Tulpan och Humla


Det här halsbandet är så himla fint! Humlan tycker jag är så söt, pricken över i på det här halsbandet. Dessutom är djurmotiv en stor favorit hos mig när det gäller halsband.

Finns hos Hoof Store för 109 kronor.

Regniga dagar


Weheartit


New undies





Fyra nya trosor i troslådan. Tre stycken från lindex troskampanj och ett från Gina Tricot. Trosor kan man aldrig få för många av!

Tävla om fina smycken



Nu har jag en riktig fin tävling till er! Riktigt fina vinster i potten från maisstore.se. Jag är faktiskt lite avundsjuk på er som får tävla om så fina priser.

1:a pris - Två valfria smycken från maisstore.
2:a pris - Ett valfritt smycke från maisstore.
3-10:e pris - 15% på allt i shoppen hos maisstore.

Hur låter inte det? För att vara med och tävla vill jag att du ska gå in på maisstore.se och välja ut ditt favorit smycke som du sen skriver om på din blogg och genom nyckelord i texten länkar till produkten på maisstores hemsida. Lämna sen en kommentar här med en länk till inlägget där du har skrivit om smycket du valde.

Toppen va? Tävlingen håller på till torsdag den 5 augusti. Lycka till!

Det regnar i mitt småland

Forever21 - Nelly.com - Modekungen - Topshop - Weheartit





En sånhär regnig dag som idag hade jag velat mysa runt i det här.


Havet och vinden och doft av kaprifol
































Hade jättesvårt för att somna igår kväll, tror inte jag somnade före ett, och nu på morgonen vaknade jag av att jag hade jätteont i magen. Låg och vred och vände mig tills jag bestämde mig för att gå upp, då var klockan tio i sex. Gick runt lite innan jag satte mig i soffan och nästan slumrade till, magontet var borta och jag gick upp och sov en timma till. Nu startar vi dagen med några lättsamma bilder istället!

Patrick Dempsey


En riktig goding, om jag får säga det själv, är Patrick Dempsey. Halva poängen med att kolla på Grey's Anatomy är ju för att han är med (och en hel del andra snyggingar, och för att dem bär uniform, that's hot!) Annars måste jag erkänna att jag inte är något större fan av sjukhusserier, även om Grey's är bland dem bättre. Så snygging nummer 91 - ingen mindre än Patrick Dempsey!

I am sailing


Gina Tricot


H&M




Nelly


Ser ut att bli en finfin dag idag, sol tre av tre dagar denna vecka hittills. Inte sett till det där regnet, men jag klagar inte. Såg igår att senaste gången jag badade var 12 juli, kanske dags för ett dopp snart igen?


25 juli 2010 - Söndag


Började dagen med att ge Tommy frukost på sängen.







Igår var en riktig kaffe-fika-mysa-sitta inne-titta på film-dag! Och det var precis vad jag och Tommy gjorde igår. Var nästan lite höst ute igår?! Vi får hoppas värmen kommer tillbaka och stannar ett bra tag till innan det blir höst. Men molnen håller i alla fall på att dra förbi här nu så solen tittar fram ibland.


Under hundralappen




Nelly 89 kronor


Gina Tricot 99 kronor




Nelly 75 kronor



Tre fynd jag har gjort, riktigt nöjd med allihop. T-shirten är redan en favorit, byxorna ska invigas inom kort. Sjukt billigt!


Lönefredag!


Nelly - H&M - Monki - Asos - StylebyTyra - Weheartit


Tävling!



Idag tänkte jag att vi skulle börja denna fredag med en tävling! Två stycken kommer vinna var sitt kit med följande;

- Ett paket tamponger inhållandes 16 tamponger
- Ett etui att förvara tamponger i
- Två stycken rabattkuponger

För att vara med och tävla vill jag att du ska berätta ditt bästa/roligaste tampong/mens minne. Det kan vara allt ifrån när man fick sin första mens, något pinsamt som hänt i samband med tamponger/mens eller kanske något jättebra! Antingen lämnar man en kommentar här eller så kan man skicka ett mejl till [email protected].

Tävlingen håller på till onsdag 28 juli! Lycka till!

Kitty



Mitt i prick ;)


Martin Stenmarck

Den andra svensken som presenteras på plats nummer 92 är Martin Stenmarck. Trots att han är ganska gammal ser han väldigt charmig ut. När man tittar på honom eller hör honom prata verkar han vara en himla schysst kille, så snäll och go. Han är nog en av mina favorit svenskar!

Festival klar

H&M.com - Nelly - Weheartit - Topshop - Gina Tricot




Kängorna är dem perfekta skorna för festival, funkar både för sol och lera!


Ta mig till havet

Idag önskar jag verkligen att jag hade havet och stranden runt knuten. Klarblå himmel och redan riktigt varmt. Perfekt väder för ett dopp idag. Kanske får jag nöja mig en sjö, men det vore himla härligt det med. Vi får se om dagen bjuder på något bad idag.

Gustava





Dessa skor köpte jag för ett tag sedan så att jag kan leka lite indian. Skämt åsido så gillar jag allt krimskrams och att det är lite mer färg på dem, härliga sommarskor helt enkelt! Köpta på nelly för 199 kronor och finns nu på rean att fynda för en hundralapp.


Gröna, granna, sköna, sanna sommar!




















9 favoriter hos Nelly


Nelly.com har grymt mycket fint just nu! Dessa nio plagg är mina favoriter just nu och står högt på önskelistan allihop. Ser du något du gillar?

Ton i ton




Gina Tricot


Ur och Penn


Only




Såhär gick jag runt igår, gillar't!


10 juli, Varberg

I lördags blev det sol och bad för hela slanten. Jag och Tommy åkte till Varberg, Getterön. Aldrig varit där innan och jag måste säga att vattnet var himla klart och fint där och sanden var näst intill vit. Mysigt hade vi det!




Natten till idag har varit olidlig, så vaaarmt. Har vaknat tre gånger inatt, första gången för att det var för varmt, andra gången för att det åskade (03.40) och sista gången för att det återigen var så varmt. Så himla svettig nu när man vaknade, usch!

Adam Brody

En kille som absolut förtjänar en plats på den här listan är Adam Brody. Med sitt charmiga leende bländar han oss alla. Om han dessutom har lite skägg eller skäggstubb så ser han inte så pojkaktig ut, för det är ju män vi alla vill ha, eller hur? ;)

Owl


Vid första anblicken så kan man tro att detta är ett vanligt halsband med en uggla...


Men sen så burrar han upp sig och där bakom gömmer sig en klocka.



Köpte denna för ett bra tag sen. Så himla nöjd med den. 199 kronor från Gina Tricot.

Grill och grillning











Igår invigde jag och Tommy våran nya grill som vi köpt samma dag. Vi grillade bara något så enkelt som flintastek igår men det lär ju bli en del grillat framöver, men gott blev det! Kolgrill är det bästa, maten blir godast när man grillar det på kolgrill och så luktar det så himla gott. Kolgrillslukt = sommar!

Idag har vi haft 35 grader här, hör och häpna!

Strandsnygg!



Lindex - H&M - Nelly.com - Monki - Weheartit


Hör du sången om sommaren?

























Vi startar dagen med några härliga sommarbilder tycker jag! Vilken gillar du bäst?


Grillfest, 1 juli

För exakt en vecka sedan hade jag och mina vänner en liten grillfest. Riktigt trevligt och mysigt var det. Synd bara att det inte går att vara ute så länge på kvällen innan alla mygg och knott kommer fram, vid nio fick vi gå in. Riktigt god mat dessutom, flintastek, hemmagjorda klyftpotatis, tzatziki och melonsallad. Mumma!

Där rosor aldrig dör




Även tånaglarna har fått färg. Trodde det var orange, men det blev mer persikofärgat.


Igår invigde jag ett par nya leggings. Sådär härligt somriga är dem och passade bra som en mulen dag som igår. Köpta på Nellys rea. Perfekt!

David Beckham


Snyggingen som jag tänker presentera idag är David Beckham. Hans nuna har hängt med väldigt mycket på sistone och det är väl knappast någon som kan ha missat honom. Med skäggstub och väldigt lite hår på huvudet tycker jag han är som snyggast. Riktigt ögongodis!

Midsommarhelgen i Blekingen, Lördagen 26 Juni

 





Här kommer dem sista bilderna från midsommar i kristianopel. Då vi bland annat besökte campingens resturang, tog en tur genom den lilla byn och såklart massvis med sol och en del tog till och med ett dopp i östersjön. Solnedgången var så fin över båtarna i hamnen så jag vet inte hur många bilder jag tog där, himla vackert!

Bukett





Idag fyller mina fina Sofia år och då passade jag på att göra en sånhär fin bukett till henne. Mycket mer uppskattat än blommor för hennes del. Grattis igen fia!

1 Juli, Halmstad - Östra Stranden

I torsdags var jag borta hela dagen och hälsade på Sofia i hennes familjs stuga. Riktigt mysigt hade vi, dock hade vi lite otur med vädret då solen inte kom fram förrens efter lunch så det blev inte så mycket solande på stranden och absolut inget bad, jag kände bara på vattnet med fötterna och det var iskallt. Vi hann med en runda på stan på förmiddagen också och där blev det lite shopping för oss båda. Väl hemma blev det grillfest, men det är en helt annan historia.

RSS 2.0