Kräftfest


Igår bjöd Tommy mig på kräftor,
och jag har aldrig smakat kräftor förut. Det var väl en smakupplevelse det med, men jag kan inte förstå hur folk kan vara som tokiga i det. Pastasallad med räkor som förrätt.

Bird, bear and ballon





Har på mig nya favorit halsbandet från H&M idag. Förstod först inte att det var en björn med luftballong, trodde att fåglen blivit frisläppt från dess bur med en björn under. Vet inte riktigt hur jag tänkte där.

Helsingborg


Dem senaste dagarna har jag och Tommy
spenderat i helsingborg. Igår kom vi hem runt sju tiden. Mycket fin och trevlig stad som jag faktiskt aldrig har besökt innan. En mysig liten tripp bara vi två. Skapligt väder hade vi också, regnade mest på natten men någon skur hit och dit också. Självklart blev det en fika på det berömda ebba fiket också.

Rock N' Roll


Nelly - H&M - Topshop - Gina Tricot


Gränna




























Igår tog jag och Tommy en liten tripp till Gränna. Underbar stad. Deras fina hus, sjö runt om, höga berg och branta vägar ger nästan lite utomlandskänsla. Tur med vädret hade vi också, 25 grader! Sju polkagrisar fick vi dessutom med oss hem.

19 augusti



Idag är det;

- Torsdag
- Augusti
- Fjärde semesterdagen
- Surströmingspremiären

Just det! Idag är det stora surströmingspremiären. Själv gillar jag det inte alls, så ni som gillar surströming ta en extra bit för mig!

Bilbingo









Igår var vi på bilbingo. Trots att det regnade stundtals var det riktigt mysigt och roligt hade vi. Jag fick faktiskt bingo men pojkvännen var lite seg på tutan. ;) Lite retsamt men så kan det gå ibland.

Matt Damon


Snyggingen som jag bjuder på idag är ingen mindre än Matt Damon. Hade nästan glömt bort hur snygg han är, men han spelar ju mest i action filmer, vilket inte är min favorit direkt. Filmer som ni kan se honom i är bland annat The Bourne Ultimatum, Ocean's Thirteen, The Departed, Jersey Girl och The Bourne Identity för att nämna några.

Sjönevad











Idag har vi varit på marknad, och vi hade tur nog att få uppehåll men även en del solglimtar. Varmt i luften i alla fall, 21-23 grader, så det var ju skönt. Men nu har det precis börjat regna, så vi får nog säga att vi hade tur med vädret i varje fall.

Fredagen 13 augusti 2010


Idag är det inte bara fredagen 13e augusti, "otursdag", utan även;

- Vänsterhäntas dag
- Semester!

Idag jobbar Tommy sin sista dag sen jädrar ska vi njuta. Blev sent iår, men det gör mig faktiskt inget. Hurra för otursdagen! ;)


Style By Tyra









Smyckerna som Tyra väljer ut till sin shop
är helt underbara. Många många många är väldigt fina. Dessa två smyckerna har jag köpt därifrån och halsbandet verkade vara det sista jag haffade för dagen efter var det borta. Älskar dem båda!

Boktips



Tre böcker jag tänkte tipsa er om att läsa i hängmattan, än är inte sommaren över. ;)

Allt för min syster: Riktigt bra och gripande bok, föll några tårar från min kind när jag läste den. Handlar om två systrar där den ena lider av cancer. Lillasystern föddes för att kunna rädda sin syster. Men tillslut tröttar hon och vill inte vara en levande donator längre, trots att hon älskar sin syster vill hon ha egen bestämmande rätt över sin kropp.

Mina ex: Fay oroar sig för att aldrig hitta den rätte, när hon därför träffar en trevlig kille gör dem slag i saken och ska gifta sig. Tänk er ett bröllop, några ex, alkohol och rör om. Riktig rolig bok som tillslut slutar lyckligt för alla inblandade.

Pappas flickor: Man får följa fyra systrar och deras far. Med mycket drama, intriger, pengar, passion och hemligheter är det mycket att reda ut i denna bok. Riktigt bra och underhållande. Detta är Tasmina Perry's debutroman och den blev en riktig succé. Trots sina 537 sidor är den helt klart värd att läsa!


Har ni några bra böcker att dela mer er av? Tipsa mig!

Läderlappen


Monki - H&M - Lindex - Gina Tricot - Nelly


Sommaren är min

























Och nu så vill jag sjunga
att sommaren är skön,
och träden är så fina
och marken är så grön,
och blommorna är vackra
och höet luktar gott
och solen är så solig
och vattnet är så vått,
och lille fågeln flyger
i boet ut och inn,
och därför vill jag sjunga
att sommaren  är min.

Och jag vill också sjunga
att fjärilar är bra,
och alle söta myggor,
dom vill jag också ha,
och jag är brun om bena
precis som det ska va,
och därför vill jag sjunga
att bruna ben är bra.
Och jeg har nya fräknar
och prickigt sommarskinn,
och därför vill jag sjunga
att sommaren är min.


Milano Rare









Dessa söta och balla klackar trillade in hos mig förra veckan. Har inte hunnit inviga dem mer än här hemma än men gud så sköna dem är! För att inte tala om snygga! Med dessa spiror blir jag 179cm lång, wow! Köpte dem på nelly.

Måns zelmerlöw



Vi börjar dagen med en snygging så har vi något att vila ögonen på. Snygging nummer 89 är ingen mindre än Måns zelmerlöw. Han är klassiskt snygg och verkar ha en charm utan dess like. När han ler är det nästan så att man smälter lite. En riktig dröm den där Måns zelmerlöw!


In the army now


Weheartit - Nelly - H&M - Gina Tricot - Din sko


Tre kändisar


Mollie King, Lily Cole och Katy Perry



Tre stycken outfits jag gillar. Mollie har en härlig skön vardagsoutfit, Lily bär leopardmönstrat som jag fortfarande gillar i massor och Katy's klänning tycker jag är urball.


Nya leggings!


VILA/Nelly


Gina T







Har struttat omkring i mina nya leggings både idag och i fredags. Leggings är det bästa en såhär regning dag som idag. Varken för varmt eller för kallt.


Sailor


Weheartit - Topshop - Ellos - H&M


Bananbakelse





Igår när jag och Tommy var och handlade slank dessa goda ner i korgen! Mumma! Vi tog en sen fika igår och mumsade på dem, hur gott som helst. Banan + choklad = Gott!

Hjort är gjort



Ett lite udda halsband som jag fyndade för 32 kronor, men jag måste säga att jag gillar det i massor! Det är väldigt långt och det gillar jag, bra när halsbanden hänger och dinglar nedanför brösten istället för på. Det ska alltså föreställa en hjort. Passar ju bra nu när jaktsäsongen snart drar igång. Haha ;)

Vincent Pontare


Snygging nummer tio att presentera på 100 snyggingar listan är Vincent Pontare. Han är mer gullig och söt än snygg, men absolut en snygging.
Man har inte hört något från honom sen hans senaste låt "Miss Blue" och det var 2007. Vet inte heller om han fortfarande är tillsammans med Agnes Carlsson? Men snygg är han, snygging nummer 90 - Vincent Pontare!

Sommar och sol är det bästa jag vet

























Idag verkar bli en ganska fin dag som det ser ut nu. Lite molningt, men ändå rätt varmt. Jag hoppas på några soltimmar i alla fall! Bjuder på dessa somriga bilder idag, min favorit är Kitty och fiskmåsen.

2 augusti - Måndag


Denna augusti dag lyser solen med sin frånvaro, regn och mulet bjuds det på istället.

Passa på att tävla om riktigt fina priser från maisstore i detta dystra väder. Tävlingen hittar du här. Tävlingen håller på tills på torsdag!

How many?



Hur många sniglar ser du på bilden?

RSS 2.0