DreamingDreaming away from reality. Close my eyes and pretend. Pretending i'm in paradise. And I will never come back.


Chokladbollar
Igår var jag så sötsugen så tillslut gjorde jag några chokladbollar och gud så gott det var!
Jag älskar strössel på mina men pärlsocker är också gott men det hade vi inget hemma. Det bästa är att det blev några över så en till kaffet får det bli nu!

NatureBilderna är tagna 16 april av mig.

Akire

På facebook har jag just nu en tävling med mina smycken. Man får välja ett av smyckerna ovan. Så logga in på facebook och gilla här så kan ni vara med och tävla!!

Jake GyllenhaalSmåtöntiga Jake Gyllenhaal
är faktiskt lite mer än vardagssnygg. Han må vara född i LA men han har faktiskt svenskt påbrå och är adlig. Inte dåligt! Iår fyller han 32 år och ja, småtöntiga Jake är faktiskt rätt snygg.

Which one?Två shorts med stjärnor och ränder, dem översta kommer från Only med priset 459 kronor och dem andra är från Melba med priset 329 kronor. Dem från Melba säljs också på Style by Tyra för 399 kronor. Vilken gillar du bäst?

Randig

Ny härlig färggrann och vårig tröja i garderoben.
Gillar att det är knappar på ryggen, kul detalj. Men det var värst vad rynkig den är, den får jag nog stryka innan jag använder den. Kommer från Vila.

Helgen


Här har det varit fullt upp hela helgen med kalas.
Vänner, familj, släktingar, tårta, fina presenter, blommor, smörgåstårta och massor av kärlek. Helgen har varit helt suverän, kalas.

BIRTHDAY GIRLFredagen den 13 apil och jag fyller 23 år! Hurra för mig!
Tänk att för 23 år sen en solig torsdag ville jag komma ut ur mammas mage och vad jag skrek! Men så bra det blev ändå, grattis för mig!

Upcoming birthdayStol, ljusfat och beige sittpuff Åhlens. Kudde med fåglar, dynor och filt Jotex. Ljusstakar Lagerhaus. Sittpuff svart, vinställ, lampa och blockljus ikea.

På fredag fyller jag år och här är några saker som finns på önskelistan. Nu blev det bara inredningsgrejer, men det finns en och en annan sko jag önskar mig med. ;)

Annandag påsk


Härligt med lite påskledigt
, har ni också fått något ledigt? Jag hoppas det! Själv har jag ätit ägg, umgåtts med familj och vänner, njutit av sovmorgon bredvid killen, en och en annan promenad och så lite påskgodis har det ju blivit med. Imorgon är det back to work!

Vittisdagen
Har ni smakat dem nya ballerina med smak av marängsviss?
Dem var goda men dem skulle kunnat smaka ännu mer marängsviss. Singoallan däremot var riktigt god, testa den!

Blå måndag
Så har vi gått in i april och första april (igår) började jag med att bli dunderförkyld och riktigt sjuk. Idag känns det dock lite bättre även fast näsan rinner hela tiden. Idag inleder vi påskveckan även kallad tysta veckan, stilla veckan, dymmel veckan eller passionsveckan. Hoppas ni får en bra blå måndag!

RSS 2.0