Älskarinnor blir programledare


Källa


Det pågår ju många otrohetsskandaler till höger och vänster nu för tiden och det poppar hela tiden upp nya. Men nu har det tagits steget längre! Det är nämligen så att dem två älskarinnorna Michelle McGee och Jamie Jungers (Jesse James och Tiger Woods älskarinnor) kan bli programledare för en ny serie, Cheaters, som ska ta kändisar som är otrogna på bar gärning med hjälp av privatdetektiver. Ännu har dock ingen tv-kanal nappat på idén.
Hur sjukt är inte det här? Nu börjar det gå för långt!!

Pics
















Här bjuder jag på ett gäng bilder från senaste två veckorna. Vår värmen som vi hade för två veckor sen börjar komma tillbaka nu, härligt! I söndags åt jag dessutom min första mjukglass för iår, självklart tog jag en med chokladsmak. Nu är det snart maj och sommaren närmar sig!

Långklänning


Ruskigt snygg långklänning från H&M som kom in i deras webbshop idag. Roligt med lite mönster. Det underbara priset är 199 kronor dessutom. Kap!

Bilder: H&M

Passionsfrukt och chili



Om ni inte har smakat den här nya smaken från marabou med smak av passionsfrukt borde ni göra det bums! Den här bara här tillfälligt så passa på. Den smakar väldigt friskt samtidigt som det är ett sting av sötma. Älskar marabous limited edition-smaker!

Garden collection







Hittade den här fina klänningen från the garden collection idag. Attans så glad jag blev! Hur fin som helst och kommer passa bra till brännan i sommar.

Tre saker du inte visste om mig...

... Att jag kan vifta på näsvingarna. Jag känner bara till att jag och mina syskon kan det. 


... Att jag kan någon konstig idé om att jag bara kan sova på högersidan och rygg. Hjärtat ska ju jobba hela natten och behöver inte någon extra tyngd. 

... När jag var liten ville jag ha böjda eller krokiga tår som så många andra. Bara min lill-tå som är böjd och knappt syns. Men nu gillar jag mina tår. 



Missmatcha = Hett!



- Randig kjol, Gina Tricot
- Blus med påfågeltryck, Forever21
- Strumpbyxor med hjärtan, Topshop
- Högklackad sko, Nelly

Tyra Sjöstedt


Snygga Tyra Sjöstedt pryder omslaget på senaste VR...


...och visar upp badmode...




...på hela fem sidor!! Mycket bra inspiration.

Diggar verkligen Tyra, hon verkar så skön och härlig. Och så är hon ju så jädra snygg!

I had a great birthday!



Min födelsedag i tisdags var helt underbar. Strålande sol och toppen dag. Tårta och fina presenter, middag ute med älsklingen. Perfa! Tack ännu en gång för alla gratulationer!

Lindex



Så mycket fint som kommer komma in på lindex i slutet av april, jag vill ha allt på bilden ovan!! Den blåa klänningen är min favorit.

Bilder: Lindex

Det är ingen vanlig dag...



För det är min födelsedag!
Hurra hurra hurra för mig!!

Yesterday













Igår var en helt underbar dag!
Jag och darling tog ut solstolar och nöjt av solen, riktigt härligt. Idag ser ut att bli en minst lika underbar dag, härligt!

Två lika



Hittade två ganska lika klänningar.  Den första kommer från lindex och den andra finns hos Nelly. Personligen gillar jag färgen på den andra bäst men utan rynkeffekten som på den första.Vilken gillar du bäst? Väljer du efter priset eller färgen?

Bilder: Lindex och Nelly

Våren är här!





Jag har invigt mina nya sneakers sedan ett tag nu och det funkar bra!
Jag är egentligen ingen sneakers tjej men dessa får funka fint ett tag, nu ska stövlarna längst in i garderoben!

Påsken 2010

Påsken 2010 är över.
Har ni haft en bra påsk? Njutit av ledighet? Jag har haft en toppen helg med mycket mys med pojken! Som grädden på moset blir det nu top model följt av hollywood fruarna, jag hoppas ni haft en underbar helg!

Vem är snyggast?


Ännu en gång vann Jessica Alba striden om den snyggaste outfiten. Frågan är om ni gillar cocktailklänning som Jessica Alba bär, långklänning å la Keira Knightley, kanske Kelly Osbourne's nya stil, mönstermix å la Alessandra Ambrosiov eller kanske underklädersnaket som Katy Perry? Vilken outfit gillar du bäst?

RSS 2.0