Lindex
Tre fina klänningar från Lindex. Tre tummar upp. Kanske dags att besöka lindex snart?


Mamma

Några få bilder från gårdagen
då det var mors dag, mamma uppskattade allt i massor. Så kul! Att vi alla tre syskonen var samlade en liten stund var ju såklart bonus. Lovely!


Jordgubbe
Ny blus från rut mfl
. Jag och lillsyrran var ute en sväng och kikade och självklart kom vi hem med samma plagg och samma mönster. Den känns väldigt somrig och dessutom är rosetten pricken över i!

20:30 - 21:30
Solnedgången för någon kväll sedan såg ut såhär, inte den vackraste på den här veckan men himlen blev ändå fin. Tänk att inte solen går ned förrens klockan nio nu. Så härligt. Och varje kväll ser himlen olika ut. Njuter lika mycket varje gång himlen blir såhär vackert rosa.


James FrancoNi känner säkert igen honom från
Spindelmannen där han spelade Harry Osborn och även som Tristan i Tristan och Isolde. Detta är ännu en kille med lite svenskt påbrå. 34 år, bor i LA och visst är han snygg?! Han ser nästan ut som en liten svärmorsdröm. Han smeknamn är Ted och Teddy och tjejer han är singel!

Härligt
Vilken sommar-värme som kommit till Sverige! Underbart!
Det ska visst fortsätta hela veckan ut, så skönt. Jag försöker njuta så mycket jag kan när man inte jobbar. Bara jordgubbarna som fattas nu!

Before i dieVarför inte?


MusicDet här och mycket mer har jag pysslat med ikväll. Här är en kollektion med tema musik. Musik är grymt helt enkelt! Spana in här


Gillar
Gillar blusen som Linda har köpt från Nowhere. Så ball. Lite ovanlig men jag tycker den var riktigt läcker.


Blue is my mind
Byxor, topp, armband och mobilväska, Nelly.com Skor, Zara


Nitar


Det var dem här skorna med nitar som låg i lådan!
Gillar dem jättemycket. Blir perfekt som den snyggare vardagsskon. Först tyckte jag hälen på skon var lite för hård men ju mer jag gått i dem ju mjukare känns hälen. Supernöjd!!

Regn

Nu ska det visst regna ett tag framöver och då piggar jag upp mig med såna här glada bilder. Och med vetskapen om att solen faktiskt kommer tillbaka gör ju det en lite gladare. Men regn i flera dagar kan vara tråkigt ibland. Så här är några soliga hälsningar.Jordgubb


Har ni sett vad som har kommit tillbaka?
För den här smaken har väl funnits innan och som jag minns det var den riktigt god!! Har inte hunnit smaka denna ännu men köpte den igår. Väntar nog till helgen med att provsmaka.

Låda

Någon som kan gissa vad som finns i denna låda?
Något som är hypat och nu har jag också fått tag på ett par... Hihi.

Djur


Årets första humla och fjäril fångade jag på bild igår!
Så härligt väder det har varit dem senaste fyra dagarna nu, 20-25 grader. Galet! Men solen skulle visst visa sig till helgen nu med. Sweet!

Bikini

H&M
släppte ett gäng med bikinis idag. Många fina men ingen som jag direkt föll för. Men favoriterna är trekanterna på rad tv, fina färger på dem.

Gillar ni någon?

RSS 2.0