Första Advent


Home

Nu är jag och tommy hemma från julshoppingen som inte blev någon vidare julshopping. Tommy köpte en julklapp och sen bara grejer till sig själv, fast han bara skulle köpa julklappar. ;)
Jag trodde att det skulle bli en kort dag men icke och nu är jag helt slut i huvudet. Usch! Men men, även denna resa gick bra trots att jag fick en utskällning av tommy men jag överlevde den också, dock har jag aldrig sett honom så innan. Men sen kom hans riktiga jag tillbaka och vips så var han söt igen. Nåväl...
Ikväll väntar fest å då åker dem nya porrskorna på!

Fredagsfika

Tommy kom med en banantårta idag efter jobbet när han lurat mig om att han skulle åka hem, fräckis ;)
God var den i alla fall!
Det var dock inte den här överraskningen jag väntade mig, för det var en annan...




Fint från asos


Nya favoriter

Från Branten


Underbara fredag!

Fredagen är här! Helg helg helg!
Idag vaknade jag av att det smattrade på fönstret och inte lite heller. Usch, jag ville bara krypa ner och gömma under täcket. Det regnar verkligen avskyvärt mycket idag, det bara öser ner. Kan det inte sluta regna och låta snön komma tillbaka? snälla?

Idag så hoppas jag att älskling har spännande överraskningar till mig ;)
Imorgon ska vi åka och julhandla och på kvällen blir det festligheter. Man skulle kunna säga att vi ska uppleva ett av våra minnen, på sätt och vis. För det var exakt samma sak förra året och guuu vad det ska bli roligt. Ser framemot både kvällen och morgondagen.
Så då får vi hoppas att klockan blir fyra snabbt idag. Eller vad säger ni? ;)

Är det inte den ena så är det den andra


Igår vid läggdags


Redan torsdag

Godmorgon på er! Det är redan torsdag idag, denna veckan har gått otroligt snabbt. Men det är ju både positivt och negativt.
Det är verkligen tråkigt väder idag, alldels grått och trist, dessutom har all snö regnat bort. Det ser ut som om det kommer att börja regna när som helst. Supertrist!

Inatt drömde jag världens mest konstiga dröm och när jag vaknade har både min arm och hela handen plus min rumpa domnat bort! Detta har aldrig hänt innan och det var en jäkligt skum känsla att rumpan var borta, usch, låt det aldrig hända igen. För resten, hur kunde det ens hända?!
Kram hela dagen!

Britney Spears

Britney ska tydligen släppa ett nytt album nu i december och jag har suttit och lyssnat igenom detta nu och jag tycker faktiskt att det är ganska bra. Det är helt klart bättre än hennes förra (det fanns dock några få rikigt bra, en eller två) och denna skivan låter mer som henne och som hon gjorde i början av sin karriär. Ta och lyssna ni också!

Lovely ass


Regn i solskens grottan

Idag är det riktigt tråkigt väder och det bara regnar och regnar. All snö är borta fast som tur är är det i alla fall inte en massa slask.
Det har uppkommit en massa planer till helgen tydligen  (!) efter massor av övertalning av både syster och pojkvän så jaja, jag får väl ge med mig då. Men mer om detta närmare helgen.
Idag blir det bara mys mys å åter mys. Mysigt va? ;)

Visst är det härligt när ens mamma ringer å säger "Hej det är mamma"? Jag tycker det är helmys!

snälla gud, ge mig ett mirkal jag vill inte leva såhär...

Behöver jag ens ha en rubrik?

Det här är min syster, faktiskt. Tro det eller ej. Hon blev galen när jag tog nettobladet, när hon kollat färdigt i det!

100 inlägg

Detta blir mitt hundrade inlägg och det tänkte jag fira med en bild på mig! Genialiskt va? :D


Festblåsor




Någon av dem här klänningarna skulle gärna få bli min nyårklänning. Kanske kan någon av dem bli er? Ni hittar dem och fler här.

Fem stycken

Från 4everyoung :)


Buskatt



Sen så fastnar hon och då tittar hon vädjande på mig om hjälp, så vad gör man inte?

Fläsk

Min pojkvän äter torkat fläskkött. Fattar ni torkat fläskkött?! Torkad gris med andra ord!!

Julen närmar sig

Tänkte ni på att igår var det exakt en månad kvar till julafton?


Den här skulle jag vilja ge till Elin


Nytt hos Forever

Det var länge sedan jag var inne hos forever 21 nu, och jag har helt klart missat en massa sött. Det finns så mycket sött så det skulle inte få plats i bloggen!
Men här är i alla fall några av mina favoriter, fler kan du hitta här.


Söta, eller hur?

 

Nytt

Tre nya klänningar i garderoben :)


Fler favvisar

Favoriter från Style by Stars :)


Lördagen i bilder



Twilight



Igår var jag å tommsi med fia och såg den här filmen i Halmstad. Den var bättre än förväntat men det kändes som att det blev mycket tomhet och många frågor så dem har troligen hoppat över mycket viktigt.
Den var lite dryg i början men sen efter halva filmen blev den riktigt bra.
Vi hade egentligen tänkt att se bondfilmen från början men sen i slutändan fick det bli den här ändå.
Bio salongen i Halmstad var dessutom super mysig och genialtiskt med två sits säten, kan det bli mysigare? Det får jag och honey ta nästa gång! Mys!

Myskatt

Idag när jag var med Tommy när hand bland annat skulle tvätta bilen så låg den en liten katt på alla däcken som låg där på baksidan, det såg riktigt mysigt ut. Då skulle man vara katt ;)


Acne



Acne har nu släppt en förhansvisning på sin spring/summer kollektion och jag måste säga att jag inte gillar något annat förutom deras jeans, som för övrigt är snygga året om. Tänk er mig, en klänning tjej som hatar jeans, dissar allt utom jeansen, då är det rätt illa, va?

Favoriter

Fem favoriter från Glitzy :)


Igår på ICA

Man på ica: Vart är det ifrån?
Jag: Från Ellos.
Tystnad.
Jag: Vad snabbt du hittade det :D
Man på ica: Jaaa!

Han blev så stolt så det är helt sjukt, jag trodde jag skulle dö av skratt. Han är ser alltid jättesur ut och låter nästan så också men nu sken hela hans ansikte upp och han verkade bli jätteglad. Han skulle nog behöva få lite mer beröm av sin chef eller sina arbetskamrater, så grymt kul var det.

Skor



Vilka sötingar till skor, med spets och rosetter! Två favoriter hos mig, söta färger också. :)

Rester av H&M paketet


Första snön



Det är dessutom riktigt soligt ute och det kändes som om det var riktigt varmt, superskönt! Det är så man skulle sätta sig i lä och sola fejjan lite. Hoppas det inte blir slask å tö allt för snabbt bara för nog lär det bli det alltid.

Sötingar

Vad sägs om någon av dem här sötingarna?


Sömntutan Tommy

När jag och min älskling Tommy låg och gosade så somnade han, tack liksom? Så rolig var jag..


Fikatime

Idag kom honey och överraskade mig med fika, riktigt mums var det! Han hade tydligen varit hos tandläkaren och var hos mig redan vid tre och när mamma såg hans bil här utanför och sa att tommy var här så trodde jag såklart henne inte, men se där, där va han!



Följ min blogg!
<a href="http://www.bloglovin.com/blogg/352071/ikaaan?claim=3byr78z88fr">Följ min blogg med bloglovin</a>

Favvisar

Dagens fem favoriter kommer från Melba :)



Bokhylla katt

Kittys nya plats där hon gömde sig för mamma. Visst ser det skönt ut? ;P


Godmorgon

Godmorgon på er!
Igår var jag och hämtade ut mitt H&M paket och såklart som jag trodde så passade ju inte klänningen över brösten, jag visste ju nästan det innan men jag ville ändå ge det ett försök. Emilia å andra sidan älskade den och gud vad avis jag blev! Jag vill oxå ha små bröst!
När jag var på väg hem efter att ha hämtat paket så såg jag en häst och vagn skritta förbi. Först fattade jag inte vad det var för ljud och det tog ju in snabbt också så när dem sen kom upp jämsides blev man lite chockad. Inte varje dag man ser det och hästen var helt gigantisk med, man kände sig som en myra. Om det inte hade varit för regnet så såg det riktigt mysigt ut i alla fall. :)

Dagens snyggaste!

Tänk att få dansa in det nya året i den här klänningen. Helt fabulous!


Fem favoriter

Välkomna till min första kategori här på bloggen!
Jag väljer ut mina fem favoriter på olika ställen och den första ut är Pinky.


Titta vem som har hittat tillbaka



Mailou katt har hittat tillbaka till sin favorit plats toaletten! Troligen så är det bara för att det är så varmt och skönt på golvet då det finns golv värme. Man blir dock alltid lite förvånad när man kommer in där, fast som tur är så ligger han inte alldels precis vid dörren i alla fall. Se vad tjock han är dessutom! Tokiga katt! ;)

19 November

Idag är det min namnsdag för jag heter nämligen Elisabet i andra namn! :)



Det var då för ett år sen som du och jag började prata igen, tänk vad jobbigt det måste varit för dig att bara gå och vänta på den 19 november men det gjorde du och jag blev ju minst sagt överraskad. Det vart i alla fall urgulligt av dig och det har gjort så jag alltid kommer att minnas denna dagen. <3

Jumpsuit

En jumpsuit i satin, wow! Kan det bli hetare liksom? Synd bara det med skärpet på den, det är inte direkt någon favorit hos mig. Men annars, gud vad läcker!

Det värsta

Det värsta med hösten/vintern förutom slasket är att jag får munsår! Det är skitful och skit irriterande. Tydligen så har jag något genetiskt fel som gör att jag får munsår, så därför smittar det inte. Alltså har jag inget herpes skit och det kan man ju vara glad för. Men som sagt, det är ändå lite jobbigt.
Skulle bara låta er veta att jag också lider ibland. Haha ;)

Jag bara måste tipsa er

Detta är min absoluta favorit låt just nu. Ni kanske känner igen den och då kan jag tala om att den var med i H&M:s senaste reklam kampanj. Hur bra som helst!
Artisten heter Keren Ann och låten heter Lay your head down. Njut!

Du är så söt <3


Igår glömde jag berätta...

Att jag vann bowlingen! haha! :D
Och att jag höll på att bli av med min nya jacka, men som tur var så kom den tillbaka. Jag var bra ledsen och arg där ett tag när vi inte kunde hitta den någonstans men det var väl antagligen någon som tog fel och märkte detta, både jag och tommy var lättade över att den kom tillbaka sen. Den var ju dessutom sprillans ny så jag är glad över att den kom tillbaka. Och min mössa :D Hihi

Julmarknad

Nu har jag och älskling precis kommit hem från en julmarknad, det var inte lika mysigt som jag trodde att det skulle vara och det var inte riktigt julstämning heller men pepparkaksdoft och julsånger fanns. Massor av fina saker med och älskling köpte till och med med sig blåbärsglögg, jag är inte så glad i glögg så jag stod över provsmakningen med älskling är glad i glögg så detta var givet. 
Men nu är den officella julstämningen invigd i alla fall! :)

 

Mysteriet löst!

Pojken kom hem hit till mig för att hämta mig, och jag måste säga att nog allt såg lite lurig ut. Innan vi åker tar vi en sväng förbi kina resturangen och älskling hinner tvätta sin bil i en automattvätt.
Sen undrar han om det är okej om vi åker upp till deras hus (Det som dem håller på och bygger) och eldar och sådär. Inga problem för mig. Jag har inte varit inne i det lilla huset där dom eldar i pannan innan och gud vad många roliga grejer det fanns där, dock jäkligt stökigt men dem håller ju på och bygger så jag godtar det. Massa grejer från när Tommy och hans bror var små såsom pyjamsar, skridskor (urgamla, såna bruna!!!) bilbana, en radio styrd bil som kostade Tommy hela veckopengen för året, massor helt enkelt! Dem brukar säkert sitta där och dricka kaffe med för massor av kaffe fanns det. Mycket tomma spritflaskor också. Många saker som jag inte ens visste var det var också för den delen, det blev riktigt intressant.
Sen matade vi ju hunden också såklart!



Sen åkte vi hem till dem och det visar sig att ingen är hemma. (!!) Hans pappa var tydligen och jagade i danmark och hans mamma på någon julgrej tror jag det var (puh), brodern hos kusinerna såklart. Haha! Jag visste att det var något lurt.
Senare på kvällen överraskade han mig med bowling med ett annat par. Dem var så söta på hemvägen, för officellt är dem inget par men dem börjar nog bli, så höll dem handen i bilen. Det var ursött! Ni förstår säkert inte min glädje men hon har väntat på honom hur länge som helst och nu verkade det äntligen bli av. Jag blir jätte glad! Vilken underbar lördag säger jag bara. :D

Lyssna på den här medans jag löser mysteriet


Pojken min

Imorse frågade pojkvännen min om jag "inte ville ära honom med ett besök?" Jag fick oro i magen. Vi brukar nästan aldrig vara hemma hos honom (Det är litet och trångt, man kan inte vara ifred någonstans. Dem bor där tillfälligt eftersom dem håller på att bygga ett hus längre bort. Btw så är det huset skit fint och mega stort) och därför så undrade jag såklart vad som var på gång, men han säger att det inte är något. Jag undrar det jaa, och jag undrar än. Men det återstår att se, för det är definitivt något lurt på gång.

Fredagen

Igår hade jag och Fia filmkväll, det var hur mysigt som helst och det kändes som evigheter sen vi hade så kul. Vi gjorde inte direkt något speciellt men det kändes ändå som att det var superkul, vilket det också var. Dock kunde vi inte se den film vi hade tänkt, men detta får vi göra om så det ska nog gå att ordna. Hihi :)

Pimp?!


Extra sött

Hur söt är inte den här klänningen?! Jag smälte direkt när jag såg den. Jag skulle i alla fall inte säga nej ;)


Igår lurade min pojkvän mig

Igår när Tommy skulle åka hem så när vi håller på å säger hej då till varandra och då helt plötsligt säger han "Det kommer bli jobbigt att gå upp extra tidigt imon." Jag tänkte ju att han behövde göra det eftersom han får längre att åka hemifrån sig så jag säger inget om det. Sen tar han av sig skorna och går åt sidan och säger "Ska vi gå upp och borsta tänderna då?" Jag blir helt paff och står bara där som ett fån och säger inte ett ljud. Han lurade mig.

Lika som bär

Ser ni likheten? Jag tycker den är snarlik!


Paljetter



Paljetter är ju väldans inne just nu och här är en jättesöt och i helgen såg jag en liknade på bikbok. Väldans söt enligt mig!

Konstiga bilder

Jag förundrar mig över dessa bilder.
 Jag undra vem som vill köpa en fläskfile som ser ut såhär, inte jag iaf! Jag hade dött av skratt så fort jag hade sett den. Men det klart, det är väl bara på netto man kan hitta sådant. Jag undrar om dem någonsin fick sålt den...

 Vad tittar Tommy på på denna bild? Undran är stor...

Choklad

Tommy hade undangömt en chokladkartong hemma hos mig men lyckligvis så hittade min mamma den, det trodde han att han skulle kunna men nej du. Det blev mums på den.
 Hemmagjord chokladpudding som var väldans mättande men god!

Lördagen i bilder


Jag och testar tommys mössa i bilen påväg till Jönköping.

Lunchdags!
 Jag i värsta mössan. Tommy tyckte jag borde ha en sådan.

För övrigt när vi gick där i stan i Jönköping ser Tommy Amanda Jensen! Haha! Alla typ stirrade som fan och hon vände sig och och jag vet inte om hon blev glad eller irriterad. Hon hade dessutom en sån mössa som jag testade på bilden ovan. Sen tyckte Tommy att vi var kända för att vi sett henne. Haha!


Sen på kvällen blev det bowling!

Efterfest på donkan!

9 Novemeber

Hallå allihopa! Ledsen för att det inte har blivit något bloggande idag men det har brott på både strul på blogg.se och att det var min och älsklingens dag idag. Detta firades såklart med mys mys mys. Mysigt värre! Hihi
Dagen har annars varit lugn och det har mest bara regnat vilket har varit lite trist. Men nu är det ju höstmånad också och då får man stå ut med mycket regn, men jag överlevde :)
Nu ska jag göra iordning ett inlägg om gårdagen, så häng kvar!


Lördagsmorgon

Godmorgon på er! Idag gick jag och pojken upp någorlunda tidigt för idag är det dags för shopping :D
Snart bär det av till jönköping och då ska det shoppas minsann! Hihi
Vi får väl se om det har blivit några godbitar när jag är tillbaka.
Och ikväll blir det bowling, massa roligt! Det gillar jag.
Men nu måste jag fortsätta göra mig iorning innan han blir alldels sur. Hihi
Kram hela dagen!

Sex and the city uppföljare

Nu står det klart att det ska komma en uppföljare till sex and the city movie! Helt underbart! Den ska börja spelas in nästa sommar så än är det lång väntetid, men helt klart okej att vänta på för min del.
Tänk vad Mirandas son måste ha blivit stor! Och hur kommer det att vara mellan Carrie och Mr. Big? Håller dem ihop? Ska dem kanske skaffa barn? åh, jag längtar!


Kanske dagens sanning?

Om man har skrattgropar på låren borde det bara vara tecken på ett lyckligt underliv!

Supertävling



Tänkte tipsa er om en väldans het tävling just nu, du hittar den på http://shopaholicmamman.blogg.se/. Helt klart värd ett besök!

Är du värd att vara min vän?

http://www.quizyourfriends.com/take-quiz.php?id=0811061022129979&a=1&

Hundra års fest

Hittade lite roliga bilder från en fest som jag och Tommy var på för ett tag sedan. :)


Tommyboy har klippt sig

Idag har tommyboy varit och klippt sig utan min vetskap. Detta fick han inte. Men men, nu är det gjort och här har ni honom.
Jag tycker egentligen inte om nyklippen tommyboy men det får väl gå. Jag tycker bäst om hans lilla krullikrull med gull. Så är det mysigt att rafsa i också. Hihi :)


En blåsa, tre färger

Den här skulle jag kunna tänka mig att ha som nyårsklänning :)


Nya favoriter

Rött är egentligen inte min färg, det är i alla fall vad jag själv anser men dem här var helt underbara och dem skulle jag gärna vilja ha i min garderob nu. Båda kommer från Forever 21.


Så underbart tuff top!


Min katt heter Kitty

Ni kanske inte vet det, men när katter tvättar sig själv kan dem ge ifrån sig ett konstigt läte och det som låter är när dem "slemmar" eller dreglar ut saliv för att kunna tvätta pälsen.
Min vän Sofia har inte sett detta innan och tyckte det var verkligen äckligt så jag trodde nästan att hon skulle spy där ett tag. Sen ville hon inte röra katten mer efter det, haha.
Men jag tycker mest dem är söta :)



Mina minimal händer.

Ibland är småsyskon läskiga.


Paket



Idag fick jag ett paket från H&M men att vilken besvikelse det blev. Jag som hade så stora förväntningar och så blev det bara platt fall av allting.
Jag hade beställt en brun skinnjacka men tyckte den var för kort i modellen så det blir bara att skicka tillbaka den, verkligen synd för jag hade väldigt gärna velat ha en skinnjacka. Men det blir till att beställa en annan istället.

Höstdag



Idag var jag och Söt ute på promenad ute i det underbara solskenet. Jag trodde att det skulle vara lika iskallt som igår men det var varmare än man trodde och det dröjde inte länge innan jag fick knäppa upp jackan. Men det är alltid bättre att ta på sig för mycket än för lite.
Det var en alldeles perfekt höstdag idag, varmt och solsken men ändå höstig och kallt på något vis. Sådana dagar får man ta vara på och det var det många som gjorde för på vår promenad såg vi många som pysslade i trädgårdar och många många andra som var ute på promenad. Det är alltid trevligt :)

Lördagen



Löragen spenderades med Tommyboy och några vänner i bowlinghallen. Två timmar av massa stim och skoj i samband med bowling. Det var en mycket rolig kväll och det var längesen jag bowlade med det gick toppen trots att jag inte gjorde någon strike, men lika glad var jag för det. Men det var bra nära iallafall, det kan jag ju alltid trösta mig med. Hihi
Tycker att det är ganska skönt med sådana kvällar ändå, man har roligt och det dricks ibland någon form av alkoholhaltig dryck men man kommer ändå hem relativit tidigt, vi kom hem strax innan tolv och det var skönt så att man ändå kan få lite skönhetsömn, men det klart att en fest då och då inte är fel, men omväxling förnöjer som det brukar heta. :)

Joo, jag är hemma..

...men jag har inte hunnit uppdatera min blogg vilket jag är hemskt ledsen för men anledningen till detta är min kära pojkvän.
Ni förstår i måndags råkade han ut för en olycka och jag har tagit hand om honom nu under veckan när det varit lite synd om honom.
Det var så att han fick en motor över sig, för som bekant så arbetar han ju som elektromekanier och det bärde sig inte bättre än att han fick åka till sjukan och där fick han diagnosen inre blödning så han har inte kunnat göra någonting med vänster handen och var därför hemma hela veckan och då var jag så söt och tog hand om honom.
Men imorgon ska han arbeta igen och då får vi väl se hur det går. :)

RSS 2.0