LINSLUS



Testar nya kameran för fullt, på gott och ont.



Sista januari idag och har jag varit ledig, skönt! Dagen har spenderats med tidningar och plugg. Ska iväg och handla snart och posta lite brev. Imorgon går vi in i februari!


Tio januaribilder 2011























Några bilder som jag har tagit i januari. Börjar bli riktigt trött på snön nu och vill ha vår, finns så mycket mer att fota då, jag vill ge mig in bland buskar och snår och lära mig ännu mer om min kamera.

Just nu...




Längtar jag efter sol, sommar och barmark. Längtar efter att få dra på mig ett par klackar och höra klackandet mot asfalten. Längtar efter att kunna gå ut utan en tjock jacka och efter all grönska, måtte våren komma tidigare än april...


Tårta









I måndags överraskade Tommy med tårta. Han tyckte att vi kunde fira min namnsdag då med lite tårta. Apelsintårta hade han köpt och den smakade mums.

Kasslergratäng









Idag blev det kasslergratäng till middag. Godaste gratängen på länge! Riktigt krämig och god, så bra har jag aldrig lyckats förut. MUMS!

Somliga går med trasiga skor



Om jag är sugen på ett par nya skor? OJA! Några skönheter som landar på nelly snart.


Första vårplagget









Börjar försiktigt och diskret med att smygstarta våren redan i januari. Känns kul med något nytt, så trött på alla tjocka och bylsiga tröjor nu. Från H&M.

Joel Kinnaman



Ännu en snygging på listan! Joel Kinnaman blev ju otroligt populär i samband med filmen Snabba cash. Men visst är han en riktig snygging, inte en solklar snygging man får titta en extra gång och när man gör det ser man hur snygg han är!

Whises


Tunika Gina Tricot || Armband och ring Lindex || Heels Nelly




Små fina januari önskningar, längtar efter vår!


Vår i en påse



Det första av våren har landat hos mig!! Håll utkik efter en nämare titt!


Camilla, LA

 


Den här tjejen tar helt fantastiska outftisbilder!
Galet vackra! Vilka miljöer, vilket engagemang. Sen att hon sätter ihop snygga plagg också är grymt. Inspiration på hög nivå!


Här hittar ni resten av hennes underbara outfits!

3 år



En kyss då och då
Får du på mina läppar så,
En kyss
Så gör hjärtat inga hyss.



Idag firar jag och Tommy 3 år tillsammans!! <3


Nya kameran























Har fotat galet mycket bilder dem senaste dagarna. Här ovan är några smakprov på bilder jag fotat med nya systemkameran. Så galet roligt!

Januari 2010




Nu är januari här och vi är redan några dagar in.
Nytt år och ny månad, nu är det 2011. Såhär såg det ut i januari 2010! Ungefär som nu, mycket snö, lite grått och trist. Myser mest omkring och väntar på våren och solen och alla färger.

Canon




Här är min nya leksak. Jajamensan, jag har blivit med systemkamera. Har länge längtat efter det här och tror att den här kan vara en bra nybörjar kamera. Efter mycket velande fram och tillbaka bestämde jag mig för en canon EOS 500D. Har bara prov testat lite, men jag gillar den!

Paul Wesley



Nästa snygging att presentera i den här kategorin är Paul Wesley
, en relativt ny snygging på marknaden. Han har faktiskt gjort flera framträdanden i serier och filmer men sitt verkliga genombrott får man väl ändå säga kom genom Vampire Diaries. Försökte hitta en bild när han ler, men det var det verkligen ont om kan jag säga. Men snygg är han!

Två fina julklappar







Dessa två fina halsband (bland annat) fick jag i julklapp! Jag som älskar halsband tycker detta var helt perfekt. Har inte invigt dem än men det får bli inom en snar framtid!

RSS 2.0