Ljusstakar

Här är några bilder på dem nya ljusstakarna jag köpte i helgen. Är super nöjd med dem och dem passar fin fint. Lite osäker på placeringen ännu, men det är ju snabbt fixat. Ett fynd från rusta.

w 43

Såhär har veckan sett ut i nio bilder! Var en sväng till jönköping igår och shoppade lite. Ett paket från gina med mycket bra innehåll! Tok hagel, härlig solnedgång och syskonmys. Och så var vi på bio och såg bond filmen skyfall i fredags. Nästa vecka väntar en kort arbetsvecka med bara tre jobbdagar!

Hagel

Jisses som det har haglat i eftermiddag. Stora hagel. Ser nästan ut som att det snöade. Men nu är det klarblå himmel igen och solen strålar. Oktober alltså.

2 månader kvar

 
Två månader kvar till julafton idag! Längtar ni? Jag längtar verkligen efter allt mys som blir i juletid. Att få sätta upp alla fina lampor, se snön falla ner utanför fönstret, tissel och tassel och hugga ner granen! Kanske börjar det även blir dags att fundera ut julklappar nu och börja köpa? Om drygt en månad är det första advent.

Feeling

 
Jag har sökt den värmen
Den värmen som man får när nån är hemma
och inte  bara plötsligt går sin väg
och varken säger vart han ska och vad han gör
Det är väntan som fördärvar och förstör

Jag har vakat många nätter
Förhandlat med mig själv
Jag har sagt "du borde lämna denna mannen nu  ikväll"
Det tog alltför många år för mig att äntligen bli fri
Det har  slitit mig itu
Det fanns ingen bara du
Men jag är lyckligare nu
Jag är  lyckligare nu


w42

Lite bilder på vad som hänt i veckan. Bakat bullar, mys, tacos igår. Rådjur utmed vägen och lite annat smått och gott. En bra helg och fin vecka.

Blogg.se app

Upptäckte just appen till android, vilket betyder att jag nu kan använda den på min samsung. Toppen!

Gina skor

 
Nu har äntligen Gina Tricot släppt sina skor! Dessa fem är mina favoriter, dock de paret som jag gillade mest skulle komma senare. Dem höga bootsen var mina absoluta favoriter, men är dem värda 600 Kronor? Spana in alla skor på länken ovan!
 
 
Hey, glöm inte bort tävlingen. Ni är väl med?

TÄVLING

 
Sådär, vi firar alltså fyra år med bloggen och jag tänkte lotta ut fyra (fyra år) smycken från mina egna handgjorda smycken. Det är smyckena ovan man kan vinna. Fyra vinnare alltså, hoppas många vill vara med och tävla. Tävlingen avslutas till helgen.
 
För att delta och kunna ha en chans att vinna ska du göra följande:
 
1. Gilla Akire design på facebook. HÄR
2. Dela den på det smycke som du helst vill vinna med en länk eller adress hit, har du ingen blogg dela bilden på facebook med länk till ikaaan.blogg.se. Lämna därefter en kommentar om inlägget.
Kan du tänka dig flera smycken går det bra att dela flera bilder.
 
LYCKA TILL!

4 år

 
Japp, det stämmer. Det måste vi fira. Ikväll och imorgon kommer det dyka upp lite roligheter för att fira detta, titta in igen då!

September 2012

 
Lite blandade bilder från september. Har regnat en hel del i september, nu hoppas jag på bättring och redan idag tittade solen fram en stund! Har blivit en del middagar och fika stunder och annat mys. Nu intar vi oktober med full fart!

1 Oktober

Första oktober idag, hösten är här på riktigt. Jag hoppas på att det kommer sluta regna så mycket och att solen faktiskt kommer titta fram lite. Alla vackra färger har i alla fall börjat komma fram nu. Hösten är så vacker och mysig.
 
 
 
 
 

RSS 2.0