Glossybox

  
 
Idag låg den här trevliga överraskningen i postlådan! Det här är min första glossybox och jag tänkte testa detta nu och se vad jag tycker. Utsidan och inslagningen var verkligen fin! Mer om innehållet får ni snart.

Crocodile

 
 
 
Jeans och halsband h&m Blus Gina tricot Skor nelly.com

Semla

Idag syndar jag, men ack så gott! Tur att det var tre till som fikade med mig och syndade!

På sistone

 
Tiden bara rusar iväg, det har varit full rulle hela helgen och veckan. Men här ser ni vad jag hittat på. Börjar så smått landa igen. Imorgon är det fredag igen och helg, denna gången en lugnare sådan.

Happy Valentine
Fredag, ledig, sovmorgon och ikväll väntar god mat med finaste! Glad alla hjärtans dag på er

Alex Pettyfer

Tillåt mig att presentera snygging nummer 60, Alex pettyfer!
Den här snyggingen är född 90 och är alltså 24 år, själv trodde jag att han var äldre. Men het är han.
Alex har medverkat i en rad filmer, nu senast magic mike. Alex borde vara det självklara valet att spela Mr. Grey.

Soon to be used

Just som jag skulle börja skriva detta inlägget började snön att dala ner och nu är det alldeles vitt igen.
Nåväl, om några veckor hoppas jag i alla fall att få använda dessa fyra snygga skor bland flera andra. Snart mars och då hoppas jag att vårtecken har visat sig!

Fint under

 
 
 
Lagom till fredag och alla hjärtans dag tänkte jag tipsa om fina undies för den som ska ut med en ny kärlek eller ska du ha en skön hemmakväll med din älskling kan du själv känna dig fin, eller vad du nu ska hitta på. Alla dessa hittar du på nelly.com.

Pants

 
Två par nya byxor har flyttat in, ett par svarta och ett par blommiga. Dem svarta är redan invigda och dem är så sköna som jag hoppades! Dem blommiga ska jag inviga med en färgstark tröja. Blåsa från h&m.

Måndag igen

Så var ännu en helg förbi som var fylld med trevligheter. Äventyr, god mat och finns vänner. Det var trevligt med en hel dag med goa vänner! Nu är en av två arbetsdagar den här veckan gjorda, skönt!

Scuba skirt

Asos.com
 
 
 
Skulle gärna äga en kjol i scuba tyg, dem är så härliga! Asos har en hel del kjolar i just scuba, runt 450 kronor får man betala. Rosa eller svart gillar jag!

Februari

 
 
 
 
 
 
 
 
Fem dagar in i februari är vi nu alltså.. Hela veckan på väg till jobbet har jag hört fågelkvitter, så underbart! Känns som att våren ligger där under snön och gäckar ändå, jag är glad att det redan blivit lite mildare och att det hat börjat smälta lite smått.. Längtar så efter ljus och färg.

Make a wish

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Klänning och skor nelly, armband etsy, karaff atellriet 
 
 
Idag drömmer jag om dessa fyra ting, karaffen har jag suktat efter sen första gång jag såg den och för varje gång ändrar jag mig vilken färg jag vill ha. Batman armbandet fick jag syn på igår, så coolt! 

Rosa träning

Det är så skönt att vara igång med träningen igen, har saknat det märker jag nu. Måndagar ska framöver alltid vara träning nu! Dock vill jag ha lite roligare och färggladare kläder känner jag, måste spana efter detta!

Lördag
Frukosten åts ute idag med finaste sambon! Lördags mys på hög nivå. Flygande grisen var lördag också med! Trevlig lördag på er!


RSS 2.0