Regnbågen

Det är verkligen konstigt väder här just nu, regnar och är sol, sen regnar det lite sen sol igen. Men jaja, skönt med lite regn iaf även om jag vill ha solen i helgen då det bär av det ekebo, då får det gärna stekas på.
Dessutom doftar regnet så härligt friskt när det har varit super varmt, det gillas :)

Killen och syrran har dragit iväg för att dansa men jag ville hänga med idag så jag stannade hemma. Det blir till att ha mys istället och möjligen ta en promenad snart. Jag är inte alls peppad på det, men skulle kännas väldigt skönt när jag väl kommer ut och när jag kommer hem igen.
Jaa, promenad får det bli!



På Halens.se



Halens har fått in den här snygga klänningen och jag gillar den i massor. Riktigt snyggt med satinöverdrag över bysten och dessutom är det snyggt veckat. Den har också ballongeffekt i nederkant vilket ger ett smickrande intryck.
Den går loss på 249Kronor, toppenpris för toppenklänning!

Bild: Halens.se

På senaste tid;











Ledsen för att det har blivit så åligt bloggande men jag njuter helt enkelt av värmen och solen! Massa glass ska det såklart oxå vara!

Det är helg

Godmorgon vänner!
Jag har varit vaken ett tag och både hunnit käka frukost och duscha. Jag och tommypojken ska nämligen åka iväg på en liten tripp mot varberg strax, det ska bli härligt med tanke på hur varmt det är. Jag hoppas oxå att det blir lunch på uteservering och kanske en liten shoppingrunda, får väl se vad jag lyckas övertala honom till ;) Hihi
Hoppas ni får en toppendag så hörs vi senare idag!

Hylling för MJ


Godbitar ur Nellys rea



Den första klänningen ifrån Rare Fashion och den blåa ifrån Vila. Ange rabattkod SUMMERSALE.

Bilder: Nelly.com

TGIF

Godmorgon vänner! Äntligen är det fredag va? Härligt härligt.

Det blåser fruktansvärt mycket idag, precis som igår, men det känns ändå varmare i luften tycker jag. Det går ju knappt sola när det blåser så mycket, det går ju men inte alls skönt när det blåser hela tiden och man inte känner någon värme knappt. Nåja...

Idag är det nog många som går på semester kan jag tänka och snart går vi in i juli oxå, usch vad tiden går fort. Alldels för fort...

Favoriter från H&M

H&M har kommit en med en massa nyheter idag på shoppen och det fanns en hel del smaskigt som man inte skulle tveka att klicka hem.
Men jag måste ändå säga att mina favoriter var dem här skorna. Farligt läckra.

Någonstans händer något

Jag hör ett ljud. Jag hör en hammare som slår mot spik, jag gör hammaren slå mot trä. Det spricker och jag hör hur något går sönder. Någon slänger något en bit bort. Jag hör ett skrik.
Jag tittar ut genom fönstret och...
..det är ju bara syskonen som skrotar dem gamla listerna! :D

Gårdagen i bilder


Här fick vi sitta och vänta i två timmar. Som tur var fanns där några stolar så vi kunde flytta till skuggan.


Den galna hunden.


Tjurar, det fanns tre.


Vi fick underhålla oss med massa småsaker, elin fick till exempel fläta.


Efter shoppingen och snart var det hemdags, puh, lång dag.


Elin vilar i vänta på Emilia.

Det var den dagen det, det var mycket roligt trots all väntan och dessutom underbart att spendera massor av tiden med syskonen. <3

Summerfeelings

Hur härligt sommar inspirerade var inte dem här outfitsen?
Man får riktiga sommarkänslor, blommigt tycker jag bara hör sommaren till och det ska man nästan ha. Jag gillar speciellt den rosa kjolen, den var ursöt!

Bilder: Forever21

Hej bloggen

Det har gått ännu en hel dag då jag varit iväg. Det är mycket nu alltså, men imorgon ska jag vila upp mig och blogga en massa.

Kom hem för lite mer än en timme sedan och då har jag och syrran med en liten Elin på ett hörn, servat pappas bil där vi fick sitta och vänta i två timmar i stekande sol, fanns absolut ingenstans att ta vägen och inget att göra. Mitt ute i ödemarken. Stället var dessutom någon slags kombinering av verkstad, lackering, boende och bondgård. Herregud säger jag bara. Men efter det blev det mat och shopping, dock inget nytt för mig men två underbara klänningar till syster.

Igår kom vi hem cirka halv två och var dödstrött och jag tänkte inte på att ta några bilder när vi var och dansade heller, men några från stugan ska ni allt få.

Men nu får det nog bli lite avkoppling här.
Ciao!

Tommy 22år idag



Grattis till min lilla gullegubbe som har födelsedag idag!

Hemkommen

Hej vänner!
Jag är nu hemma igen, eller jag har varit det en liten stund, och har hunnit byta om och fixa mig iordning inför en dans. Ja, just det, det ska nämligen bli dans ikväll. Så jag och syrran ska neråt igen vid halv sju och vi kommer hem igen någon gång runt midnatt skulle jag tro. Bara fart och fläng idag, hihi :)
Men imorgon kommer det massa av bilder, det lovar jag er!

It's tuesday baby!

Godmorgon på er! Solen skiner och det är strålande väder, härligt.
Halsen känns mycket bättre idag och ingen huvudvärk och inget ont i öronen, lite täppt i näsan men det ska nog släppa det med. Skönt att jag slapp bli sådär toksjuk som jag var sist och fick ligga en hel vecka i sängen, inget roligt alls.
Nåväl...

Idag är jag och syskonen bjuda ner till vår faster på lunch i stugan. Stugan är dessutom omgjord så nu är den som ny, ska bli roligt att se. Den ligger nere i halmstad vid havet, så det ska bli kul att åka ner dit.
Vad gör ni idag?

Veckans fem

Här kommer veckans fem favoriter och min personliga favorit den här veckan är skorna, helt underbara! Vilken gillar ni bäst? :)


Bilder: nelly.com, only.se, modekungen.se och topshop.com

All i can see is glitter


Hur balla var inte dem här? Skitballa!
Jag tycker dem är döläckra och man behöver inte någon piffig klänning till dem här inte. Dem gör jobbet!
Det enda minuset skulle vara om paljetterna trillar av eller lossnar för enkelt, vilket det brukar göra med paljetter.
Men det skulle vara kul att ha dem om så bara för en kväll.

Bild: Nelly.com

Ny vecka

Godmorgon vänner! Har ni sovit gott?
Min hals har inte blivit bättre alls, faktum är att det har blivit värre. Det känns verkligen som en förkyldning är påväg att braka ut, men det är bara att fortsätta kurera.

Idag är det sol! Det ser riktigt lovande ut och jag hoppas det blir riktigt riktigt varmt. Vi får väl se vad som händer under dagen.
Nu blir det frukost :)

Nu är det läggdags

Jag säger nu godnatt, sov gott allesammans!


Helgen som gått

Midsommar vad trevligt med god mat och gott folk.
Firade farfars 80års dag igår och familjen och kusinerna stod för kalaset, vilket blev super! Allting verkade vara uppskattat så det var mödan värt. Kom inte i säng förrens runt ett-två igår, så idag har dagen ägnats åt att vila lite grann.

Jag känner dessutom att jag har fått ont i halsen så jag körde igång en dunderkur direkt på morgonen men får la se om det hjälpte något, hittils har det inte gjort det i alla fall.
Nu ska jag uppdatera mig lite runt om i världen!


Glad midsommar



Glad midsommar på er alla! Jag hoppas ni får mycket jordgubbar med nära och kära med massor av sol!

Läckra färger



Dem här skorna från Nelly var verkligen läckra i färgen, riktigt snygga. 449Kronor går dem loss på och för den som inte gillar färgstarkt finns dem även i svart och beige. När jag ser bilden skulle jag vilja ha ett par i varje färg av dessa tre, så himla läckra!

Bild: Nelly

Torsdag morgon

Hej vänner!
Regnet är här idag igen och det ser inte alls lovande ut. Jätteskönt med sol igår och varmt var det också, 22grader, och så blir det regn nu igen. Riktigt tråkigt är det.

Slipningen av vårat golv här hemma har börjat nu och mamma sa att dem kom redan vid sju imorse och att dem hade ringt på dörren och jag hörde inte det och framförallt, jag vaknade inte. Jag måste ha sovit riktigt djupt, haha.

Det blir väl troligen utgång ikväll så jag ska leta fram något att ha på mig. Vi får la se.
Men nu är det dags att rulla!
Puss på er!


Billig festblåsa


Den här klänningen tycker jag är vacker. Underbart vacker. Den ser väldigt classy ut och vilket pris sen, 199SEK är som hittat ju! Den korallfärgade skulle passa super till midsommar eller varför inte en guldfärgad? Riktigt fin är den!

Bild: Gina tricot

H&Ms nästa designer


H&Ms nästa designer samarbete kommer vara med ingen mindre än mästarna på skor, nämligen Jimmy Choo!!Kollektionen ska lanseras den 14 november 2009.

"Vi känner oss hedrade över att vara en av de modeikoner som H&M väljer att samarbeta med. Vi har skapat en kollektion som tilltalar modemedvetna och urbana kvinnor och som dessutom innehåller fantastiska plagg och accessoarer för män", säger Tamara Mellon, grundare och vd för Jimmy Choo.


Vad tror ni? Blir det succé? Jag tror det blir ett toppen sammarbete!


Tv-time

Hej vänner! Vad har ni för er?
Själv sitter jag just nu och kollar på desperate och jag måste säga att det är riktigt spännande!

Det har varit en riktigt varm dag idag på länge så jag passade på att sola lite och busa lite med kitty i gräset, men sen började det regna igen. Såklart.

Fia var här en sväng oxå, stackarn har det inte lätt just nu. Jag är så tacksam för att det är jag och tommy och att han bor så nära som han gör, det blir bäst så.

Åhå, nu är visst reklampausen slut,
ciao!

Liten men tuff



Den här ursöta kjolen från Rare fashion var ju bara för söt! Lagom längd och i favoritfärgen rosa med coola detaljer. Jag gillar den i massor. Den kommer från Nelly och kostar 399kronor. Rare fashion slutar aldrig att imponera.

Bilder: nelly.com

Lyxmiddag på måndag!

Idag åt jag och tommy en riktigt tillagad kvällsmat. Kyckling och klyftpotatis med sallad och allt. Super!
Jag var sugen på kyckling hela förra veckan och nu äntligen, inte för att tommy var så svårt övertalad direkt ;) Hihi


 
 En välsmakande cider blev det till oxå med smak av krusbär, riktigt god! Fasktiskt aldrig smakat innan men som sagt, den var riktigt god.
Tommy tog en mindre god smak av enbär, men den smakade precis som julmust och det roliga var att det står "en smak av sommar" på flaskan!

Fem favoriter

Här kommer mina fem favoriter från den gågna veckan!

























Bilder: Gina tricot, hm.com, forever21 och KyssJohanna

Ny serie

Gjorde ni, precis som jag, och kollade in den nya serien på kanal 5, alldels nyss?
Det ska ju vara skaparna från Gossip Girl som gjort den och jag tycker det är bra att dem skiljer sig såpass åt så att det inte blir samma visa fast med andra skådespelare igen, men ändå bjuder den på massa fina klänningar, hög klass, bal och trubbel m.m.

Jag måste säga att det ser ut som en lovande serie och jag kommer helt klart kolla in den nästa vecka igen.
Tittade ni? Vad tyckte ni i sådana fall? :)


Big Flower Dress


Jag tittade just
igenom Nellys senaste nyhetsbrev och fann denna skapelse! Så otroligt vacker sommar klänning. Jag tycker faktiskt att en klänning med blommor hör sommaren till och om du inte har någon, investera i den här vetja! Den går loss på 449Kr och jag tycker den absolut är värd det!

Bild: Nelly.com

Häromkvällen vid nattetid


Vissa dem tänker på dagtid, men inte min älskling inte! Han tänker på natten. Hihi :)
Han har nog svårt för att bestämma sig om han ska köpa en gul eller en röd klänning till mig ;P

Två godingar

Dem här två godingarna gillar jag starkt! Att så läckra och riktigt fina färger måste jag säga, om något annorlunda, men ack så fina! Båda kommer från Gina Tricot och går loss på 299 respektive 399Kronor.
Den orange ger mig verkligen vill ha begär! Så fina!

Bilder: Gina tricot

Ingen blev det

Hej på er! Allt bra idag? Har ni sovit riktigt gott inatt?

Igår hämtades mina två klänningar från H&M ut som jag hade beställt, men tyvärr ska båda skickas tillbaka. Den ena kände jag mig stor som ett hus i och den andra tyckte jag hade alldels för djup urringning och jag gillar inte riktigt det med tanke på hur stora bröst jag redan har, så tråkigt nog ska båda skickas tillbaka. Men så blir det ibland.

Limited Edition


N
u har jag smakat den, den nya marabou smaken med smak av jordgubb. Syster bjöd mig på den igår och jag måste säga att den var faktiskt helt klart god. Kanske inte en av mina kommande favorit smaker, men god. Den hade dessutom riktiga jordgubbar i sig och inte bara smak av jordgubb.

Av mig får den 4 av 5, tack vara dem riktiga jordgubbarna :)

Har ni smakat den nya marabou chokladen?

Regn regn regn



Nu får det snart bannemig sluta regna! Nu är jag trött på regnet och vill ha solen tillbaka. Lite sol, värme och en glass i min hand. Det hade varit perfekt! Jag blir så avis när man hör hur andra har det bra i värmen, nu har det snart regnat här i två veckor, så lagom kul. Jag hoppas det blir lite sol till helgen i alla fall. :)

Midsommargodis





Vad sägs om ett par nya schyssta skor till midsommar? Ett par röda läckerbitar till en vit eller blommig klänning. Jag säger, att det skulle sitta som en smäck!
Dem här godingarna är bara helt underbara! Dem finns hos Nelly och går loss på 399 riksdaler. Dessutom finns dem i blått och svart också.

RSS 2.0