Sommar Sommar


Den här klänningen är ju den ultimata sommar klänningen. Jag blev helt fast såfort jag såg den. Helt underbart söt! Det är lite synd bara att det är kupor på den för då kommer jag inte kunna ha den, men ni andra, slå till!

Bild: Topshop.com

Åhå

Guuuud vad jag har tråkigt. Uhä! Alla är så himlans upptagna nu för tiden medans jag inte har något liv. Stackars mig.
Lille Mailou har varit i slagsmål och skadat lille tassen så såfort man går förbi eller går emot honom morrar han och efter ett tag fräser han oxå. Han har nog verkligen ont stackars. Foten har dessutom svullnat upp riktigt rejällt.

Dessutom är det möjligt att Elin ska få glasögon. Hon har fått hem ett par på prov och om man säger glasögonorm får man sig en utskällning som heter duga, men det är helt klart värt det ;) Hihi
Näe, skämt å sido...
Vad hittar ni på?

Löööördag

Hej vänner!
Härliga lördag är här!
Inatt sov jag själv för första gången på cirka två-tre veckor. Och såklart drömmer jag värsta konstiga drömmen då. Ja jisses.
Jag vaknade imorse 5.36 av ett skrapande ljud. Jag blev alldels klarvaken till 110% och hjärnan likså, satte mig käpprak upp i sängen och lokaliserade ljudet. Självklart var det Kitty, men ingen fara skedd då jag hann reagera innan faran kom. Ibland är jag bra. Hihi :)
Jag har inga direkta planer för ikväll, men något kanske det händer. Hade gärna gått ut å partajat men det blir nog inget med det.
Vad ska ni göra i helgen?

Rosett

Lady gaga gör inte bara grym musik som får en att vilja svänga loss, nej, hon har även riktigt coola frisyrer (ibland kan jag dock tycka att det gått till överdrift, men dem flesta tycker ju hon är cool så det är nog bara jag ^^)
Kolla bara in den här liksom!
Jaa, det är en rosett på hennes huvud ni ser!


Tråkigt

Men guud så tråkigt! Maggan blev inte ersatt utan istället valde dem att göra som så att ingen skulle åka ut ikväll. Tråkigt tycker jag.

Ikväll delas ju oxå den första tio poängaren ut, nej förrens nu ljög jag, det blev hela fyra tio till en person! Herregud säger jag bara.
Men så var deras dans väldigt väldigt fin oxå.
Good show!

Få minuter kvar

Såå, om drygt en kvart smäller det och Let's dance är igång igen. Spännande värre.
Jag undrar ju då såklart, vem kommer ersätta Maggan och Vem åker ut ikväll?
Ni hänger väl med?

Underbart fin


H&M News

H&M har då fyllt på sin webbshop med massor av godbitar och som vanligt blir jag förälskad upp över öronen i massor av saker! Jag är hopplös och jag blir alldels tokig på mig själv! Fixa detta nu ika!


Full fart mot helgen!

Hej på er!
Ni kanske ser att jag lagt till en ny funktion här på bloggen?
Det ger er läsare en chans att få reklam på min blogg eller så kan ni bara skriva en hälsning till mig.
Det fungerar som ett sms och det stannar kvar i tio minuter om någon annan skriver, annars stannar det kvar i ett helt dygn.
Smset kostar tio kronor så det blir en krona per minut, bra va?
Jag längtar redan tills det första kommer upp!

Nåväl, idag är det fredag vilket betyder full fart mot helgen. Jag ska först under dagen ta och städa lite granna, kan behövas! Sen i eftermiddag kommer fia hit en sväng å så är det ju Let's dance ikväll. Synd bara att blondinbella åkte ut förra veckan och så är ju inte maggan kvar idag heller, men men, det får väl gå.
Vad ska ni hitta på idag?

Ord

Jag hittade en jätterolig sida som gör att man kan visa vilka ord man använder mest i till exempel en blogg. Mycket spännande om jag får säga det själv. Testa ni oxå!


Inte så förvånande att "söta", "idag", "gott" eller "tommypojken" används så mycket.
Men "ögonskuggan"?

Godmorgon Torsdag

Oj! Det är redan torsdag, herrejösses vad veckorna börjar gå snabbt.
Jag och pojken hade tänkt att gå på bio i helgen men det blev visst skit av alltihopa. Fanns inte riktigt någon film vi ville se och den filmen jag ville se kostade 100 spänn! Det är ju inte vetigt, näe då skippar jag hellre.
Vet inte riktigt vad som händer i helgen nu, men det visar sig väl. :)
Jag ska snart ge mig ut på promenad annars händer det inte så mycket mer idag.
Det ser nästan ljust ute idag men det ser fortfarande tråkigt ut, det är i alla fall inte lika grått som igår.
Dags att lägga benen på ryggen!

Läggdags

Nehej vänner, nu är det dags för mig och tommypojken att sova! Sov så sött och dröm söta drömmar!

Med posten idag


I här söta asken kom hem till mig idag tack vara att jag nu blivit premunerant av VR (tack tommy!) och ett litet brev som välkomnar mig.


Söta asken.




I asken var den här söta ögonskuggan med tre nyanser av brunt. Jag har inte hunnit testa den än då det är dags för träning snart, men imon då jäklar ;)

Dinner

Den här höll jag på med att fixa iordning nästan hela förmiddagen idag! Men gott blev, ja gud så gott!


Ånej!

Jag läser nu på aftonbladet att Magdalena Graaf har fått en blödning i hjärnan! What? Allting är bra med henne och hon överlevde operationen men nu tvingas även hon lämna Let's dance! Vad är det med allvarliga sjukdomar och Let's dance iår?!
Först Morgan som fick lämna och nu Maggan! Riktigt tråkig tycker.
När Morgan lämnade fick ju hans bästa kompis Niklas hoppa in, vem ska hoppa in för Maggan? Kanske Maggans syster Hannah Graaf kan hoppa in för Maggan?
Spännande! Jag väntar med spänning!

Källa: Aftonbladet

I'm stuck

Alltså, jag vet itne vad det är med mig men jag verkar ha fastnat för underkläder i satin! Jag var just inne en sväng på Net-a-Porter och såg då detta underbara set!

Bilder: Net-a-Porter
Collage: Eget

Svarta skönheter


Behöver du en ny väska? Jag har lösningen. Här är några av mina svarta favoriter och det finns hur många snygga väskor som helst här.
Ta er en titt vetja!

Bilder: Chique
Collage : Eget

Puss på mig eller dig!


Så underbart söta! Och vet ni vad det är för något? Plåster! Haha, så himla roligt idé att göra plåster av pussmunnar, men dem här plåsterna skulle jag vilja trilla och ramla och slå mig (tydligen verkar jag lyckas ändå) hela tiden!

Bild: Bluebox

Onsdag

Godmorgon på er!
Jag har för en liten stund sedan käkat frukost och jag bara måste säga herreguuud vad mörkt det är idag. Jag fick ju tända lamporna det första jag gjorde när jag gick upp. Inte roligt ju, ge oss vår!
Idag är det i alla fall träning på schemat så det ska bli roligt annars händer det inte allt för mycket.
Jag ska kolla upp några saker men annars har jag det fritt fram. :)
Kram hela dagen!

Love at first sight

Okej, alla ni finkänsliga ta och blunda nu!
Detta är troligen den finaste BH mina ögon någonsin skådat! Så underbart vacker! Och vad är då typiskt än att den inte finns i Sverige? Me like!


November



Denna månad kan sammanfattas med några få ord; Mycket fika, fest, shopping, bio, mys och gos.
Det är allt ni får, jag är ledsen men det finns faktiskt inget att berätta så dem här orden beskriver det bäst.



Vad hände i erat november?

Godbitar



Nej, jag pratar inte om mat! Jag pratar om dessa fina godbitar på bilden såklart! Jag gillar den gråa klänningen med dragkedjan i mitten i massor. Lite lagom porrig ;)
Linnet skulle passa perfekt med ett par schyssta jeans och klacka på det så är man redo för fest. Klänningen med halterneck tog jag med för att den ger mig såna sommar känslor. Dessutom är rosorna underbart fina!

Bilder: Forever 21
Collage: Eget

Bambi på hal is



Jag tycker att den här trycket var supersött! Det är ju alltid roligt med tryck och att denna fanns i så många färger gör ju inte saken sämre.

Bild: Forever21
Collage: Eget

Bilder från helgen...


Riktiga puddingar...

Så himla rolig!

Förlåt mig för att jag slänger upp ännu ett klipp men denna bara måste ni se, så himla rolig!


En söting

Vilken riktigt liten söt klänning från Topshop!


En cykel?


Hahaha...

Så tråkigt

Hej vänner!
Igår orkade jag helt enkelt inte med internet då det hela tiden segade och det var inte alls på min sida igår. Ibland tog det upp till tio minuter att bara ladda en grej. Jag gav upp efter ett tag helt enkelt.
Det är skittråkigt väder idag, bara grått grått och grått. Det ser verkligen dystert ut, vem som helst kan ju bli deperimerad av detta väder. Vi får hoppas på att vi får lite sol snart i alla fall. :)
Nu ska jag ge mig ut på promenad!
Later!

Skopåse

En skopåse är verkligen fiffigt när man ska ut och resa och inte vill förstöra sina fina skor.
Här har jag hittat två super söta från eleven.


Tuffa pjuks



Du hittar dem här.

No!

What the fuck?! Blogloving is down?!

Måndag igen

Hej vänner!
Först måste jag bara säga tack alla söta för alla fina kommentarer under helgen! Så himla rara är ni!
Helgen har varit farfylld, minst sagt. Lördagen började med att jag hjälpt pojken städa ur hans firmabil och när jag skulle torka inredningen med något medel så vart det ett big misstake! Tommy säger att det inte är någon fara och att det inte är alls starkt, vad händer då mig? Joo, skiten spräcker hål på mitt skinn på fingrarna och fy tusan vad det svider! Aj! Det har nu blivit bättre och slutat svida men det är fortfarande sårigt. Not good.
Senare på kvällen blev det utgång och jösses vilken kväll! Så mycket hände under en och samma kväll! Det började med blåmärken och hejfaderutta och slutade med både det ena och andra! Jaa, jag säger då det. Nåväl...
Somnade halv fem den natten så söndagen var jag allmänt trött och tommy oxå så den spenderas mest i slapparhetens tecken..
Vad hände hos er i helgen?

<3

Love from the bottom of my heart.



A girls best friend

Idag har en ny smyckesutik slagit upp sina portar och detta får vi ju välkomna med ett inlägg såklart! Den heter Smycken 4 U, så himla fyndigt om jag får säga det själv! Dem har superbilliga priser och det känns verkligen som det är fynd och riktiga kap man skulle kunna göra.
Man får fri frakt om man beställer över 200kr annars kostar den endast 19kr vilket inte är någonting!
Nu kan alla bära smycken och bli fantastisk vackra!


Smycken från smycken4U

Drömmar



Linne
från Forever 21
Stövlar från Forever 21
Jeans från H&M

Oktober



Måste börja med att säga att oktober ändå var en farfylld månad fast samtidigt som den var lugn! Klurigt det där!
Nåväl, det blev många hundpromenader under året med världens sötaste hund! Han låter som en motor när han är trött och nosar samtidigt, skitgulligt! Haha! Jag längtar tills jag får se honom igen.
Tommypojken skadade handen och fick ligga hemma en vecka! Stackarn kunde knappt göra något själv med den handen, som tur var fanns ju jag där *blink blink* hihi
Fick en av världens finaste klänningar av pojken, så underbart söt!
Vetlanda, ni som var där vet vad som hände. Det finns inga ord eller berättelser att berätta. Det som hände i vetlanda stannar i vetlanda ;)


Fest i helgen?

Sjukt läcker klänning från Forever 21, den skulle jag gärna dansa i imorgon.


Läckerbitar



Vilka läckra stövlar! Jag måste säga att jag är helt i extas över dem tanfärgade och gud så läckra dem är!

Puh!

Nu har jag och fia varit nere i stora staden, haha. Vi fixade och grejade lite och fy tusan vad isbitande kallt det är ute! Mina kinder blev nästan bokstavligt talat till is! Usch och fy! Slask och dant är det oxå, fy bubblan säger jag bara! Det finns inget värre än slask å regn, nu regnade det ju inte men ändå :P
Dessvärre var fia tvungen att gå hem direkt, men jaja, nu ska jag ta det lugnt här en liten stund i alla fall.
Mihihi :)

Söt kjol

Vilken riktigt liten söt kjol jag hittade på nelly! För en billig peng oxå!


Finally!

Ni har väl hört att dem ska göra film av Sophie Kinsella´s Confessions of a Shopaholic? Inte?
Den har bio premiär i usa den 13 februari så man får väl hoppas att den inte kommer alltför långt efter det. Jag ska absolut se den!


Friday!

Hej vänner!
Gud vad den här veckan har gått snabbt, bara racat sig förbi. Men skönt det, för nu är det helg, vilken gärna får gå mycket mycket långsamt. Hihi
Det är kass väder ute idag, snöar för fullt. Stora snöflingor och det har redan kommit ganska mycket snö, usch!
Idag har jag huset för mig själv, vilket i och för sig är skönt. Så jag ska passa på att testa lite kläder inför morgondagen, åh jag ser fram emot det som en tok! Det kommer bli så roligt.
Imorgon på förmiddagen har jag även lovat att hjälpa pojken min, så vi får väl se hur mycket hjälp jag är. ;)
Vad ska ni göra i helgen?

Kitty bus

Kitty har blivit väldigt busigt på sistone och tar  för sig mycket mer, innan var hon superblyg och sprang undan eller gömde sig så fort det kom någon som hon inte kände igen.
Hon är ju ändå åtta-nio år, så coolt att hon är leksen då.
Dessutom pratar hon mycket, fast det har hon alltid gjort i och för sig.


Magen krånglar

Usch, det är inte roligt att vara mig just nu. Min mage krånglar som tusan och det är skit jobbigt och det gör bara ont ont ont.
Det började redan för en vecka sedan men sen hade jag inte ont på två-tre dagar så då trodde jag att det försvann men icke sa nicke.
Jag är ju helt emot anvädning av piller och dylikt då man försvagas av att avända det, så om man står ut blir man både starkare psykiskt och får dessutom bättre immunförsvar. Jag är inte den som går runt och klagar heller (såvida det inte är mens då det inte är mitt fel ;)) utan lider mer i tysthet, men dem flesta som känner mig ser på mig när något är fel då jag alltid är så glad annars, men men...
Jag undrar vad det kan vara och jag hoppas att det försvinner snart och snabbt.
Usch!

Ack så söt!

Den här sötingen ger mig vårkänslor till max! Flytta in till mig!


Junk Food

Så underbart coola tees från Junk food. Du hittar dem hos Asos.
Jag gillar skarpt texten "Don't tell Batman" Klockrent!


Torsdag

Hej vänner!
Vad tycker ni om gästinlägget som kommer från min lillasyster? Det hela var hennes ide och vad gör man inte för att göra dem små glada ;)
Nåväl, idag är det torsdag och igår var den sånt underbart väder men idag är det bara grått. Synd.
Idag är det utflyktsdags! woho! Jag har sett fram emot detta hela veckan, så det ska bli mycket mycket skoj. I let you know ;)
Såå, vad har ni för er idag?

Gästinlägg.

Japp min kära syster skrev ett gästinlägg på min blogg som ni kan hitta på elinlorentzon.blogg.se
så nu är det min tur (:

Ika gjorde grejen o la ut massa bilder på mej men jag tänkte istället tala om för er vem ika är eftersom man faktis inte vet det jag vet... typ :P

5 Saker ni inte visste om ika

1.Jag o ika har alltid stått varanndra väldigt nära när vi var små lekte vi alltid tillsammans och det var en av sakerna jag tyckte va jätte kul!
Men när vi då lekte med lego tex så efter ett tag ville hon alltid ta pause o jag visste ju va det innebar vilket var så att hon ville inte leka mer o sa att vi skulle ta pause bara för att hon inte ville göra mej ledsen. Men denna pausen innebar alltid att vi inte fortsatte leke och ofta var det så att jag fick städa upp själv oxå, men inte alltid.

2. När ika va liten o någon gjorde henne ledsen var det oftast bara jag som kunde trösta henne vilket jag alltid va väldigt stolt över även om jag själv oxå började gråta ^^

3. Men en av grejerna som ika är bra med det är att shoppa med henne!
Hon säger alltid vad hon tycker vilket är bra, men om vi går in i en affär så är jag färdig på typ 10 min medan ika går o kolla på varje plagg som finns vilket gör att ohn alltid hittar massa fina saker till mej vilken är toppen! :)

4. När man vill ha datorn efter ika så får man alltid vänta minst 5 min men oftast mer innan man får den för hon fortsätter alltid att spela mer eller läser fler bloggar.

5. Ika kan bli jätte sur o när hon är sur går det aldrig att prata med henne o det märks när man kommer in i ett rum o hon är där o är sur för det är alltid dödstyst. xd

detta var allt från mej det va något ni inte visste ^^



Det finns inga bilder på denna datan o jag gillar bilder så det får bli en bild på en kossa :)

Trött nu

Oj jösses så trött jag blev efter dagens träning! Jag ville gå å lägga mig redan kvart över nio. Idag kommer jag nog somna snabbt och så kommer jag vilja somna snabbare med tanke på min och tottes utflykt imon! Spännande! Mer om detta imon.
Men det gäller att ladda upp rejält inför helgen nu!
Godnatt vänner!

Makalöst!


Jag gillar allt med den här cardiganen! Så himla fräsch och snygg. Dessutom är den ju i rosa *blink blink* ;)
Kommer från ginan och går på endast 199 riksdaler! Som hittat!

Manliga händer vid kvinnligt

Ibland är det riktigt riktigt bra att ha en händig man! Ni förstår jag hade en klänning där ringen som håller ihop bandet med klänningen hade gått sönder och när jag skulle försöka fixa det här själv så var jag visst klenare än jag trodde, haha!
Så igår fick Tommy hjälpa mig att fixa min klänningen och gud vad bra det blev! Jag har inte hunnit använda den innan den gick sönder men nu är den ett alternativ till utgången på lördag!
Så det kan gå, till och med vid mina kläder får pojken visa sina manliga och händiga sidor! Där ser man!
Jag är i alla fall super nöjd och det blev attans bra!


September



Jag blev brunett igen! Jag var så himla trött på utväxten så vips så bestämde jag mig för att bli brunett och i samma veva skulle lillasyster färga sitt hår blont blont. Det blev riktigt ljust, men det försvann liksom? Senare blev även hon brunett, men en fågel har viskat i mitt öra att hon vill ha tillbaka sin gamla färg. Dock tycker jag hon passar super i det bruna.
Hösten första utgång skedde i september! Woho! Dock var jag besviken över min klädsel och den utgången var verkligen en sån där "usch, jag har inget att ha på mig" Men jag har ju gjort några mer lyckade nu i alla fall! Många fler utgångar blev det under september oxå.
Jag ger er även en bild på min händiga man ;)

Vad hände i erat september?

Dagens start

Vi startar dagen med några klänningar tycker jag!
Den blommiga har en ursöt rosett på baksidan med en lite lägre ringning, ursnygg! Den sista klänningen är en sådan typisk ika klänning då det troligen bara är jag som tycker den är söt i min umgängeskrets, men säga vad dem säga vill den är ursöt med sina små hjärtan!
Alla tre kommer från Topshop.


Oh my

Herregud vad blogg.se är segt och allt som har med blogg.se att göra! Guuuud, jag orkar inte mer!

Super

Se vilken god frukost jag fick idag, mumma!


Färgstarkt

Ursöta ballerinas från Forever 21 såklart!


Gift maybe

Den här vill jag ge till Emilia.


Pretty cute

Vi får väl hoppas att om jag och Tommy får barn att dem inte ser värre ut än det här i alla fall! Hon är rätt söt ändå, men nja, jag vet inte riktigt...


En lång lista

Vilken svordom använder du mest?
Jävlar

Äger du en iPod?
Nehej

Vilken tid är din väckarklocka inställd på?
Oftast 09.07

Hur många resväskor äger du?
2

Skulle du hellre ta bilden än att vara med på bilden?
Vara med på bilden!

Vilken var den senaste filmen du såg?
Hmm, ingen aning om vad den hete men det gick på fyran i lördags kväll!
Har någon av dina vänner barn?
Ja

Om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa?
Ett par skor

Har någon någonsin kallat dig lat?
Ja

Vilken CD ligger i din CD-spelare just nu?
Love songs, som jag fått av totte!

Föredrar du vanlig mjölk eller chokladmjölk?
Chokladmjölk

Har någon berättat en hemlighet för dig den här veckan?
Nix

Använder du huvtröjor?
Bara till mys.

Kan du vissla?
Jajamensan

Har du någonsin deltagit i en demonstration?
Nope

Vem var den senaste som ringde dig?
Emilia

Tror du folk pratar bakom ryggen på dig?
Absolut!

Tittade du på tecknat när du var liten?
Självfallet!

Hur många syskon har du?
2

Vilken film kan du alla replikerna till?
Monsters inc!

Äger du några band-t-shirts?
Nix

Hur många stolar står runt ditt köksbord?
Tre?

Läser du för skojs skull?
Jadå

Pratar du några andra språk?
Engelska, lite tyska, lite spanska lite norska eller det fattar jag mest.

Diskar du din egen disk?
Diskmaskin for life!

Har du gråtit offentligt?
Många gånger

Försöker du alltid lära dig nya saker?
Det är väl alltid roligt.

Vill du ha några tatueringar eller piercingar?
I öronen möjligen och i navelen.

Kan du kasta macka?
Kan kan jag väl men om det blir någon är en annan femma ;P

Skulle du någonsin kunna tänka dig att dejta någon med mycket tatueringar?
Jag vet inte

Har du en blogg?
Neeeej

Vilket är ditt favoritämne i gymnasiet?
När jag gick i skolan var det Psykologi

Gillar du din boendesituation?
Helt okej.

Vilken är din favoritfrukt?
Banan eller kiwi
Bryr du dig om antalet kalorier i det du köper?
nej

Hur gammal blir du din nästa födelsedag?
20!!! :D:D

Är du petig när det kommer till stavning och grammatik?
Ibland

Gillar du senap?
Beror på på vad.

Skulle du någonsin hoppa fallskärm?
Hade varit häftigt men läskigt.

Sover du på sida, mage eller rygg?
På sidan helst.
Har du någonsin köpt något från eBay?
Nej.

Tycker du om att krama folk?
Ja :)

Äger du en digitalkamera?
Typ.

Om någon som du inte var intresserad av bjöd dig på en dejt, hur skulle du reagera?
Om jag visste vem det var och inte intresserad så nej, annars får man ju ge det en chans.

Vilka böcker, om några, har fått dig att gråta?
Oj, inget jag kan i huvudet.

Tycker du att du är attraktiv?
Nja

Får du dåligt samvete efter att du ätit kött?
Nej

Vad skulle dina barn heta, pojke & flicka?
Ebba eller Filippa, joel, sebastian kanske. Daniel?

Vad har du på dig?
Myskläder.


Augusti













Augusti och Tommys semester fortsätter så vi fortsätter att ha det mys och helt underbart. Kidsen börjar skolan igen och jag inleder min såkallade karriär. Arbetslös. Mest mys under hela augusti, men var fasiken tog Emilia vägen?

Söta tryck


Research

Jag har undersökt lite med det här ordet "denser" som The killers påstår sig sjunga i sin senaste låt.
Jag själv tror ju att det kan vara ett dubbetydligt med dancer/denser från the killers sida. Inte för att det spelar mig någon större roll, men bara för att reda ut det hela.
För det första, ordet "denser" finns. Japp, chockerande va?

Ska jag vara ärlig har jag inte lyssnat så noga på texten så jag vet inte riktigt vad dem kan mena med denser, men några översättningar är följande;
Dense (denser är ju självklart en böjd form då det innehåller -er, precis som det kan vara -s.)
= Dum, trögfattad.
= Kompakt, svår att se igenom.
= Ogenomtränglig, svårbegriplig.
= Tät.

Jag skulle kunna tänka mig att the killers syftar främst på 2 eller 3.
Så, har ni fått någon klarhet?

FinFina grejer

 Ögonskugga och Läppglans!
 Ballt halsband med ring.

Guldgruva!

Jag har sagt det förr och jag säger det igen, H&Ms barnavdelning är en guldgruva på skor! Skorna där finns ju faktiskt upp till storlek 39 så det är ju helt perfekt!
Här är två som gärna skulle få flytta in till mig i sommar..


Äntligen fredag!

Hej kära vänner!
Idag är det äntligen fredag och solen är uppe dock aningens kallt men det kan jag överleva när solen är uppe. Hihi
Jag och pojkvännen har bestämt myshelg, men den börjar nog inte förrens imorgon så jag hoppas att mina kära vänner har lite tid över för mig idag så vi kan göra något roligt.
För övrigt är det ju fredag idag, vilket betyder lets dance! Wihio! Det får ni bara inte missa kära vänner. Jag älskar att se deras fina kläder, det är nästan det roligaste med hela programmet, haha.
För övrigt idag så ska jag leka telefon växel, så mycket att stå i!
Vi hörs senare vänner!


Dissad, men bra!

Många dissar den här låten men jag kan inte sluta lyssna på den!


Torsdag

Hej på er!
Idag skiner solen och det är helt underbart fint väder, det gör mig på lite bättre humör.
Idag har jag varit på arbetsförmedlingen och det blev som jag trodde inga större förändringar sen innan, visst fick man lite tips å sådär men det mesta visste jag redan. Så det är väl bara att fortsätta med mitt tråkiga liv.
Jag som vaknade så positiv och glad idag och nu blev det väl lite si och sådär, men men det är bara att stå ut.
Ciao!

Hört idag

Jag läste en sån himla bra gjej idag, jag minns bara inte vem som sa det. Men fyndigt tyckte jag ändå att det var.

-"Jag föddes naken så det gör väl inget om någon råkar se mig naken nu."

Klockrent!

Gina tricot

Hur söt var inte den här klänningen ifrån Gina tricot?
Den ger mig riktiga sommar känslor och guuud vad jag vill ha vår å sommar nu.


Vardagsmat

Det ser ju ändå rätt gott ut, faktiskt. :)


Tredje dagen i veckan

Hej på er!
Så vart det onsdag idag och jag känner likadant som igår, vad är det som händer med mig? Jag vill inte vara sånhär som bara sitter å längtar efter sin pojkvän.
Jag vill inte gråta hela dagarna och vara såhär oglad. Jag är ju glada Erika.
Jag förstår att alla måste ha ett liv, men var är alla när jag behöver dem?
Igår kom tommy trots att han inte skulle, idag sa han att inte skulle komma hit.
Jag måste skärpa till mig.

Läckra

Läckra skor va? Från nelly såklart!


Juli



Ekebofestivalen! Jag var väldigt skeptisk till denna festival och jag undrade vad jag egentligen hade gett mig in på. Men det visade sig bli väldans kul och en av dem roligaste sakerna jag gjort.
För er som inte vet så är ekebofestivalen en dansbandsfestival.
Jag fick SATC boxen av tommy i sjumånaders present. Eller han angav det som anledning, han sa att han hade hört mig säga att jag ville ha den så han köpte den å gav mig den! Så otroligt gulligt!
Liseberg med fia och hanna! Jag skulle egentligen inte med men oj! Så mycket fia tvingade med mig på att åka har jag aldrig gjort innan och inte heller vågat själv. Roligt var det i alla fall! Tack för det!
Tommy semester! Pojken hade sen semester och oj vad jag längtade efter att få vara med honom hela dagarna. Så mys hade vi det. Badade å solade så fort tillfälle gavs. Ensamma i en hel vecka var helt underbart, en av dem bästa veckorna i mitt liv. <3

Vad hände i erat juli?

Hemsk

Det är inte sant en sån dålig tisdag jag har idag!
Den började redan dålig när jag steg upp och i magen känner jag bara hur det är dålig allting. Usch!
Jag har ångest för allting och ingenting och jag känner bara för att gråta och kramas. Det är i såna här stunder jag längtar efter tommy, så jag vill inget hellre än att klockan ska bli fyra å jag kan få en bamse kram och sedan prata av mig.
KOM HEM TOMMY!

Tisdag då

Usch! Det känns som att något fattas i mitt liv. Jag saknar något. Jag har nu vaknat upp med den känslan två dagar i rad och jag hatar den.
Jag vill oxå ha ett jobb! Jag vill oxå ha ett roligt jobb att gå till och sen komma hem och ha massor av roliga saker att berätta som hände på jobbet.
Alla verkar få ett jobb utom jag, vad gör jag för fel egentligen?
Jag vill ha tillbaka gamla Erika när jag vaknade sådär glad å lycklig. Nu är allt bara... eländigt.
Jag önskar att jag vore mer för världen.

Det här med att vänta...

Jag sitter just nu och väntar på att pojken min ska komma och dem sista minutrarna i väntans tider är alltid dryga! Suck suck suck.
Men han borde komma när som helst, såvida han inte har åkt och klippt sig vilket jag misstänker att han har. Då är det byebye till gos hår och krafs!
Lets face it, vi tjejer vill ju ha killarna som dem var när vi träffade dem och då hade dem itne klippt sig minsann, men nu ska jag det klippas kort å åter kort.
Nåväl, vi får väl se om det är klippt eller inte...

Monday mix


Jeans

från Forever21.com
Skor från GoJane.com
Mysig tröja från Nelly.com

Det kan inte vara sant!

Enligt aftonbladet så dejtar George Clooney Paris Hilton! Det kan ju itne vara sant! Skulle Clooney verkligen falla för en sådan som paris hilton? Visst hon är söt, det är hon och hon ser bra ut och allt det där, men hon verkar trög eller åtminstone inte ha alla hästarna i stallet jämt.
Näe, jag har bestämt mig för att det inte stämmer!


Gud så söt!

Den här klänningen var det underbaraste jag sett på länge! Gudomligt söt är den och den kommer självklart från Forever 21.


Måndag igen

Godmorgon på er!
Idag är allt som vanligt igen och alla har börjat arbeta som vanligt. Jag önskar att jag fick vara en av dem, men men är det dåliga tider så är det.
Jag var nyss och hämtade ut ett paket, kanske visar jag er senare ;)
Passade då oxå på att lösa in min triss lott som jag vann på i julas och på den nya vann jag igen! Hihi
Kanske är det min turdag idag, vem vet? ;)
Nu ska jag lugna ner mig en stund för den här hostan är ett jäkla jäkelskap.
Ciao!

Troligen poppis

Har ni hört att Agnes ska turnera i kläder endast från Topshop?

Supersöt

Den här klänningen från H&M är supersöt och kommer absolut hänga i min garderob.


Mat ikväll

Vi fick ju som sagt äta hemma idag men lika bra funkade det och gud så gott det var!

 Min mat.
 Tommys mat med bläckfisk!


Finklädd

Såhär jade jag velat se ut på våran årsdag om jag hade kunnat gå ut.

Röd klänning från Forever 21 29.80
Sandal med knäppe Från GoJane 19.40

Suprise!

Tommy kom och överraskade mig med tårta som han hade beställt och allt. När han nu gjorde det...
Jättegulligt var det i alla fall och riktigt god.


Nytt på divided

H&M har fått in lite läckra nyheter på hemsidan och alla plagg ser helt somriga ut och det gör att jag bara längtar efter våren ännu mer!
Klänningen är min absoluta favorit och den skulle gärna få flytta in i min garderob på momangen! Ge mig!


Årsdag!

Idag har jag och Tommy varit tillsammans i ett år! Tänk vad tiden har gått fort, för bara ett år sedan var vi nykära och ibland saknar man ju känslan men skulle inte vilja byta ut det vi har nu mot någonting i världen!
Eftersom jag fortfarande är sjuk så kan vi inte fira ute, det vill säga resturang eller liknande då det inte är så trevligt att sitta där och hosta var och varannan minut.
Men men, vi får se hur det blir. Något får vi hitta på i alla fall.
Får bara vänta på att den lille ponken ska sluta jobba först, sen så.
Hihi


I give you sexiness


Still sick

Hej vänner!
Jag är på bättringsvägen nu, men hostan verkar vilja tvärtom. Varje gång jag hostar känns det som att vilken sekund som helst så ska jag hosta sönder mina revben och att magen ska spricka. Hu, hemska tanke. Men så ont gör det att hosta.
Dessutom känns det som att det stort damm moln har fastnat i min hals och vill verkligen inte försvinna, jätte irriterande är det.
Usch för att vara sjuk!

Något som skulle muntra upp mig!


Söta vänner!

Hej på er!
Idag när jag låg och tittade på tv i min sjukdom så ringer det på dörren, butter blir jag för att jag tvingas resa på mig och öppna och vips så står fia och Louise där!
Dem skriker (eller fia skriker) "Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej" Jag blir döv.
Fia berättar snällt för mig att dem ville muntra upp mig, med andra ord göra mig fet.
Så dem har med sig hemagjord kladdkacka och grädde.
Hihi, söta små vänner!
Det är tanken som räknas och nog var det sött alltid! :)


Ikväll 20.00

Ni har väl inte missat att Top model 11 startar idag?
Kanalen är TV3 och jag tänker sitta bänkad!


I'm sick

Hej vänner!
Igår när jag vaknade hade jag tappat rösten och jag kände hur det smärtade i halsen. Som om någon drog med rivjärn eller liknande.
Jag hade så ont så jag inte kunde hosta ordentligt för då fick jag blodsmak i munnen. Vissa stunder kändes det som att man skulle spy och jag fick äta mycket lite och mycket mycket sakta.
Till kvällen blev det bättre i alla fall och idag har jag fortfarande smärtande huvudvärk, vilken gör att man knappt kan resa sig upp utan att det smäller till, så ni kanske förstår att jag mest bara velat ligga ner, vilket jag oxå kommer att göra idag.
Jag har fortfarande hosta men idag är det bara lite rivigt i halsen.
Feber har jag oxå så det är om vartannat kallt och varmt.
Jag blir nästan aldrig sjuk, men när jag blir det verkar jag bli det rejält och får allt på en gång som en bomb.
Nåväl, nu vet ni i alla fall varför jag inte orkar sitta här, men jag ska nog bli frisk alltid!
PussPuss!

Myyys!

Den här koftan skulle jag mer än gärna mysa runt i idag i detta snöoväder. Dessutom är det helläckra färger!


Feber!!!

Jaa herrejösses, jag har fått någon slags feber på mamma mia filmen!
Jag, fia och hanna såg den igår och nu vill jag bara se den om och om igen, den är så underbart bra!
Jag hade visserligen sett den innan igår då, men var så länge sen så jag minns knappt hur bra den var!
Högst upp på min önskelista just nu är så mamma mia filmen! Jag vill ha, jag vill ha!
Men jag får nöja mig med låtarna tills vidare!

Oh my!

Jag vaknade precis och tittade ut genom fönstret och gissa vad jag möttes av?
Massor av snö! Helt sjukt!
Igår satt jag och tänkte för mig själv, nu när det är så kallt, kan vi inte få lite snö då, och vad händer idag?
Det snöar!


Fredagsfin!


Klänning med rosett från Forever 21 ca 180 kr
Öppen cardigan från Forever 21 ca 130 kr
Stövlar med klack från GoJane ca 240 kr

Elak syster!



Lilla kitty gillar att bli klappad i ryggslutet extra hårt och detta mobbar emilia henne för! Hon kan inte hjälpa att hon är en katt med mycket päls!
Kitty verkade fatta mobbningen i alla fall och bet henne! Haha!
Så går det när man bråkar med min bebis!

Fredag

Oh my gaaaad vad kallt det är ute!! Jag visste ju att det var kallt men herreguuud vad kallt det är.
Mina kinder och lår höll på att bli till is där ett bra tag. Men jag överlevde.
Idag är det fredag och jag hoppas att jag och vännerna kan hitta på något trevligt ikväll.
Annars händer det inget vettigt alls idag. Jag är i alla fall uppvilad efter nyår nu och kan komma tillbaka som mitt vanliga jag.
Jag har varit borta mycket nu på senaste känns det som och man får hoppas att det håller sig lugnt nu ett tag. Men vad vore vardagen utan variation? thihi
Puss på er!

Första dagen på 2009

Hej på er!
Idag har jag och tommypojken bara legat och slöat framför teven och ätit glass med varma hallon, mums!
Det blir ju lätt så såhär dagen efter nyår och jag måste säga att nyårfesten blev ungefär som väntat så det var inte direkt någon besvikelse, men ändå lite tråkigt.
Det kändes lamt ända fram till tolvslaget sen efter det blev det världens partaj men strax efter var vi tvungna att åka hem.
När vi kom satt vi dock uppe och tittade på tv.
Kanske återspeglar nyårsafton hela året och därför blev det som det blev iår?
Värt att fundera över.
Men nu ska jag fixa med tacopajs deg!
Ciao!

RSS 2.0