Adventskalender

Nu är min adventskalender för i år färdig! Spännande värre! Nu hoppas jag såklart på massor av vinster, vilken spänning det här kommer bli. Nu får det gärna bli lördag och första december imorgon!

Helgen

Här är några bilder från helgen! Blir mycket ljus nu. Självklart firade vi pappa igår med. Utöver det blev vi bortbjudna på en riktigt god älg middag! Annars har det varit lugna puckar och annat små fix. Hoppas ni haft en bra måndag!

6 tips inför fars dag

 
Fars dag är ju på söndag! Jag och syskonen har redan skaffat en present till pappa, men här är några heta tips för er som fortfarande är kvar i det kluvna tillståndet i frågan om vad man ska ge. Personligen tycker jag att presenten till såna här dagar ska vara enkel!
 
 
 
Påslakan Åhlens
Mugg, disktrasa och korkskruv Lagerhaus
Sockar Nelly
Skjorta H&M

Triss

 
Nu har vi gått in i november och november är ju en riktig mysig månad, när man bara vill mysa med ljus, pyssla, baka och ha gosiga tröjor på sig. Riktigt mysiga och gosiga. Dessa tre ovan kommer från only, den lilla fickan tycker jag är för söt och dessa tröjor ser riktigt mysiga ut! Perfekt för november. Ni hittar dem hos Nelly.

RSS 2.0