Årets julkalender







Iår har jag och mina två systrar gjort julkalernder till varandra.
Så vi kommer få öppna ett paket om dagen från och med imorgon till julafton! Så här i bloggen kommer jag att varje dag visa upp vad jag fått för något. Det ska verkligen bli kul att se vad dem har hittat på till mig, men ännu roligare ska det bli att se hur dem reagerar på sina klappar!


STAR




Tröja och skor Nelly, Kjol Topshop och Väska Style By Tyra


Till Victoria:




Här är min senaste beställning.
Armbandet finns inte i min shop ännu, där råder det just nu jul. Men hojta till om ni är intresserade så fixar vi ju det direkt. Berlocken har hon specialbeställt, men även den kommer upp senare.


Ni kan dessutom gilla mina smycken på facebook, där jag kommer ge rabatter, lotta ut smycken och förhandsvisa fina grejer! GILLA NU!

Två snygga systrar




Dem vita byxorna som Sofi har är riktigt snygga, dem kommer från H&M. Fridas klänning är ursnygg, gillar färgen! Den kommer från ett märke som heter Greta.

Julklappstips II



Julen har slagit till hos mina smycken. Kika in eller beställ ett direkt här på bloggen!


Shoe maniac





Nelly shoes har fått in många fina skor på sistone
, och alla dessa ovan skulle jag vilja ha. Galet!





Bilder: Nelly.com


En månad kvar


We♥it



Nu är det bara en månad kvar till jul, men redan i helgen börjar allt myset med första advent. Hela december månad är så mysig! Idag tänkte jag så sakteligen börja sätta upp julgardiner och stakar. Mys!

Julklappstips



Sex fina tavlor av min egen design i A4 storlek. Perfekt att ge bort i julklapp. Min personliga favorit är trädet.  

Kan du vissla...







Det här halsbandet gjorde jag igår och hade sen på mig, tycker den blev riktigt ball! Ser ni vad det är?

Mössa


Ge-kås, Serious Sally och H&M



Om huvudet behöver jag inte frysa i vinter. Här är tre favoritmössor men jag har även två till som jag använder lite då och då. Men idag kanske det skulle passa bättre med sydväst då det regnar?

Candy




Klänning Nelly Skor H&M Väska Gina Tricot Halsring MEstore


Testlagat




Som testlagare i ica buffe var det dags att testlaga igår.
Örtiga köttbullar med apelsinsallad i pitabröd. Till detta serverades också en klick matyoghurt. Det var gott, men apelsinskalet i salladen gjorde den stark. Brödet kändes lite tråkigt. Men jag älskade kombinationen mellan köttbullarna och apelsinen. Mums!

Style By Tyra

Man kan verkligen säga att Tyra jobbar hårt med sitt lilla företag och det går ju strålande! Först smycken, sen smink, skor och nu kläder snart! Fantastiskt! Här nedan är några bilder på plagg som ska komma in på style by tyra. Jag gillar verkligen det silvriga linnet och den blåa klänningen.









Klackarna!







Alla bilder kommer från tyras.se


11/11-11




Speciellt datum idag, eller hur?
Kan undra hur många som gifter sig idag och hur många gravida som verkligen vill att deras barn ska komma ut idag. Vi får alla njuta av dagen, det är ju fredag!
Hur gillar ni min nya mugg förresten? Man vet i varje fall vart man har skeden!

H&M SS12




Tre favoriter från h&m
, gillar både formen och färgen på klänningen. Snyggt utan armar dessutom. Skorna är ursnygga!




Bilder: Vanillascented

Fika




Lite kvällsfika är ju aldrig fel!
I måndags kom jag hem till det här, perfekt när man jobbat till halv sex. Då smakade det gott med fika.

Stars and Stripes




Onekligen ett populärt mönster just nu, även färgerna blått och rött såklart. Jag gillar det, här ovan är några fina som finns hos Gina T.



Bilder: Gina Tricot

Channing Tatum





Killen är galet läcker! Han är så söt med sina utstickande öron.
Förutom att vara läcker så är han äldst av åtta syskon, han är 31 år, han har franskt, irländskt och indianskt påbrå. Dessutom spelat in en hel del filmer, nu senast Dear John som för övrigt är galet bra.

Grått





















Väldans grått ute nu, alla löven har trillat av träden och det börjar bli väldigt mörkt ute nu. Det enda levande jag såg idag var dem här hästarna och såklart hunden, annars inte ett liv. Snart snön kanske kommer och då kanske det blir lite finare motiv att fota ute i naturen, men här är några bilder från idag!

Idol


Bildkälla


AMANDA P Klänning Stylein / Nelly.com, Halsband H&M, Armband Cornelia / Nelly.com, Skor Bik Bok
MOLLY Linne Bik Bok, Tajts Gina Tricot, Skjortklänning Weekday, Halsband Sophie by Sophie, Armband Cooee Design
AMANDA F Skjorta Weekday Vintage, Shorts Bik Bok, Armband Sophie by Sophie, Skor Din Sko
WEBBREDAKTÖR MY Jumpsuit Chicy.se, Halsband Truly Madly, Armband Edblad, Skor Henry Kole
MOA T-shirt Topshop, Byxor Cubus, Skor Timeless / Nelly.com





Moa imponerar mer och mer med sina outfits i idol! Annars gillar jag Amandas silvriga blus och Mollys snygga byxor med skinn på framsidan!


New in




Fyra gånger stickat. Jag älskar stickat!
Här ovan ser är det två tröjor och två koftor. Den bruna/beige har jag inte användt ännu då den har tjock polokrage och är ganska lång. Tycker den är lite för varm ännu. Uppifrån och ner Vila, Serious Sally, H&M och Serious Sally.

Bik Bok



Det här fina linnet som Fashionflair visar upp är riktigt snyggt. Gillar silverkanterna. Det skulle jag vilja titta närmare på.


Min egen design













Några av dem smyckerna som jag gjort på sistone. Det första halsbandet kallar jag för frostens änglar, och det passar ju ganska bra i dessa tider. Örhängerna är redan ett par favoriter, dem känns väldigt fina men ändå enkla. Dessa smycken finns ännu inte i min shop, men är du intresserad så är det bara att hojta till.


Happy Halloween!







Fina va?
Några av dessa halloween kort la jag på lådan igår och skickade iväg, hoppas dem blir lika glad som jag. Min favorit är nog skelettet som flyger luftballong, men den lilla fladdermusen är ganska söt den med.

RSS 2.0