Smyckesboxen



Helgen står för dörren och jag tycker att vi firar det med en tävling!! I samarbete med smyckesboxen lottar jag här ut ett smycke till en vinnare.

För att vara med och tävla ska du;

1. GILLA smyckesboxen på facebook.
Det gör du här.
2. Gå in på smyckesboxen.se och välja ut ditt favoritsmycke. Kommentera här nedan vilket som är ditt favoritsmycke hos smyckesboxen.

Ni kan tävla till och med fredag 5 augusti!
Lycka till!

Cape



Den här fina capen från only
vill jag lägga vantarna på, den ser alldels perfekt ut! För att inte tala om hur snyggt det är med spets. Perfekt att bara slänga över sig när man är ute om man fryser lite.

Klicka på bilden för att se var ni hittar capen.

Biff



Biffar med fetaost, rödlök och oregano blev det till middag i helgen. Grekiska biffar. Såsen blev också hemmgjord och till det blev det pasta. MUMMA! Husmanskost är bland den bästa maten.

Besviken

Som jag längtat efter denna klänningen, den är hur snygg som helst. Jag gillar tyget, färgerna, kombinationen och modellen. Men... vilken tight nederdel. Så besviken jag blev. Jag hade tänkt mig att hela klänningen skulle vara oversize. Buhu. Den åker tillbaka direkt.



Magiskt



Hur vacker är inte Blake Lively i den här klänningen? Magisk! Håret, brännan, skorna och klänningen, perfekt! Hon är så snygg Blake. Jisses.

Two sides to a story



Idag har H&M släppt grymt många fina höst plagg! Mina favoriter är kappan med rosetter på fickorna, den gula klänningen, armbandet, jackan och stövletterna. Hösten på H&M kommer bli otroligt bra!

På sistone;

Jag jobbar fortfarande och så blir det några veckor till, men bland annat det här har jag gjort på sistone;



Varit på mitt smultronställe och njutit av naturen och tystnaden.


Hälsat på den här tösen som jag saknar så mycket.


Ätit vanliga jordgubbar och ätit smultron-jordgubbar. Smultron-jordgubbe är bäst!


Busat med Jalle.


Varit vid havet och badat.


Tagit ett glas vitt.


Plockat smultron.


Nature Love



Ser ni vad som händer på bilden? Naturen är bra underbar!! Även om bilden blev väldans suddig är jag ändå glad över att jag lyckades fånga detta på bild.

Summer lovin'



Lite sommar inspiration som jag letade fram i arkivet!!
Sol, bad och barbent, sommar när den är som bäst.


Columbine // Weheartit

Golden Goddess



Klänning - Nelly | Väska och skor - Topshop | Armcuff - Lindex


Tandem



Den här hämtade jag och Tommy hem igår! Så häfigt!! Den här kommer vi ha mycket roligt med i sommar, oj vad mycket utflykter vi ska cykla iväg på! Hurra!

Meny



Dem två senaste maträtterna som har fastnat på kameran. Kyckling och schnitzel. Egna schnitzlar och egna klyftpotatisar kan vara bland det godaste! Ibland behöver det inte vara så svårt!!

Dubbelring, flätat och ankare

Några nya smycken jag gjort på sistone. Just nu håller jag på att lägga upp en shop så att ni lättare ska kunna handla mina smycken! Men än så länge om du finner någon av dessa intressant eller har en annan idé är det bara att mejla [email protected].



Justerbar dubbelring, kan användas på ett finger eller på två fingrar.


Marin inspirerad fotlänk.


Två par örhängen med hjärtan och pärla. Går att välja färg på pärlan; grön, blå, gul, rosa, orange och lila.


Justerbar ring med ankare.



Fotlänk med snäcka, välj 1, 2, 3 eller fyra snäckor.


Flower Power









Köpte den här tunikan för ett tag sen, i veckan invigde jag den.
Perfekt att ha på sommarkvällar när man vill ha lite längre armar men inte ta på sig en kofta. Att den är tunn är dessutom ett plus! Kommer från Club L och finns på Nelly.

Nelly shoes





Fyra snygga och färg granna skor som nelly fått in.
Mina favoriter är nog dem med blå klack men helst skulle jag vilja ha dem alla! Kommer från Nelly shoes och Nelly Trend. Love it!


Nelly.com

RSS 2.0