Klick!

Beställde just dessa coolingar från Nelly för 399 pix.

Söndag

Hej vänner! Dålig uppdatering här under helgen men det är ju trots allt helg. Lördagen spenderades i lugnets vrå och Tommy mådde lite dåligt igår så jag matade honom med både glass, godis och något varmt att dricka (dock inte kaffe) och idag mår han prima!

Det blir träning om några timmar, pilates står det på schemat. Roligaste passet på hela veckan.

Har ni haft en bra helg?


Fredagsmix



- Cardigan, Forever21
- Leggings, Ellos
- Boots, Nelly
- Halsband, Topshop

My hair

Har jag sagt att jag älskar mitt hår?







TGIF

Äntligen fredag säger jag! Så härligt med helg, jag har dock inga direkta planer men skönt med lugn helg också.

Vet ni vad? Det har regnat hos mig!! Det är hur blött som helst på marken, riktigt töväder. Säkert isigt och halt. Usch! Ändå säger dem att det ska komma ännu mer snö imorgon, och det ska regna och alla möjliga väderväxlingar ska det bli. Slask är inget vidare alls, men någon gång finns det nog ett slut på det också.

Slask...

Halsband

Detta fina halsband finns just nu hos Nelly för ynka 99 kronor. Ett litet tips sådär.
Bilder: Nelly.com

Torsdag 100225

Godmorgon! Jag har redan varit uppe ett bra tag och börjar bli riktigt pigg, känner att hungern kommer sakta krypandes också.

Jag har ont i mitt knä, det är nämligen så att jag trillade i tisdags. Eller halkade är väl mer rätt ord. Det börjar bli ett riktigt stort blåmärke och ont gör det.

Idag startar den stora bokrean runt om i Sverige och jag tror det kommer bli ett besök för mig också. Kanske hittar jag några riktigt bra som jag vill ha. Det är absolut värt ett besök. Dock innebär det att jag får hoppa träningen idag, men kanske kan ta passet imorgon?
Ska ni besöka bokrean idag?


Jag bjuder på denna vackra bild idag..

24 februari 2010

Dagen idag:
- Mycket positiv och glad dag
- Soligt, nästan varmt ute
- Tränade djupvattengympa första gången, mycket roligt!
- Kom ihåg hur härligt det är att basta
- Gick upp mycket tidigt = skönt
- Bjuder på bilder från dagen nu!





















Hoppas ni haft en bra dag!!

Vem är din favorit?


Förra veckan tyckte ni Jessica Alba var snyggast, hon vann med endast två röster. Roligt när det blir så jämt. Denna veckan bjuder jag på endast tre kändisar, Jessica Alba, Kate Moss och Leona Lewis. Vem tycker du bär den snyggaste outfiten?

Läggdags!



Nu ska jag krypa till kojs och börja läsa den här boken, vampyrens märke. Ska bli spännande, vampyr hysterin fortsätter..

Tisdags mix



- Jeans, Bikbok
- Lätt transperant topp, Monki
- Stövlar i mocka och denim, Ellos
- Armband, cocoo.se

100223

Inatt drömde jag den knäppaste drömmen jag drömt på länge. Jag drömde att min katt Kitty (som är svart, vilket säkert bättrade på det hemska i drömmen) att hon klonades när hon rörde vid något speciellt och klonerna blev elaka och onda. Dem fick smutsig päls och snea ögon. Dem var tvungna att dö, och det var bara jag och min lillasyster Elin som kunde döda dem. Vi fick hålla Kitty fången så det inte skulle bli mer kloner och dem onda kloner fick vi sitta på och trycka ner mot golvet så dog dem...

Usch så hemsk dröm!

Och visst är det obehagligt/konsigt/äckligt när ens arm har "somnat", ni vet sådär att den blir bedövad? När det händer när man sover och så vaknar man och känner knappt sin egen arm. Jag hatar när det händer mig, som imorse..


GOD MORGON!


Ny smak





Har ni smakat denna nya smak som gesiha har? Det står att den ska innehålla tryffel krisp, men den smakar kaffe! Jättegod smak men man blev ju lite besviken när det står annat på pappret...
Inte deras godaste smak men helt klart god!

Två bra köp






Mina två bästa köp för iår
är dessa två. Min paljettröja från VILA och det fina halsbandet. Gillar dem båda väldigt mycket! Både köpte jag dessutom på nelly. NÖJD!

Kate Moss

Jag älskar kepsen som Kate Moss bär, hur snygg som helst! Jag skulle vilja ha en liknande själv faktiskt, vore coolt. Om den är i skinn vore ju det bästa också.

Summer time



Grönt. Varmt. Lätta kläder. Solen. Barfota. Bada. Brunbrända ben. Glada. Sola. Party. Ljust. Behöver jag säga mer?

21 februari - Söndag

Godmorgon! Jag ser att det fortsätter att snöa idag och har snöat hela natten verkar det som, bilen är helt insnöad.

Lördagen spenderades med choklad, film och mys. Tvärr missade jag hela melodifestivalen, var det något att se igår? Missade jag något?

Tommy var så trött igår så han somnade i soffan och efter några försök med att försöka få honom att gå och lägga sig i sängen gav jag upp. Så han fick sova där i soffan, vilket han gjorde också. Han kom upp någon gång på natten sen, men ingen aning om vad klockan var.

Idag är det träning som står på schemat, sen får vi se.


More snow..









Snön var rolig i december, nu får det ha snöat nog. Fy så jag längtar efter våren!!

Har ni shoppat Sonia Rykiel idag då?

Fredagsmix



- Kort topp med paljetter, Topshop
- Baslinne, H&M
- Kjol med mudd och dragkedja, Forever21
- Overknee-stövlar, Ellos

Friday morning

Godmorgon vänner! Fy tusan vad jag är trött idag, sådär seg trött. Men jag får allt ta och piggna till, det är ju fredag idag! Dock så är det inget fredagsväder ute idag, det ser himla grått ut och det ser nästan ut som det regnar, men det är nog snöblandat regn.
Nåväl, jag får ha sol i sinne istället!

Saker som händer idag, fredag:

- Träffa vänner och käka lunch tillsammans.
- Köpa något gott tills ikväll.
- Titta på någon film, mamma mia kanske?
- Lets dance ikväll, vem tror ni åker ut?
- Ordentligt shoppingsug!!



Vad har ni för fredagsplaner?

Mat på gång



Har varit och tränat, tagit ut mig rejält idag. Tommy står vid spisen och lagar mat just nu. En av hans favoriter rätter, jag har dock aldrig smakat men jag ska snart få göra. Riktig husmanskost.
Vad tror ni han lagar?

Snart börjar Vampire Diaries, spännande värre! Nu börjar man ju komma in i serien efter förra veckans dubbelavsnitt. Snart kommer det bli kaos på teven då alla serier, nya som gamla, drar igång igen. Jag som är en riktig serienörd kan ju inte låta bli att titta heller.

Maaaaaat!

Sunglasses



Igår blev jag riktigt sugen på att använda solglasögon
, jag har spanat in några riktigt snygga. Dock känns det lite i tidigaste laget att köpa det nu, när det fortfarande är en massa snö kvar. Nu vill jag ha vår, som jag längtar! Moder natur, ge oss vår!

Bilder: Asos, H&M och Gina Tricot.

Lilo rockar?



Lindsay Lohan har på senare tid gått och skaffat sig en ny look.
Hon har också färgat håret i en mörkare nyans och verkar ta livet lite lugnare just nu.
Gillar ni makovern eller vill ni se gamla Lindsay tillbaka?

The wolfman

Var ju som sagt på bio idag och såg the wolfman som jag berättade imorse. Helt okej film men lite vääl förutsägbar. Spänningen var ju inte på topp heller. Inte den bästa film jag sett, men inte heller dem sämsta. Helt okej film helt enkelt.

Nu väntar sängen, vi hörs imorgon! Sov gott!

Vårskor!







Dessa skor kom också i H&M paketet förra veckan, jag älskar dem!
Så hett med paljetterna på. Så nu är jag redo för våren, synd bara att den kommer dröja ett tag till...
149 kronor kostade dem och finns att köpa hos H&M.

Onsdag 17 februari

Godmorgon! Måste säga att jag vaknade sådär trött som jag gjorde igår med, ni vet att jag sov liite för bra. Får hoppas jag blir jag snart.

Ikväll ska jag och Tommy på bio, vi ska se The Wolfman. Är det någon som har sett den? Är den bra?
Hört att den är lite sådär, inte riktigt så bra som man hoppas.

Jag bjuder på några bilder!

Varit och tränat, duschat nu och maten står i ugnen. Lasange ska det bli. Men nu tänkte jag bjuda er på några riktigt bra bilder (om jag får säga det själv och det får jag) som jag tog häromdagen. Alla är på Mailou-katt. (Det är syster som döpt honom ifall ni undrar över namnet). Hoppas ni gillar dem!
You like?

Tisdags mix



- Grå topp med rosett, Topshop
- Transparent mönstrad blus, Nelly
- Jeans, Gina Tricot
- Stövlar med nitar, Halens
- Armband, Forever21

100216 Tisdag

Idag är det redan tisdag, måndagen bara rusade förbi mig. Jag hann knappt säga att det var måndag.

Jag sov nog lite för gott inatt, jag är jättetrött idag fast jag är utvilad. Sov lite för bra helt enkelt. Drömde om äpplen också, helt knäppt. Kanske jag var sugen på ett?

Det snöar idag. Egentligen vill jag inte ha mer snö, men det är ändå okej för det är ju trots allt februari. Det är ju faktiskt en vintermånad, även om jag är himla trött på snön.


Har ni  sett att dumle finns på chokladkaka? Jättebra tycker jag!

Snyggaste kändis?


Förra veckan gillade många Kesha som höll på att vinna två veckor i rad men Pixie lott tog hem några fler röster och blev därmed förra veckans bäst klädda kändis!
Så denna veckan har jag laddat upp med extra många snyggingar, så att ni får riktig beslutångest att välja. Frågan är alltså om Pixie Lott ska ta hem det igen? Vem är den bäst klädda kändisen av dessa sex?

Jag visar er nytt vårigt armband

Jag har varit iväg hela dagen men nu är jag hemma! Eller jag har varit hemma en stund, men nu tänkte jag visa er mitt nya fina armband som jag fick av Tommy i alla hjärtans dag present. Förutom rosorna och chokladen fick jag detta armbandet och ett halsband.
Fint va?

14 februari



Glad alla hjärtans dag!!


13 februari

Idag har varit en lång dag. Jag har bland annat färgat systers hår, köpt hårfärg till henne, fikat, handlat och gjort mitt första besök på lager 157. Måste säga att jag blev lite besviken, inte såå väldigt mycket att hurra för och det blev inget köpt trots att jag testade några saker. Konstiga storlekar var jag beredd på men inte så konstiga.
Nåväl, ikväll blir det klackarna i taket och jag har fortfarande inte bestämt vad jag ska ha på mig!
Hoppas ni får en fin kväll!

Red day


Bilder: Forever21

Forever21
har många fina tryck och mycket rött såhär inför alla hjärtans dag. Jag gillar alla små söta tryck, ett enkelt sätt att uttrycka vad man känner eller vill säga. Ett mycket roligare sätt dessutom!
Brukar ni bära rött på alla hjärtans dag?

Mitt nya hår



Här ser ni resultatet efter klippningen och färgningen igår, inte riktigt fått tillbaka min normala frilla än men det kommer nog snart. Jag är mycket nöjd, det blev grymt bra! Klippte lagom längd och färgen blev ju fantastisk.

Shoppingfynd!







Igår kunde jag äntligen hämta ut mitt paket från H&M som jag väntat på i flera veckor. Det innehöll bland annat dessa fina skor som jag klickade hem en tidigt morgon. Kostade 199 pix, fynd! Jag har dessutom inga sådana här skor så det var verkligen jättebra. Dem ser inte så mycket ut för världen men dem är verkligen sköna, kanske inviger jag dem redan till helgen... ;)

Kommer alltså från H&M och kostade 199 kronor.

Tv, blondie, fantasi, läggdags!

Svt 1 - Antikrundan
Tv3 - Du blir vad du äter
Tv4 - Glee
Kanal 5 - Vinterspelen Åre 2010
Tv6 - Vampire Diaries

En hel del fanns det att välja mellan att glo på teven ikväll.
Jag valde såklart sexan och premiären av ännu en vampyrserie, Vampire Diaries. Två avsnitt på raken ikväll, dubbelavsnitt. Helt klart en sevärd serie, kan nog bli riktigt spännande. Dock tycker jag True Blood är den bästa och var liiite mer spännande faktiskt.
Vad valde ni ikväll? Vad tittade ni på?



Klippte ju mig och färgade håret
i eftermiddags. Jag är blond nu, ljusare än innan. Imorgon visar jag er.
Imorgon säger jag också vad bilden i föregående inlägg föreställer, jag gillar verkligen hur kreativa ni är och vilken fantasi ni har, riktigt roligt!

Nu ska jag bädda rent i sängen, sen sova! Hoppas ni haft en bra torsdag och imorgon är det fredag. Jippi!

Gissa grejen!



Är det någon som kan gissa vad detta är?
Första rätta svaret får en länkning!



Precis varit ute på en långpromenad, så himla härligt väder! När solen lyser på så är det inte så kallt trots att det är rätt många minus. Dessutom håller snön på att smälta bort där det inte är så tjockt lager, det närmar sig våren med korta steg!

Solen skiner idag

Godmorgon lovers! Idag är det sol, strålande sol! Jag fick som jag önskat, så vackert är det.

Senare idag ska jag klippa och färga håret, äntligen säger jag! Jag har en enorm utväxt så det är inte klokt, men i eftermiddag ska jag bli vacker igen. Längtar!

Men nu blir det tredje avsnittet av glamourama!


Keri Hilson

Vad tycker ni om den här outfiten som Keri Hilson bar

under en livespelning i dagarna? Enligt min mening kunde den ju varit något länge, tycker inte det är snyggt att visa rumpan sådär. Men jag gillar färgkombinationen och hett med paljetter. Dessutom ser hon cool ut i luvan också.

100210 - onsdag

Imorgon har aftonbladet lovat sol, och ännu mer sol på fredag. Jag längtar! Skämt åsido, men det vore skönt med lite ljus.

Idag har jag så ont i magen så jag tror jag smäller av, vet knappt vad jag ska ta mig till. Fast det var värre igår, precis innan jag skulle sova. Men jag lyckades somna tillslut och vaknade faktiskt pigg idag för någon timme sen. Skönt.

Andra saker jag tänker på såhär på morgonkvisten;

- Imorgon ska jag äntligen få fixa håret!
- Träning ikväll, skoj!
- Väldigt vackert ute idag.
- Kanske ska titta på någon film idag?
- Promenad?
- GLAD!





GOD MORGON!

Fikat med Tommy









Jag och Tommy drog iväg på en liten fikarunda, det var mysigt. Det var verkligen längesen vi fikade tillsammans ute. Min fina pojkvän. Dem har jättefina fiskar på det fiket vi var på och jag kom fram till att jag nog vill ha ett eget akvarium, eller varför inte en sköldpadda? Hur ballt (och gulligt) vore inte det?!
Någon som har fiskar eller sköldpadda? Är det jobbigt att sköta om?

Naglar







Har just målat mina naglar i denna grå/nude tonen, det blev grymt! Den har lite inslag av rosa i sig så det är riktigt snyggt. Jag är nöjd.

Jag längtar efter solen!












Kan inte solen bara visa sig en gnytta idag? Det är så grått och trist ute, ge mig lite sol!

Me today





Varit och käkat kinesmat till lunch idag, är fullkomligt proppmätt. Så himla gott men man blir ju död efterråt. Rolig liten utflykt.

Nu väntar fix och don och lika bra det för så mycket annat orkar jag nog inte göra. Har ni en bra måndag?


8 februari 2010

Jisses vad trött jag är, det var i blindo och med en klump i halsen som jag steg upp idag. Men det är okej att vara trött idag, det är ju måndag.

Denna veckan har jag faktiskt en hel del att göra. Förutom träning och alla vardagliga bestyr så har jag en klipptid inbokad, en liten utflykt planerad (idag faktiskt), fikadejt och så vidare. Kul! Jag gillar när det händer lite.

Tänk att det redan är åttonde februari, snart är det mars och våren kommer vara här snabbare än vi anar!



GOD MORGON!!


Bikbok



Bikbok har galet mycket fint just nu!!

Bilder: Bikbok.se

Söndag

Melodifestivalen igår var lite dryg, inte alls så många spännande bidrag iår överhuvudtaget. Vad gjorde måns som programledare istället för att delta? Underhållning var ju inte ens något att hurra för.

Idag söndag = mys och träning. Trött idag men glad!


Soooooova...

Lördag

Godmorgon kära vänner!
Idag är det lördag men det känns lite som söndag för att jag och Tommy var iväg igår, man brukar ju inte kunna åka iväg på fredagar annars.

Jag tror jag har sträckt en muskel i min arm, det gör skitont. Inte alls roligt. Jag försöker vila den så mycket det bara går så får vi hoppas det går över snart.

Tänkte visa ett litet klippt om vad som händer bakom kuliserna i melodifestivalen, förberedelserna har ju varit igång i hela veckan, men ikväll slår dem upp dörrarna. Ska bli riktigt roligt att se på ikväll, som jag dessutom kommer dela med ett gäng sköna lirareEnjoy!



Bäst klädd?



Denna gången i veckans bäst klädda har jag samlat fyra kändisar. Förra gången var det kesha som hade bäst stil, håller hon fortfarande måttet? Vem tycker du har bäst stil av dessa fyra donnor?

Från vänster; Anna Paquin (true blood stjärna), Pixie Lott, Kesha och Lauren Conrad.


Fredag 5 februari

Åh, äntligen är underbara fredag här!
Idag vid lunch ska jag och Tommy åka iväg på spa, han är ju nämligen ledig idag! Ska bli himla härligt och roligt.

Han ligger fortfarande och sover än, han tar ju rejält med sovmorgon nu när han är ledig. Så vi får lite längre helg, en dag extra.

Nu ska jag gå och fixa frukost, sen ska jag väcka honom!



Hoppas ni får en fin fredag!

Nature


Solen är påväg upp, klockan 10.13


Lunchtid, 12.43


Det är fortfarande ljust klockan 16.35


En timme senare är månen uppe och det är alldels rosa, 17.34


Man skulle kunna tro att dessa bilder med fyra olika väder är tagna under olika dagar, men det är dem inte. Jag tog allihop den 28 januari.
Fina va? Ibland är naturen underbar!

 


På H&M i februari


Dessa plagg är några godbitar som kommer dyka upp hos H&M i februari. Jag är särskilt spekulant på ringarna, jag vill ha alla tre! Jag gillar klänningen med band också. Riktigt fina grejer!

4 februari 2010

Jag är en sådan person som sover hela natten utan att vakna, men inatt vaknade jag vid kvart i tre. Jag funderade över om jag hade sovit, jag kände mig jättepigg och var helt klar vaken. Sen kunde jag inte minnas något och jag hade typ en fet minneslucka, så då kom jag på att jag måste ha sovit.
När detta var utrett la jag huvudet på kudden igen och somnade. Helt skumt!

Annat som cirkulerar i mitt huvud just nu:

- Lite träningsvärk i vaderna sen igår.
- Lite trött fortfarande, inte riktigt vaknat än.
- Somnade med blött hår igår, ser ut som världens burr nu. What to do?
- Snöade igår igen, massa snö nu igen. Nästan plusgrader ute också.
- GLAD!



GOD MORGON!!


Long day

Puh! Det har varit en lång dag idag och under hela dagen har jag nog bara varit hemma tre timmar allt som allt. Och allt detta pulsande i snön, gah! Blir tokig! Dem började inte ploga hos mig förrens vid fem-sex tiden på kvällen, det är inte okej!

Fått massor gjort i alla fall, hälsat på farfar ett gäng timmar, postat brev, handlat, tränat oxh fixat med planer för lördagskvällen. Plus en del annat viktigt. Det är ju på lördag melodifestivalen smäller!

På fredag är Tommy ledig, då ska vi åka på spa. Det känns som att jag verkligen kan behöva det, ska bli riktigt skönt.

Nu är jag riktigt trött och kommer nog sova gott inatt.


Bjuder på en gammal goding på syster och mig.

100203

Godmorgon vänner!
Jag har börjat drömma så mycket konstigt på sista tiden och jag drömmer nästan varje natt, har kommit in i någon slags drömperiod. Helt skumt.

Idag är det fullt på schemat, full rulle hela dagen. Men det är bara roligt.
Först ut blir det att pulsa genom snön som kommer igår, det kom säkert 10cm till. Dessutom snöar det just precis i detta nu också.
Jag hoppas bara in att någon buss eller något tåg är inställt, men förseningar lär det säkert vara.

Hoppas ni får en fin onsdag!


Mysa mysa mysa

Jag hade tänkte ut en runda till affären och handla lite småsaker men det har börjat blåsa som tusan och så snöar det på det så det är riktigt kallt ute. Isbitar kallt.

Blir att stanna inne och mysa, kanske titta på film. Äta något gott till middag. Pussa på pojkvännen. Krypa in under en filt. Jaa, ni fattar grejen. Man kan nästan tro att det är fredag så som jag ska mysa? Tisdagsmys.

Har planerat in en massa grejer framöver, känns jättekul! Nu fattas bara våren också. ;)

Courteneny Cox får egen serie


Vänner-stjärna Courteneny Cox
har fått en egen serie som i vår ska börja sändas på kanal 5. Idag är det exakt en månad till premiären, den 2 mars. Serien heter Cougar Town och hon kommer spela huvudrollen som Jules som är en 40-åring kvinna som vill ha en nystart i livet efter sin skilsmässa. "40 är det nya 20".

"Cox spelar huvudrollen som Jules, en heltidsarbetande tonårsmamma som bestämmer sig för att livet inte behöver vara slut för att man fyllt 40 och gravitationen tar ut sin rätt I hennes liv finns sonen Travis, som förfasas över hennes ambitioner att träffa en ny man, väninnan Ellie, som inte drar sig för att kläcka en sarkastisk kommentar om Jules nya livsstil, Jules ex-man Bobby en jyst kille men som har lite för mycket att barnasinnet kvar, samt den unga och ärtiga kollegan Laurie som gärna hjälper Jules i jakten på en ny man."

Tja, varför inte? Madonna gör det, Demi Moore har gjort det sedan flera år och nu senast Jennifer Aniston också. Jag tror det kan vara en rolig serie, jag kommer att titta.

Kommer ni att titta?

100202 - Tisdag

Imorse trodde jag att jag var superpigg, gick upp hur lätt som helst vid sju och gick runt och lallade lite men sen skulle jag bara lägga mig ner och gosa lite mer i den varma sägen och vips så sov jag en halvtimma till. Inte så pigg som jag trodde?

Idag har jag lite träningsvärk efter att jag tränade step up igår, känns lite grann i armar och vader. Men att träna är skönt. Idag väntar dock inget pass utan det blir imorgon igen.

Nu ska jag ge mig på frukosten!



GOD MORGON!

Två snygga pumps


Dessa två snyggingar till pumps kommer från din sko. Roligt när det är lite färg på skon och dem rosa skulle jag mer än gärna lägga vantarna på. Dem lila ser dock mycket mer skönare ut.

Bilder: Din sko


Kesha



Riktigt synd att det nya stjärnskottet Kesha inte riktigt lyckas på grammy galan med sin outfit. Tycker inte alls klänningen var smickrande för henne. Synd då många av er tyckte hon var den som hade bäst stil förra veckan.

Vad tycker ni? Diggar ni hennes outfit?

1 februari

Ny vecka, ny månad! Och ute ser det precis ut som det ska i februari. Vitt och mycket snö.

Jag hade väldans svårt att somna igår, somnade runt halv två någon gång. Supertrött idag. Drömde massa konstiga drömmar också, det var på sätt och vis ganska skönt att kliva upp imorse.

Gårdagen bjöd på daimtårta/glasstårta med daim, riktigt god. Måste se om jag kan få tag i receptet. Annars var det film som gällde. Hela helgen har med andra ord varit riktigt lugn, skönt.

GOD MORGON!


RSS 2.0