Nya strumpbyxor

 


Inviger ett par av mina strumpbyxor som jag köpte igår. Piggar upp vilken outfit som helst. Me like.
Men nu ska jag fortsätta kolla på filmen hät, the proposal.

Äntligen fredag!

Godmorgon vänner!
Nu är fredagen här på riktigt och jag sov lite längre än jag tänkt så känner mig lite slö nu. Men det ska nog ordna sig det med.

Idag är det väl mest fredagsmys som står på schemat, ska nog träffa fia en sväng med. I helgen blir det troligen bowling, det var länge sen så det ska verkligen bli kul.

Vad har ni för helgplaner?

Torsdags mix



- Tyllkjol, Lindex
- Baslinne, H&M
- Väst med paljetter, H&M
- Stövlett i silver, La Redoute

En dag på stan



Testade två tunikor inne på Lindex, inget som förr mig i smaken dock.







Jag och syster har haft en jättemysig dag idag. Jag fick mitt papper iväg skickat så nu slipper jag tänka mer på det. Inhandlade ett som annat till helgen och så blev det lite shopping. Två nya strumpbyxor för min del blev det. Sen fikade vi också, helmysigt har vi haft det! Hela förmiddagen försvann i ett nafs. Mysigt värre :)

 


Nästan fredag

Godmorgon!
Idag när jag vaknade trodde jag det var fredag igen! Jag måste verkligen längta efter fredag, haha :P
Idag ingav dock en sån härlig fredags känsla, härligt väder och utvilad och allting kändes bra. Men imorgon är det iallafall fredag.

Idag har jag faktiskt lite saker att göra, jag ska inhandla lite åt syster bland annat och få iväg ett papper som stört mig ganska mycket under gårdagen. Och så är vädret perfekt! Kan inte bli annat än en bra dag, eller hur?

Innan jag somnade igår tänkte jag att jag var en robot. What? Var fick jag det ifrån? Jag bara tänkte det sådär, helt skumt. I mitt undermedvetna kanske jag vill vara en robot? Fast fy fasiken vad tråkigt det vore, inte kunna känna någonting.

Vad tänkte ni innan ni somnade? Har ni drömt något roligt? Berätta!!

Fikastund





Idag var Tommy här redan vid tre
, han hade bokat tid hos läkaren vid halv tre för att kolla sina leverfläckar, han hade en som var lite lurig som en special hudvårdsläkare ska kolla på. Så efter detta tyckte han att han förtjänade fika så det var precis vad vi gjorde. Sen åkte vi hem till honom en sväng, han skulle hämta ut en massa paket och nu ligger kycklingen i ugnen. Känns som eftermiddagen har varit lååååång. Men snart är det bonde. :)

VR


Har ni sett vem som är på omslaget av veckorevyn? Vad tycker ni om det?

Pigga upp dig!

Nu när hösten är här har jag märkt att många i min omgivning går ner sig och deppar ihop, och det är för småsaker som att det är kallt och främst mörkt skulle jag tro. Men här jag har några små tips för att göra det lite lättare iallfall!

Börja något nytt
För att du inte ska gå runt och deppa och lägga all din energi på det, börja med något nytt projekt! Kanske något som du länge funderat på eller något som du velat testa. Det kan vara allt ifrån småsaker som att rita, måla, pyssla, fota till att läsa den där kursen eller äntligen ta tag i träningen som man lovat sig själv hur länge som helst. Kanske vill du flytta? Möjligheterna är många, det gäller bara att inte haka upp sig vid något. 
 
Ta hand om dig
Det blir extra mysigt att ta det där långa badet när det är mörkt ute, bada med ljus och dofter och annat som kan tänkas göra det extra mysigt. Ta hand om ditt yttre lite extra för en dag, jag garanterar att den dagen kommer du inte tänka på något annat än hur fin du är just idag och andra kommer märka det också. Kanske kan det vara att bara läsa en bok för sig själv? Unna dig den där fina klänningen eller skorna?

Fokusera inte på mörkret
Om man tänker att det är mörkt när man åker till jobbet och det är mörkt när man åker hem, det kommer aldrig funka. Klart du inte kommer komma ut ur det negativa tänker när du tänker så. Ta den där promenaden när det fortfarande är ljust, sitt inte och deppa över att det kommer bli mörkt när det är ljust. Varför inte ta en kort promenad på rasten när det fortfarande är ljust? Skapa ljuset själv! Tänd massor av ljus, det blir både mysigt och ger värme.

Lura dig själv
Om man går runt och ler en hel dag så lurar man hjärnan att man är glad, och tillslut kommer du bli glad! Det kan kännas fjantigt att gå runt och le när man inte alls vill det, men du kommer mycket bättre av att vara glad än att gå runt och deppa. Dessutom vill ju ingen umgås med en suris? Eller hur?

Allt kanske inte alltid är så lätt i livet, men man får fokusera på vad man har och på framtiden och inte sträva bakåt. Och självklart kan man vara ledsen ibland och ha sina dåliga dagar, men låt det stanna på den dagen och bred inte ut det resten av veckan också, hoppas ni har blivit lite gladare av mina tips!


Boots







Det här är alltså skorna jag snackade om igår. Invigde dem idag, assköna att gå i. Snygga, fina och sköna. Me like! Relativt billiga, kostade 399kronor.


Tisdags mix


- Lila klänning med rynk, H&M
- Hatt, H&M
- Handskar med rosett, Lindex
- Stövlar med nitar, Forever21

Regn regn regn

Godmorgon vänner! Har ni sovit gott?
När jag först vaknade idag kändes det som att det var fredag, men så var det ju inte. Bara tisdag idag ju.

Jag ville shoppa denna veckan, men det blir nog inte så. Bästis vill inte följa med för hon åker hellre med familjen och tommy ville inte heller. Elin ville ju alltid, men det känns så taskigt mot henne. Jaja, får väl vänta tills nästa vecka.

Idag blir det nog mest att ta det lugnt, får se lite vad som händer. Vad ska ni göra idag?

Some pics from today


Morgontrött Elin ;)







Jag sitter och väntar på tommy just nu, han borde komma vilken minut som helst. Då blir det maaaaat, ska bli gott. Så jädra hungrig. Köpte nya skor idag, visar dem senare om jag hinner med det. Gillar det asmycket, precis som jag har tänkt mig. Så nu har jag äntligen ett par boots. Längtar redan tills jag får inviga dem. Hihi :)


Vecka 43 - Favoriter


Topshop
, Nelly.com, Nelly.com, Skotrend och Skotrend.


Iväg på möte



Jag ska åka iväg runt nio för att gå på ett möte igen
. Ska bli spännande att se vad dem har att erbjuda nu, får hoppas att det är bra iallfall så att det inte känns alltför onödigt.
Är faktiskt lite nervös, men det ska nog gå bra.
Vi hörs när jag kommer hem igen!

Söndag

Hej vänner! Har ni haft en bra helg? So far soo good?
Igår hade jag och tommy hemma mys. Kikade på film och så blev det en gottepåse till det såklart. Ibland är det skönt att vara hemma med.

Idag regnar det bara, regn regn regn. Så helgen kommer nog fortsätta i samma anda som den har varit i hittills. Hihi :)

Tyckte ni att det var rätt att Niclas åkte ut i fredagens idol då? Jag håller med om att det var ett rätt tråkigt framträdande, sen har jag aldrig tyckt han har varit sådär superduktig heller så det gjorde inte mig något iallfall. Mina favoriter just nu är Erik, Erika och Tove.

H&M news


Det kom in galet mycket fint på H&Ms shop igår. Så galet mycket fint att inte allt får plats här. Och alla bilderna på modellerna var så vackra!! Härliga grejer helt enkelt =)

Bilder: H&M

Lyxfrukost



Detta åt jag till frukost. Jag menar, det är ju trots allt fredag, eller hur? ;)

Friday

Godmorgon vänner! Hur mår ni? Har ni sovit gott?
Jag brände mig på tungan igår, rätt rejält. Så nu är hela tungan typ bortdomnad, inte alls skönt. Ett litet sår finns där också.

Idag är det fredag! Äntligen helg, känns som denna veckan varit lång. Helgen är inte riktigt planerad, kanske det blir utgång. Inget är riktigt bestämt så vi får se.

Vad har ni för helgplaner?

Rätt svar



Den som blev först med att gissa rätt svar var min kära kusin Marina. Men nu ska jag lära er något, det heter inte "en såndär som finns på bion som man har drickan i", "ett hål för drickan" osv. Det heter MUGGHÅLLARE!! Så bra, nu vet ni det till nästa gång ;)

Och denna fina mugghållare finns inte i biosalongen utan hemma hos mig, i vår soffa. Najs va? :)

 


Parodi på fruarna

Har ni sett dem här? Så jäkla roliga!!




Godmorgon

Har ni sovit gott? Jag vaknade med bortdomnade händer, båda två var helt väck. Det var lite sådär halvt läskigt att inte känna sina händer och så ligger man ner också, jobbigt läge ;P

Igår var jag på möte igen, tjugo minuter. Kändes ju roligt att åka dit för tjugo minuter. Liiiiite onödigt va :P Det var så himla underbart väder igår. Hoppas det blir lika fint idag med.

Det är helt sjukt vad blogg.se är segt om kvällarna nu för tiden! Går ju knappt logga in och sen att skriva ett inlägg är ju uteslutet och bilder tar ju typ en halvtimme att ladda upp bara en!! Vad händer egentligen?

I will explain


Eftersom denna kommentar skickades som anonym har jag inget möjlighet att svara på den. Men jag tar det här,  det kanske är lika bra?
Iallafall, för det första; klicka på länkarna!! Varje länk leder direkt till ett plagg från länken.
Och sen när det gäller kategorin fem favoriter så är varje länk oxå direktlänkad och sen står länkarna skrivna i ordning gentemot bilderna. Alltså om det är ett plagg från Topshop först står topshoplänken först, sen fortsätter topshopplaggen efter varandra och när du sen klickar på nästa länk så ser du "aha, nu var den tröjan från H&M". Då vet du exakt varifrån varje plagg kommer ifrån!!
Så nu vet ni det med =)

Onsdags mix


- Lång kofta, Gina Tricot
- Tubtopp i paljetter, Lindex
- Röd volangkjol, Forever21
- Skor, Dinsko

Do you dare


Kan någon gissa vad det här är? Första rätta svaret får en länkning.

Tisdag

Godmorgon lovers! Sovit gott?
Jag har faktiskt redan varit uppe ett tag fastän klockan bara är lite över halv nio, och nu börjar jag bli pigg.

Det är lite dimmigt idag men det regnar iallfall inte så det får bli långpromenad idag!

När ni just har lagt er ner, hittat en super sovställning eller rent utav den perfekta och så har man glömt släcka lampan? Don't you just hate it? Man hittar aldrig tillbaka till den där perfekta sovställningen som man nyss hade. Så bara för det blev en okej sömn istället för en superskön. Haha ;)

Dags att fixa sig!!

My day

Idag har det bara regnat och regnat och regnat. Men jag hann med en promenad mellan skurarna ändå. Häärligt. Sen frågade tommy mig om jag var sugen på måsmat idag = gyllene måsen = donken. Haha :P Sagt och gjort, så blev det. Det var mysigt. Sen på hemvägen blev det party i bilen, jag och tommy har det bra ihop vi. Mjau. =)







Elin har bakat kladdkakemuffinsen och här ser ni hur nöjd hon är. ;)




Fem favoriter vecka 42


Min personliga favorit denna veckan är den blå klänningen från topshop med markerade axlar och självklart den söta kftan med volanger.

Topshop
, Nelly.com och Forever21

It's a neew week!!

Godmorgon på er! Hur mår ni? Har ni haft en bra helg?
Jag är så jäkla trött idag men förhoppningsvis går det över efter en dusch.

Det var utgång i helgen och det var väldans trevligt!! Style var helt okej, spelade dem två låtarna jag ville höra. Fast å andra sidan har dem väl inte så jääätte många. Hihi :)
Annars har helgen varit lugn, jag och tommy har mest myst. Och fia var ju såklart en sväng här i fredags och kollade på idol med mig. Jäkla skit att Camilla åkte ut. Bröl på det.

Det får nog bli en promenad idag om det inte börjar regna men än så länge ser det okej ut.
Först frukost, sen dusch!

Tommy skär kål

Såhär går det till när tommy skär vitkål. ;)



Och såhär såg det ut efter. Haha :P




Åh, det är fredag idag

Hej på er! Mår ni bra?
Det är ju fredag idag! Så härligt, äntligen är det fredag.

Det snöar här, så himla tråkigt. Det är inte okej med snö i oktober, oktober är en höstmånad. Usch usch usch! Stora lätt snöflingor dalar ner från himlen och det har det gjort ända sedan jag gick upp klockan nio idag. Så blir det en massa slask nu, hatar slask.

Ikväll är det idol och hela fredagen är bara en stor mysdag idag. Fredagar = fredagsmys! Eller hur? ;)

I helgen blir det troligen utgång, jippi!! Det är Style som spelar och dem är ju faktiskt bra så det ska bli riktigt skoj. Ser jag fram emot.

Kyckling for dinner






Hahah, jaaag veeet. Jag äter kyckling jämt. Men det är ju så gott. Och nyttigt. Ananassallad till det med så blev det mums =)

Kolla vem som mer ville åt kycklingen, sitter han och väntar och tittar på den. Han satt där i säkert en halvtimma. Lille plutten då :P


Torsdags mix


- Väst med nitar, Gina Tricot
- Spaghetti linne, Gina Tricot
- Grön kjol, H&M
- Boots med dragkedjedetaljer, Forever21
- Glansiga strumpbyxor, H&M

Pics




Torsdag

Godmorgon! Har ni sovit gott?
Jag sov så himla skönt igår och så var jag så trött så jag somnade bums när huvudet landade på kudden, det är riktigt skönt att vara så trött.

Fick ett paket igår, men typ missnöjd med allting. Är lite osäker på ett par skor fortfarande men annars tror jag allt åker tillbaka, (Ett linne och en jeansskjorta) så himla trist.

Nu kurrar min mage så det få bli frukost nu sen blir det nog promenad. Var så himla härligt igår.

Vad gör ni idag?

Look what i found







Bland annat dem här hittade jag när jag skulle föra över dagens bilder till kameran. Emilia är starkt misstänkt.

Party hos Lindex


Lindex
har fått in en kollektion partykläder och där finns en hel del godbitar. Själv är jag lite sugen på att testa den silvriga satinklänningen. Skorna är en stor favorit hos mig också. För att inte tala om tyllkjolen!

Bilder: Lindex

Onsdag morgon

Godmorgon vänner! Hur mår ni? Har ni sluppit snö?
Här är det bara lite frost som ligger på taken än så länge och väl är väl det. Oktober är en höstmånad så jag vill inte ha någon snö än.

Förresten så har jag ju glömt att berätta att måndags så vann Tommy 750kr på triss. Det är inte varje dag. Trisslotterna hade legat i hans plånbok typ en vecka så jag påminde honom om dem så dem hade allt legat och mognat till. Hihi
Först fick han fram tre stycken 75:- och då fick jag skrapa den där rutan "gånger vinsten" så kom ettan fram först och jag tänkte direkt att det är ju typiskt sen nollan och jag bara skrek. Haha :P
Det var riktigt roligt =)

Men nu ska jag fixa mig iordning så blir det promenad sen.

Tisdags mix


Oversize skjorta, H&M
- Paljettleggings, H&M
- Skor, Ellos.se
- Söta örhängen, Nelly.com

Ny hollywoodfru


Idag meddelar aftonbladet att tv3 till våren kommer sända säsong två av svenska hollywoodfruar. Jippi säger jag! Det kan dessutom tillkomma en extra fru till våren. Spännande säger jag, får vi bara hoppas att Anna, Maria och Agnes-Nicole vill ställa upp. Vore ju roligt och se hur det har gått för dem och hur deras liv har förändrats.

Bilder från lördagen







Fia och syster är tooooksöta!



Party in da house!! Yeah!



Tommy är en sån tok!! <3

Jag körde på luggfläta och det funkade väl helt okej. Mycket rolig kväll och jag hoppas på att det blir utgång till helgen igen! Då spelar nämligen Style och dem är ju grymma! Vi får väl se =)


Asos ♥ strumpbyxor


Asos
har fått in en hel del strumpbyxor. Både enfärgade och lite mer balla som dem här. Jag älskar strumpbyxor och det är ju roligt med olika mönster och färger. Så vad passar en strumpbyxtjej bättre än dem här? Me like!

Bilder: Asos.com

Middagstips!


Jag vet att många räds för att laga fisk för att dem tror att det är både krångligt och tar lång tid, men här har jag ett super recept som tar max 20minuter att laga som både är gott och nyttigt!!

Gör såhär:
4 Port. Lägg laxen i en ugnssäker form (med skinnet nedåt) och lägg på fetaosten ovanpå laxen så det täcker. Lägg därefter på creme fraichen ovanpå fetaosten. Ställ in i ugnen på 225grader i 15-20minuter. Man får känna sig fram lite beroende på laxen. Koka undertiden potatisen på 15minuter. Servera med valfri sallad. Klart!

Monday morning

Godmorgon vänner! Hur står det till? Har ni haft en bra helg?
Här har det bara varit bra med både kalas och utgång och båda två i lördags. Min pappa fyllde år i förra veckan så vi hade lite kalas för honom, mycket trevligt.
Sen blev det utgång på kvällen, det var mycket roligt men moneybrother var väl så där men det funkade.

Idag blir det till att fixa lite grejer och plocka iordning lite, sen blir det nog en promenad också. Synd att det inte är lika fint väder som förra veckan, nu regnar det bara. Så tråkigt.

Nu blir det frukost och dusch!


Idol style





















































Sitter du precis som jag och undrar var dem snygga idolernas kläder kommer ifrån?
Jag med, jag satt och funderade över camillas snygga tröja och voila, nu fick jag veta. Bra va?

Riktigt tråkigt att Karolina åkte ut förresten, hennes framträdande idag kanske inte var det bästa men gillade verkligen henne. Mer än Eddie iallafall.

Två snarlika


Två ganska lika boots, båda med spännen över nedre delen av skon. Den ena har kilklack och den andra vanlig klack. Dessutom är dem ena gjorda i syntet och dem andra i skinnimitation. Frågan är, vilket par väljer du?

Bilder: Dinsko.se och Ellos.se

Fredagen är här

Godmorgon vänner! Har ni sovit gott?
Jag hade faktiskt lite problem med att sova igår men tillslut gick det och då sov jag så gottigt så.

Igår hann jag inte blogga mer sen orkade jag inte. Det är inget jag tänker be om ursäkt för, då det ska vara något roligt och inte något som känns pressat. Man ska inte slänga iväg ett inlägg bara för att ha någonting, då är det bättre att vänta tills morgonendagen och komma tillbaka med uttänkta och välgjorda inlägg.

Nåväl... Igår var vi ju hos per, han hade bakat äppelpaj. Det var mums, det var superlänge sen jag åt det. Sen kvittrade vi om lite allt möjligt. Väldans trevligt =)




På promenad genom stan













Tog lite bilder när jag var ute och gick innan idag. Det blev rätt varmt med vinterjacka och stövlar där efter ett tag, men hellre det än att frusa. Tommy har en del balla inställningar på sin kamera som jag inte upptäckt förra, blev en del grymma bilder. Tog massor, mycket nöjd. Så härligt väder ute, perfekt fotoväder. Looove it.


Snart är helgen här

Godmorgon vänner! Hur står det till? Har ni sovit gott?
Jag måste säga att inatt sov jag som en prinsessa, det var länge sedan jag sov så skönt. Det var härligt.

Vädret ser jättemysigt ut idag så jag bara måste gå ut och gå, fast det är lätt att luras när solen är uppe. Det ser så varmt ut men det är faktiskt riktigt kallt ute, men det är fint ändå.

Idag ska jag och tommy hälsa på vår vän Per, det ska bli riktigt roligt! Fast det är farligt det där, vi fikar alltid så mycket och det är ju rena rama synden. Haha ;)

Vad gör ni idag?

Onsdags mix


- Blå klänning med sidenband, H&M
- Lackleggings, Lindex
- Boots, Vagabond
- Mössa med ballt tryck, Nelly.com


I paketet





Volanglinne med detaljer av spets, kanske inviger det redan till helgen ;)





Lila klänning, perfekt vardagsplagg. Knappar som detaljer på armslutet.



Och så jeansleggingsen... Det var som rena rama träningspasset att få på sig dem, men när dem väl var på satt som en smäck. Resåren var så spänd nämligen, men sköna att ha på sig. När man väl fått på sig dem då ;)


TÄVLINGEN AVSLUTAD


Grattis Pernilla
som var kommentar nummer elva med det vinnande numret.

Tack alla som var med och tävlade, roligt att ni var så många som hela 54 stycken. Jag hoppas några av er stannar kvar här och finner mer nöje!

The day is onsdag

Hej på er!
Jag har varit uppe ett tag och har redan ätit frukost, sett ett avsnitt av true blood och nu är jag här. Haha :P Så kan det vara ibland.

Förresten så kom mitt paket igår bara någon timme efter jag skrivit det där. Ibland är man för snabb, men det gick ju bra ändå. Allting var prima och ingenting ska tillbaka, inte i nuläget iallafall så det var riktigt roligt. Hihi :)

Förresten så avslutas min tävling om bara någon timme, men ni har fortfarande chansen att vara med!

Jag ska senare under dagen ta mig ut på promenad och kanske ska jag handla lite med, tror jag behöver lite till middagen ikväll som ska lagas. Det är ju så fint väder så det gör mig ingenting.

Vad har ni för planer idag?


Tisdags mix


- Linne med volang och spets, Halens.se
- Jeansleggings, Halens.se
- Skor med nitar och spännen, H&M
- Örhängen med blåa stenar, Asos.com
- Flera stela armband, Forever21.com

Bruna stövlar


I fredags åkte dem här snyggingarna fram för den här hösten. Dem har ett par år på nacken men dem funkar finfint här och jag gillar dem faktiskt extra mycket iår så jag tänker använda dem flitigt iår.

Klick klick!


Förra veckan klickade jag hem dessa tre fina saker. Är egentligen lite osäker på jeansleggingsen med tänkte att jag kunde prova då dem var så billiga. Hade hoppats att paketet skulle anlända idag, men icke. Får hoppas det kommer imorgon istället. =)

Bilder: Halens.se

Godmorgon!

Hej på er! Står allt bra till?
Jag har varit uppe ett tag redan och jag har bland annat tittat på lite true blood, sett tre avsnitt nu. Så himla spännande serie det där.

Dagen idag vet jag inte riktigt vad den bjuder på, tänkte ta en promenad lite senare annars får vi se lite. Hade planerat att träffa en vän idag, men han har fortfarande inte hört av sig så jag vet inte hur det blir. Men det visar sig väl :)

Ni blir bara fler och fler som är med och tävlar, riktigt kul! Tävla mera!

Vad gör ni idag?

Läggdags

Har kikat på svenska hollywoodfruar för en stund sen, synd att det var sista avsnittet idag. Det var så roande.
Tommy kom hit med mat vid halv åtta tiden också och nu ska vi snart gå och lägga oss. Jag önskar er en god natt sömn så hörs vi imorgon! Godnatt!

Fler bilder från fredagen









Just nu sitter jag och tittar på Gossip Girl, det är repris men det är trevligt ändå. Tommy fick visst jobba över idag och han sa att det skulle bli en del också så man vet aldrig när man får se honom idag. Började titta på True Blood säsong två idag med, så jäkla bra serie! Får hoppas att det ska komma en trea sen med, men det lär väl dröja ;)


Måndags mix


- Klänning med paljettdekoration, H&M
- Orange mössa, Nelly.com
- Randiga strumpbyxor, Gina Tricot
- Stövletter, Forever21

Morgonstund

Godmorgon på er! Har ni sovit gott? Haft en bra helg?
Jag drömde hel konstiga drömmar om bloggare, helt sjukt var det! Haha :P

Igår var jag och tommy ute på nattliga äventyr. Runt halv tolv säger han att han har glömt sina arbetsskor hemma och han beslöt sig för att hämta dem på kvällen istället för på morgonen så jag erbjuder mig att följa med. Så runt kvart i tolv åker vi iväg för att hämta dem, det är då tur att det bara är 10-15 minuter emellan oss.
Det enda händelserika som hände på vägen var att vi såg en räv. Hihi :)

Roligt att så många deltar i min tävling, fortsätt tävla här. Den avslutas på onsdag. Lycka till!



TÄVLING

Igår fyllde min blogg ett år. Jag har alltså bloggat ett helt år nu! Himla roligt och för att fira detta ordnar jag en liten tävling. Kul va? ;)

Allt detta kan du vinna;
-
Rosa långt halsband ifrån Lindex.
- Duo ögonskugga i blåa nyanser från missy.
- Läppglans från face.
- Trippel ögonskudda i söt ask.
- Lila nagellack från depend.
- Armband med berlocker, gjort av mig.
- Öronhängen från H&M.
- Läppbalsam som doftar apelsin.
- Två eyeliner pennor i två nyanser.
- Halsband med stav.



För att delta är allt du behöver göra är att lämna en kommentar på detta inlägget, men det ger såklart pluspoäng om du skriver om detta på din blogg och länkar till tävlingen.

AVSLUTAD!


Vecka 40 favoriter


Nelly.com
, Forever21.com, Lindex.com och Ginatricot.com

En liten filmsnutt från igår


På spisen står maten...

...och kycklingen i ugnen! Mums! Jag är hungrig som en tok och min mage riktigt kurrar.
Utanför öser regnet ner, bokstavligt talat. Man hör hur det smäller i asfalten så mycket regnar det. Det märks verkligen att det är höst nu. Fy tusan för att gå ut i det här vädret.

Annars händer inget speciellt idag, blir en lugn kväll förmodligen med någon film. Får väl se hur medgörlig tommy är på den punkten. ;)

Hur ska ni spendera lördagskvällen?

 


Utgång igår

Igår var vi ett härligt gäng på tolv personer som var ute och åt på en av dem lokala resturangerna. Himla trevligt var det och det verkade uppskattat också. Alltid roligt att pröva något nytt och gänget verkade glada dem med. =)








Fredags fin


- Klänning med stor rosett, Nelly.com
- Armband med rosetter, Nelly.com
- Rosa skor med nitar, Scorett
- Leopardmönstrad väska, H&M

Oktober it is

Hej vänner! Hur mår ni? Allt är bra?
Så då var det oktober nu då, hösten är här på riktigt. Får väl hopppas det blir en fin höst iår och inte så regnig.

Tommy är hemma idag med och vi har planerat mys mys mys. Hihi :)
Filmtajm och ett som annat blir det nog.

Vad har ni för planer idag?


RSS 2.0