Almondo

New shoes! Innan jag köpte dessa valde jag mellan ett par röda eller dem flerfärgade, men till sist fegade jag ur och köpte ett par svarta i alla fall. Gillar dem rätt mycket ändå, men tror att jag hade gillat ett par i färg minst lika mycket. 399 hos Nelly.


Armband - Fyra elementen

Tyckte att det var lite roligt att göra armband i dem fyra elementen. Då kan man ha det som passar till ens stjärntecken och personlighet eller så har man det bara för att man tycker det är fint. Dem fyra elementen är eld, jord, luft och vatten. Om man är intresserad kostar armbanden 79 kronor styck.
Eld
Egenskaper: passion, eldighet, entusiasm, och spontanitet.
Stjärntecken:
Väduren, Lejonet och Skytten.


Jord
Egenskaper: fasthet, praktiskhet, och ansvarsfullhet
Stjärntecken: Stenbocken, Oxen och Jungfrun.


Luft
Egenskaper: diplomati, kommunikation och intellekt.
Stjärntecken:
Vågen, Vattumannen och Tvillingarna.


Vatten
Egenskaper: Mottaglighet och känslighet.
Stjärntecken: Kräftan, Skorpionen och Fiskarna.Miss_ikaa@hotmail.com


Vita Tisdagen

Grillat är godast! För andra dagen i rad satt vi ute och åt på altanen. Nästan 20 grader hade vi idag! Till middag serverades grillad ytterfilé, potatis, gräddsås och sallad. MUMMA!!

Blå Måndag

Lite såhär har min måndag sett ut idag. Slutade halv två idag så kunde verkligen njuta av denna underbara värme och sol som varit idag! Vi har haft runt 20 grader hos mig. Skönt!!
Sunday Bloody SundayGina Tricot har fått in grymt mycket fina grejer, måste nog ta en sväng förbi där snart. Här ovan är mina favoriter.


Ryan Reynolds

En relativit okänd skådespelare för mig, visst har jag sett honom på bild och för någon film hit och dit. Men nu fick jag chansen att ta reda på lite mer. Av alla filmer han har i sitt bagage är nog Van Wilder den som jag kände till bäst, och nu senast The proposal. Men 2012 kommer han faktiskt med två nya filmer. Men visst är han snygg?
Blake Lively

En av mina favoriter bland kändisarna är Blake, hon är alltid lika välklädd! Här är hon snygg i vitt, gillar verkligen klänningen, skulle vilja ha något liknande själv!
Nu grönskar det
 Blåsippan ute i backarna stårniger och säger: ”Nu är det vår!”Nästan varje dag nu hittar man ett nytt vårtecken ute, knopparna är riktigt stora på träden nu så snart blommar nog löven ut. Äntligen är det vår!


6 Smycken

Här är dem sex senaste smycken jag har gjort. En av dessa har jag redan fått en beställning på! Jag känner att min kreativitet flödar just nu, kul!
I guld 
Berlock


Armband


Earcuff.


Här kan du se gitarren och fjäder cuffen också.


Intresserad? Miss_ikaa@hotmail.com


Söndagsfin
Klänning Gina T - Skor Nelly - Väska Topshop - Leggings Gina T

 


Aprikos

Denna fina köpte jag för endast 99 kronor! Kap! Valde en aprikos för det är en färg som passar mig alldels utmärkt. Har redan invigt den för en vecka sen på spansk afton med jobbet.


Från Ellos.


RSS 2.0