New bag

 
Ny väska! Färgen var inte riktigt vad jag tänkt mig från början, men när jag fick se denna blev jag riktigt nöjd ändå! Riktigt läcker höstfärg. Perfekt storlek på väskan om du frågar mig, får plats med allt det viktiga plus ett par extra skor och en extra tröja eller en jacka. Smidigt med både handtag och axelrem dessutom. Från Gina T.

Vart jag än går

 
Några nya favoriter. Dem och en hel drös andra smycken dyker snart upp här. Gilla nu så ni inte missar något. ♥

En måndag helt i min smak

 
Igår var vi bjudna till syster och hennes kille på kräftskiva. Hur trevlig som helst! Vi hade med oss en hink med cirka 25 kräftor. Det bjöds på västerbottenpaj, tunnrullar, tårta, räkor och annat gott. Det får nog bli en till kräftskiva i år i alla fall!

Nytt blir gammalt

 
Vad tror ni? Går det här att spela någonstans? Det är min samsung som fått nytt utseende, jag gillar det riktigt mycket. Blev riktigt ballt. Och så var det ett annat skal med i paket också, det liknar en kanin...

Grattis Frida!

 
 
Grattis Frida Fahrman till eran lille Nils! En liten media bebis är född, han kommer säkert ha lika ursnygg stil som Frida!

Stud VS Spike

 
Nitar som nitar. Likadana eller olika? Eller? Vilka gillar du bäst?
Båda dessa hittar du på Nelly.

Visitor

 
Har haft en liten besökare i några dagar. Han är så söt när han springer runt här på sina små fötter. Kanske har han bott in sig i någon buske här?

Semester

 
Här ekar det tomt. Semester tider har rådat. Vi har varit ute och flängt lite överallt. Riktigt härligt har vi haft, underbart att ha haft så mycket tid med varandra. Ovan ser ni en hel drös med bilder från en massa olika platser.

RSS 2.0