TipsigtTänkte tipsa om att smyckesboxen har fraktfritt hela veckan ut, till och med söndag. Det här armbandet gillar jag, det är ett av mina favoriter. Har ni dessutom sett att dem har slutspurt på sommarpriserna, upp till 50% rabatt. Galet bra! Kika in du också vetja, kanske hittar du något du gillar!

Viggo MortensenNågon som man gärna skulle vilja bli räddad av som rider på sin vita springare är Viggo Mortensen.
Han är så fantastiskt snygg i Sagan om ringen filmerna och tyvärr så verkar hans lockande hjältemod och hans inbjudande blick stanna i filmens värld. I verkligheten ser hans långa hår bara sliskligt ut och åldern visar sina tecken. Men att slå på sagan om ringen om drömma, det får man!

DressesTre snygga klänningar från Nelly Trend som nyss kommit in. Nelly Trend är grymt, dem kan sin sak!
Spana in den fina ryggen på klänning nummer två, så cool. Min favorit är klänning nummer tre, fint med en så stark neonig färg. 299 och respektive 399 Kronor.

Lip smacker


Här sitter jag med coca cola på läpparna...

Förra veckan köpte jag dessa lip smacker på kappahl, kunde bara inte låta bli. Coca cola och fanta jordgubb är mina favoriter.

Fantastiska djurNågon favorit bild eller kanske favorit djur? Själv gillar jag ankan med sina söta och duniga ungar! Men spindlen som spinner sitt nät är rätt häftig den med. Djur måste vara det roligaste att fota, det blir alltid lite av en utmaning för just det där rätta ögonblicket dessutom!


Mina smycken

Nu kan jag äntligen meddela den glada nyheten att jag slagit upp portarna till min shop. Allt är äntligen färdigt och jag kan nu öppna. Där finns en del nyheter som ni inte sett innan, bland annat dessa här nedan. HÄR hittar ni shoppen. Trevlig shopping!!
Tre saker jag inte tröttnat på

Tre saker som jag inte tröttnat på än
och som jag försöker använda så långt det bara går innan det blir för kallt. Min klänning med repliknande snören, mina turkosa skor och earcuffs har jag verkligen inte tröttnat. Earcuffen har jag gjort själv, skorna kommer från Nelly och klänningen från H&M.

White light moment


Såhär mysigt blev det i våran hall
 efter att vi inhandlat en fin liten lykta. Det är alltid så mörkt i våran hall och på kvällarna så känns det så onödigt att ha taklampan tänd, så därför köpte jag en lykta för att tända upp lite. Och det blev ju kanon!

Smörgåstårta


Den här fina och goda gjorde jag och Tommy i helgen. Den blev riktigt god!! Varför vi gjorde den? Ingen anledning alls, vi är ju lediga!


The style diaryDen här gröna väskan vill jag ha!
För att inte tala om den silvriga tröjan man kan skymta bakom väskan. Åh! Båda kommer att finnas i butik september-oktober. Kan inte vänta!!

Bild: Gina Tricot blogg

LINS

Jag var ute och testade mitt nya filter till kameran häromdagen. Är riktigt nöjd faktiskt! Här nedan är några av bilderna jag tog.

OliviaJag älskar den här fina kjolen på Olivia Palermo med den mysiga västen till (som förhoppningsvis är fuskpäls). Det bruna skärpet tycker jag bryter av på ett snyggt sätt!


Rea fynd

Dessa två par skor har jag köpt på rea. Dem korallfärgade kommer från H&M och dem svarta kommer från Nelly. Tror jag ska inviga det ena paret till helgen!
Bracelet

Med det här fina armbandet som jag fick från smyckesboxen piggade jag upp min helg. Det glittrar så fint. Passade bra till min blåa klänning med spets.


Helgens frestelseMed den här tårtan som jag gjorde i veckan firade jag och Tommy att vi äntligen får vara lite lediga tillsammans! Den var riktigt smarrig, men väldans mättande också.

Heavens blueSkor och Hatt - H&M, Klänning - Topshop
Hey, ni missar väl inte om att tävla om ett fint smycke här?


A few days

Dem senaste dagarna har det varit lite tomt här, och då har jag bland annat sysslat med det här;


Passat dem här två bussarna åt mina föräldrar, då får man passa på att mysa.


Bakat en massa, ovan ser ni biskvier. Dem blev jättegoda!


Varit vid stugan och havet.


Pussat på den här snyggingen.
På onsdag blir det kaffekalas, på torsdag ska vi försöka åka på rix fm festivalen. På fredag ska vi gå på staket jakt. På lördag blir det kurs och kalas. På fredag tar dessutom både jag och Tommy en sen semester. Härligt! Full rulle denna vecka med andra ord.

RSS 2.0