Hösttrend 1; Paljetter

Det är min personliga favorit trend i höst
, eller ja, en av dem kanske jag ska säga. Tycker det är riktigt fint med paljetter och det höjer verkligen ett annars kanske lite tråkigt plagg. Om man inte är överförtjust i paljetter finns det ju även väskor, skärp och andra smådetaljer som inte är lite utpekande. Finns även plagg som inte är helt täcka av paljetter.

Bilder: H&M, Nelly.com, Halens.se, Bikbok

Nya leggings + skor

 

Nya leggings med dragkedja på sidorna och skor med rosett bak, som den rosett älskare jag är kunde jag inte låta bli. Sjukt snyggt med rosett bak på hälen med. Love love love!


Godmorgon ny vecka!

Hej på er! Har ni haft en bra helg?
I lördags blev det som sagt utgång och det var riktigt roligt faktiskt, mycket folk ute och många kändisar. En riktigt toppen kväll.
Söndagen spenderades framför film och mys. En riktigt mys söndag hade jag och tommy vilket för övrigt var väldans längesen.

Vi pratade om att gå på bio i veckan, vi får se vad det går för några filmer. Hela helgen är redan fullbokad också.

Har ni hört vilket underbart väder det ska bli i veckan? På tisdag ska det bli 25grader, super härligt!!

Söndags mix


- Topp med nitar, Forever21
- Blå kjol med skärp, H&M
- Klackar med stora nitar, Topshop
- Blått nagellack med glitter i, H&M

Löööööördag

Godmorgon vänner! Hur står det till?
Här är solen uppe igen och himlen är klarblå, så himlans skönt. Tommy ligger ännu och sover men jag planerar att gå och väcka honom snart, hihi :)

Idag är det första gången på cirka två veckor som jag och tommy ska äta frukost tillsammans, det ska bli mys.
Vi har planerat utgång ikväll så det ska bli riktigt kul, vet inte riktigt vad jag ska ha på mig än men det löser sig alltid.

Min muskelvärk känns mycket bättre idag och det faktum är att det gör som ondast på morgonen när musklerna fått vila, men idag gör det inte så ont. Äntligen börjar det släppa.

Dags att väcka sömntutan! ;)

Så kan det gå...

Såhär blir det när syster och kusinen träffas. Japp, jag vet.


Jeansväska hos Lindex



Den här balla jeansväskan kan bli din för bara 19:50!! Rena kapet om jag får säga det själv. Ange bara internetkod C32001 på Lindex webbshop.

Bild: Lindex.com

Helgen är äntligen här!

Godmorgon vänner! Har ni sovit gott? Mår ni bra?
Min muskelvärk fortsätter, men det har faktiskt blivit bättre på sina ställen. Hoppas att jag kan gå lite mer normalt imorgon i alla fall.

Det är äntligen fredag! Härligt, jag längtar efter tommy och bara få krama om honom hårt och hur länge som helst. Han har varit så trött denna veckan och det har inte varit roligt alls. Så det ska bli skönt med helg.
Lite planer har vi oxå, utgång blir det i alla fall. Vi pratade igår om bio, men jag vet inte. Vi får väl se om det blir något med det.

Vad har ni för helgplaner?

Torsdags mix


- Paljettklänning, H&M
- Glansiga leggings, H&M
- Väska med paljetter, Forever21
- Sko med högt skaft, Nelly.com

Gårdagen i bilder

Här är lite bilder från igår när jag och syrran var i jönköping och shoppade. Kul kul =)
Grejerna jag köpte visar jag senare.




Syrran använder helt seriöst tre burkar med ketchup på donkan!!!


Så jäkla fin klänning, nedsatt till 249:- Men frågan är, när ska man använda en sådan? Så blev inget köp.




Vi träffade Gustaf, här Emilia med hans glasögon. Visst blir hon lite lik blondinbella?


H&M News


Då var det torsdag idag och H&M har såklart uppdaterat sin webbshop. Fanns inte så mycket som jag gillade men det fanns en hel del nyheter. Bäst gillade jag den rosa tröjan med snörning på sidan, skitsnygg!

Bilder: hm.com

True blood

Godmorgon vänner! Hur är läget idag?
Här är det kanoners och vädret är fint med.
Idag är det den första lugna dagen på hela veckan, haha jisses vad det har hänt grejer. Men det är bara kul när det händer en massa. Idag ska vi få våran soffa!! Jippi, ska bli så skönt.

Tittade ni på serien true blood igår på svt? Det verkar vara en riktigt bra serie, men dem sparade verkligen inte på spänningen ett dugg. Men den kommer jag helt klart titta på nu. Skitbra.

Vad ska ni annars hitta på idag?

Tacos for dinner


Det blev en otroligt lååååång dag idag. Jag och syrran var hemma vid cirka halv sju igen och attans så slut jag var i fötterna och i knäna då. Helt död. Blev endast två stycken shopping fynd, hade tittat på en massa jag ville ha men fanns inte mycket. Lite tråkigt men jag är nöjd ändå.

Nu är tommy här och jag vill mest gosa in mig i hans famn och ligga där. :P

Mittwoch

Godmorgon! Det har varit lite konstigt väder här hela morgonen, först sol sen regn, sen sol igen och nu ser det ut att kunna börja regna vilken sekund som helst.
Det hade inte skadat om det varit uppehåll för idag ska nämligen jag och syrran åka och shoppa!! Jippi, det ska bli så kul.

Igår var tommy och gänget på den sista dansen, så nu är dörrarna stängda till det stället. Det var så mysigt när han kom hem, han skulle tända lite lampan och jag blev livrädd av någon anledning så jag vaknade.
Han var väldans pigg för att ha varit och dansat och jag var ju lite halvtrött eftersom jag sov, det var jättemysigt!

Nähä, nu ska jag ta och hoppa in i duschen!

Fem favoriter - vecka 34



Oj, vad mycket svart det blev denna gången! Jaja, en svart outfit kan aldrig gå fel =)

ginatricot.com, forever21.com, nelly.com, bikbok.com och asos.com.

Tisdag

Godmorgon vänner! Har ni sovit gott? Jag med!
Det var riktigt skönt att vakna imorse och himlen utanför är klarblå och solen står högt, härligt!

Jag ska iväg på möte idag, hoppas det blir kul. Så att det inte känns helt onödigt i varje fall, vilket mycket kan göra där ibland.

Nog om mig, dags för frukost!

En dag i stugan

Massa härliga bilder från idag.


















Dagstripp

Godmorgon vänner! Jag har sovit uselt inatt och vaknade tio över två första gången inatt, sen varje timme fram till halv sju, och när jag väl kunnat somna ordentligt då är det dags att gå upp. Men jag måste säga att jag är pigg ändå faktiskt, fast det kanske kommer senare.
Allting på grund av mina fötter, dem gör så förbaskat ont och inatt bara pulserade det i dem och det var de som gjorde att jag vaknade. Jag vet inte vad som hänt, det har gjort ont ifrån knäna och ner sen i fredags men nu är det mest fötterna som gör ont, igår var det vaderna.
Antingen är det en muskel inflamation eller någon inflamation i skelettet, doktorn sa imorse att man ska testa ta någon värktablett för om smärtan försvinner då är det troligen muskelvärk, så vi får väl se.
Rätt läskigt båda två i alla fall.

Nåväl, idag ska det bli en tripp ner till halmstad. Syrran frågade igår ifall jag vill följa med så klockan elva åker vi. Hon skulle nämligen ta farfar och Ingrid ner till stugan till min faster, skoj skoj :)

Söndags mix


- Mönsterstickad Cardigan, H&M
- Tischa, Forever21
- Jeans med skinndetaljer, BikBok
- Pärlhalsband, H&M
- Skor i ormskinnsimitation, Nelly

Solen strålar mot oss

Godmorgon! Det är helg, underbart va?
Jag somnade tidigt igår och idag är jag pigg som bara den, härligt som tusan.

Jag undrar lite hur min lillasyster mår idag och jag får väl hoppas det var en kul kväll för henne. Men det återstår ju och se när hon vaknar ;) Hihi.

Det blir en lugn dag idag, eller det är i alla fall vad jag har tänkt mig. Tommy skulle komma förbi en sväng senare, men jag antar att det blir framemot eftermiddagen snarare.
Vad ska ni göra idag?

Himlens underverk




Fredag kväll

Hej vänner! vad hittar ni på?
Själv  har jag precis avnjutit lite mat, behövdes verkligen!
Jag och syrran har varit en runda på systemet innan idag, sen kom tommy förbi en sväng och pussade lite på mig. Han ska ut på festligheter ikväll och jag kände inte för att hänga med så ska ha myskväll för mig själv ikväll. Får bli någon film eller något sådant tror jag. Det regnar ju också så passar ännu bättre med film då.



PS: Är det bara för mig som blogg.se ser helt konstigt ut? Bara halva sidan syns?

Avsluta sommaren med stil


Något att faktiskt satsa på just nu i dessa tider är långklänningar. Sommaren är inte riktigt borta men hösten smyger sig sakta på, perfekt att bära långklänningar just nu alltså. Eftersom det har börjat trilla in höstkläder i butikerna också så är en hel del på rea och det är ju perfekt, och så går den att använda nästa sommar. Jag måste själv säga att det är perfekt!

Bilder: H&M, Forever21 och Ellos.se.

Tack!

Oj vad populärt mitt inlägg om underkläderna blev... Haha, det hade jag inte riktigt väntat mig, men tack för alla fina kommentarer ni gav och roligt att ni gillade dem. :)

Idag är det fredag, woho, och det ser ut att ha regnat en del men solen verkar skymta bakom molnen och tittar fram i skrivandets stund. Jag har tänkt pyssla lite med både det ena och det andra, sy vidare på mitt syprojekt som jag fastnat lite med men nu ska jag ta tag i det och jag tror mig ha kommit på en lösning. Vi får se!

Några planer för helgen har jag väl inte heller, tror det blir en lugn helg.
Vad har ni för planer för helgen? ♥

Söta undies


H&M
har idag fått in söta underkläder, nattlinnet skulle mer än gärna få flytta in och BH:arna var det inte heller något fel på. Dem vita trosorna ser riktigt fina ut också. Det är alltid härligt med nya underkläder och man känner sig så fräsch med nya underkläder också. Ännu bättre om dem är söta med ;)

Bilder: H&M

Today

Godmorgon!
Idag ska jag träffa min fina vän anna, det var jättelänge sen vi träffades så det ska bli kul. Vi bestämde igår att jag skulle ta med fika så kan vi fika lite och sen kanske vi skulle titta runt lite i affärer.
Det är ännu en toppen dag idag med så det passar ju perfekt. Hihi :)

Vad har ni för planer för dagen?

Ego moment







Än är inte sommaren riktigt över ;)

Kitty x2




Kitty diggar nya hyllan.


Det är så himla sött, kitty eller busen som jag brukar kalla henne, har hittat en ny sovplats! Ser inte så skön ut men hon verkar trivas då hon kryper in där titt som tätt. Hihi



En film på henne oxå, jag försöker leka med henne men hon är så himlans slö. Hon nappar i alla fall några gånger ;)


Det är en ny dag idag!

Godmorgon!
Idag är det ännu finare väder än igår
, klarblå himel, mycket mindre vind. Superhärligt helt enkelt. Skönt att sommaren inte tagit slut riktigt än.

Lillasyster började gymnasiet idag, jag tror hon var rätt nervös. Blev dock så tomt här hemma när hon försvann och ingen annan heller är hemma för den delen. Usch då.
Jag var oxå supernervös min första dag i gymnasiet och man visste knappt vart man skulle gå och först hade jag ingen av mina gamla vänner i klassen heller, men sen så bytte en och jag lärde ju känna fler såklart. Men ändå, vara ensam dem första dagarna gjorde ju att man blev ännu mer nervös.

Nog om det, dags för promenix! Ska bara fixa lite nya låtar först...

Tisdags mix


Såhär hade jag velat se ut idag!!

- Klänning med dragkedja, Nelly
- Boots med nitar, Lindex
- Väska, H&M
- Trepack ringar, Forever21

Zara home


Ni har väl inte missat att ellos har Zara home bland sitt hemsortiment? En hel del fina grejer finns det och helt klart prisvärda. Själv har jag ett bäddset därifrån som jag fått i present.

Bild: Ellos.se

Hej på er!

Godmorgon! Det verkar bli en härlig dag här idag och det ser riktigt varmt ut. Skönt för då vet jag precis vad jag ska göra. Hihi :)

Annars har jag faktiskt en hel del att fixa med idag och nu när det är så fint så måste det ju självklart solas lite med, om det inte blåser alldels för mycket vill säga. Himlen är i alla fall klarblå.

Idag var det inte lika jobbigt att gå upp heller, det var jobbigt men det gick an. Mycket lättare än igår åtminstone, så nu börjar det gå på rätt håll. Det är skönt att gå upp i vettigt tid och inte sova bort hela dagen, så hinner man dessutom med mycket mer.

Ikväll har jag ju min egen ikis-stund oxå, vi får se vad det blir idag... ;)

Kvällsmys


Nu har jag och tommy myst till det riktigt ordentligt med milkshake här ikväll. Måndagsmys på hög nivå, det kan lille ponken behöva efter hans första dag på jobbet. Hihi :)

Det har regnat lite till och från här idag oxå men har iaf hunnit vara ute en hel del ändå så det blev bra med det. Bestämde med en gammal god vän idag med att vi ska ses i veckan, ska bli riktigt kul!

Vecka 33 - fem favoriter


Förra veckans favoriter är dessa. Måste skaffa mig ett par paljettleggings själv.
Nelly.com, H&M, Gina Tricot och asos.com.

Allvaret är igång igen

Godmorgon vänner! Har ni sovit gott? Haft en bra helg?
Jisses vad svårt det var att gå upp idag, hade ställt klockan men kom inte upp förrens en timme efter. Ledighet förstör en helt enkelt ;)
Då har tommy börjat jobba igen, men han verkade rätt pigg i morse. Gick runt som bara den och gjorde lite allt möjligt.

Det ser ut att bli en hyfsad okej dag idag och blåsten som var igår verkar vara borta, skönt det. Får hoppas solen tittar fram senare :)

Den nakna (fejjan) sanningen

Haha, en massa flummiga kort. Men det är roligt det med, vet inte riktigt vem det är som fotat med den personen gillar närbilder iaf :P Kanske är tommy. Hihi :) This is me how I was made.








Söndags mix


- Lång skjorta i satin, H&m
- Leggings, Gina Tricot
- Svarta heels, Nelly.com
- Väska med leopardmönster, asos.com

Nya leggings


Dem är inte riktigt lika rosa som på bilden, dem är något mörkare mer åt det korallfärgade hållet. Jättefin färg tycker jag att det är, härligt sommrig men dem ska även användas i höst såklart. ;)

Sista semester lördagen

Hej vänner!
Idag är det den sista lördagen på semestern som jag och tommy har ihop så jag får försöka hålla honom kvar här så han inte smiter iväg vilket han har en tedens att göra, haha.

Jag hoppas att det blir lite finare väder i eftermiddag då jag har lite planer för mig och tommy. Annars får dem nog ställas in.

Vad gör ni idag?

Läggdags

Nu får det bli sängen här, det har varit en lång dag men rolig. Jag är riktigt trött i rygg och axlar så ska bli skönt att lägga sig ner! Godnatt på er!

Forever21


Det roligaste är ju helt klart att köpa partyklänningar (om man inte räknar skor då ;P) enligt mig. Det är också det som jag faller mest för. Forever21 har många fina och här tre godbitar som gärna skulle få hänga i min garderob.

Är det förresten någon som vet hur det går för Forever21 att hitta lokal i Sverige? Eller har dem redan hittat en? Någon som vet?

Bilder: Forever21

Godmorgon fredag!

Hej vänner! Fredagen är här och solen lyser. Det har ringt hela förmiddagen och planerats en massa framöver, sen blev det sista minuten planering idag med så lite senare idag ska jag och tommy med hans mamma åka iväg på marknad, egentligen skulle vi göra det imorgon men hon har för sig att det ska bli dåligt väder då.

Så nu får det bli mat och fix sen får vi se vad som händer ikväll.
Puss på er!

Bildbomb








Självklart har jag ingen kamera med mig
när jag bäst behöver en, men tommys jobbmobil fick fungera. Regnbågen var ju så fin.
Just när jag är inne i mitt syprojekt kommer tommy hit och för iväg mig med storm, han skulle lämna tillbaka lite grejer sen vill han ta med mig till gyllene måsen ;) Hihi. Mys på hög nivå!

Mina favoriter hos H&M



H&M har ju som bekant fått in nyheter både från magazinet och andra nyheter, en hel del vart det. Och mycket fint, alldels för mycket fint!! Jag har redan sett ut några favoriter och det ska nog få komma hem till dig snart. Av dessa gillar jag bäst sidenblusen, heelsen och halsbanden. Att så vackert.

Bilder: H&M.com

Ännu en dag har börjat

Hej bloggers! Vad hittar ni på idag?
Här har det hänt både det ena och det andra, eller nej, det har det väl egentligen inte. Bara massa småplock och morgonmys. Hihi :)

Det har redan hunnit regna men nu är solen uppe och det ser ut att bli en fin dag, tänkte jag skulle ge mig ut på en promenad strax.
Jag funderar på att börja på ett syprojekt idag med, kan bli spännande. Sen har jag lite annat pyssel som jag håller på med oxå. Alltid roligt.
Dags att ge sig ut medans solen ännu är framme!

Onsdags mix


- Klänning med guldnitar, Nelly
- Armband med berlocker, H&M
- Heels med blå klack, Forever21

Lång dag lider mot sitt slut

Hej vänner!
Jag och killen har varit
i ullared, Ge-kås idag. Blev en hel del köpt, köpte faktiskt bara grejer som jag behövde och det känns bra. Ganska mycket folk var det ändå och det var ju stopp på sina ställen men annars var det helt okej. Ingen kö in eller ut så det var ju bra, och kasserna var inte så långa heller. Skönt!
Ibland är det fördel att ha semester när inte alla andra har det ;) Hihi

Nu blir det nog mest bara mys och att ta det lugnt resten av dagen, solen har i alla fall äntligen kommit fram så det är ju skönt.

Mys med mig själv

Ikväll blir det att ha myskväll med mig själv. Jag ser tisdagarna som att få liten egen tid för mig själv och bara vara, inga måsten utan bara göra det som faller mig in. Jag har nyss varit och köpt sofis mode så den ska jag bläddra i ikväll och en bit choklad på det. Jag funderar på om jag ska måla tånaglarna med, tror det blir lila i sådana fall. Det är vad denna tisdag i egentid bjuder på. Hihi :)


Från ginan


Detta är jag lite sugen på från Gina Tricot just nu. Jag är lite osäker på den blåa toppen dock men det andra verkar riktigt bra. Kanske att den svarta kan bli lite för urringad oxå. Någon som testat något av detta? Köpt? Tips?

Bilder: Gina tricot

Godmorgon!

Har ni sovit gott? Haft en bra natt?
Själv drömde jag något skumt om någon cirkus, hel konstigt var det. Det är ganska varmt idag men ingen sol så det är rätt fint ändå. Dock har jag och tommy tänkt stanna inne för att titta på film. En natt på museet 2. Spännande värre.

Annars ska vi mest pyssla med småsaker och sen får vi se vad jag ska hitta på ikväll när tommy ger sig iväg. Det blir säkert bra det med.
Vad gör ni idag?

Dress your legs with color


Jag gillar leggings, det är ett av mina favorit plagg och därför har jag tusen olika färger, mönster, smala, tjocka osv. Lyckan är lika total varje gång man hittar ett par nya. Här är tre godingar från forever21 och gillar du leggings lika mycket som jag så bör det absolut spanas in. Dessutom har dem stort sortiment. :)

Bilder: Forever21

Vecka 32



Veckans favoriter kommer ifrån nelly.com, h&m.se, bikbok.com, lindex.com och topshop.com.

Mitt hår


Såhär fint blev mitt hår i onsdags efter frisörbesöket. Superskönt att bli av med utväxten, så nu är hela håret blont och fint igen. Skönt att få luggen klippt med för den delen.

Förresten så har jag lagt upp lite grejer på försäljning nu. Tre par skor och en väska, strong gjort av mig. Här, här, här och här.

When love takes over

Hej vänner! Hur mår ni? Har ni en bra lördag?
Dem senaste dagarna sen tommy kom hem har jag och tommy bara ägnat oss åt varandra, det var otroligt skönt när han kom hem igen och det var nästan som att vara lite nykär. Så vi har njutit av varandras sällskap och bara varit och njutit av solen och värmen. Det är så kärlek är när den är som bäst.
Nu har han åkt hem i alla fall så får väl se vad som händer här näst.

Har ni några planer för kvällen?

Onsdag baby!

Godmorgon på er! Allt bra med er?
Idag var det trögt att gå upp när klockan ringde, men jag tvingade mig själv upp och lät inte mig själv slöa. Nu bär det nämligen av till frisören så nu ska jag bli fin i håret igen och bort med utväxten. Så skönt.

Tommy kommer hem idag med!! Jippi! Som jag längtat, som aldrig förr. Så himla härligt det ska bli. Dem skulle åka direkt efter frukost nu så förhoppningsvis kommer dem hem på eftermiddagen, men vi får väl se. Har en känsla av att det blir sent i alla fall.

Dags att gå! Ha det så bra så hörs vi senare igen!

Happy face



Attans vilken söt tischa, jag tycker den är ursöt! Så enkel men så himla söt. Tycker det är roligt med motiv, tryck och text på tröjorna. Speciellt lite roliga tryck som kan ha en betydelse/mening/budskap.

Bild: Forever21

Ny klänning




149:- Gina tricot.

Den här klänningen köpte jag i onsdags när jag och tommy var i borås. Bättre sent än aldrig, eller hur?

Det är tisdag

Godmorgon vänner! Har ni sovit gott? Fått mycket sömn?
Jag har sovit mycket bättre än dem senaste dagarna och mitt humör är toppen idag. Det regnar dock och det är ju mindre kul.
Imorgon kommer älsklingen äntligen hem och jag längtar så! Att som jag saknat honom.

Idag har jag tänkt att baka lite, träffa en vän och så får vi se vad som händer.
Förresten så har inte den jäkla medhavsvärmen som utlovat kommit hit, haft sol en dag och det var i söndags. Riktigt tråkigt. Får hoppas det kommer lite av den värmen hit inom kort.

Ha en toppen fin dag allihopa!

Grå och trist dag

Det har verkligen varit en grå och trist dag idag, kanske är det många som sörjer för att dem börjat jobba igen? Haha, skämt åsido men det har verkligen regnat idag.
Imorse fick jag i alla fall klipptid bokad och jag fick en tid på onsdag morgon så jag kommer vara tipp topp till älsklingen kommer hem.
Känner att jag inte gjort så mycket vettigt idag så nu ska jag ge mig ut på en promenad!


Jag längtar efter dig som en tok, kom hem snart!!

Vecka 31 - favoriter



Veckans fem favoriter kommer ifrån Nelly.com, forever21.com och cocoo.se.

Brand ny week

Godmorgon vänner! Har ni sovit gott och länge?
Jag vaknade vid sju ännu en dag idag. Sen småsov jag lite halvt fram till åtta.
Det regnar här idag, det bara öser ner. Skittrist, det som var så fint väder igår och varmt. Det är ju typiskt också att det ska börja regna idag.

Får hoppas det spricker upp senare i alla fall så det kan bli något utav den här dagen, jag ska i alla fall börja den med en film.
Har ni fått sol idag?

Bilder från skogsrundan igår













För övrigt så känner jag mig helt ur balans just nu, saknar tommy som en tok och har sovit oroligt två nätter irad nu. Dessutom är lingonveckan på ingång, inte bra, inte bra. Jag vill typ bara sova mig igenom dem tre närmaste dagarna. Varje gång jag ser ett kärlekspar kyssas på tv blir jag helt nojjig. Usch på mig! Jag vill bara spy på mig så hemsk jag låter, tur att han inte läser min blogg...

Söndags mix



- Jumpsuit med hjärteknappar, Nelly
- Väska med dragkedjor, H&M
- Ballerinas med nitar, Topshop

L.A. GiGOLO



Han är ung, het och cool! Kärlek är för honom ren business. Fram tills nu...

Det här är alltså en ny film som har premiär i nästa vecka, närmare bestämt 7 augusti. Jag säger bara, den måste ses! Mest för Ashton Kuchter's skull då, men filmen verkar bra oxå. Jag menar hur het är han inte?! Han är min absoluta favorit skådis och den hetaste enligt mitt tycke. 
Jag skickade iväg mess till pojken, men han sa något om att det inte blir något med det och en flörtis ;) Hihi
Brukar alltid skoja med honom om sånt här... Fast han är het, Ashton då. 



Söndag it is

Godmorgon vänner!
Jag sa ju igår att jag vaknade halv sju och idag vaknade jag vid sju, som väl var lyckades jag somna om till kvart över nio. Det kändes skönt.

Igår ringde tommy mig och vi hade ett trevligt litet samtal, dem hade inte hittat på så mycket igår och den lille skitungen hade sovit någon timme när dem kommit fram. Min lilla tommy, du är som en bebis. ;)

Idag är det söndag och vi får väl se vad som händer, jag har en liten idé som jag ska fråga min lillasyster om. Får väl se hur upptagen hon är idag.
Annars är det ju privileged ikväll. Är det någon ni tittar på?

Bilder från havet, torsdag






Det var tydligen någon surfartävling där och dem hade ju perfekt väder också, så inte mycket att klaga på där. Vi gick bara förbi lite snabbt och knäppte några bilder, tittade inte så noga. Men duktiga var dem allt. :)

Förresten så har jag och fia varit ute på en riktigt skogscykeltur! Herregud vad jobbigt det var ibland, men attans så roligt. Härligt att få spendera lite tid med dig fis. Jag tog en del bilder också, visar imon.  Nu blir det sängen, godnatt på er! Sussa sött!

Zip Asymetric jersy



Wow vilken snygg
klänning från Rare Fashion! Det är verkligen synd att den inte är gjord i bomull för då hade den blivit alldels gosig. Nu är det lite mer lätt fest över den, om man tänker på tyget.
Klänningen finns hos Nelly för 449 enkronor stycket.

Bilder: nelly.com

Lördags mix



- Klänning med kjoldel i paljetter, Nelly
- Rosa heels, Forever21
- Diadem med rosett, forever21
- Väska, asos

Djur i bur

Jag tänkte jag skulle visa lite bilder från i onsdags och här kommer dem!











Visste ni förresten att flamingos egentligen inte är rosa? Tommy berättade för mig att i naturen när dem är fria äter dem en ytterst ovanlig sorts räka som innehåller rosa extrakt som gör att dem blir rosa. I djurparker så får dem ge dem någon tillskott för att dem ska bli rosa eftersom dem inte har tillgång till den sortens räkor för att ge dem. Hur ballt är inte det?

3 timmar kvar av närheten

Godmorgon vänner! Har ni sovit gott? vaknat utvilade?
Jag sov otroligt oroligt inatt och vaknade redan vid halv sju, inte alls roligt.

Fia var här igår och vi hade myskväll och åt massa gotte. Det var härligt.

Om tre timmar kommer tommy åka iväg till öland. Buhu, jag saknar honom redan i massor. Första lördagen på evigheter, jag kan inte ens komma ihåg när sist, som jag vaknar själv och får äta frukost själv. Usch vad tråkigt!!
Lika tråkigt är det att sova själv, jag är så van vid att ha honom så nära. Det är inte det att jag inte klarar mig själv, det är bara så himla ensamt.

Det är i alla fall sol och klarblå himmel idag, så det ser åtminstone inte ut som en höstdag. Det är dock bara femton grader ännu men det kommer kanske, det återstår att se.

Har ni sol idag?

RSS 2.0