Så kan det bli

Min pojkvän tycker det är otroligt att Towa har kommenterat min blogg flera gånger.

Tommy: Vänta, är det där Towa, sexbloggaren?
Jag: Jaa.
Tommy: Har hon kommenterat din blogg?
Jag: Jaa, det ser du väl.
Tommy: Jag får se vad hon har skrivit.
Jag visar flera kommentarer från Towa.
Tommy: Men, vad coolt, hon är värsta kändisen ju.

Söta ting


Dem här söta tischorna fick jag nyss om och kunde inte låta bli att sucka lite längtansfullt. Jag kommer ihåg från när man var liten att det fanns sådana här motiv fast på tavlor. Vi har en eller två här hemma någonstans och dem är ju bara så söta! Motiven är dock mest lika tischan till höger. Sött!

Helgen står i farstun

Det är fredag och snart är det helg. Så himla skönt känns det. Jag sov ovanligt länge idag men jag antar att det var välbehövligt då jag känt mig trött hela veckan. Solen tittar fram lite titt som tätt och det ser härligt ut ute, tänk bara när det börjar bli lite grönt oxå!
Idag väntar allmänt mys, fia kommer hit senare idag. Vi ska, självklart, titta på Let's dance och sen får vi se vad vi hittar på mer. Det ska bli roligt i alla fall och jag ser framemot det. Hihi
Puss och kram hela dagen!

Mer färg


Jag satt precis och kollade igenom Nellys nyhetsbrev och fick syn på den här. Den är från märket Rare Fashion som jag har fått upp ögonen för på sista tiden. Du hittar den på Nelly.se och får den för 449 kronor, vilket är helt okej tycker jag!

One more



Jag lägger upp en till bild av dem här vackra skapelserna från H&M Magazine. Kjolen är så himla söt men den gick inte att klicka hem. Nåja, nu har ni något att titta på om ni skulle råka vara vakna medans jag sover. Hihi
Godnatt på er!

Jag har blå klänning idag

Turligt nog när jag och syster skulle iväg och träna så hade det precis slutat regna och när vi skulle gå hem regnade det inte heller, så det var rackars bra.
Precis innan skickade jag sms till Tommy om att han skulle laga mat och när jag kom hem stod det sallad på bordet! Mumma! Det var antingen det eller kyckling som jag var sugen på. Hihi
Men nu ska jag ta och fortsätta mysa framför teven med pojken!

I väntans tider

Usch vad tråkigt väder det är, och min faster ska åka till kanarieöarna, blir man avis eller vad?!
Man kan tro att det är rena rama hösten, det är alldels grått och tråkigt och det har regnat hela dagen.. FY!
Och snart måste jag ge mig ut i det för då är det träningsdags... Blä.
Vad gör ni idag?

Inspiration

 

Tycker att bilderna ur H&M Magazine var verkligen fina! Lite lagom crazy och stilfulla. Sen så ser det så härligt ut med alla vårkläderna i färg och pasteller. Me like!
Förresten så var det dessa pumpsen på bilderna ovan som jag menade i förra inlägget som inte går att klicka hem. Den var riktigt snygga men det kanske kommer. Jag gillar jeans på höger bild också och dem fanns i många härliga färger! Piffigt med färg helt enkelt!

Bilder: hm.com

H&M Magazine


H&M har fått in lite sköna nyheter och här ovan är några av mina favoriter. Fanns massor av annat med som jag gillade men mycket verkade inte kunna gå att klicka hem, men det kanske kommer senare. Jag gillar shortsen i massor, häftigt att det var ränder på dem.

Bilder: hm.com

Längtar efter vår


När det är såhär tråkigt väder och man helst bara vill sitta inne och mysa så drömmer man sig gärna bort. Jag drömmer mig bort till vår, sommar och sol.
Vad hade inte passat bättre om den här söta klänningen en varm vårdag? Jag föll direkt för den när jag såg den och gud så söt den är.

Bild: Gina tricot

Torsdag morgon

Hej vänner!
Blogg.se strulade som tusan igår när jag skulle blogg och tillslut så tröttnade jag.
Idag är det verkligen crazy väder ute! Först öste det regn ner för att bara en kort stund senare bli till snö blandat med regn för att ännu kortare efter det blev det jättestora snöflingor som dallade ner i rekord fart. Lite hagel och lite sol på det så det fulländat! Det är riktigt stanna-inne-väder och i sann mysfaktor, såna här dagar är det synd att tommypojken jobbar.
Nåväl, idag är det träning på schemat som gäller annars är det bara lite pyssel..
Ciao!

Onsdag

Hej vänner!
Det är redan onsdag och snart är februari slut också! Tiden går verkligen snabbt nu för tiden.
Mest av allt längtar jag till vår och sol. Mina vårkläder bara längtar efter att få komma ut ur garderoben.
Igår var det superhärlig sol men idag är det grått igen. Dimmigt, grått och regnigt. Usch!
Idag har jag redan hunnit pricka av två saker på saker som jag skulle göra idag och nu ska jag ta det lugnt en stund.
Jag var uppe redan vid kvart över åtta imorse. Jisses...
Vad gör ni idag?

Sanna ord

The best things
in life are unseen
that's why we close
our eyes when we
KISS, CRY and
dream

Jag anar ugglor i mossen


Det är extra roligt att ha tryck på tröjan. Ännu mer roligt blir det om trycket är lite annourlunda.
Dem här balla tischorna hade lite annourlunda touch och jag gillar dem skarpt! Speciellt det coola uggleparet. Hihi

Bild: Forever21

Godmorgon ny vecka!

Helgen var riktigt fartfylld och det skulle ju varit utgång i lördags men när vi väl kom dit så var det lång kö och klockan var redan kvart över tolv, dessutom supermycket snö oxå! Det skulle komma runt 20-30cm på natten så det var inte så konstigt. Väl där i alla fall så bestämde vi oss för att åka hemåt igen och sjunga singstar, men det blev heller aldrig av då halva gänget somnade i soffan. haha
Men vi hade roligt ändå och förfesten var oxå kalasrolig. Det bjöds på hemma gjort vin och jag som inte tycker rött vin är särskilt gott, tyckte att det var riktigt mums. En kalas kväll och natt med andra ord!

Nu känner jag att jag håller på att bli sjuk, kände i halsen redan igår att den gjorde ont. Men jag vill inte bli sjuk så jag ska göra allt för att motverka detta så får vi hoppas på det bästa.
Hur har eran helg varit?

Warrior


Om det inte hade varit för att jag köpte mina gladiator sandaler sent i sommras och de bara hann användas ett fåtal gånger och knappt hann bli utsletna så hade jag slagit till på dessa direkt! Jag tycker det är lika fint som med som såväl utan skaft på och dessa var ju riktigt snygga. De finns även i vitt.

PMS = ?

Jag hittade en rolig lista där PMS betyder en hel drös med olika saker, dem flesta är ganska roliga och många kan stämma i flera fall. ;)


1. Pass My Shotgun (Skicka mig min pistol)

2. Psychotic Mood Shift (Psykotisk humörsvängning)

3. Perpetual Munching Spree (Oändligt tillstånd av mumsande)

4. Puffy Mid-Section (Plufsigt mellan-parti)

5. People Make me Sick (Folk äcklar mig)

6. Provide Me with Sweets (Förse mig med godis)

7. Pardon My Sobbing (Ursäkta mitt snyftande)

8. Pimples May Surface (Finnar kan dyka upp)

9. Pass My Sweatpants (Skicka mig min mjukisbyxor)

10. Pissy Mood Syndrome (Pissigt humör syndromet)

11. Plainly; Men Suck (Helt enkelt, män är hopplösa)

12. Pack My Stuff (Packa mina grejor)

13. Potential Murder Suspect (Potentiell mordmisstänkt)


Helgen är här

Hej vänner!
Det är lördag idag och bara för en liten stund sedan åkte pojken hem för att fixa en massa.
Alla tjatar om utgång ikväll och visst, det hade varit superkul men nja, jag vet inte riktigt. Får väl fundera under dagen och bestämma mig senare. Annars får jag väl sitta och ha myskväll för mig själv.

Helt rätt person som åkte ut ur Let's dance igår! Äntligen säger jag. Hihi
Dock har redan min favorit redan åkt ut vilket är lite synd, men jag hejar lite på magnus (jag känner hans kusin!!) och på Laila en del.

Nu ska jag bara sysselsätta mig inför vänta på mat och min mage är riktigt hungrig så mums ska det bli!
Ciao!

Pink one



Ni måste förstå för en sån rosett lover som mig och som dessutom älskar rosa är den här klänningen super!
Jag förstår dock inte riktigt grejen med de grejer (?) som sitter ovanför rosetten men jag antar att det ska se snyggt ut.
Go for pink!

New in


Kikade precis lite på nyheterna på topshop och då faller mina ögon på denna söta cardigan. Vilka underbara färger! Det lilla hjärtat med pilen igenom som sitter på fickan är ju bedårande! Den gröna faller mig bäst i smaken och gud så söta dem är!

Friday

Hej vänner!
Jag kom för bara en kort stund sedan efter att ha varit och tränat med fisen. Hihi
Måste bara säga tack till alla söta kommentarer under dagen då jag knappt uppdaterat. Så söta är ni!
Ikväll blir det mys och Let's dance och jag hoppas någon av mina mindre favoriter åker ut ikväll. Antingen blir det mys själv eller med pojkvän, vi får väl se lite.
Puss!

Underbara rosa


Den här ser helt underbar ut. Den ser super skön och mjuk ut och alldels romantisk tycker jag. Den söta lilla rosetten är pricken över i:et!

Bild: Forever21

Internet strul

Internet håller på att strula. Det går jätte långsamt så man blir verkligen tokig och ger upp. Det hakar upp sig och stanna och vill inte alls sammarbeta. Hate it, hate it, hate it.

Inpå kvällstimmarna

Jag och tommypojken sitter här och småpratar lite och så råkar jag nästan kalla honom för flickvän och då ska han skoja till.
Tommy: Aha, det ska jag skriva på min blogg och skratta.
Tommy: Att du är min pojkvän och jaha!
Jag: Hahaha, nu vart de du som toka till det i alla fall!

Färgprick



Den här hade varit den ultimata klänningen för mig. Jag älskar svart klänningar men jag vill samtidigt inte vara helt svart. Då hade denna varit perfekt. När folk möter en framifrån tror dem att man är tråkig och bara har en enkel klänning men när man vänder ryggen till så vips!

Sockersött


Här är två söta klänningar från Nelly. Dem är väldigt lika men gud så jag tycker båda två är söta. Dem skulle gärna få hänga i min garderob. Synd bara att sådana här klänningar alltid är så tajta över brösten på mig. But still, give it to me! ;)

H&M Home


Idag lanserades H&M Home som bekant och jag måste säga att det fanns en hel del godbitar. Dessutom har dem olika teman och jag tittade mest på det klassika då jag tycker om svart och vitt i inredning för att det blir så stilfullt och stilrent. Det blir roligare och ser roligare ut att piffa upp med någon enstaka färg här och där då. Jag undrar vem av storbloggarna som kommer klicka hem det först och blogga om det...

H&M

Yes!


Det verkar som att bilden kom fram ändå! Äntligen ska vickan hjälpa mig med min karriär. :)

Tre bra saker idag

Mina tre bra saker som jag gjort idag är följande;

  • Jag städade heeeeela köket och lagade mat.
  • Fixade min matta och tvätta och även min väska.
  • Jag hittade mina nycklar! Som en tok har jag letat i tre veckor och nu för bara en halvtimme sen slog det och där var dem! I en av mina partyväskor! Jag som nästan började tro att jag hade tappat dem. Läskig tanke.

Men nu ska jag gosa med tommy! Puss på er och sov så sött!


Hett med paljetter


Att vad jag skulle vilja ha den här klänningen! Hur het är den inte? Den ser så himla söt ut med rosetten precis under bysten. Den vita ser dessutom lite lyxig ut. Ge mig!

Under your skinn


Jag är helt insnöad på att skaffa mig en behå i satin. Jag älskar satin! Just den här kommer från forever21.
Jag undrar förresten hur det går med deras flytt till Sverige...

H&M Home


Imorgon har H&M Home premiär och det väntar jag på med spänning. Ska bli spännande att se om dem lyckas lika bra med som med deras kläder (som iår är helt galet bra)
Vad tror ni? Hit eller miss?

Kul lista

Stänger du av mobilen när du sover?
Det har hänt en gång å då pajade den så jag fick lämna in den. Aldrig mer säger jag bara.

Vem såg dig senast naken?
Tommypojken

Hur såg du ut på högstadiet?
Helt okej, inte lika bra klädsmak men betydligt smalare.

Hur är du att ha som arbetskamrat?
Ingen aning du, men skulle att folk kan tycka att jag är glad å positiv.

Har du celluliter?
Japp, ganska många faktiskt.

Biter du på naglarna?
Nehejdu.

Har du något handikapp?
I golf kanske?

Svär du?
Inte så mycket faktiskt.

Är du trevlig mot Jehovs vittnen?
Definiera "trevlig".

Om du var tvungen att välja en maträtt som du måste äta varje dag livet ut, vad väljer du?
Sallad! Finns ju tusen olika sätt att kombinera.

Vilken mat är den största missen att bjuda dig på?
Spenat, blodkorv eller blodpudding. Jag tycker heller inte om pannkakor eller soppor.

Har du blivit arresterad?
Nepp.

Är du rädd för Securitasvakter?
Nej, inte direkt.

Har du någonting att dölja?
Skulle jag inte vilja påstå, nej.

Har du kysst en polis?
Nej nej nej, big no no no.

Skulle du gå upp klockan tre på natten för att hämta din pojkvän från krogen?
Självklart. Han skulle göra detsamma gör mig.

Vilken tv-serie skulle du helst leva i?
The hills pga allt drama. Blir mer spännande så. ;)

Jag skriver som...

Man kan testa sitt skrivsätt och se vilken storbloggare man skriver mest likt. Självklart var jag tvungen att testa.
Jag skriver som vimmelmamman och på andra plats som Lily. Eh jaha? Lily har en bra blogg så det är helt okej med mig, men jag läser inte vimmelmamman jag vet bara att hon kämpar för sin sjukdom och så, men är detta bra eller?
Testa ni oxå, ni hittar den här.


18 Februari

Idag säger vi grattis till Sofia som blir 18! Grattis grattis!

Tisdag

Godmorgon vänner!
Det är underbart väder, solen skiner starkt och klart dock är det tio minus grader.. Inte lika kul.
Det blir träning ikväll med syster och sen har jag lite plock och fix att göra nu på förmiddagen.
Tänkte vänta lite å så om det bara blir lite mindre kallt så jag kan gå ut på promenad, men det visar sig väl :P
Vad gör ni idag?

Before

Wokat! Med spaghetti och revbensspjäll = mums i magen!


Bleeding love

På alla hjärtans dag fick jag en egengjord och supersöt present av min pojkvän! Jag blev minst sagt överraskad och så gulligt gjort av honom!


Nästa biobesök

... Blir gratis eftersom jag häromdagen fick min första gratis biljett från gratisbio! woho!


Tips till er


Monday morning

Godmorgon på er!
Solen är nästan uppe idag och man får väl hoppas på att det blir bättre väder under dagen.
Jag ska alldels strax ge mig ut på promenad. Lite senare idag kommer fia hit och då blir det smaskens ;)
För övrigt så är jag ensam idag, men det är rätt skönt det och då kan jag få mycket mer uträttat i godan ro.
Dags att ge sig ut i kylan!
Hörs senare!

Tuffa väsktag


Vilka underbara godbitar jag just hittade! Jag hittade dem faktiskt på H&M överraskande nog och dem går loss för 198 kronor! Billig penning med andra ord! Väskan är relativt liten vilket gör den till en perfekt partväska! Perfekt att rocka upp (eller ned) en sockersöt outfit med. Me want!

Återkommande

Har ni tänkt på att Fredagen den 13, även kallad otursdagen, är tre gånger i år?
Nu i fredags, i mars och november. Tre gånger på ett år alltså.

Vidskeplig? Skrockfull? Neej? varför tror du det?

Valentine card






Heart me


Såhär inför alla hjärtans dag är fina under alltid roligt att ha. Det är dessutom en av de bästa sakerna att ge bort om man nu ska ge bort något och det är ofta mycket uppskattat. Dem här skulle inte fel sitta ;) Du hittar dem här.

Underbara fredag

Hej vänner!
Idag är det fredag och solen skiner och det ser alldels underbart, riktigt glad blir man. Dock är det några minusgrader men det får man överleva nu när det är så fint väder. :)
Som om inte det vore nog så är tommypojken ledig idag för det var nämligen så att igår när jag och syster var och simmade så träffade vi på bokis, tommys kompis a la arbetskamrat, och så säger han att tommy ska vara ledig idag, där står jag och känner mig som ett fån för att jag inte visste något om detta.
Jag blir arg på honom för att han inte berättat för mig och så får jag höra det från hans bästa vän.
Men när han sedan kommer hem till mig visar det sig att han skulle överraska mig imorgon (idag) när klockan ringde och han inte skulle åka till jobbet. Synd bara att allt blev förstört, men lika glad blev jag för att vi kan ha en mysdag idag! :D

Dress


Den här klänningen är ack så simpel men fy vad jag gillar den. Men en enkel klänning så kan man ha långa halsband utan att förstöra och man kan också ha hetare skor som tar mer uppmärksamhet än klänningen. För 249 kronor blir den din hos Nelly.

MACRAME BRACELET



Dessa små söta armband blev jag helt kär i direkt när jag såg dem! Ack så enkla, men gud så söta. Jag själv hade gärna kunnat bära dem likaväl som en som två tillsammans. Många färger och ett super pris, endast 29 kronor styck! Hur billigt är det inte? Det är som hittat!
Ni finner dem hos Nelly.

Torsdag

Godmorgon vänner!
Jag håller på för fullt att vakna ur min dvala och det funkar väl sådär.. Hihi, nej men seriöst. Haft mycket att göra under denna veckan helt enkelt.
Idag väntar troligtvis träning igen och det ser jag fram emot.
Alla hjärtans dag närmar ju sig, och jag undrar faktiskt om jag och tommypojken kommer hitta på något överhuvudtaget. Men det återstår att se.
Har ni några planer på hjärtedagen?

Blått är flott


Jaa, vad säger ni? Blått är flott? Blått är vårens färg sägs det ju och jag kan inte tycka att det är mer än passande!


För övrigt är ni tretton söta läsare som varit här under min långa helg utan uppdatering. Puss på er!

Sitting here


Här sitter jag och längtar efter sommar och sol, heta stränder och varma nätter...

För övrigt börjar mitt pyssel begär stiga mig åt huvudet, någon som vill sponsra mig med lite pyssel?

Sommarfling



Den här klänningen ger mig sådana sommar känslor så det finns inte! Kanske är det för att det ser så mörkt ut ute nu, och man vill ha lite värme och sol eller så är klänningen super! Tänk er att vara alldels brunt med ett par schyssta pjucks å håret sådär rufsigt härligt hängades. Åh, härliga sommar!

En dröm blir verklighet?

Det ryktas om att Forever21 ska komma till Sverige!! Herregud vad mitt hjärta hoppade till när jag fick höra detta. Nu hoppas jag verkligen att dem hittar en lokal som dem vill ha och herregud å herregud... Forever21 till Sverige, vilken dröm! Dem har så underbart fina kläder å guuuud vad glad jag blev!!!

Fredag

Godmorgon på er!
Idag är det äntligen, eller äntligen är det väl egentligen inte för veckan har gått ur snabbt som helst! Men skönt är väl det kanske.
Nåja, idag är det i alla fall fredag och jag och pojken ska inhandla lite festligheter till morgondagens utgång lite senare idag.
Sen får vi ju inte glömma att det är Let's dance ikväll ;)
Näe, nu ska jag ge mig ut på promenad i snön!
Ciao!

5 Februari

Idag säger jag grattis till min vän Bergan som fyller 20! Grattis! Nu kan du gå på systemet lille vän :D

Love Top

Så underbart sööt! En sån här skulle jag absolut vilja ge till älsklingen och mig. Kan det bli sötare?



Bild: Pinky

Tänk om

Tänk om verkligenheten verkligen kunde vara såhär, i alla fall någon gång...


Klackat



Dessa godingar kommer från Topshop och direkt när jag såg dem föll jag pladask. Så underbart fina är det, dessutom ser dem riktigt sköna ut, men ögat kan lura dig. Jaa, jag är en sko älskare!

Bild: Topshop
Collage: Eget

Onsdag

Hej vänner!
Idag vaknade jag tidigt nämligen runt halv åtta, jag var nästan helt pigg.
Det är verkligen mörkt ute idag och man får ha lamporna tända, ser inte ut att bli någon sol idag inte.
Idag ska jag mest fixa och dona, men först, promenad!
Kram kram!

Tre

Tre saker jag inte förstår mig på:
- Mr. Bean
- Hur folk orkar klaga å tjata så mycket.
- vuxna människor som tycker det är ballt att inte kunna sig alkohol-gräns.

Tre saker jag gör just nu:
- bloggar (obviously?)
- Gosar med kitty
- Halvsover, sjuk trött!

Tre saker jag vill göra innan jag dör:
- Göra egen choklad?
- Resa, resa, resa!
- LEVA

Tre saker jag kan:
- Lyfta överfyllda glas utan att spilla
- Rulla tunga
- Lyssna

Tre saker jag inte kan:
- Vissla inåt
- Hjula
- Se blod

Tre saker jag skulle vilja lära mig:
- Ändra uppfattning efter första intrycket
- Sy
- ha mer tålamod

Yesterday

Igår var jag så sjukt trött så jag orkade nästan ingenting. Ha ha
Nåväl, jag och syster var hos veterniären igår i alla fall och allt gick bra. Det visade sig att den stackarn hade en stor böld under foten och när veterinären sprängde hål på den så bara sprutade det ut. Usch!
Resan dit var det jobbigaste eftersom han var så rädd och hade ingen aning om vad som skulle hända. Men påvägen hem var han alldeles borta så det blev en betydligt lugnadre bildfärd. Han hade oxå rejäl feber verkade det som.
 Nu har svullnaden gått ner och han ska äta penicilin i två veckor.




Valentine

Vill jag ha dem här kuddfodralen från Mihi eller vad?


Fräs Fräs

Mailou har nog väldans ont i tassen. Under filminspelningen sitter vi bara bredvid honom utan att röra honom.


Den andra

Hej vänner!
Det är riktigt kallt ute men trots det har solen varit framme flera gånger och det har varit riktigt härligt i solen.
Jag var imorse uppe redan klockan kvart i sju, kan ni tänka er! Det var år och dagar sedan jag var uppe så tidigt och jag må säga att det var tröttsamt till en början men väl ute i friska luften så blev jag näst intill pigg. Men sju minus grader, fy bubblan!
Nåväl, jag har varit iväg hela dagen ända fram till elva så jag kom hem för en liten stund sedan med andra ord.
Jag har i alla fall fått några nya idér och jag ser nästan ljust på framtiden.
Vad gör ni idag?

Ny månad

Hej vänner!
Jaha, då vart februari nu då jaa :) Det går åt rätt håll i alla fall. VÅÅÅR!
Idag har hela familjen och jag å tommy plus Tage varit ute i Bosses stuga och käkat våfflor och då blev tommy överlycklig såklart då han älskar det. Faster var ju oxå såklart närvarande ;) Hihi
Hur mys som helst var det i alla fall. Härligt att umgås med släkt å familj å sådär för annat än födelsedagar och högtider. :)
Det har dessutom var strålande sol idag, den vackraste dagen på länge, helt underbart.








Skit cool grej, tror det är meningen att man ska hänga upp den, som fungerar som en gästbok. När man varit på besök skriver man sitt namn och datum. Asball! Den tidigaste som fanns var från 80-talet och Bosse säger att det var troligen då stugan blev klar. Mys!

RSS 2.0