Ögongodis

 
 
 
Den här fredagen startar vi upp med riktigt ögongodis, nämligen Jamie dornan. Till namnet känner nog inte många till honom om man inte redan har hunnit läsa att han ska spela rollen som mr. Grey i filmen 50 nyanser. Själv känner jag igen honom från tv-serien once upon a time där han spelar rollen som Graham Humbert. Tyvärr får vi vänta till 2015 på mr. Grey. Snygg den där Jamie....

Space Woman

 
Klänning och väska Nelly.com Skor Dinsko Halsband JFR
 

Akire

 
Behöver du också något att pigga upp dig med precis som jag? Här är mina tips. Nio fina färgglada smycken. En del mycket färg och en del lite mindre färg, själv behöver jag nog en stor dos med färg i detta gråa väder. High five!
 

Fika stund

Precis lagom till tre tar jag mig en kopp kaffe tillsammans med muminmamman och skön läsning. Självklart läser jag på paddan, smidigt när det är som bäst!

Zara

 
 
Zara.com
 
 
Spetsigt från zara! Bland nyheterna hos zara finns många godbitar, både bland kläder och skor. Bland dessa tre godbitar är dem gråa med silverdetaljer mina favoriter men alla är snygga!

Training

Snart beger jag mig iväg på ett träningspass, så gött det ska bli! Woho!

Rödspätta

 
Igår lyxade vi med att äta spätta, så gott! När man ska äta panerad fisk är span här fisk godare istället för torsk eller sej. Helst hade jag velat ha potatisgratäng till men sambon röstade ner mig. Men med en god räkröra och remouladsås till blev det toppen! Två tummar upp!

Pineapple

 
 
 
 
Smycke bikini topshop, mobilskal väska asos.com, vas zalando, kanna vas uppläggningsfat glasburk, zara home
 
 
Ananas har blivit ett populärt motiv lite extra nu, överallt ser man saker med ananas. Det sägs att ananas ger ett välkomnande intryck och att det är därför många vill pynta sitt hem med det, vem vet, det kanske stämmer? Själv tycker jag att frukten är väldigt vacker och så känns den exotisk såklart. Här har ni nio prylar med ananas! 

Fredag

 
Med oväntat övertidsarbete idag kastar jag nu med gott samvete in handduken för helg! Imorgon väntar en del roligheter men nu ska jag ta mig en kopp kaffe innan fredagsmyset kan börja! Trevlig helg!
 
 

It's still winter

 
 
 
 
 
 
 
Bjuder på dessa enkla men kalla bilder idag! Dem säger att det ska bli plusgrader nästa vecka och att det kanske börjar redan i helgen, dem som påstås kunna väder. För min del slipper jag gärna kylan och framför allt den isande och bistra blåsten för ett tag. 

Reparationer

 
 
Om ni undrar vad jag gör ikväll.. Sånt här måste också göras♥

Owen Wilson

 
 
 
Owen Wilson har medverkat i flertalet filmer, riktig rolig och duktig skådis. Förutom skådespelare är han också manusförfattare och filmproducent. 
Senaste storslagna filmen med owen var the intership.
Visst har han sättet av att vara en tillbaka lutad cooling eller en borttappad hund man bara vill ta hand om?
Om inte för hans charmighet så platsar han ju på denna listan för sin humor, han verkar ha en del av det!

Tre önskningar på en Tisdag

Kjol forever21.com, kanna lagerhaus, skor nelly.com 
 
Jag är helt inne på långa längder nu, mest långklänningar dock, men än är det inte säsong för det så jag får väl försöka hålla mig ett tag till. Kannan från lagerhaus älskar jag, måste haffa en sådan. 
Detaljer på skorna gillar jag fortfarande, så snyggt!
 
 
 

Bluestar

Tröttnade på dem gamla kuddarna och filten som låg i soffan, så nu blev det nytt med stjärnor och ränder i blåa toner! Me like!
Nu känns det vårigt och fräscht!

Snöstorm








Och så kom snön. och stormen. Här hos mig är det näst intill snöstorm. Blåser snö överallt. Tur det är helg nu och man kan stanna inne.
Ikväll blir det kallas för syster som tagit sin examen nu! Yey!

Trevlig helg!

Hamburgare

Hemmagjorda hamburgare har blivit en riktig hit här hemma. Med sambons julklapp, hamburgerpress, är det enklare än någonsin! Igår serverades den med klyftpotatis, så gott!

Ikea bråkig

 
 
Herregud vilken snygg kollektion ikea kommer med i februari! Bråkig heter den och i den har dem öst på med pastellfärgerna! Love it! Kopparna med fat är mina absoluta favoriter med där finns även fina skålar och mattor. Dags för ett ikea besök i februari? 

Soluppgång

Vilken en vacker himmel och soluppgång det bjöds på igår. Längesen man såg den så vacker. Det är inte skönt att det har blivit kallt men det är bättre än regn och för något sånt här vackert kan jag offra att det är kallt!

Nike

 
Var med som smakråd till killen i helgen när han skulle köpa nya träningsskor och det slutade med att vi båda gick därifrån med varsitt par. Ett par Nike blev det med flex och fjäder lätt känsla. Supersköna i sulan, tror jag kommer bli nöjd!

Söndag

Dagen har ägnats till att städa. Julen är nu bort städad, det blev lite mörkare men skönt. Fläskpannkaka står nu i ugnen och magen kurrar. Imorgon blir det extra tidig uppstigning för att börja jobbet en timme tidigare!

Muggar

 
lagerhaus.com
 
 
Dem är muggarna från lagerhaus i pastelliga färger var hur granna som helst! 39 kronor styck. Jag tar två av varje tack! 
 
 
 

Ge mig sol






Lite skillnad va? orkar inte med detta regnadet mer. Regn regn regn. Blöt överallt.
Bara cirka en månad sedan vi var iväg och nu längtar jag igen. Nåväl, får väl hålla mig. Våtdräkt nästa?!

Skål

        
 
Min numera frukost-godis-snacks-soppa-allt-i-allo skål som jultomten kom med. Hade inte önskat mig några mumin skålar utan bara muggar men den här är rätt fin.

Kommer snart

Bilder hm.com
 
Dessa fem snyggingar landar på h&m inom en snar framtid! Dem och några till fina kläder. Båda klänningarna är mina favoriter!
 

Canon kameran

 
 
Behöver ut och rasta denna godingen. Har varit dålig på det på sistone. Mörkret förstör allting, eftersom det är natur och djur jag gillar att fota är ju detta halvåret kass med sitt mörker och sen är det ju regnet.
Nåväl, får ta med mig paraplyet och ge mig ut. 
 
Slut ut på tre veckor ledighet nu, imorgon är det tillbaka till jobbet!

Grattis mamma!

Idag fyller min mamma år, igår var vi och firade henne och då gick hon detta lilla arrangemang av mig. vasen har jag gjort decopauge på. Hon blev glad och det är ju det viktigaste!

Christian Bale

 
Än har vi inte gått igenom alla snyggingar, vi har några kvar. Näst ut är Christian Bale, mest känd från Batman förstås. Just nu är han aktuell i american hustler där han spelar en huvudroll. Om ni är sugna på att kolla in Christian kan ni ju kolla in den filmen men Batman funkar ju också. För övrigt är Christian är gift och har en dotter, han är brittisk. Hans pappa var pilot och mamma cirkusdansös. 
 
 
Christian Bale snygging nummer 63 på listan... 
 
 

Tränings dags

 
 
Halva sverige har väl som nyårslöfte att börja träna, inget fel med det, men vad kan inspirera bättre än ett par snygga träningskläder? Själv har jag kommit igång rätt bra förra året, men det klart att det kan bli bättre. Gina tricot har väldans många snygga träningskläder just nu, ta er en kik vare sig ni ska börja träna, redan är hurtiga eller behöver uppdatera garderoben!
 
 
 
hm.com, Nelly.com, ginatricot.com

Nytt år, nya tag?

Det är väl så det heter... Eller? Nåväl, jag ger detta ett försök igen, kanske på riktigt nu? Får bli enkelt, sporadiskt och troligen inte alls som innan... Jag testar och vi får se.

Rrrrriiiittssschhh... Plåstret är väck.

RSS 2.0