Snow







Det snöar som tusan här. Vackert är precis den rätta benämningen men kallt.


31 januari - söndag

Idag är det den sista januari så imorgon går vi in i en ny månad, ett steg närmare våren.

Det snöar som bara den hos mig, inatt skulle ju vara den kallaste natten på hela året. När jag gick och la mig runt halv tolv hade vi -25 grader. Det är kallt! Idag är det bara -13. Fy så kallt. Tänk så slaskigt det kommer bli med all denna snö, kommer nog ta tid att smälta bort.

Igår hade jag och Tommy rena mysdagen, tittade på film och åt kinatmat. Mums! Och idag tog vi en lite längre sovmorgon än vad jag hade tänkt, men vi var väl trötta.

Hur spenderade ni lördagskvällen?


Agneta Sjödin


Igår åkte Agneta Sjödin ut ur lets dance, jag tycker det var lite trist men samtidigt är jag väldigt glad att Elin Kling får vara kvar. Det var ju dessa två det stod emellan, jag trodde faktiskt att Birro skulle åka ut, men där hade jag fel.
Idag kommer faktiskt Agneta till min lilla byhåla för att prata om sin bok, men dem flesta är nog faktiskt mest nyfikna på henne i samband med lets dance.

Vilken av hennes fyra outfits tycker du hon var snyggast i? Jag gillar henne bäst i från program två och fyra.

Ikväll ska det njutas...



Fredagsmys på hög nivå! Denna ska avnjutas till lets dance ikväll, jag längtar redan...

Middagstips!



Igår var Tommy sugen på kebab så vi kommer över lite kebabkött för en billig peng och så fixade jag en sallad av det! Riktigt gott blev det och så himla mycket nyttigare med hemmagjord. Godast var det att servera med vinäger eller någon form av dressing.

Precis varit ute på en promenad, så himla härligt väder det är idag! Solen verkligen strålar och om det inte hade varit någon snö på marken hade man kunnat tro att det var vår. Härligt!
Underbart med fredag och detta härliga väder, fantastiska helg!

Frostig vinter

God morgon! Jag har sovit som en gris inatt och så drömde jag någon konstig dröm som jag inte minns. Solen är i alla fall på uppgång hos mig.

Nu tänkte jag bjuda på några frostiga bilder som jag tog häromdagen.












Necklace





Igår fick jag hem det här snygga halsbandet från nelly! Gillar det i massor och det är alldels perfekt längd på det. Jag var rädd att det skulle bli för långt men så var ju inte fallet, perfekt!

Nyheter hos H&M


Idag har det trillat in lite nya godbitar i H&Ms webbshop. Jackan tycker jag var himla fin, så härlig färg på den också. Rosettskärpet kan man ju inte göra annat än älska, så himla sött!

Bilder: H&M


Nytt utseende

Igår satt jag och pillade lite med kategorierna på bloggen, la till några och flyttade runt lite. Nu är det lite bättre sorterat i alla fall. Dock är det bara januari, alltså detta året, som är sorterat. Det andra får vara som det är faktiskt.

Solen strålar som bara den idag, det ser härligt ut! Nu är det vitt överallt igen, massor av snö kom det igår. Det ser fint ut. God morgon!

Men hey, har ni sett förändringarna här på blogg? Jag fick en liten chock först och undrade om det verkligen ska se ut såhär, men antagligen så ska det. Jag kommer nog vänja mig efter ett tag.



Vad tycker ni? Bättre innan eller gillar ni det? Eller måste ni precis som jag vänja er lite först?


Rackarns snö



Det har kommit hur mycket snö som helst här under eftermiddagen, men nu har det som väl slutat snöa.

Nu ska jag snart ge mig iväg för träning, ska testa på yoga idag. Jag gillar pilates och om det är i lite samma stuk så kan det nog funka, skönt med varierande träningsformer.

Förresten så håller mina läppar på att spricka sönder, precis när dem läkt så spricker dem igen. Mina läppar gillar inte kyla.

Veckans bäst klädda?

Här har jag samlat åtta kändisar som jag tycker har klätt sig bäst under senaste veckan. På övre raden från vänster ser vi Chloë Sevigny, Zoe Saldana (avatar-skådis), Emily Blundt och Mischa Barton. På nedre raden från vänster ser vi Fergie, Kesha, Vanessa Hudgens och Sarah Silvermann (komiker). J

Jag gillar att Fergie bytt ut det tuffa mot romantiskt och Mischa är het i prickigt, men den som fångar min uppmärksamhet bäst är ändå Kesha med sin rockiga stil.

Vem tycker du lyckades bäst?

100127 - onsdag

Jag är så trött idag så det känns som om jag skulle kunna sova resten av dagen. Förhoppningsvis piggnar jag till snart eller om någon timme.
Somnade jättesnabbt igår, jag var trött som tusan utan att jag visste om det. Det var skönt att bara kunna lägga sig ner och somna, sov som en sten hela natten.

Det har snöat hur mycket som helst här, och det håller på än! Det har nog kommit ytterliggare en decimeter. Det skulle bli snöstorm idag men än så länge ser det bara ut som att det snöar, fast väldigt mycket.



GOD MORGON!

Smörgåstårta







Titta vad finaste pojkvännen kom hem med för en liten stund sedan. Det kallar jag lyx!

Tisdags mix



- Randig klänning med spets, Topshop
- Leggings med glansiga ränder, Lindex
- Boots med dekorativa dragkedjor, Monki
- Stort halsband, Nelly

Tisdag 26 januari 2010

Idag vaknade jag upp med staden. Den var nog lite trött precis som jag, men långsamt vaknade vi till liv båda två. Nu är det riktigt ljust ute, men kallt. Dem låga minusgraderna har kommit tillbaka. Men det ser himla fint ut med all frost på träden.

Snart ska jag bege mig ut för att uppleva dagens äventyr, jag hoppas det blir ett riktigt spännande sådant.



GOD MORGON!

Träningskor och träning



Idag invigde jag mina nya träningskor som jag köpte för bara 279 kronor. Dem är riktigt sköna också, det gillas! Annars brukar jag ha såna problem med skavsår, det är inte skönt.

Skönt med spinning idag i alla fall, men nu känner jag mig lite stel. Suttit ett tag och hade redan träningsvärk sedan innan, men jag överlever det också.


Just nu

Vet ni vad? Klockan är över fyra och det är fortfarande ljust ute! Hur härligt är inte det! Vi går mot ljusare tider nu. Woho!







Snart är det dags för träning, spinning it is! Jag är taggad!


Träskor, vårens hetaste?

Bilder: Ellos


Många modeskapare och designers spår att träskon ska bli vårens hetaste och mest hypade plagg. Som lacktightsen var i höst ska träskon bli i vår tror dem. Personligen är träskor inget för mig, men grattis till alla er som gillar att gå runt i träskor!!

Vad säger ni, är träskon något ni ska satsa på? Vad tror ni kommer bli vårens hetaste?


25 januari 2010

Jag börjar dagen med att visa er denna balla bilden och säga god morgon!


Soffkatt




Kitty har intagit divanen och njuter för fulla muggar.

Har varit iväg och tränat en timma. Tränade pilates, aldrig testat det innan men jag gillade det. Det var roligt men jobbigt, precis som träning ska vara.

Berättade ju att jag har namnsdag idag i förra inlägget. Nu tänkte jag berätta vad mitt namn (Erika) betyder. Så grattis till mig och alla Erikor där ute!!

Förnamnet Erika eller Erica är den feminina formen av Erik som betyder 'ensam härskare'. Enligt en annan teori kommer namnet från latinets erice som betyder 'ljung'.

Så nu vet ni det också, bra va? Nu ska jag hoppas på att det blir något riktigt smarrigt till mat här ikväll.

Sovmorgon och konstig dröm

Tog en riktig sovmorgon idag, men jag ursäktar mig med att vi var ute igår. Känner mig pigg trots det, kanske den långa sovmorgonen till halv tolv som gjorde det.

Drömde en konstig dröm inatt. I drömmen befann jag mig i göteborg, fast påhittat, alltså såg det inte ut som det gör på riktigt. Jag och en påhittad mamma och lillasyster väntade på tåget vid en tågstation, under tiden gick jag runt och fotade en massa. Då ser jag squash! Men den var orange-gul aktig och glänsande och så växte den bland massa blad på marken. Sen slut, vaknar där. Knäppt!

Förresten, idag har jag namnsdag!




yesterday...


100123

Morsning i stugan, här har än så länge njutits av helg och bara tagit det lugnt. Ikväll är det klackarna i taket som gäller och jag har ingen aning om vad jag ska ta på mig. Men ett par av mina nya klackar ska på fötterna i alla fall.
Det har varit strålande sol här idag och inatt drömde jag att det var sommar så imorse när man vaknade och såg att det var ljust och hörde fåglarna kvittra trodde man nästan att det var sommar. Men så är ju inte fallet, än får vi vänta några månader.



Har ni några planer för ikväll?

Mys







Såhär mysigt hade jag och Kitty det under lets dance. Synd att Peter åkte ut, hoppades nästan på Rabih där ett tag. Dock är mina favoriter fortfarande kvar så det gjorde mig inte så mycket egentligen.

Ett par till nya skor

Skrev ju om i måndags att jag köpt ett par nya skor från H&M. Här är ett par till. Ett par rosa, det äger jag inga! Så dessa kommer verkligen pigga upp alla mina annars så svarta outfits.
Dem är hur sköna som helst, urskönt material. Like them very much. Dessa kommer nog användas flitigt. Kommer som sagt från H&M, jag hade turen att hinna klicka hem ett par när dem kom på rean. Så dem kostade bara 199 kronor då.








Om ni undrar, jag älskar skor!!

Vad gör ni ikväll då? Ska ni titta på lets dance? Här blir det lets dance för hela slanten kan jag säga. Ska bli spännande att se vem som åker ikväll, jag hejar ju såklart på Elin kling!

Dold talang





Dold talang, breda höfter eller bara väldigt konstiga grejer att kunna? Det är frågan.

22 januari - TGIF

Äntligen är underbara fredag här, som jag längtat efter helgen denna veckan. Jag har inga direkta planer för helgen förutom att jag ska klippa Tommy. Han börjar bli riktigt långhårig, som ett litet burr på huvudet.
Men fredagar = lets dance i alla fall! Nu ska jag sätta tänderna i frukosten, jag tror jag ska ta en bananmacka!

Har ni några helgplaner?



GOD MORGON!

Torsdags mix



- Body med tryck, Topshop
- Cardigan med band, Forever21
- Vippig kjol, H&M
- Boots, Dinsko


Alla 37:or sökes!





Jag är nästan villig att ge bort dessa skor gratis, men riktigt så roligt ska vi väl inte ha. Det är alltså ett par 37:or och jag har nu insett att dem faktiskt inte passar mig.

Om intresse finns så mejla [email protected].

Tidningsfreak



Nu ska jag mysa upp mig i soffan och läsa lite. Tre tidningar att bläddra i, jag älskar tidningar! Haha ;P
Vad gör ni idag?

21 januari - Torsdag

God morgon världen! Varit uppe och stökat ett bra tag nu, vaknade riktigt pigg idag. Sovit som ett litet barn, mycket skönt.
Det blev inget göteborg idag, det uppstod vissa komplikationer. Trist men inget att göra något åt.

Det är riktigt grått här, känns nästan som kväll. Kan det inte bli lite ljusare på morgonen snart? Vore trevligt att starta dagen med lite ljus istället för denna gråhet.

Nåväl... Frukostdags!


Pasta for dinner



Idag känns det som jag har varit överallt och ingenstans, hunnit med en massa saker. Men det känns skönt, dock glest med uppdatering på bloggen och imorgon blir det värre. Imorgon bär det nämligen av mot göteborg. Min fina Anna går sista veckan på sin make up utbildning och imorgon ska hon sminka mig. Det ska bli skoj! Kameran får såklart följa med och jag ska försöka ta så många bilder så möjligt.

Nu blir det att pussa lite på killen sen väntar sängen. Första dagen på hela veckan som vi har träffats ordentligt, det hade jag längtat efter känner jag. Hihi. :)


Ny väst





Idag inviger jag min fina väst från H&M. Jag köpte den på rean och den var med i paket i fredags, lovley!
Brunt är en mysig färg som jag har alldels för lite av i min garderob, men nu är jag ett brunare plagg rikare.

Snöar en massa här idag igen. Jag hade tänkt gå ut en runda och handla diverse nödvändigheter men jag kanske väntar tills Tommy kommer hem istället. Vi får se.

Träningsverk som bara den i dag med, det var ett hårt passa igår. Armar, överlår och vader har fått sina muskler töjda och det känns kan jag säga! Men då vet man ju att det hänt något i alla fall. Roligt var det men idag ska min kropp få vila.


Lindsay Lohan



Lohan är cool i hatt och leggings som byxor, men hon lyckas inte riktigt med urringningen.

Vinterbilder

Några bilder jag tagit nu under vintern. Man får ju passa på nu när det är så mycket snö.


1


2


3


4


5


6


7


8


9

Någon favorit? Vilken gillar du bäst? Vilken tycker du var finast?

Pumps hos Asos



Dessa snygga pumps spanade jag just in hos Asos. Grymt snygga! Rosetten i strass är pricken över i:et. Gillar dem röda precis lika mycket som dem svarta, men dem röda har en viss charm ändå. Går loss på 523 kronor.

Bilder: Asos.com

100119 - Tisdag

Idag vaknade jag pigg och glad. Kändes skönt, det var längesen jag vaknade så pigg. Drömde en massa konstiga drömmar men kommer bara ihåg enstaka få grejer.

Just nu snöar det en massa utanför, det är så fint. Men hellre att det snöar än att det blir plusgrader och slaskigt och äckligt, det är ju ändå ett tag kvar till våren och som vi måste stå ut med det här.



GOD MORGON!

Träningen är igång

Puh! Körde första träningspasset idag på jag vet inte hur länge, har bara varit ute och gått promenader. Men gud vad skönt det var att få svettas lite och jobba. Spinning var det som gällde och jag gillar verkligen det.
Visste dock inte att man kunde ha extra sittdyna så nu har jag förskräckligt ont i rumpbenen (skelettet). Kom nog få några fina blåmärken imon, men kul var det!!


Nya skor från H&M



Hämtade ut ett efterlängtat paket från H&M i fredags
, bara en sak som behövdes skickas tillbaka och det har jag ordnat idag så det är redan ur vägen. Skönt.
Dessa skorna var bland annat i paket. Love them. Perfekt höjd på dem och hur sköna som helst, älskar hur sköna billiga skor H&M har.
Gick loss på ynka 149 kronor.


Paljettsneakers



När jag klickade hem ett par paljettsneakers tänkte jag att jag aldrig skulle våga använda dem och att jag skulle se ut som värsta fjollan. Men hey, vem har paljettsneakers om inte Olivia Palermo? Jag kommer bli så het, så fab! Lovley!

Face look



Nu ska jag snart dra iväg på ett möte för att träffa min handledare. Det snöar som bara den ute, vi hörs senare!


Chiffong Top



Den här toppen från Only var ju hur snygg som helst! Riktigt läckert med axelvaddarna faktiskt. Me like! Finns hos Nelly och kostar endast 199 kronor. Vilket kap!

Bilder: Nelly.com

Potatisgratäng



Idag lagade jag och Tommy potatisgratäng till familjen. Dem tycker jag är lite konstig som har lingon till, men jag tycker det är gott.
Så nu undrar jag, hur äter ni eran gratäng? Med lingon eller utan? Med ketchup kanske?

17 januari - Söndag

Avatar filmen igår var grym! Den var riktigt bra, spännande hela tiden. Trots sina 2 timmar och 40 minuter blev den aldrig dryg utan höll spänningen på topp hela tiden, grymt bra!
Har ni förresten hört att vatikanen (Rom) rasar mot denna filmen? Påven anser att naturen är gudomlig och i filmen gör dem det inte rättvisa.

Dessutom har ju människor blivit psykiskt sjuka och deprimerade av filmen för att dem tycker världen inte är lika rolig längre efter att ha sett filmen. Sjukt ju!





Ni som inte sett den borde verkligen se den, kan bli en av 2010 stora snackisar.

Goda vänner




Igår. Tommy och Kitty är goda vänner.


Jag och Tommy har bokat bio för ikväll, igen! Vi hade inte så mycket för oss denna lördag och det finns så många filmer som vi båda vill se just nu så ikväll blir det Halmstad. Filmen heter Avatar. Antar att ni är rätt många som redan sett den. ;)
Nu blir det mat, gryta it is!

Let's Dance


Victoria Sandell Svensson åkte ju ut ur lets dance igår,
för mig spelade det faktiskt ingen roll. Hon var ingen stor favorit hos mig och hon var ju relavtivt okänd jämfört med dem andra. Hon hann ju i alla fall bära två outfits och personligen gillar jag bäst den hon bar igår, alltså nummer två.

Vilken gillar ni bäst?


Nytt i garderoben




Med hjälp av dragkedjan kan man välja sin urringning.




Den här är oversize, så armarna hänger långt ner på armen.

Det var alltså detta som var i mitt nellypaket. Nöjd med båda köpen.


Nu börjar ju let's dance! Några gissningar på vem som åker ikväll?


Visit on the hospital


Todays look...


Varit och hälsat på farfar, kom nyss hem. Rejält hungrig nu så det får bli mat snart.


15 januari, Fredag

Fredag är här och i farstun står helgen och väntar på att få komma in. Skönt med helg, veckan har känts så lång men mycket har jag hunnit med och det känns bra. Idag ska jag hinna med lite mer har jag tänkt.

Inga direkta planer för helgen, men jag tänkte jag skulle få ut Tommy på något. Blir lite tråkigt att bara sitta hemma hela helgen.

Vad har ni för fredagsplaner då?


Ännu en vacker himmel idag..


GOD MORGON!

Time for bed

Sitter och slötittar lite på "Du, jag och Dupree", jag har sett den innan men det är en bra film. Känner mig riktigt trött idag så det blir nog att krypa till kojs snart.

Hoppas ni haft en bra dag! Sov så fint!


Fyra gånger blommigt



Man kan ju inte låta bli att kika runt på vårmodet och längta både till våren och sommaren. Vad är mer sommrigt än blommigt? Blommigt och bruna ben = Hög sommar.

Ahhh... Jag längtar.

Bilder från vänster: Only, Forever21, Topshop och H&M.

Något ni inte vet...



... är att jag har fräknar på sidorna av fötterna! Oklart hur normalt eller vanligt detta är.

100114 Torsdag

Godmorgon vänner! Har ni sovit gott och vaknat glada?
Läste ut Elsas Mode igår, längtar redan till tvåan! Riktigt bra bok och verkligen fängslande. Fick i alla fall sova en del igår, men känner nu att huvudvärken kommer krypandes. Men den ska jag nog råda bot på.

Idag smäller det, idag gäller det! Idag är en dag början på något som ska bli något nytt. Vad det är berättar jag för er senare. ;)


Utanför mitt fönster just nu...

Luftslottet som sprängdes



Filmen var grym!
Ettan och trean (denna) tycker jag var bäst! Mest spänning i och inte så mycket mystik som det var i tvåan. Allt fick man klarhet i men fy farao vad spännande den var! Jag ska inte berätta för er som inte sett den, men ni som inte sett dessa filmer borde verkligen se dem, vilket slut!

Filmen var två och en halv timma lång, blir alltid lite drygt att sitta ner så länge. Sen uppskattar man frisk luft så mycket när man suttit i en biosalong, gud så skönt det var att komma ut!

Nu blir det i alla fall sängen, hoppas på rejält med sömn inatt.
God natt på er!

Gina Tricot



Gina har fått in dessa snyggingar. Klänningen är riktigt söt och kjolen bara älskar jag, hur söt som helst. Trosorna tycker jag var lite balla, dock tror jag inte det är riktigt dragkedjor. Det kan det ju inte vara? Haha :P

Bilder: Gina Tricot


In the mailbox





Titta vad som nyss landade i min brevlåda! Hihi, ni får allt hålla er lite till så ska jag visa er senare! ;)

Jag älskar Nelly för deras snabba leveranser, under jul fick jag mitt paket redan dagen efter! Och nu tog det bara tre dagar inräknat dagen jag beställde. Härligt!

Däremot har H&M blivit kassa med deras leveranser, beställde efter jul och har fortfarande inte fått det. Man blir lite anti och vill nästan inte ha det längre då.

Nåja, dags att testa detta nu! ;)

13 januari

Hade svårt att somna igår igen. Sov lite längre än planerat idag. Känner mig helt seg i huvudet just nu och trött som bara den, hoppas jag piggnar till snart.
Vid första uppvaknandet och första blickarna mot världen så kändes det som fredag idag, men så fort jag gått upp försvann den känslan.

Ikväll vankas bio i alla fall bio, luftslottet som sprängdes. Ska bli sjukt spännande att se hur allt slutar, jag längtar!
Men nu får det bli frisk luft och en promenad.


Såhär känner jag mig idag..

GOD MORGON PÅ ER! HOPPAS NI FÅTT EN BRA START!

Top 3 favoritklackar







Just nu är dessa tre mina favoritklackar.
Pumpsen har jag bara använt en gång hittills och dem andra två är ännu oanvända, lite dumt när det är snö nu och när det är så mycket men så fort tillfälle ges ska jag inviga ett par!

Testade min nya mascara


Före, no make up.







Japp, idag testade jag alltså den nya mascaran jag köpt. Den får helt klart godkänt, men gillar min "vanliga" bättre.

PLUS:

- Allergitestad.
- Ej testad på djur.
- Klumpar inte.
- Skonsam för fransarna.
- Lätt att tvätta bort.
- Ger fina och svarta fransar.

MINUS:

- Alldels för kladdig, kladdar lätt.
- Funkar inte om det regnar/snöar, då rinner den.
- Ger inga fylliga fransar.


A weekend of fame

Igår när jag gick och la mig kände jag mig bara tom i huvudet, jag låg och tänkte men när jag skulle säga vad jag tänkte på så kunde jag inte komma ihåg. Så det var sådant skönt tänkande och jag somnade snabbt som tusan. Riktigt skönt.

I fredags hamnade jag på blogg.se, gissa om jag blev glad?! Jag hoppas det redan har hittat hit lite nya läsare, vore himla roligt.


Tack Karin!


Med detta sagt, säger jag GOD MORGON!

Årets första semla





Kyckling for dinner today.
Snart ska årets första semla intas. Jag vet, det är alldels för tidigt. Men älsklingen är helt galen i det och då får man helt enkelt ställa upp. Offra sig för teamet. Även fast jag inte är ett stort fan av semlor, mandelmassan kan bli lite för mycket och så mycket grädde med "bröd". Njaaaee, det är sådär. En eller två räcker för mig.

Gillar ni semlor? Har ni ätit någon än?

Aj min nagel!




Min nagel har gått av inne på det rosa,
svårt att se men det är ganska djupt i alla fall. Vill inte klippa bort det för det gör så ont och när det är på det rosa kommer det troligen börja blöda. Har gått med plåster och tjep av och till. Gör satans ont när det hakar i något. AJ! Får väl vänta tills det växer ut, om ingen har några andra tips?


Party in the weekend?



Nelly har fått in dessa fina klänningar. Liknar lite den variant H&M hade i höstas. Jag gillar den ändå, snyggt med volangerna och spetsurringningen. En riktigt partyblåsa med andra ord! Om jag inte hade haft så stora bröst hade jag köpt den direkt, 399 kronor hos Nelly.

Bilder: Nelly.com


Godmorgon måndag!

Då var det måndag igen och tillbaka till vardagen. Känns som helgen har varit hur lång som helst. Idag är det strålande sol här och bara några få minusgrader, fast det lär väl bli kallare.

Hade lite svårt att somna igår. Jag låg och läste hur länge som helst i hopp om att bli tröttare, men det kom aldrig så efter ett bra tag tänkte jag att jag måste försöka somna och lade därför ifrån mig boken. Tog lång tid. Låg och funderade en massa.
Men nu är jag vaken och börjar piggna till.



GOD MORGON!


Hej mitt vinterland











Jag och Tommy har varit och handlat lite och även dragit förbi en sväng hos honom. Nu tänkte vi unna oss lite med bananer i ugn. Mums! Choklad och banan är bland den bästa blandningen, synd att det inte finns bananchoklad, det hade varit riktigt gott!

Det ingen bio idag,
det blir på onsdag istället. Luftslottet som sprängdes ska det bli, riktigt kul. Ser fram emot det som bara den. Spännande att se hur det slutar, vi har ju sett dem andra två filmerna. Dock finns det riktigt många bra filmer på bio nu, massor jag vill se.


Söndags mix



- Lång cardigan, Gina Tricot
- Rosettring, Forever21
- Mönstrade leggings, Lindex
- Pumps med rosetter, Skopunkten

100110 söndag

Godmorgon vänner!
Jag har varit uppe bara någon timma eller så och käkat frukost. Skönt att sova ut lite ibland. Idag är det både kallt ute och inne här, det blåser som bara den ute. Hu!

Jag funderar på att dra med Tommy på bio ikväll, men vi får se hur medgörlig han är. Hihi ;)

Vad pysslar ni med idag?


Blinkande glas


Såhär ser glasen, som vi använde på nyår, ut när man använder dem. Man kan ha dem så att det blinkar hela tiden eller bara en färg som lyser hela tiden, vilket jag försöker visa lite klumpigt i filmen. Riktigt balla är dem i alla fall och det går att byta batterier också så man kan spara dem och använda dem hur många gånger som helst.


Detaljer




På handleden idag har jag detta armband och fina klockan. På klockan har jag hängt fast min fina skyddsängel jag fick av syster.


På benen har jag mina favorit jeansleggins med dragkedja.


Volanger.


Och så lilla nallebjörnen på det!

Jag och Tommy har varit ute och käkat idag. Påvägen hem hämtade han ut några paket och så köpte vi lite gottis till kvällen samt lite frukost. Nu blir det att krypa under en filt och få upp värmen!

9 januari 2008 - 9 januari 2010


2008


2009


2010


Idag firar jag och Tommy två år tillsammans, vi har alltså varit ihop i två år idag. Det känns som att det var han och jag förevigt som om det inte funnits någon tid innan, som om det alltid varit vi.

Den 9:e januari 2008 blev vi ett par. Våran kärlekssaga började redan sommaren 2007 men i januari blev det vi. Efter många om och men, mångas åsikter, ett break up, längtan och många fikadejter så blev det tillslut vi. Jag är glad att det blev så för jag älskar varje morgon jag får vakna med Tommy, varje puss jag får. Varje gång jag får höra honom snarka, varje gång jag hör hans bil brumma utanför och framförallt varje ny dag jag får uppleva och dela med honom.
Han är min prins, nu och föralltid.

Top fyra ikväll i Let's dance


Bilder:tv4.se


Fyra favoriter ikväll. Alla fyra dansar cha cha cha. Gillade absolut deras dans, men har såklart tittat mest på deras klädsel och dessa fyra var enligt mig dem snyggaste ikväll. Tyvärr föll ingen av vals-klänningarna mig i smaken, Mollys var dock väldigt nära att hamna på listan.

Elin Kling, Gudrun Schyman, Stefan Sauk med hans Malin Johansson och Mattias Andréasson med hans Cecilia Ehrling.

Gudrun imponerade verkligen med ett par snygga spiror till ben och Mattias var ju riktigt het på gröten! Stefan Sauk var ju en riktig rolig prick även fast han var helt okänd för mig innan. Gick ju bra det här! Många höga poäng som delades ut.

Vad tyckte ni om kvällens program? Några nya favoriter? Vem var snyggast?


Some new make up







Igår kom dessa två hem till mig. En mascara och en ögonskugga. Ögonskuggan kan både användas till att antingen bara göra streck runt ögat eller över hela ögonlocken, riktigt sugen på att testa den också. Gillar den blåa färgen med. Mascaran tror jag inte så mycket på, men den var så billig så jag ger den ett test! Dessa två kostade mig 143 kronor tillsammans, helt okej pris!

Premiär ikväll!



Ikväll klockan 20:00 drar Let's dance igång för femte gången!
Det har alltså tidigare visats fyra säsonger och ikväll drar den femte igång. Jag kommer sitta bänkad och beundras dem vackra skapelserna dem kommer få bära och se dem ge järnet på dansgolvet.

Dem tolv deltagarna är

- Mattias Andréasson, från E.M.D
- Elin Kling, modebloggare.
- Willy Björkman, från tv-serien Bygglov.
- Agneta Sjödin, tidigare Let's Dance programledare.
- Gudrun Schyman, politiker.
- Stefan Sauk, skådespelare.
- Molly Sandén, sångfågel.
- Claudia Galli, skådespelare.
- Peter Wahlbeck, artist och ståuppare.
- Rabih Jaber, deltagare från Idol 2009.
- Victoria Sandell Svensson, fotbollsstjärna.
- Marcus Birro, författare.

Dem som jag ser fram emot mest att svänga loss på dansgolvet är Elin Kling, Agneta Sjödin, Gudrun Schyman och Mattias. Ska bli intressant att se om Rabih har mer tur på dansgolvet än på scen också.

Kanalen är alltså fyran och tiden är 20:00!

Kommer ni att titta? Har ni någon favorit?

Godmorgon fredag!



Härliga fredagen är här och solen skiner som bara den, dock är det 19 minusgrader här. Fy sjutton vad kallt.

Vaknade upp med huvudvärk idag, usch. Det var inte alls något trevligt uppvaknade, men jag känner att det snart börjar gå över nu. Var bara en såndär lätt liten smäll typ.
Jag tror att det får bli att stanna inne så mycket som det bara går idag, tur att jag gjorde mina ärenden igår. Hihi. :)

Vad har ni för fredagsplaner idag?

Glass i vintern







Har varit på stan och uträttat några ärenden. Köpte sofis mode och lite gottis. Himla kallt det är ute, höll på att halka två gånger. Plus två gånger imorse. Jag är värdelös när det gäller snö och is, halkar jämt. Har ju redan drattat på rumpan denna vinter också.
Nu sitter jag och njuter av en skål glass, kanske inte det bästa när det är så kallt. Men det är gott!


Vårnytt hos H&M



Idag har H&M fått in lite nytt bland vårkläderna, härligt säger jag! Många fina grejer, dock kan jag känna att det är lite tidigt att köpa hem något än. Vi får se hur länge jag kan hålla fingrarna i styr, hihi ;)
Älskar skorna och kjolen, jumpsuiten är väldans söt den med. För att inte tala om den mönstrade tunikan.

Bilder: H&M

Time to go





Nu ska jag strax iväg för att träffa min handledare Roger! Vi hörs när jag kommer hem igen. Ha en bra dag sötisar!

Nyår i bilder








Jag.


Albin drar iväg skumpan.


Jag och Tommy hade specialglas.


Syrran leker fotograf.


Sofia var hollywood.




Albin och hans halsband. ;)


Marie glittrade.


Bokis övervakar så det går rätt till när Sofia är i farten.


Sanna, Mats och Stefan ger tummen upp för smörgåstårtan.


Brothers. Per och Stefan.


Albin och Bokis kör på en gammal vana även det nya året.


Per och syster röjde loss på dansgolvet.


Glitterboys. Marie tyckte att alla behövde piffas upp med lite glitter.


Dollarns favorit.


Sofia var pälsbjörn.


Nu har vi precis haft lite kalas här, mamma fyllde år igår. Gott med lite fika. Dagens stora samtalsämne har varit drivorna av snö vi har fått. Vi läste att det kallaste som varit i Sverige hittills är -37 grader, då drar man nog inte på mungiporna direkt. Fy så kallt.
Nu får det bli att mysa lite och får upp värmen.

Har ni också varit lediga idag?

6 januari

Idag är det röd dag i kalendern så det betyder att Tommy är ledig idag, så vi har legat kvar länge i sängen.

Igår och inatt har det snöat som tusan här så vi har jättemycket snö nu. Det ser riktigt mysigt ut men det är kallt som bara den ute.









GOD MORGON!

Tisdags mix



- Linne med tryck, Topshop
- Kavaj med kors, Forever21
- Strumpbyxor med ränder, Gina Tricot
- Nitboots, Ellos

Lika som bär?



Jag tycker att min kusin Bibbi är väldigt lik Katerina Janouch. Spana speciellt in ögonen, näsan och hakan.
Vad säger ni? Är dem inte lite lika?

För er som inte vet är Katerina Janouch författare och hennes senaste bok var "Svenska kvinnors hemliga sexuella fantasier" som blev en riktigt hit. Andra böcker hon har skrivit är "Bedragen", "Systerskap", "Sommarbarn", "Anhörig" och "Dotter önskas" för att näma några.

Love my bracelet!



Detta finfina armband fick jag i julklapp. Jag älskar det! Jag har verkligen alldels för lite armband så detta satt som en smäck. Fick dessutom en extra berlock att hänga på det så nu är det verkligen piffat! Använder det hela tiden. Passande nog heter märket pearls for girls också. Hihi. Tack så mycket!

Tisdag 5 januari

Jag måste ha drömt världens sjukaste dröm inatt. Jag drömde att jag födde en negerbebis och till en början tänkte jag inte på det men sen frågade jag Tommy varför vi fått en mörk bebis. Han verkade inte vilja ha den utan gick mest runt i drivor på sjukhuset istället för att vara med oss. Sen skulle dem helt plötsligt märka bebisen och då skar dem bort hela ryggen så det blev ett stort hål, men inget blod eller skelett kom eller syntes. Som inte detta var nog så drömde jag också att när dem frågade om hennes namn kom jag inte ihåg det. Haha! Helt sjuk dröm. Tur att jag vaknade upp annars vet ingen vad jag mer drömt.



GOD MORGON!

Forever21



Man kan ju inte låta bli att kika in bland forever21 nyheter lite titt som tätt.
Dem har ju så mycket fint! Riktigt ofta önskar jag att det fanns i sverige, men ibland kanske det är tur. Annars hade jag klickat hem dessa tre direkt.

Bilder: Forever21

Veckorevyn

Gissa vem som är på omslaget idag?


4 januari 2010

Godmorgon vänner?
Har ni haft en bra helg? Hittat på en massa roligt?

Min helg har spenderats med mycket mys. Tittat på film, fikat och bara myst. Det var riktigt härligt att ta det lugnt och bara göra ingenting, annars vill man ju gärna göra så mycket roligt och hinna med så mycket så möjligt på helgen.
Bra start på det nya året faktiskt, men nu är det tillbaka till vardagen.












Första bilderna 2010 den 1 januari.

Året 2009, sista delen

Om du missat dem tidigare delarna kan ni se dem här, här och här. Där kan ni också se vad jag skrivit om året överlag. Nu sista delen och december. Del fyra.

DECEMBER:

- Lill-julafton och julafton.
- Juldagsparty.
- Tage fyllde 80år.
- Lucia.
- Alltmänt mysig månad.
- Riktig vinter kom, mycket snö.
- Nyår firades.



Detta var alltså hela mitt 2009. En lite sisådär år, men 2010 ska bli mycket bättre!

Korvgrillning i Bosses stuga

Familjen har varit i Bosses (fasters man) och grillat korv ute i snön. Det var kallt men det var ändå mysigt. Sen blev det våfflor på det inne i stugan. Där hade dem tänt upp brasan så det var riktigt varmt och gött. Det var en trevlig liten lördagsutflykt och mysigt om inte annat.


Den lilla stugan.




Jag fick ta på mig mina monsterskor för att inte frysa om fossingarna.




Min faster och syster i bakgrunden.


Lillasyster, syster och Tommy grillar korv.


Bosse himself.


Jag i full färd med att ta ketchup på korven.


Lillasyster inne vid brasan.




Sen skulle dem här tokarna åka pulka på platspåsar. Galet.

Det vart iallafall hur mysigt som helst, nu ikväll blir det nog film och bara mysa ännu mer.
Vad ska ni hitta på ikväll?


Riv it up!



Nelly
har fått in många snygga grejer från Friis&Co. Jag föll genast för dessa två, skorna är ju urläckra. Dock hade jag helst önskat att det varit hel tå, istället för öppen tå.
Än kan jag inte säga att jag tröttnat på nitar ;)

Bilder: Nelly.com

2009, del tre

Sista och tredje delen av mitt år, har du missat den första kan du se den här. Den andra finner du här.

SEPTEMBER:

- Hamnade på blogg.se startsidan för andra gången, första var i mars.
- Gled mest runt och njöt av den sista sommarvärmen.
- Ungefär lika händelserik månad som augusti.



OKTOBER:

- Hösten kom och även första snön.
- Mitt fotointresse växte sig superstarkt, fotade nästan varje dag.
- Drog med hela gänget till Edwins för att käka.
- Fest.
- Levde lyx.



NOVEMBER:

- Shoppade i Borås.
- Julbord.
- Fest.
- Första advent.
- Köpte mångra bra fynd.



December får ett eget inlägg. Håll utkik!

Nyårsdagen





Fredag, solen skiner och nytt år. Kan året starta bättre?

Har ni fått en bra start idag?

1 Januari 2010

100101 - Det är dagens datum idag. Nu är 2010 här!
Nyårfesten igår var riktigt rolig, jag hade hur roligt som helst. Jag kände mig snygg, alla var snygga. Det blev ett riktigt kalas, vi åt hemmagjord smörgåstårta och drack skumpa vid tolvslaget. Mycket lyckad fest i goda vänners lag. Vi firade in det nya året med dans och vi hade så roligt så vi helt missade, nu ringer vi ut det gamla och ringer in det nya. Men det var precis det vi gjorde. 2010 ska bli ett bra år, ett riktigt bra år!




Nyårs outfiten.

GOTT NYTT 2010!

RSS 2.0