Sista september





Senaste favoriten i garderoben är denna fina kofta från H&M. Mörkgrönt verkar ha blivit en ny favoritfärg hos mig. Gillar att fickorna är i annat material och att det är trekvartsarm.


Cake and flowers





I fredags kom Tommy äntligen hem efter en lång vecka i skåne. Han överraskade mig med blommor och tårta, det hade jag verkligen inte trott.

Så himla gullig han är!

With boots on


Gina Tricot - Nelly - H&M - Kyssjohanna


Andreas Carlsson



Någon som är snygg är ju Andreas Carlsson som just nu är aktuell med idol. Han verkar genomsnäll och charmig. Jag fullkomligt älskar hans charmiga leende.

Dreams are coming true
























Idag drömmer jag mig tillbaka till sommaren, solen, havet, vinden, stranden och sandaler!


Kate Boots



Här är mina nya skor från Nelly. Hur sköna som helst. För er som tror att dem är plastiga, det är dem verkligen inte! Fejkskinn och rejäl sula. Kommer passa perfekt nu på hösten. Jag är himla nöjd.

Street Style


Mischa Barton
är cool i lädershorts med söt blus till. Hon är så galet söt, tur att hennes liv börjat ordna upp sig nu. Eliza Dushku har en riktigt söt sommarklänning på sig som hon matchar till tuffa boots. Kim Kardashian är så vacker! Här i en cool klänning.

Någon du gillar?

It's a tiger!


Ellos




H&M




Spana in mina nya leggings! Dem är dessutom gjorda i sammet så dem är riktigt sköna och mjuka. Passar perfekt nu till hösten.


Tre premiärer

Hösten är här och med hösten kommer alla serier och program vi gillar. Ikväll startar tre program på tv, två som vi sett innan och ett helt nytt. Halv åtta hos mig, Ullared och Filip och Fredriks nya program - Lite sällskap.



Lite sällskap handlar om precis vad det heter - sällskap. F&F ska hjälpa fyra människor i värmland med att hitta bara sällskap eller kärlek. Ikväll på kanal 5, 22.00.



Tittarrekord, besöksrekord, enormt många fryspåsar och åtskilliga mil av tandkräm. Nu fortsätter den härliga köpfesten i tv. Rose-Marie och Kjell gör comeback och den underbara värmländska familjen Jönsson-Jansson gör entré. Morgan håller ställningarna på lagret och nu gör även hans bästis och kollega Ola-Conny debut i tv. Ikväll på kanal 5, 20.00.



I Stockholm bor de fyra första deltagarna som ska turas om att lag mat till varandra. Först ut är Daniel och hans gäster är Lasse, Lillemor och Irina. Daniel bjuder på räkcocktail, kalvfilé med mandelpotatispuré och hemlagad hallonglass. Ikväll tv4, 19.30.


Om ni mot förmodan inte skulle gilla någon av dessa så har även Biggest loser sverige programstart på tv4 ellerThe good wife även det på tv4. Trevlig tittning!

Lady in red


Nelly - H&M - Topshop - Lindex


Juni juli augusti
























Bjuder den här fredagen på några bilder från sommaren!

Neil Patrick Harris


Dem flesta av er känner troligen honom bäst som Barney Stinson i How i met your mother. Absolut en goding och förtjänar en plats på min lista! Visste ni förresten att han och hans pojkvän ska skaffa barn nu?

1 September



I söndags packade jag och Tommy in oss i gula blixten och drog ner till havet och stugan. Riktigt varma och fina sensommar dagar har vi haft med 18-25 grader. Lovely! Nu får det bli fångarna på fortet och packa upp väskorna så hörs vi vidare imorgon!


RSS 2.0