Erik


Han är grym grym grym!!!


Good stuff


Ny klänning



Den här inhandlades i lördags på cubus. Snygg klänning med mudd nertill och dragkedjor på axlarna, me like! =)

Du måste va sjuk

Godmorgon vänner! Vilken underbar morgon det är, det ser verkligen mysigt ut ute med solen upp men troligen så är det rätt kallt.
Jag tror att vinterjackan åker fram denna veckan och det tar emot lite, stövlarna plockades fram igår. Jag vill inte ha höst och vinter och kallt. Hu.

Tommy är sjuk idag, hemma från jobbet. Stackarn. Det började imorse med att han skulle gå och kissa, sen vaknade jag av att han inte hade kommit tillbaka och klockan var då redan fem i sju. Tänkte ju att han skulle komma försent till jobbet, men alla hans jobbsaker låg kvar. Sen kom han tillbaka och sa att han inte mådde bra. Så han är hemma idag, men jag ska allt ta hand om den lille ponken<3

Tisdags mix


- Knästrumpor med rosett, Lindex
- Randig klänning, Nelly
- Stövlar, H&M
- Skärp med rosett, H&M
- Långt halsband, Forever21

Jag i lokaltidningen


Jag sa ju att jag hade gjort en intervju. Nu är jag i lokaltidningen, himla roligt! Dock har nog svaren blivit lite ihopblandade och dem har kortat ner det hemskt mycket. Men det är roligt i alla fall =)

Sunshine

Godmorgon! Har ni sovit gott?
Jag är sjukt trött, men jag piggnar kanske till senare. När man fått sig en dusch kanske.
Det är jättefint väder här idag, solen är uppe och himlen är blå, ser riktigt mysigt ut.

Igår hade jag köpt en liten present till tommy, en lite dyr present. Han blev jätteglad och han sa att han behövde och ville ha en ny så det var ju bara bra. En batteridriven rakhyvel var det för er som undrar.
Det är mycket roligare att ge presenter när dem inte förväntar sig det, dem blir så mycket gladare då.

Gud vad jag babblar, nu blir det frukost!

Punsch



I helgen testade jag och tommy nästa glassmak i favoritserien. (Märket heter Alvestaglass för dem som undrat. Tidigare smaker som vi testat är bananchoklad, vattenmelon och choklad.) Punsch, så jäkla god! Smakar ungefär som den man köper från hemglass, fast den här är bra billigare. Sjukt god!
Har nästan övertala tommy till att smaka saltlaktris nu med... ;) Hihi

Fem favoriter - vecka 39


Vagabond.com
, hm.com, nelly.com, topshop.com och lindex.com.

R.I.P Hårfönen


Igår dog min hårfön
. Det var runt halv tio som jag hade duschat färdigt och skulle som bäst börja föna mitt hår när jag känner hur det börjar lukta bränt och kort därefter hörs en tydlig smäll. Jag stänger av hårfönen snabbt som tusan och lägger den på golvet. Det ryker lite smått ifrån den och luktar som tusan.
När man sedan lyfter upp den hör man att något är löst.

Den har varit mig trogen i många år så den kanske hade gjort sitt? Vet förvisso inte vad som var fel eller vad som hände. Först tänkte jag att något eller några hårstrån hade fastnat, men hår kan ju inte göra sådär mycket skada?

Tycker det var lite läskigt ändå. Tänk om den hade börjat brinna i min hand liksom? Med håret så nära och det hade börjat brinna, farligt. Vad som helst hade kunnat hända. Som tur var gjorde det inte de, men ändå.

Nu får jag skaffa mig en ny hårfön.

Shoppingturen gick bra

Hej vänner! Nu är jag hemma igen, tommy åkte hem för en liten stund sedan för att åka hem och fira sin bror som fyller arton imorgon.

Jag kom bara hem med en kasse idag. Jag var ute efter en massa saker, men hittade inte mycket alls. Ett par skor som jag var ute efter fanns i alla storlekar utom min. Det var lite surt men inget att göra åt. Man får vara glad för det lilla helt enkelt. :)

Vädret var helt okej också, det regnade lite duggregn i början men det gick över snabbt sen var det uppehåll resten av dagen.
Tittade in på nyöppnade Monki i halmstad men så mycket var det inte att hurra för som dem säger. Hade spanat in ett par skitsnygga boots därifrån men dem fanns inte. Men jäkligt snyggt inrett var det.



Hur har ni spenderat dagen då?


Lördag

Godmorgon vänner! Underbart med lördag va?
Jag har precis duschat och klätt på mig, sen ska det bara sminkas också. Men först väntar frukost. Jag och tommy ska ju som sagt dra iväg och shoppa idag och jag är lite inne på att få honom att köpa en sidenskjorta, ser så jädra snyggt ut. Vi får väl se hur jag lyckas med det ;)

Det regnar här idag, inte alls kul. Får hoppas det slutar när vi väl kommit fram.
Ni får ha en bra dag så hörs vi när jag är hemma igen!

Shoes


Titta vilka snygga skor som har kommit in hos Forever21! Åh, stövlarna är så jädra snygga! Jäkla skit att det inte finns i sverige nu.

Bilder: Forever21

Med min favoritmugg


Det var riktigt gott med varm oboy ska jag säga er! Det dracks såklart i min favoritmugg, hihi. Det var en bra start på dagen =)
Hur startade ni?

Höst på riktigt

Godmorgon mina vänner! Hur står det till? Har ni sovit gott inatt?
Idag ser det ut som en riktigt höstdag ute. Det ser riktigt kallt ut och det ligger liksom som ett grått täcke över allting och det ser ut som om det skulle kunna börja snöa vilken sekund som helst. Brr.

Perfekt dag för mys med andra ord! Det är precis vad jag ska göra strax, ska ta och börja dagen med en kopp te eller kanske varm oboy? Det lät riktigt gott.

I helgen blir det shopping!! Åh, ska bli så kul. Hoppas bara inte det blir för kallt ute. Jag ska titta lite efter ett par nya stövlar, är lite sugen på det. Kanske boots, någon kjol med hög midja vill jag med ha. Massa nya strumpbyxor behövs.
Sen eventuellt kanske det blir utgång i helgen, vi får se.

Vad har ni för helgplaner?

Torsdags mix


- Rosa klänning, Forever21
- Halsband, H&M
- Strumpbyxor med ränder bak, Gina tricot
- Heels, Asos.com

Dammsugare?


Haha, jag vill inte veta vad det där är som han slickar i sig som ligger på golvet.

Nyheter hos H&M


Åh, jag fullkomligt älskar skorna! Så jäkla snygga. Dem och klänningen med spets är mina favoriter. Svart är ju alltid bra, funkar alltid. Roligt att dem mesta var lite mer party dessutom, det kan behövas såhär på hösten.

Drömmar

Godmorgon! Har ni sovit gott?
Jag har drömt en himla massa konstiga drömmar. Först var det något om att jag och tommy skulle sitta i fängelse, men sen fick vi inte vara på samma avdelning och då blev jag helt förkrossad.
Sen skulle jag köra runt en träbil och för att växla var det en liten sticka man skulle stoppa i ett litet hål, och katten skulle med också så någon var tvungen att hålla henne för bilen hade inget tak. Den bestod av träplankor och hönsnät liksom. Skumt det där.

Just nu vill jag bara att klockan ska bli fyra och att tommy kommer hit och bara håller om mig, det känns inte som någon bra dag idag, och klockan är bara strax efter åtta.

Hemma igen

Kom precis innanför dörren och vänta då om inte himlen öppnar sig? Snacka om tur!! Det var verkligen när jag öppnade dörren som det började ösregna. Jag är himla glad för att jag slapp bli blöt iallafall :)




Onsdags mix


- Topp med paljetter i ringning, H&M
- Randiga strumpbyxor, Gina Tricot
- Skor, Nelly.com
- Flera armband, Asos.com

Guten Morgen

Godmorgon! Står allt bra till? Sovit gott? Jag sov riktigt bra inatt, som en lite prinsessa. Haha :P
När jag gick upp var det sol men nu verkar den ha försvunnit, trist.

Idag är det då dags för möte igen, jag vet inte hur intressant det blir idag men något är det väl alltid. Får vi hoppas. Annars blir det rätt drygt att sitta där i tre timmar.

Vad ska ni godingar göra idag då?

Sängen väntar

Tycker den här kunde vara lite kul att göra såhär inte läggdags. :)

Regler:
Det här är svårare än du tror! kopiera detta till din blogg,
utmana 5 personer och berätta det för dem.
varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn!
Allasvar måste vara riktiga, hitta inte på ord!
Om personen som utmanade dig har ett namn som börjar med samma bokstav som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort.du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar(förutom på fråga 1)! lycka till!

1. vad heter du? Erika
2. ett ord på fyra bokstäver: Evig
3. flicknamn: Ebba
4. pojknamn: Enok
5. yrke: Elektriker
6. färg: Eldigt rött
7. klädesplagg: Enkel topp
8. mat: Enchilada
9. sak i badrummet: Epilator
10. plats/stad: Emmaboda
11. en orsak att vara sen: Eksem
12. något man skriker: Ey!
13. film: En prinsessas dagbok
14. något man dricker: Egg nok
15. band: Erik segerstedt
16. djur: Ekorre
17. gatunamn: Eriks väg
18. bil: Etanoldriven
19. sång: Eye of a tiger

Okeeej, jag fuskade lite på klädesplagg. Men det var grymt svårt att komma på!

Kycklingsallad


Idag blev det kycklingsallad till middag, det är både gott och nyttigt. Dessutom går det snabbt att laga till, mums!

Catfight






På utsidan regnar det

Godmorgon vänner! Jag var så jäkla trött imorse när klockan ringde så jag bestämde mig för att sova en extra timme, det kan man få när man är förkyld. Hihi ;)

Jag hade tänkt att gå ut och gå, men det började precis regna och det känns inte så lockande att gå ut i regnet när det dessutom blåser också. Då blir jag säkert ännu sjukare så jag ska vänta och se om det klarnar upp.

Jag funderar på om jag kanske ska börja titta på True Blood säsong två idag, det slutade ju så jäkla spännande! Jag tror vi har åtta avsnitt eller något sådant. Vi får se.

Vad har ni för planer idag?

Randiga leggings

Dem här tre strumpbyxor tåls verkligen att kolla in på Gina tricot, är sugen på att köpa båda två och ska kika efter dem men frågan är, dem lila eller dem svarta hel randiga? Dem lila var väldigt coola men svarta kanske är snyggast? Vad tycker ni?

Bilder: Ginatricot.com

Imorse

Såhär såg det ut imorse när solen steg upp. Mys!




Måndag

Godmorgon! Solen lyser klart idag och det ser så fint ut med den lite fuktiga luften där ute, mysigt helt enkelt. Dock är det lite för kallt för min smak men det funkar.

Jag har sovit kalasgott inatt och jag gick upp redan kvart i sju. Strax efter tommy gått till jobbet. Jag var superpigg helt enkelt, kändes skönt faktiskt. Sen la jag mig bredvid kitty och vi gosade lite, hihi ;)

Förkylningen känns mycket bättre och jag tror febern är borta nu, skönt om det skulle vara så. Det är så tråkigt att vara sjuk!

Snart blir det promenad för min del, vad gör ni idag?

Fikastund

Tommy kom hit vid fikatid med fika, riktigt mumsigt! Det var ett tag sen så det smakade riktigt bra.




Fem favoriter vecka 38


Favoriterna kommer ifrån Nelly.com, Forever21, Lindex, och Ellos.se.

Helg

Godmorgon! Har ni sovit gott? Jag har faktiskt sovit super skönt. Den härligaste natten på hela veckan, och så kändes det skönt att vakna upp och veta att det är lördag och att tommy kommer ligga kvar i sängen bredvid mig och mysa.

Förkylningen känns faktiskt bättre, att vila hela dagen igår var nog en bra idé som gav resultat. Jag har lite hosta och fortfarande lite snuvig, men huvudet dunkar inte längre och jag känner mig inte varm heller längre. Det känns skönt att det inte blev värre än såhär.

Bion igår, Flickan som lekte med elden, var bra. Toppen. Men jag tycker ändå inte att den var lika spännande som ettan faktiskt, men det kan ju ha varit att man byggt upp så stora förväntningar sen ettan. Många kända skådisar var det med i den också. Men klart ni ska gå och se den!

Madonna - Celebration



Njae, jag vet inte? Det känns inte riktigt som madonna när man hör den här låten. Vad tycker ni? Gillar ni den?

Den galna jakten på skönhet


I USA finns en ny trend som är på uppgående som kallas för "pump parties". Det handlar alltså om att pumpa upp sina bröst, rumpa, läppar eller egentligen var som helst i huden med hjälp av silikon. Men inte vilket silikon som helst utan industrisilikon som alltså är flytande och kan köpas i vilken järnaffär som helst. Det är lag på att när man gör en operation med silikon på klinik så måste silikonet vara inkapslat, som består av ett hölje omgärdat av en tunn plasthinna som innehåller antingen en silikongel eller koksaltslösning och som är speciellt framtagen för detta.

Detta industrisilikon fastnar i blodkärlen och när det stelnat blir det små klumpar som täpper till i kärlen som gör att blodet inte kan komma fram, man kan alltså dö. Det finns redan en ung kvinna som har dött i just det här.
Det är alltså helt vanliga människor och ingen utbildad som sprutar in det här silikonet i varandra, därför blir det ännu farligare om man sprutar det rakt in i just ett blodkärl.

Visst finns det många som inte är nöjda med sig själva, men det handlar som så mycket annat i vårt samhälle att acceptera vem man är och inse hur vacker man faktiskt är, precis som man är. Det finns så mycket enklare sätt än att utsätta sig för sådana här enorma risker för att se bra ut för en kväll. Jag skulle föreslå att man börjar jobba på sitt självförtroende istället.

Kom ihåg, ni är vackra precis som ni är och det är era egenheter och unikheter som gör er precis så vackra som ni är.

Torsdags mix


- Tröja med paljetter i ärmslut, Nelly.com
- Byxor med skinnlappar, Gina Tricot
- Väska, H&M
- Boots, Asos.com

Usch usch usch!

Godmorgon på er! Inatt tror jag att jag var uppe säkert tre gånger och kissade, helt sjukt! Jag vaknar aldrig annars på natten utan sover mig igenom hela.

Jag har dessutom blivit förkyld, näsan rinner som en kran och det känns som jag har en stor böld i halsen. Usch! Både Elin och pappa har ju gått runt här och snorat och hostat, så det är väl någon av dem som smittat mig. Bara jag inte bli lika sjuk som sist då jag var sängliggandes en hel vecka. Då var jag riktigt sjuk och orkade knappt röra en fena.

Nä, honungsvatten nästa!

Jag kan inte sluta lyssna på den här


Såhär röstade jag


Årets nykomling
, Linn Herbertsson. Aldrig sett någon av dessa bloggar förutom fokis förut, men jag tyckte Linns blogg var super så hon fick min röst!
Kaxigast i bloggvärlden, Knivlisa. Självklart ska hon ha min röst, gillar ingen av de andra bloggar så hon är ju toppen!
Årets kändisblogg, Carolina Gynning. Gynning är en av mina favorit kändisar, så är hon grymt rolig med.
Årets blogginspiratör, Blondinbella. Jag gillar hennes blogg och läser den dagligen.
Årets manliga bloggare, Storstadspojken. Jag läser inte hans blogg, men tyckte ändå att han kunde få min röst.
Årets fashionista, Sofi Fahrman. Sofi har grym stil!
Årets mest orginella blogg. Här fick foki min röst, då hon trots allt har en mycket bra blogg även om inte jag läser den.
Årets foto/design.blogg, Nevnarien. Hon är ju från jönköping, klart hon ska få min röst! Hon är underbart vacker och tar vackra bilder med.
Årets veteran, Stina-Lee. Självklart, självklart, självklart!
Guldpennan, Sanna Lundell. Inget större intresse, men ville ändå lägga en röst.

Har ni röstat? Hur röstade ni?

Mitten på veckan är nådd

Godmorgon på er! Vet ni, jag drömde en sån hemsk dröm inatt. Minns inte riktigt men jag befann mig inne på en galleria och där var en man som skulle fotografera mig, sen började han jaga runt mig och jag fastnade i rulltrapporna. Han var helt crazy. Han ville döda mig i drömmen och det var riktigt otäckt att drömma om faktiskt.
Har drömt samma dröm två nätter irad nu och jag tror att det kan vara så att jag kopplar ihop det lite med Stieg Larsson filmen Män som hatar kvinnor.

Jag och tommy har ju bokat bio för film nummer två av Stieg Larsson, så jag antar att jag omedvetet har tänkt på det en hel del. Dessutom ska jag och tommy se den första filmen idag för han ville färska upp minnet, jag antar att det också kan spela in en del.

Nog om hemskheter, nu ska jag ge mig ut på promenad!

Tisdags mix


- Jeansleggings, H&M
- Tröja med snörning, H&M
- Halsband, Forever21
- Heels med träklack och metallic, Nelly.com

Nu drar jag iväg!






Andra dagen på veckan är tisdag

Godmorgon! Känner mig riktigt trött idag, men förhoppningsvis så är det bara vid första uppvaknandet såhär. Idag ska jag ta en tripp upp till Gislaved för att gå på möte igen. Jag ser väl framemot det sådär, men det måste göras så det är bara att stå ut.

Jag är på sådant shoppinghumör så det finns inte! Jag skulle gärna vilja ha något nytt till helgen och så som jag velar funkar det ju inte, måste ju bestämma mig snart om man ska hinna få någonting. Typiskt mig att vara sån här, haha :P

Nej, nu kurrar magen så nu får det bli frukost!

Billigt skönhetstips


Vanligtvis brukar jag inte tro på sådana här billiga krämer, men faktiskt tänkte jag ge Ldbs en chans och om jag gjorde rätt! Ja! Dem är helt underbara, speciellt den med aloe vera, den är verkligen kanon och den ger underverk. Den silk gör underverk och återfuktar huden i nästan ett helt dygn, kalas! Deo luktar godisgott vilket är underbart jämfört med den som jag haft innan, dove. Spring spring och köp!

New week is here

Hej på er! Vad hittar ni på? Har ni gjort något kul denna måndag?
Själv har jag hunnit gå ut på en promenad och sen en liten sväng till affären med syster. Annars har dagen inte bjudit på så mycket mer. Jag hoppas på lasange till kvällen, beror ju på om tommy vill det eller inte. Vi brukar ju ha lite olika viljor vi två, haha :P

Det har i alla fall varit super härligt väder idag och jag satt ute en stund och bläddrade i veckorevyn, solen stekte på riktigt bra. Det är såhär hösten ska vara istället för regn och rusk, men det kommer väl det med antar jag.

VR


Idag damp den här ner i brevlådan
med Blondinbella, Kenza och Engla på framsidan. För blogawards, så himla kul det ska bli att läsa om!! Om det är någon gala man hade velat gå på så är det ju den, fy så avundsjuk jag är. Men det ska bli himla spännande att se alla klänningar och outfits.
Men nu ska jag sätta mig ner och läsa Veckorevyn som sagt!

Fem favoriter - vecka 37



asos.com
, nelly.com, hm.com och forever21.com.

Söndags is here

Hej vänner! Vad hittar ni på? Har ni haft en bra helg?
Igår var jag och tommy på en liten shoppingrunda men det jag sökte fann jag inte, vilket var väldans tråkigt. Hade tänkt mig att finna något nytt till gårdagens utgång, men icke. Så det blev inga köp alls.

Utgången igår var riktigt kul i alla fall, roligaste på länge!! Jag är verkligen nöjd med kvällen och det blev en kort liten glimt av scotts med, henke är ju så snygg! ;)
Dagen idag har spenderats med mys, mys och mys. Det är härligt med sådant, att bara mysa med varandra och skratta och vara glada.

Nu blir det till att ta igen allt som jag missat i helgen.

Dags för utgång!







Nu drar vi ut!!


Fredags mix


- Tröja med paljetter, Bikbok
- Jeans, Cubus
- Boots med nitar, Topshop
- Väska, Gina Tricot
- Nagellack, Nelly

Fredagsmys

Godmorgon! Har ni sovit gott denna fredag? Själv känner jag mig lite mör faktiskt men det går nog över snabbt. Idag är det äntligen fredag, denna veckan har känts toklång men nu är fredagen här och helgen står i dörren. Underbart.
Idag har jag inga direkta planer, det blir nog bara fredagsmys. Men imon blir det både shopping och utgång. Jätteroligt ska det bli, jag längtar som en tok.
Ikväll är det ju idol också, det får inte glömmas ;)

Vad har ni för planer för dagen?

Kvälls planer

Hej vänner! Vad hittar ni på?
Själv har jag legat ute i solen en stund, härligt väder idag alltså! Riktigt varmt och skönt. Jag sitter och funderar på när killen behagar sig komma hit, för då blir det nämligen strips med kebabsås. Som jag längtat! Har typ varit sugen på det hela veckan, men nu ikväll så äntligen. Självklart blir det idol ikväll också, sen blir det nog mest bara mys. Hihi :)

Dagen idag har jag bara tagit det lugnt, kändes som jag behövde det efter igår. Jäkla farande och flängande. Jag kan i alla fall säga som såhär, igår gjorde jag intervju ;)

Kärlek vid första ögonkastet

Idag har ju H&M fyllt på sin webbshop med så mycket nyheter att det är helt smockat, och nog var det mycket fina grejer. Så mycket fint så man blir tokig. Men dem här föll mig extra mycket i smaken och mina ögon gnistrade till så fort jag såg dem. Åh, så jädra snygga!!!

Bild: Hm.com

Vattenmelonsmak






Om ni inte har smakat den här glassen måste ni göra det! Så underbart god!
Den smakar inte riktigt vattenmelon, men den är bra nära och det är ju klart att det är svårt att göra vattenmelon smak helt bra, det består ju näst intill bara av vatten. Men den är bra nära som sagt, riktigt god.
Just det här märket har dessutom supergoda glassar, den blir inte sådär stenhård som glass annars brukar bli utan den är mer mjuk och krämig.
Vattenmelon är den senaste smaken jag testat, andra smaker jag testat är bananchoklad och päronchocko. Nästa gång kanske det blir saltlakrits?

With golden hair



Hej vänner! Jag kom hem för en liten stund sedan
runt halv fem och sen har jag suttit i telefon i en halvtimme och ätit en bit mat förstås. Men nu är jag lugn, det har hänt mycket idag.
Jag och tommy har bestämt en liten minishopprunda på lördag också och idag har jag spanat in lite saker som jag kan funderar på tills dess. Kanon ju =)

Vad hittar ni på då?

Rosetten i fokus


Den här enkla snygga klänningen från asos gillar jag i massor. Utan rosetten hade klänningen inte varit något att ha, men med rosetten piffas den verkligen upp.

Bilder: asos.com

Nu har ett mirakel skett

Godmorgon vänner! Det är strålande sol här idag och himlen är alldels blå, det ser helt underbart ut. Idag ska jag på möte igen så det passar ju perfekt med sol.

Igår var en av dem bästa dagarna på länge! Först hände det här sedan när jag kollade igenom mina mejl på kvällen fick jag veta ännu en rolig sak som jag ännu dock inte tänker berätta. Åh, det ska bli så spännande! Kanske äntligen får jag hålla på med det som jag brinner för.

Vad har ni för planer idag?

Just nu

Hej mina vänner, vad hittar ni på? Jag sitter här och klurar på vad för gott jag äta och laga till. Tommy sa att han inte direkt var sugen på något så jag antar att jag får äta något själv.

Ni har väl inte glömt att idol börjar ikväll? Ska bli så kuuul =) Kanalen är fyran och tiden är åtta. Annars har jag varit en sväng och handlat idag och var med syrran en sväng för att kanske se om hennes borttappade diadem kunde finnas kvar. Det var en riktig livlig fest i lördags vilja lova och för vissa har troligen inte chocken lagt sig än. Det hände både det ena och det andra kan jag tala om.

Vad har ni hittat på annars idag? Blir det idol ikväll?

Mitt inlägg på startsidan

Tack karin för mitt inlägg hamnade på startsidan. Det var andra gången för mig nu, riktigt kul! :D
Blev verkligen överraskad och tänkte väl att det var ovanligt många kommentarer inne. Sen var det någon kille som skrev att jag kopierat honom, aldrig ens sett hans blogg eller hans inlägg. Blev tydligen sur för att dem lagt upp mitt inlägg och inte hans, det är ju knappast mitt fel. Vissa människor alltså...


Grymt bra låt!

Introt till true blood, grymt bra! Fastnade för den direkt och nu har jag letat upp den, njut!!


Favoriter - vecka 36


Favoriterna kommer ifrån asos.com, topshop, lindex.com och nelly.com.

Vad jag kommer se i höst

- Topmodel 12 söndagar kl. 19.00
- Ensam mamma söker söndagar kl. 20.00
- Idol säsongspremiär 8 september
- Ugly Betty säsongspremiär 6 oktober
- Desperate housewives säsongspremiär 6 oktober
- Gossip Girl säsonspremiär 18 oktober

Godmorgon!

Herregud vilken helg det har varit, den har känts otroligt lång men den blev bra tillslut ändå.
I fredags var allt bara kaos kaos kaos. Somnade halv sex på morgonen.

I lördags var det fest! Trevligare än jag trodde men för många blev det för tok för mycket av det goda. Det grämer mig att jag glömde kameran hemma, men det är inget att göra åt nu. Sov hemma hos tommy den natten, han fick ta soffan. Det gick bra det med.
Supermysig dag igår, allting är bra nu.
Hey, ni missade väl inte säsongsstarten av topmodel igår? Så roligt!!

Idag har ska jag klippa tommy igen, ska klippa det kortare denna gången. Testade mig mest fram förra gången, nu vill han ha det kort. Kort på mina villkor såklart ;) Hihi


Möte dags igen

Godmorgon vänner! Hur står det till idag?
Jag är sjukt trött idag, känns som jag aldrig kommer sluta gäspa. Idag är det dags för möte då, det ska bli spännande. Känner mig dock inte alls peppad men jag kanske blir det när jag kommer dit. Regnar gör det också, usch! Hoppas det blir uppehåll när jag ska gå ut i alla fall.

Jag lär typ bli borta halva dagen idag
och jag och tommy skulle egentligen ha käkat lunch tillsammans idag men det hade han ju glömt bort så det blir väl inget med det.

Nähä, dags att stoppa i sig lite frukost!

Glitter klänningen


Det är ju stor efterfrågan på en glittrig klänning just nu har jag märkt, så jag har spanat ut två stycken som ser ungefär likadana ut. Den ena från H&M och den andra från Vila.
Själv hade jag nog tagit den ifrån Vila, den ser fräschare ut.
Vilken väljer ni?

Bilder: H&M och Nelly

Morgonrufs










Godmorgon gråa dag!

Hej på er! Har ni det också grått, mulet och blåsigt idag? Det känns verkligen som en riktigt höstdag idag. Åh, jag vill inte ha höst!
Nåja, detta ska inte få hindra mig och jag tänker ge mig ut på en promenad i alla fall.
Det är riktigt mysaväder idag så efter jag varit ute ska jag krypa ner under en filt och titta på en film, kanske dricka te eller varm oboy.

Ni tittade väl på true blood igår? Jag gjorde det, och vet ni vad som händer? När halva avsnittet gått kommer pappa ner och undrar vad vi tittar på och så säger han att han har HELA säsong ett på dvd. What?! Det var ju tur att det kom fram nu och inte när typ hela serien gått.

Nehe, dags för frukost!


Från i somras





Titta på den sista bilden, är det inte typiskt? När dem andra ser seriösa ut så ska jag fula mig, typiskt mig. Jag ser ju helt fel ut i bilden när dem båda ser så vackra ut. Haha :P Det är väl det som är de fina i bilden ;)

För övrigt så har tommy tagit med mig ut på en fika nyss, trodde inte jag skulle få se den grabben idag. Egentligen skulle vi bara gjort ett ärende (systemet, hehe :P) men så överraskade han mig med fika, vilket han sa var meningen att han skulle så därför han inte sagt något om det till mig. Han lyckades ju i alla fall.


Fem favoriter - vecka 35


Herregud, jag har ju helt glömt bort veckans favoriter! Jaja, bättre sent än aldrig. Eller vad säger ni? ;)

Ginatricot.com, cubus.com, acne.se och topshop.com.

Dag nummer två

Godmorgon vänner! Har ni sovit gott? Är ni utvilade?
Jag vaknade ovanligt pigg idag måste jag säga, det kändes skönt faktiskt.

Jag har inga direkta planer för dagen, ska nog ta mig ut på promenad. Det ser ut att bli en fin dag idag med sol så det kan vara skönt.
Igår städade jag lite och nu är hela mitt väskförråd uttömt, jisses vad många väskor jag hade. Nu har jag cirka fem väskor kvar, men jag använde ändå ingen av dem andra så det var lika bra.

Tommy ska på hälsokoll idag med, så får hoppas att det går bra för honom. Men det borde det göra.
Vad ska ni göra idag vänner?

Tisdags mix


- Rosa klänning, H&M
- Skor med nitar, Nelly.com
- Armband med rosett, Cocoo.se
- Armband med berlocker, Cocoo.se

Turn-ons hos svenska män


Kanske någon av dem här är svenska mäns dröm?

1. Långt, väldoftande hår
2. Höga klackar
3. Kjol eller klänning
4. Röda läppar och naglar
5. Naturlig makeup


Första september

Godmorgon bloggers! Hur mår ni idag?
Det vackra vädret verkar komma idag som lovat, härligt! Det får gärna dra ut på sommaren hela september innan hösten kommer.

Det blev ingen bio denna veckan, vi tittade igår men det fanns ingen som lockade oss. Beck, baksmällan, män som hatar kvinnor, Ice age 3 var dem som gick och dem två sist nämnda har vi redan sett, beck är ingen av oss intresserade av att se och baksmällan har vi här hemma att se. Så det var ju lite synd, men men, det får bli en annan gång helt enkelt.

Jag föreslog att vi kunde kolla på någon film här hemma, men ingen dag verkade passa tommy helt plötsligt så vi får väl se.
Vad har ni för planer i veckan?

RSS 2.0