Jag är sugen på en glassH&M || Gina Tricot


Home is where the heart is

Såhär är läget; jag och Tommy ska bli sambos! Vi håller på med flytten just nu och det är det som upptagit min tid hela veckan. Jag är så nöjd och jag tror att det kommer att bli riktigt bra!
Flyttkort som jag gjort.


Liseberg

I helgen blev det Liseberg. Vi hade underbart väder och hur kul som helst. Åker gärna dit en gång till innan hösten faller på. Vi vann en stjärnvinst, en stor marabou kartong! Syster och hennes kille prickade också in en stjärnvinst, men där blev det en plopp! Toppen lördag helt enkelt!Design by ika


Tro, hopp och kärlek.
Gjorde dessa örhängen till en som ville ha tro, hopp och kärlek att ge till sin mamma i mors dag present. Sen fick jag även en annan som ville ge dem i studentpresent. Passar ju perfekt som studentpresent med tro, hopp och kärlek.

Dagens detalj
Fick den här i present av killen i veckan. Tycker att den är så ball, love it!


Christian WilhelmssonChristian "Chippen" Wilhelmsson är snygging nummer 75 på snygginglistan.
En av våra snyggaste fotbollsspelare vi har i Sverige, att ni skulle få se fotboll på den här bloggen trodde ni väl aldrig? Men snygg är han i varje fall!

Friday i'm in love

Såhär har min vecka sett ut! Mycket blandat väder men en lite lagom vecka och ingen stress på jobbet. Snart inviger jag helgen och då hoppas jag på varmt väder!


Mobile PhotobucketHur cool var inte den här?! Den skulle göra sig väldigt bra i min ägo!

Bild via Fashiolista.

Måndag gör jag ingenting


Fin kjol på Angelica. Den kommer från H&M.


J.Lo Snygg i guld stass.


Alltid lika snygga Kenza.


RSS 2.0