Schildkröten







Två nya fina sköldpaddor har flyttat in till mig.
Var ett bra tag sen jag köpte dem nu men jag gillar dem verkligen! Älskar djurmotiv och dessa är ju så fina. Båda kommer från Style By Tyra.



Sista november idag! Imorgon börjar årets mysigaste månad!

Vintervitt och vinterkallt






















Bjuder på ett vita och kyliga bilder idag! Men visst är Jalle bara för söt som doppar hela huvudet i snön? Rackarns hund! Hihi:)

Första advent



Första advent har bjudit på mer snö, en promenad, fika och mys såklart.
Utöver idag har helgen bjudit på glöggkväll, middag ute på ett ställe som heter Bambu, stor buffe med fem rätters. En riktigt bra helg har jag haft, nu får jag dessutom snart snabba mig med julklapparna!


Hoppas ni haft en fin helg!!

Nelly shoes



Nellys egna skor är grymt snygga, och just nu finns där extra många fina! Finns många jag bara skulle vilja klicka hem i ett nafs. Särskilt sugen är jag på dem silvriga, lila och turkosa. Färg är helt rätt på skorna just nu.

Leonardo DiCaprio



Dags för en ny snygging, nu landar vi på nummer 82!
Leonardo DiCaprio är för mig inte så snygg, men eftersom han betraktas som en riktig snygging får han självklart en plats på listan. Han är en väldigt bra skådis, men han ser så "hård" ut i ansiktet och det är väl det jag inte riktigt gillar.
Han slog igenom med Titanic och 2011 kommer han faktiskt med hela tre filmer.

Kim, Terri och Pixie



Tre fina donnor! Älskar hur Pixie Lott mixar färg och mönster, så jäkla snyggt! Kim är alltid uppklädd till tänderna, här visar hon dessutom sina fina kurvor, och sådär somrigt och barbent som Terri Seymour struttar runt skulle jag också vilja gå klädd.

MNY





Har ni hört om maybellines nya märke? MNY heter det och och där finns, läppglans, läppstift, rouge, eyeliner, ögonskuggor och nagellack i sortimentet. Och vet ni vad det bästa är, allting kostar max 50kr!

Jag köpte två nagellack och ett läppglans, ännu har jag bara testat det silvriga nagellacket och det sitter som en smäck! Läppglanset var sådär, gav inte så mycket färg, mest glans.

Kasslerburgare


Igår hade jag och Tommy måndagsmys och vi käkade kasslerburgare till middag!
Riktigt gott! Jag är inte så förtjust i hamburgare, så kasslerburgare var perfekt!

Frog and Toad


Grodan Boll


Paddan Arne



Mitt kameraminne ekar tomt. Har näst intill inte tagit en enda bild på flera veckor. Jag vill fota, har massor av ideér och jag har sådant sug, men det regnar ju bara hela tiden. Och dem få timmarna när det är ljust nu jobbar man bara. Så tråkigt.
Ovan ser ni i alla fall skillnaden på en groda och en padda.


Uggle familjen



Style By Tyra, Gina T, gammalt och H&M



Ugglan har ju verkligen varit ett populärt motiv ett tag nu och jag måste säga att jag gillar det väldigt mycket. Så mycket att jag faktiskt har köpt tre halsband med ugglor, det första på bild ett har jag haft i några år nu. Det senaste är från Style By Tyra och dem andra två köpte jag i somras. 


Titta närmare på dem här , här och här.

Babydoll


Weheartit | Nelly | Halens | H&M | Topshop 


BonBons









Måste bara få visa er min fina ask jag köpte i förra veckan. Kunde bara inte motstå den i affären. Bonbonsen har självklart hittat dit redan.
För 45 kronor blev den min.

Patrick Swayze



Patrick Swayze var en riktig snygging!
Han dog förra året i september av cancer. Han blev 57 år.
Det han mest är känd för och kanske det man allra helst kommer ihåg är hur han medverkade i Dirty Dancing, en av mina absoluta favoritfilmer! Där han är grymt snygg.

Jag måste skriva om mitt slut
























Helgen har bjudit på bowling, ullaredsshopping, smörgåstårta, vänner och mycket solsken. Det har varit en kanon helg och ännu är det några timmar kvar.

Här är yttligare några fina höstbilder jag gillar.

Wing A Wing





Detta armband vann jag i en tävling hos Alexandra och idag kom det på posten. Så grymt fint, jag blev jätteglad! Tack ännu en gång!

"Jag skulle ta på mig "wing A wing" armbandet en tisdag på en afterwork. En afterwork en tisdag känns ju väldigt utsvävande och vad passar bättre än ett par vingar på armen då?!"


Blake Lively


Denna outfit eller klänning kanske man ska säga är så snygg! Blake är grym och hennes stil är nära perfektion! Flugan kan många säkert tycka ser äcklig ut men jag tycker den var tuff!
Blake är en av mina stora favoriter, hon är ju så fantastiskt snygg!

TÄVLING





Nu kör vi igång en tävling tycker jag! Jag har blivit sponsrad med tre grymt fina halsband med tre olika motiv. En stjärna, ett hjärta och en cirkel med en fjäril på.

Kommentera bara inlägget med vilket du helst vill vinna
, tex stjärna, hjärta eller fjäril. Tre vinnare kommer att utses.

Tävlingen håller på till söndag 7/11 till klockan 18.00.

Lycka till!

Flower Power

Lindex - H&M - Nelly.com



Att ha en blomma på väskan verkar vara ett av det hetaste just nu. Ovan har jag hittat fyra stycken med blommor frågan är bara, vill man en stor, många små eller lite lagom?


Vilken väljer du? Väljer du på pris eller på antal blommor?


1 November


Idag är det första november
och här är några bilder från förra året. 2009 bjöd på väldigt många myskvällar men också julbord, första advent och den roligaste shoppingturen i mitt liv. Vi får se vad november har att erbjuda iår, men jag tror det blir minst lika bra om inte bättre!

RSS 2.0