Hemma!

 
Landade innanför dörren vid femtiden igår kväll, lite lagom trött kan tilläggas. Hängt på stranden där jag fick lite färg i ansiktet, men inget bad blev det. Alldeles för kallt och blåsigt. Vi har varit på vallarna, kollat in scenen och naturparken där det fanns getter, tuppar, änder och hönor. Två riktigt mysiga dagar med jobbet har det varit!

Instagram

 
Nu när ni läser det här inlägget sitter jag snart på en buss på väg mot falkenberg med jobbet. Kommer hem imorgon kväll igen! Men om ni vill följa mig under dagarna kan ni följa mig på min instagram, ikaaan heter jag där. Där dyker oftast upp lite fler uppdateringar och massor som ni inte ser i bloggen.

Jordgubbstårta

 
 
Här är tårtan som jag gjorde till Tommy på hans födelsedag. Kolakräm, daim, grädde och jordgubbar. Enklare än såhär blir det inte! Bäst av allt - den var mycket uppskattad och lite roligare än traditionell jordgubbstårta. Omväxling förnöjer!

Flag print

 
Tre läckra klackar med flaggmönster. Mina favoriter är dem i mitten, men alla tre är riktigt balla! Alla tre kommer från Have2have och går loss på 598 SEK.

Grattis älskling!

 
Idag fyller Tommy 25 år och vi har firat hela dagen! Riktigt trevlig dag har vi haft och framför allt Tommy!
 
 
 
 
Igår var vi hos några vänner och firade midsommar, riktigt trevligt det med! Lyckad dag trots regn. Sill, klänning, nubbe, potatis, kubb, vänner, skratt, grillning, mat, bus och bara riktigt bra! Galet bra dag helt enkelt!

Njuter

 
 
 
 
 
 
Sitter i solen och läser och bara njuter av den härliga värmen. 24 grader visar det här hos mig. Tummen upp för det! Skulle bara svänga in för att hämta något svalkande att dricka.

Blommigt

 
 
 
Den här klänningen har jag tänkt bära till midsommar. Gillar skärningen på den, att den liksom blir längre i mitten. Blommigt är givet för mig att det ska vara på midsommar. Kommer från Gina Tricot.

Rabarberpaj

 
Bakade rabarberpaj i fredags utav några rabarber som jag fått av mamma. Den blev en perfekt balans mellan syrlig och god. Rabarberpaj ska vara lite syrlig tycker jag, men inte för mycket så det tar över smaken, men denna lyckades jag bra med! Dessutom hade jag havregryn i smulpajen och det blev alla tiders!

Sista minuten



H&M, Gina Tricot, Lindex, Nelly
Bubbleroom, Rutstore, Nelly, Gina Tricot



Har du inte hittat någon midsommar klänningen än? Här är några sista minuten tips! Min favorit är den med solrosor på.

Lila





Köpte en ny lampskärm till lampan i sovrummet. Så häftig!! Nu lyser det mysigt lila i sovrummet. Blev superbra och det blev precis som jag tänkt mig. Nöjd!

Bruce Willis



Manlig, tuff, hård, mystisk, passionerad....
Ja lite så skulle man kunna beskriva Bruce Willis. Om det är hans rollfigurer eller den privata Bruce som beskrivs är inte helt självklart. Bruce har medverkat i över 60 filmer och står bakom en hel del framgångar. Han är 57 år och kanske det börjar tära på utseendet? Snygg är väl inte rätta ordet men nog är han tilldragande, den där Bruce.

Tacos



Igår var jag gräsänka
hela dagen då Tommy var ute på trevligheter med jobbet. Bjöd hit Elin på tacos och sen blev det film på det. "Lovligt byte" - riktigt bra! Vi hade en riktigt mysig kväll!


Idag öser regnet ner dock, innemys?

Fredag



Ville bara titta in och önska er en trevlig fredag! Hoppas ni har sol och får en trevlig helg!

Green



Många härliga saker kan man hitta i trädgården! Hittade tyvärr inte solen. Alla dessa är tagna hemma hos päronen.

Två





I torsdags
inhandlade jag dessa två till mobilen. Bra med ett skydd på och så är det lite roligt att man kan byta utseende. Just nu har jag det rosa på! För övrigt är jag super nöjd med nya mobilen!


Colorful



Vilka häftiga shorts Elin har hittat! Riktig sommarkänsla över dem! Hon har hittat dem på H&M för 249 kronor! Kap skulle jag säga!

NEON



Byxor Gina Tricot, Jeffrey Campbell, Tröja och Armband Nelly


Samsung Galaxy SII







Här är min nya leksak
som ni kunde skymta några inlägg ner. En samsung, är så nöjd!! Valde mellan denna och xperia men tycke den var så fyrkantig så blev denna och jag ångrar mig absolut inte.

Döskallar








Tre nya smycken från min egen design.
 Färgglada döskallar har ju blivit sjukt hett nu. Jag gillar det. Spana in dem och massa andra nyheter här. Det går bra att lämna en kommentar här med om du är intresserad. ♥

Veckan som varit



Sex bilder från veckan.
Bakat dammsugare, köpt en ny telefon, grillat, börjat på en ny bok, hämtat paket från Gina. Sen har det även blivit familjemys, jobb, promenader och mycket annat såklart. Synd bara att det varit så kallt och regnigt, denna vecka hoppas jag graderna stiger lite i varje fall!

1 Juni








Första juni idag, den första riktiga sommar månaden.. Men jag undrar, var är solen och värmen?


RSS 2.0