Nyckelpiga





Vilken gillar du bäst? Orginalet eller tvåan, trean eller kanske fyran? Min favorit är nog den andra eller kanske den sista.

Brad Pitt

Brad Pitt
har ju nästan en given plats på listan. Det får bli när han var lite yngre för dagens Brad är ju inget vidare snygg med sitt långa gråa skägg. Jag gillade honom bäst på tiden när han var tillsammans med Jennifer Aniston. Men självklart är Brad Pitt en snygging!

Today is yesterday

Vad duktiga ni var i förra inlägget! Det var många som såg att det var en blåmes. Nu bjuder jag på några riktiga bilder istället!
























Hide and seek



Någon som kan se vad som gömmer sig i denna bilden?

Fotokarusell





Igår köpte jag denna fina fotokarusell, tycker den kan va lite roligare än vanliga fotoramar. Fyndade den för 79 kronor, helt okej pris. Nu ska jag bara fixa några foton att sätta i den.

Topshop


Två söta ballerinas från topshop. Helt underbara, den rosa skulle mer gärna få finnas i min ägo.

Bilder: Topshop

Kvällssol

Igår var det så himla fint ljus på kvällen så jag knäppte några bilder. Senare övergick himlen till att bli alldels blodröd och lila. Jättefint!

Fjädrar



Köpte dessa två smycken med fjädrar i torsdags. Vill inte ha matchande för jag har inte tänkt att använda dem samtidigt. Kostade 29,50 kronor styck på H&M.

Breakfast





Frukost ute, inte helt fel va? Mysigt att sitta ute och höra fågelkvitter när man äter frukost. Bra start på dagen!

In town today









När jag gick hemifrån idag tyckte jag att jag klätt mig alldels för varmt och höll på att dö av värmeslag under några timmar, men sen visade det sig att det var alldels lagom. Den stekheta solen övergick nämligen till piskande regn och åska.

Så många goda smaker


Aldrig förr har det väl poppat upp så många goda smaker på en gång. Favoriten är nog mellan passionchokladen eller kexchoklad med hallon. Vilken är din favorit?

Nicholas Hoult


Snyggingen nummer två som presenteras på min hundra snyggingar-lista är Nicholas Hoult. För dem flesta säger nog namnet ingenting, men minns ni filmen Om en pojke från 2002? Kan ni första att den lilla myskillen har vuxit? Och det med råge! Det kan inte jag, han har nu vuxit upp och blivit en man. En riktig snygging!!

Måndags Mix



- Långklänning, Forever21
- Jeansjacka, Lindex
- Ring, Topshop
- Sandaler, Topshop

H&M höst









H&M:s höstkatalog kom till mig för ett bra tag sen. Riktigt mycket fint verkligen, ser fram emot höstmodet men först ska vi ha en riktigt härlig sommar.

14 maj 2010


Klickbar bild


Varit en riktigt fin dag idag, 17 grader varmt och soligt. Hoppas ju på varmare framöver men det är i alla fall en början. Invigde ballerinas idag så nu väntar jag mig riktigt ballerina och sandal vänder ett tag framöver. Sweet!


På önskelistan


Källor: BikBok, Modeflickan och The statement


Sex saker som gärna får landa i min ägo just nu. Klänning från Gina Tricot, Halsband från H&M, Ring från Bik Bok, Armband från Bik Bok, Vit klänning från H&M och ett par klackar från H&M. Någon som har sett till någon av dessa sex fina ting? Hojta gärna till!

Painted





Nu har naglarna fått sig lite färg, denna gången blev det olivgrönt. Vet inte riktigt om jag gillar det eller inte, men det får sitta på ett tag i alla fall.

When you say nothing at all




















Johnny Depp



Startar upp med en ny kategori som jag kallar "100 snyggingar".

Först ut som nummer 100 är Johnny Depp, han är absolut en snygging. Men jag gillar honom egentligen bara som pirat, men pirater är heta och därför hittar vi Johnny "piraten" Depp här.

Jordgubbar





I tisdags (4/5) intogs årets första jordgubbar, mumma! Något senare än förra året då jag tog den första gubben redan 28 april. Har ni ätit jordgubbar än?

Flower Power





Kunde inte bestämma mig vilken jag skulle köpa av dessa två, och efter många timmars funderande bestämde jag mig för att ta båda två. Dem kostade trots allt 99 kronor styck. Kap! Det bästa är att överdelen är verkligen tajt, så klänningen sitter verkligen uppe. Nöjd med båda två, tror det kommer bli riktiga stor favoriter i sommar.

Från Nelly.com.

In my kitchen yesterday


Såhär såg det ut på matbordet igår kväll, massa gott! Lite vardagslyx med räkmacka.

Mumsigt va?

Vem är bäst klädd?

Förra gången fick Jessica Alba och Alessandra Ambrosio lika många röster. Därför får dem båda möta två stycken Heidis nu. Vem tycker du är snyggast?

Christina Aguilera



Det har redan blivit många diskussioner om Christina Aguileras senaste musikvideo. Många mammor och föräldrar är upprörda över att det är så mycket sexistiskt i den, och det gillar dem inte för dem menar på att många av deras barn gillar Christina. 
Många tycker också att Christina härmar Lady Gaga och Madonna. Men hur många har inte inspirerats av dessa två donnor tidigare? Jag tycker Aguilera är grym!

Hatten på!





I min nya mugg intar jag kaffet, eller varm choklad om jag så vill. Med hatten på håller det sig varmt lite längre, och dessutom så är den ju så himla söt!

The blues collection



Äntligen har klänningen från H&M:s the blues kollektionen kommit hem till mig. Klickade hem den för ynka 99 kronor och den sålde slut som smör i solsken. Har ännu inte invigt den men jag längtar, den är underbar!

RSS 2.0