 har så tokigt mycket fint att man blir alldels galen. Vi får hoppas att dem verkligen hittar en lokal här i Sverige. Då är lyckan gjord.

Bilder: Forever21

Fredagkväll

Hej där!
Jag har precis tittat på några avsnitt av the hills och jag måste säga att jag gillar den serien sjukt mycket. Jag ringde precis älsklingen oxå, men han svarade inte så jag undrar vad han hittar på, men det visar sig väl..
Jag tog mig en liten fika under the hills avsnitten oxå, såklart ;) hihi


Jag hjärtar dig



Den här gillar jag! Hjärtan, hur sött är inte det? Det har alltid varit poppis och så kommer det nog alltid vara tror jag. Jag gillar verkligen den blåa, men båda är söta. Dessutom ger den härliga vår och sommar känslor, vilket vi är många som vill ha nu. Ge oss vår så vi kan ta fram vårkläderna moder natur.

Bilder: asos.com

Necklace



Det här balla halsbandet fick jag syn på hos forever21 när jag spanade på annat. Riktigt coolt tycker jag! Skulle pigga upp vilken svart outfit som helst, för er, precis som jag, gillar att ha svart men inte vill gå runt helsvart även om detta händer ibland. Perfekt ju!

Knäpp knappen



Den här sötingen hittade jag bland nellys nyheter och jag måste säga att den har ett relativt billigt pris. Jag gillar verkligen knapparna på axlarna, det är dem som gör hela klänningen (naturligtvis;)). Det har sådär lagom slapp överdel också som jag gillar. Den finns även i rött.

FREDAG

Hej vänner!
Jag känner mig riktigt seg och trött idag så vi får väl se vad det blir utav dagen.
Jag hade i alla fall bestämt mig för att gå upp runt sju-åtta idag och jag var vaken en bra stund och messade med pojken, men såklart kom jag ju inte upp. Typiskt. Men det ska det bli ändring på, det ska det minsann.
Nåväl, nu ska jag ta och fixa mig iordning.
Puss!

Marin



Den här snyggingen skulle jag gärna ha i min garderob. Rosetten på ryggen är pricken över i. Så söt! Tycker det är lite marin aktig och skulle passa perfekt till sommaren med ett par gladiator sandaler. Du hittar den här såklart.

En stund för mig själv





Usch vad det blåser ute, man kan tro att det är en storm på väg men det får vi hoppas att det verkligen inte är. Känner verkligen ingen lust för att gå ut när det är sådant kallt och tråkigt väder. Jag har precis tagit mig lite varmt att dricka och det gjorde susen i knoppen. Jag har fixat matlåda till tommy också, riktigt duktigt av mig måste jag säga. Tss.

Glitter å Glamour



Den här tuffingen fanns bland forever21 nyheterna och jag kunde ju inte göra annat än att gilla den. Tycker verkligen det var snygg med paljetter över byst delen och det ger hela klänningen ett litet lyft istället för bara en enkel svart urringad klänning. ;)

Suprise


Jag hade ingen aning om att Forever21 sålde sådana här grejer som block! Jag blev verkligen överraskad och undrade om jag hade klickat in mig på något annat, men nej, jag var fortfarande på deras hemsida.
Nåväl, överraskad eller inte, riktigt sött var det ju i alla fall!

Nyheter på H&M



H&M har fått in en hel drös med nyheter och det mesta gick i lila och cremefärgat vilket inte faller mig i smaken så mycket. Men här hittade jag några godbitar som är värda att spanas in. Gillar speciellt den bruna väskan och den färgglada blusen. Chicht!

Bilder: hm.com

Torsdag 5 Mars

Hej vänner!
Nu har jag precis stått i köket och lagat mat. Spaghetti med köttfärssås efter nytt recept, mumma blev det! hihi
Solen har lyckats titta fram några gånger under förmiddagen här och jag har oxå hunnit hinna med en promenad, dock blåste det alldels för mycket så det var inget vidare trevligt.
Ikväll väntar träning, men nu ska jag läsa resten av veckorevyn!
Massa kärlek

Läggdags

Jag och älsklingen har precis sett "Lie to me" och det är sjukt vad bra den snubben är på att studera ansiktsuttryck! Spännande värre. Men nu väntar sängen. Godnatt på er!

Picture



Jag gillar den här bilden i massor, både färgerna på kläderna och bakgrunden är så stilrena. Posen är ju något onaturlig men jag kan ändå inte låta bli att tycka den är riktigt fin.

Bild: H&M

Four, fyra, cinco, vier

Fyra TV-program jag brukar se: Desperate Housewives, Gossip Girl, Värsta bilförarna, Let's Dance.
Fyra saker jag gjorde igår: Lagade mat, städade, Bloggade, Pussades.
Fyra saker jag längtar till: Till vår/sommar & värmen/solsken, Min 20års dag, Lördag, att pussa pojken!
Fyra saker som står på min önskelista: Laptop, jeansleggings, systemkamera, nya skor.
Fyra saker jag avskyr: Sprutor, att vara sjuk, elaka och falska människor, kyla.
Fyra saker jag tycker om att göra: Blogga, bakning, umgås med vänner&familj&pojken, promenix i solsken.
Fyra saker jag åt igår: Revbensspjäll, kladdkaka, yoghurt, morot.

En bild


Godingar



Jag fick syn på dessa coola skorna från gojane för någon dag sen. Attans så häftiga! Jag gillar att dem är så färgstarka och det skulle verkligen piffa upp en enkel svart klänning. Jag gillar båda färgerna och skulle vilja ha dem båda i min garderob!

Småprat

Jag och tommypojken låg och småpratade för någon dag sedan när vi skulle sova.

Tommy: Vad menas egentligen med 24/7?
Jag: 24 timmar på ett dygn, sju dagar i veckan.
Tommy: Jaha, jag har aldrig riktigt fattat det. Jag trodde att det var från 24.00 och sju timmar fram som skulle bli ett dygn och jag har aldrig riktigt fått ihop det.

Dressat


Jag gillar verkligen Rare fashions klänningar, dem är stilrena och snygga! Dessa två godingar är mina två senaste favoriter och du hittar dem hos Nelly såklart. ;)

Ni missar väl inte?

Ikväll 21.00 på kanal 5 drar desperate housewives igång igen, äntligen säger jag! Jag kommer sitta som bänkad varje tisdag klockan nio! Det är den absolut bästa serien utan tvekan!



När vi lämnade serien i höstas hade Lynette fått reda på att sonen Porter hade ett förhållande med bästa kompisens mamma. Gabrielle hade tröttnat på Virginias missriktade välvilja mot hennes familj och bestämt sig för att bryta helt med henne. Catherine hade inlett en affär med Mike utan att berätta det för Susan. Och Edies man Dave visade sig ha dolda intentioner på Wisteria Lane.

En rosa delfin



Titta på det här! En rosa delfin! Så himla sött men så himla farligt. Vi får hoppas att ingen haj tar den helt enkelt. Jag menar, den första och enda rosa delfinen, hur coolt är inte det?

Jag fick tips



Den är sorglig men ändå så vacker tycker jag!

Tisdag

Puh! Nu har jag precis skalat potatis och inga skador denna gången! Okej, det är inte så farligt som det låter men sist skalade jag mig i naglen så jag fick värsta hacket.
Nåväl, idag väntar träning och äntligen äntligen är det premiär för desperate housewifes igen! Hurra! Jag längtar som bara den! Hihi
Jag fryser som tusan idag om både fötter och fingrar, jag vill verkligen ha vår nu. Jag längtar efter att få ha på mig ballerinas, gud så skönt!
Nu ska jag tina upp mig.
Ciao!

Jag och kusinen

Det här tycker jag var lite ball! Den andra är skriven av min kusin och den sista är från mig. Men du towa, du kunde väl ha bjudit på en länk? ;)

Skattjakt


Jag är på jakt efter ett par jeansleggings för jag tänker att detta hade blivit det ulltimata för mig som hatar att ha på mig jeans men jag tycker det är snygg och vill ha det. Jeansleggings ser ut som ett par jeans men är i leggingstyg. Perfekt ju! Dock vill jag ha med fickor på röven men det återstår ju att se om det finns. Dessa kommer från Gina tricot och ska testas framåt helgen.
Någon som har fler tips på var det finns jeansleggings?

Det är mars

Hej vänner!
Jag vaknade för en liten stund sedan av att det haglade på mitt fönster, usch!
Igår när jag och pojken var ute på promenad så sa jag "har du tänkt på att det snart är mars?" Tommy blir tyst och sen säger han "det är ju första mars idag" Herregud! Tiden går verkligen fort nu för tiden. Men vi är ju påväg mot ljusare tider och det är ju bra. Hihi
Det händer en massa spännande saker i veckan och för att inte tala om helgen! Jag längtar massor till helgen nu!
Men nu ska jag ta och dricka något varmt.
Puss och kram hela dagen!

Dagen i bilder


Mössligan påväg ut för promenad


Påväg mot maten!

RSS 2.0