Kärlek

 
Finaste syskonen♥

Kors

 
Den här stickade tröjan med kors på är senaste köpet! En del kan nog tycka att det är lite för mycket, men jag tycker den känns rätt nedtonad. Jag gillar den i massor, dock är den ganska tät så det blir varmt med den på. Men när det blir ännu kallare ute passar den perfekt! Från Nelly.

Ryan Gosling


 
Snygg skådis som medverkat i en hel del kända filmer, bland andra dagboken, crazy stupid love, Blue Valentine med flera. I skolan hade han smeknamnet Trouble, säger väl allt? Nu för tiden kallas han dock för opie, vet inte om det är så mycket bättre?
Alla ni precis som jag har sett dagboken borde vara lite småförälskade i Ryan!
 

Countryside

 
 
 
 
 
 
 
Idag har jag spenderat förmiddagen här ute på landet. Ett av mina favoritställen, dock var det ett tag sen nu. Men det var trevligt att ses idag igen. ♥

Gina <3 shoes

WOW! Vilken nyhet! Så glad jag blev. Gina Tricot ska börja sälja skor, inget datum var utsatt tyvärr, men jag ska hålla ögonen öppna. Ser ju riktigt bra ut, så snygga allihop! Hoppas att dem är lika sköna, fina och hållbara som dem ser ut. Ska bli spännande att se priserna med.
 

Hej

 
Här var det ingen hög aktivitet, har visst villat bort mig lite. Men jag snubblar försiktigt över tangenterna igen och tittar in och säger hej med detta korta inlägg först. Imorgon återkommer jag med ett något längre inlägg, åtminstone mer innehållsrikt. ♥

RSS 2.0