Shoes








För ett tag sen anlände mina fina kilklackar från H&M. Dem är verkligen sköna och mycket snyggare i verkligheten också. Jag tror dessa kommer bli en riktiga favoriter i sommar. 

199 kronor gick dem på, kap!

Feronia Dress


Wow, vilken prinsessdröm från VILA! Den rosa är ju helt ultimal och den ser verkligen fin ut i tyget också. Endast 299 pix hos Nelly.

29 mars - I'm back!

Ett smärre uppehåll här, vårt internet dog i förra veckan och var borta i några dagar men nu är jag tillbaka! Och vi kickstartar det direkt, eller hur?

Helgen spenderades med shopping, kom dock bara hem med ett par nya brallor. Killen köpte en helt ny garderob. Inflyttningsfest senare på kvällen, alltid lika roligt när par flyttar ihop!

Igår led jag av migrän, direkt på morgonen när jag vaknade hade jag huvudvärk, fattade dock inte förrens på kvällen att det var migrän. Inte haft det sen gymnasiet och det var ju ett par år sen, men igår smällde det till. Inte riktigt gått över idag, känner hur det bultar idag med. Inte roligt!

Måndag morgon och våren är påväg, hur härligt?!




100323

Kul datum på dagen idag, tycker ni inte?

Idag regnar det hos mig, skönt kan jag tycka. Det enda som jag inte gillar är det gråa som lägger sig som ett täcke över allt och alla. Om det bara hade varit lite grönt som lyst upp.

Ikväll blir det pilates och efter det blir det Desperate Housewives, min absoluta favoritserie.

Tänkte visa upp mina nya skor senare och ge er ett bra tips! Så titta in här senare igen så får ni läsa om det. Hoppas ni får en kalas tisdag!

P.S. Försökt ladda upp bilder i en halvtimma nu, funkar inte. Någon annan som har detta problemet?

Vilken väljer du?



Utan att veta pris eller vart dem kommer ifrån, vilken väljer du? Vilken sko var snyggast? Höger eller vänster?

Monday morning

Godmorgon! Dålig uppdatering här under helgen. Trots att Tommy har jobbat hela helgen trodde jag att det skulle bli en del uppdatering här, men så var inte fallet. Helger är ju så roliga!

Inget speciellt har gjorts under helgen, mest mys mys mys. Men idag strålar solen och det är dags för nya tag!




Såhär såg det ut runt det 17:e mars förra året, vi får hopppas det blir verkligen snart iår också!


It's friday!

Hurra! Äntligen är fredagen här, så himla härligt. Jag har åkt på en mindre hosta och den irriterar verkligen i halsen. Får hoppas att den går över fort. Jag ska hjälpa den så mycket jag kan på vägen.

Vet ni vad? Det är grått och trist hos mig och det regnar! Hujedamej.


Vart är solen?

Look-o-Look


Detta är nostalgi på hög nivå!
Ramlade över dem häromdagen och kunde ju inte bara låta bli att köpa dem. Minns att när man var liten gick man alltid till den lilla godishandlen och köpte såna här klubbor för en krona styck. Jag var alltid ute efter choklad och banan smaken men det verkade alltid finnas ytterst få av dem.

Aubrey O'Day



Hur kunde så mycket i en så liten och enkel outfit gå fel? Vad säger ni, är detta något ni diggar?

Godmorgon torsdag!

Torsdag är här och jag tänkte börja dagen med att visa två nya plagg i garderoben. Jag har tittat på båda två sen dem kom ut och när den rosa klänningen blev nedsatt i pris slog jag till. Båda två kommer från H&M. Gillar dem båda väldigt mycket, den vita toppen ska invigas snart.





Ni hittar dem här och här.

Onsdagsmix



- Randig klänning med knytskärp, Nelly
- Draperade leggings, Topshop
- Kort skinnjacka, Lindex
- Skor, Forever21

17 mars - onsdag

Jag har tagit det lite lugnt denna morgon, huvudet hänger nämligen inte riktigt med idag. Igår hade jag en riktig smällhuvudvärk som verkar ha utrotat all min kraft och allt vad hjärnceller heter idag.
Känns tjockt och dimmigt, först trodde jag att jag höll på att bli sjuk men sen började jag fundera, kan det vara min allergi som spökar? Jag är ju pollenallergiker, och våren är ju påväg som ni vet. Kan det vara så att pollen redan är påväg och det är det jag känner av? Hur är det med er andra pollenallergiker där ute? Känner ni av något?

Över till något roligare, har börjat använda ett nytt schampo. Just glow - har bara använt det några gånger än men jag gillar det redan! Ett stort plus är också att det doftar ljuvligt, underbart! Har bara testat det för färgat hår än men jag kan tänka mig att det blir fler. Köpte två för 45 kronor.



Glamourama

Halva Sverige verkade leta efter intro-låten till Glamourama, så gjorde även jag! Nu har jag hittat den och den går under namnet Freja - Up and away. Häärligt! Riktigt skönt gung, man vill ju bara dansa! Paaaaaarty!

Freja - Up and away [LÄNK]

It's nature














Alla bilder är tagna den 10 februari iår. Mellan halv fem till kvart över sex på kvällen. Allt detta på bara någon timme. Ibland gäller det att vara snabb med kameran. Jag älskar dem. Fina va?


Helgen + 4 nya ringar

Hejsan vänner! Hoppas ni har en bra dag och att ni även haft en bra helg. Min helg såg ut ungefär såhär;

- Såg Alice i underlandet på bio, bra film!
- Mycket sol, njuutit!
- Även hagel, haglade i tjugo minuter. Måste vara rekord?
- Smakade nya almondy tårtan = mums!! Gott med smarties och marshmallows på samt grädde under chokladen.


Nu tänkte jag visa er fyra nya ringar. Man har ju på tok för lite ringar, men nu har jag investerat i fyra nya. Köpte dem i fyrpack. En pärla, en virad, en ros och en svala. Fina va? Gillar dem väldigt mycket redan! Kommer från H&M och kostade mig runt femtiolappen.


Snyggaste outfiten?


Ni verkar verkligen digga Jessica Alba!
Hon är inne på sin fjärde vecka som favorit hos er nu, verkligen roligt! Men hon fick verkligen utmaning förra veckan och det var väldigt jämt, vi får se om hon får det lättare denna vecka?

Vem tycker du har den snyggaste outfiten? Är det storfavoriten Jessica Alba? Eller kanske Keri Hilson, Rihanna, Nicky Hilton eller Leighton Meester?

Lördagsmix



- Lätt genomskinlig blus, Forever21
- Jeans med coola mönster, H&M
- Bustier, Lindex
- Mockaskor, Nelly

Rödtjut

Kvällen blir lugn och jag ska bara njuta, mest av Tommys sällskap. Hunnit med massor av saker idag;

- Städat, nu är det rent och fint! Dock har jag alldeles för många skor...
- Ett träningspass, spinning idag. Bergsklättring, kul!
- Myst en massa och sett en film.
- Hämtat paket.

Effektiv dag!! Därför har jag nu gjort mig förtjänt av ett glas rödtjut. Skål!

I'm hoooome!!

Hejsan hoppsan bloggvärlden! Jag har äntligen landat i hemmets trygga vrå igen. Kom hem från Norrköping vid nio tiden igår efter lite mer än tre timmars resa. Det har varit fyra händelserika dagar men nu kan jag äntligen njuta av helg.

Tommy lurade mig imorse och jag trodde han försovit sig, men han har tagit ledigt för att umgås med mig hela dagen. Som jag saknat honom så det ska bli skönt att bara njuta av hans sällskap.
Han överraskade mig med blommor och hemmagjord smörgåstårta igår när jag kom hem, om jag blev överraskad!

Jag är sjukt trött och verkligen slutkörd, behöver nog hela helgen att vila på, skämt åsido, men jag är väldigt trött.




Norrköping

Imorgon bär det av mot Norrköping. Kommer vara där i fyra dagar. Har packat allt som jag kan packa nu, resten får packas imorgon. Kommer nog inte kunna sova inatt och kommer ligga både orolig och nervös. Men förhoppningsvis går allt bra och det kommer ordna sig. Det löser sig alltid på något sätt.

Sov gott och ha det så fint tills vi hörs igen!

Senaste tillskotten






Dessa två halsbanden är dem två senaste tillskotten i smyckeslådan. Det med hjärtat på kommer från pearls for girls vilket är ett av mina favoritmärken på smycken. Love it!

Strålande sol

Dagen är verkligen underbar idag, trots några minusgrader ute så är det ändå väldigt härligt i solen. När jag och Tommy var ute på promenix på förmiddagen så vi en kille som tagit fram brassestolen och solade med täckjacka. Många satt ute på sina balkonger och solade också. Lite crazy. Tänk vad lite sol kan göra.

Jag har inte börjat packa än, jag ska nog påbörja det nu eller snart i alla fall. Måste ha tillräckligt med grejer för fyra dagar också. Usch, vad ska jag packa ner? Vad ska jag välja?





Lördag morgon

Godmorgon! Idag är det lördag och helg, så himla skönt.

Idag väntar jag expressleverans, alltså leverans ända hem till dörren. Av vad? Tågbiljetter! Just precis, jag ska ut och resa lite. På måndag närmare bestämt. Fyra dagar kommer jag vara borta.

Det är en riktigt härlig lördag idag. Solen står högt på den blåa himlen och fåglarna kvittrar, lugnet ligger ännu över huset och staden. Det är vad jag kallar lördag!


Snön glittrar fint.



Fredagsmix

- Oversizad topp, Nelly
- Leggings med spets, Lindex
- Kavaj med knapp detaljer, Gina Tricot
- Pumps med nitar, Topshop

Cherry & Mocka



Jag har köpt handkräm och tvål från Oriflame med doft av cherry och mocka (körsbär och en slags kaffe). Kombinationen kan låya konstigt, men det luktar himmelskt. Fräscht helt enkelt. Handkrämen är riktigt återfuktande dessutom!

Rosa fredag

Godmorgon! Hoppas ni har sovit gott och vaknat pigga. Idag när jag gick upp (cirka 06:50) så var det tjugo minusgrader, helt crazy! Det är sjukt kallt! Solen är i alla fall uppe så jag hoppas att det kan sjunka lite (helst mycket).

Tommys firma bil startade inte imorse heller, men vi får verkligen hoppas att den gör det i eftermiddag annars kommer vi ingenstans och då får planerna för ikväll bli inställa, men det är en senare fråga så vi får väl se.

Det är ju rosa fredag idag, det vet väl alla? ;)

Nellyskorna


Svåra att fota utan blixt, så det fick bli med blixt.

Utan blixt.

Nelly 399


Igår kom mina coola skor från Nelly. Dem ser helt crazy ut men dem är sjukt sköna att gå i, jag älskar dem redan! Om du vill köpa ett par egna kan du göra det här.

Vem är snyggast?

Förra veckan vann återigen Jessica Alba. Men nu har jag gjort det lite klurigare och valt ut fem stycken supersnygga kändisar!
Får Alba din röst denna veckan också, eller är det kanske Audrina Patridge, Kristen Stewart, Whitney Port eller Victoria Beckham som får din röst istället? Vem bär den snyggaste outfiten?

Torsdag 4 mars

Ännu en härlig dag ser vi ut att ha att vänta oss! Jag har precis käkat frukost, macka och choklad. Har ni smakat den nya pucko med ljus choklad? Killen älskar den men jag måste nog säga att jag föredrar den gamla, men jag gillar ju mörk choklad och det gör ju inte Tommy.

Dagen får bestå utav att bara njuta av det vackra vädret!






GOD MORGON!!

Onsdagsmix


- Leggings med skinndetaljer, Bubbelroom
- Klänning med volanger, H&M
Party sko, Nelly
Fler färgat halsband, Forever21

Fyra bra köp







Jag vill gärna uppdatera den här listan från två till fyra. Detta är mina fyra bästa köp iår, tre saker från Nelly och skorna från H&M. Jag säger som förra gången, jag är MER än NÖJD med dessa fyra saker.

100203

Godmorgon vänner! Ännu en underbar dag står oss till förfogande med den stora gula som står högt på himlen. Hääärligt!

Visst är det sjukt hur mycket lättare det blir att gå upp tidigt på morgonen med lite sol och ljus?

Idag var nog Tommy lite trött, han glömde mobilen och jobbmobilen. Stackars liten. Om han inte redan har upptäckt att han glömt dem så tror jag att han kommer göra det nu vid frukost.

Idag kommer att bli en riktigt fixar dag, mycket att ordna! Men ikväll väntar träning och det ska bli kul.

Vad har ni för onsdags planer?




Vid sju tiden hos mig idag.

Vårtecken!

Det härligt strålande sol idag, underbart väder. Har tagit mig en liten promis och senare hittade jag vårtecken på marken! Bara små små blommor som börjat ta sig upp ur marken men det är ändå ett tecken. Häärligt!!










Tre donnor



Jag har alltid tyckt att dessa tre donnor är ganska lika. Först har vi ju det mest uppenbara med deras namn, att två heter Geldof och två heter Pixie. Alla tre är blonda. Sen kommer alla tre från London. Är det inte lite komiskt så säg?

End of första mars

Dagen börja nå sitt slut. Den första mars börjar få ett slut.
Dagen startade med ett glädjande besked, jag blev mycket lycklig över det. Sen fick jag ett dåligt som framkallade mycket ångest och nervositet. Sen kom jag på alla nackdelar med det första beskedet och vill inte alls göra det längre men jag är så illa tvungen. Nu vill jag vara gråta och gömma i en vrå. Usch vilken hemsk dag detta blev, jag var ju så himla glad och pigg imorse.



Nu får det bli sängen för mig!

Två lika



Den vänstra från Monki med ett pris på 250 kronor och den högra från ICHI med ett pris på 299 kronor.
Den ena har vidd den andra har rynkeffekt över bröstet. Så lika men så olika.

Vilken väljer du?

Painted

Naglarna har fått lite färg, lite sådär härlig pastellfärgatGammaldags rosa blev det, fint tycker jag. Passar ju bra dagen till ära med första mars.

1 mars

Ny vecka, ny dag och ny månad. Idag går vi in i mars, härligt! Just nu vräker snön ner utanför mitt fönster och det verkar ha kommit en hel del.

Ingen träning för mig idag, blir vilodag idag. Men lika glad är jag för det. Vaknade otroligt pigg idag, hoppas det fortsätter så hela veckan. Nästan studsade upp ur sängen, skönt. Älskar att vakna pigg istället för att man ska behöva dra sig själv upp. 


Fredagsmys med Ben och Jerry's i fredags.

RSS 2.0