Färgglatt



Dem här shortsen ska komma in på H&M
. Härliga färger och dem ser verkligen sköna ut, så snygga! Kanten på shortsen är ju för söt.





Bild: Sofi Fahrman


Spring



Topp Gina Tricot, Jacka och ring Topshop, Skor JC Nelly, Byxa och Väska H&M


Nagellack






Två nya nagellack från Gina. Ett grönt och ett silver med glitter i
, det gröna är redan favorit! Härligt grön vårig färg är det. Tyvärr är inte Gina Tricots nagellack dem bästa jag provat, färgen täcker bra och känns tjock men det håller inte alls länge. Inte mer än en vecka innan det ser avskavt ut.

Blomster










Snödroppar, krokus, påsklijor
och massa andra blommor har börjat komma upp. Det är fullt med knoppar på träden och buskarna. Fåglarna kvittrar och nästan så att folket kvittrar lite dem med. Våren är underbar!♥

Härligt väder








Slutade jobbet klockan tre och på vägen hem kände jag vilket underbart väder det är ute! Så nu sitter jag här med dörren öppen och njuter, klockan fyra en eftermiddag. Magiskt. Det är bara mjukglassen som fattas!

Fem favoriter











Vad kul att ni gillar mina smycken så mycket! Det här är dem som är populärast och några av dem är mina egna favoriter med. Hela april kommer jag ha ett super erbjudande så gå in här och gilla nu så kan ni ta del av erbjudandet och alla nyheter!

Florence Dumas Dip






Igår bjöd vi över Elin på middag, det blev florence dumas dip och det smakade så gott!!
Vi åt så vi storknade, jisses så gott det blev! Efter det blev det kaffe och nya ballerina kakan med marangsviss. Elin åkte inte här i från innan halv tio, riktigt mysigt hade vi!

Henrik Lundqvist




Nu för tiden känner många igen honom från head and shoulders reklamen, men vanligtvis står han i buren på isen eftersom han är hockymålvakt. Men han har ett par ögon man kan drunka i och ett bländande leende.

Lördagsfika






Morotskaka blev det till fika igår, jag älskar morotskaka. Det är så himla gott. Självklart blev det kaffe i Lilla My muggen!♥


Olika





Idag har jag apelsin i ena örat och melon i andra örat
, konstig kan tyckas men faktum är att dessa örhängen hör ihop. Busigt va?


NEON








Nya solbrillor i neon.
Så balla! Köpte dem på Gina Tricot för ett tag sen, nu ska jag bara göra en senilkedja till dem med sen är jag kittad. Har dessutom redan hunnit inviga dem i det fina vårvädret. Bakom mina solglasögon...

FEELING













Jobbat till halv sex tre dagar i rad, varit på middag hos svärmor, lämnat in och hämtat bilen. Det har varit mycket dem här tre dagarna i början på veckan, känner att jag inte hunnit med så mycket. Men jag har ändå lapat sol två dagar, härligt när man kan vara ute på jobbet! Imorgon slutar jag dock två, det ska blir skönt!

Gina + Smink





Den 15 mars ska Gina Tricot släppa en smink kollektion
med ögonskuggor, mascara, läppstift och borstar. Dem säljer ju redan nagellack och läppglans, nagellacken gillar jag i massor. Så detta ska bli spännande, härliga färger är det också!

En söndag






Räkmackor med ägg blev det till kvällsmat i söndags kväll! Så gott! Räkor är bland det godaste som finns, mums. Så sugen jag är på räksallad just nu, det hade varit så gott!!

Wella








Fick hem ett litet paket från Goodiebag häromdagen. Ett hårspray och ett volymspray från wella. Volymsprayen är verkligen underbar, älskar den! Den håller vad den lovar och där blir volym! Dessutom fick man en tidning på köpet, trevligt!

Jordgubbar






Igår hittade jag ett paket jordgubbar i kylen, mums! Från spanien visserligen, men dem var rätt goda. Smakade nästan lite smultron. Och så mycket bättre än choklad som jag egentligen var sugen på...

BIRD







Noll inspiration just nu, får jobba på det. Bjuder på dessa bilder så länge.


Zara





Galet vilka snygga skor Jeanette har köpt på Zara. Så snyggt med det ormmönstrade och det gula tillsammans! Riktigt läckra.


Bilder: Jeanette


Fyra nya








Förra fredagen hämtade Tommy hem dessa fyra möbler. En fotölj med fotpall, en liten byrå och två stolar. Mest glad är jag för stolarna, dem är så fina! Byrån ska vi ha i hallen under speglen så man kan ha lite smågrejer där. Alla dessa fyra fick vi för 150 kronor, det kallar jag kap!

1 Mars | Vårkänslor | 2012



Första mars idag! Jag hade gärna dragit på mig detta ovan!






Byxor - H&M, Topp - Gina Tricot, Skor och Halsband - Nelly, Solbrillor - Lindex


RSS 2.0