Det ramlar in hos H&M



Som ni säkert redan vet har ju H&M fått in ännu mera höstnyheter, mycket fint om jag får säga det själv. Den här hösten ser lovande ut och det verkar bara bli bättre. Mina favoriter är den svarta klänningen med motiv och den rosa såklart!

Bilder: hm.com

I'm home again

Hej vänner!
Nu är jag hemma från halmstad igen och det var en trevlig liten resa det med. Åkte in till stan och åt på torsdagskvällen och idag så åkte vi hem runt tolv. Hann med en sväng till havet och kolla på alla vindsurfare. Blev en del mys med familjen och spel också. Det var roligt.

Tommy har åkt hem nu med och imorgon åker han till öland. Det är lite tråkigt men det ska nog gå bra. Han kommer hem igen på onsdag så kanske vi får jag träffa honom då men jag skulle tro att det blir på torsdag. Får väl se vad jag ska hitta på.

Har ni några planer för helgen då?

Gina tricot



Jag är lite nyfiken på en sån här klänning, är det någon som sett dem i verkligenheten? Sitter dem hemskt tajt? Hur sitter dem över bysten? Får man mycket urringning? Någon som vet?

Bild: Ginatricot.com

Underbar dag

Godmorgon vänner! Har ni sovit gott?
Det har jag men jag har drömt en massa konstiga drömmar, dock bara roliga :P

Senare idag ska jag och tommy åka ner till halmstad. Familjen är där nere i stugan så vi ska ner och hälsa på och så blir det att sova över inatt också. Vi har tänkt att vi ska gå ut och kanske äta eller bara ha det allmänt trevligt. Uteserveringar är ju jättemysigt!
Sen ska vi ta en sväng på marinfestivalen på fredagen och sen bär det av hemåt igen.
Tommy måste ju hem och packa eftersom han ska åka till öland på lördag. Som tur är kommer han hem på onsdag igen. Hihi :)

Vad gör ni idag?

Nya halsbandet





Här är halsbandet som jag fick av syster! Jättefint och jag gillar det verkligen, kanske inviger jag det redan imorgon ;)

Hemma igen

Hej vänner!
N
u är vi hemma igen från borås och det blev lite shoppat. Men jag tycker borås var helt kasst! Gina tricot var det enda som var bra men resten kunde ju kvitta, både vero moda och h&m var urusla! Båda dem brukar man i alla fall testa någonting men ingenting nu. Sen fanns det inte så himla mycket affärer heller.

Jag hade lovat tommy djurpark också så det blev det med, det var faktiskt roligare än jag trodde så det var helt okej. Jag blev ganska trött i fötterna dock kan jag ju säga, men en hel del fina bilder blev det. Fast jag tror att jag bara kommer visa på dem sötaste djuren, det andra är ju inte så mycket att se ;)

Shopping time

Godmorgon vänner! Hoppas ni har sovit gott och att ni mår bra.
Idag blir det borås för våran del vilket betyder shopping. Ska bli kul!

Igår så kom syster hem med en present till mig. Hon sa att hon sett det och tänkt på mig. Jättesött! Det hade både rosett och djur, två av mina favoriter! Jättefint var det och glad blev jag. Så himla sött när folk tänker på en sådär. Jag visar bild på det senare.

Nu ska jag nog fixa håret sen är det dags att åka!
Vi hörs senare, ha en bra dag!

Cykelsemester

Någon timma efter vi ätit idag drog jag och tommy ut på en cykelrunda, det blev ju så fint väder! Vi cyklade ner till grannbyn (ca 5km på varje håll) och tog oss en glass. Tanken var ju att det skulle bli mjukglass men den gjorde dem service på så det fick bli magnum glass istället, alltid en favorit! Dessutom var det jag som bjöd, ja hör och häpna va ;)










Pastasallad

Idag blev det pastasallad till middag och i min sallad har jag följande; sallad, körsbärstomater, gurka, minimajs, champijoner, snäckpasta och räkor. Jättegott och det går relativt snabbt att göra. Sen kan man ju ha någon sås eller dressing till och idag tog vi dressing. Mumma!






Sen tog vi ocå rosévin till maten, åkersson. Men jag vet inte, jag tycker inte det var så himla gott och smaken var itne alls som jag hade föreställt mig, vad tycker ni om rosévin? Har ni smakat åkersson?


Idag fram till nu

Hej på er vänner!
Igår var vi hos stefan och hälsade på han och fiffi och herregud vilken lajban kväll det blev!
Drack vin, tog shots och så bjöd han på cider med. Som om det inte vore nog med detta så blev det korv med bröd (den godaste) och ett som annat mumsigt.
Riktigt mysigt var det! Man var lite seg imorse när man vaknade, det var man. Haha :P
Det blev inget borås idag heller och jag vet inte om tommy ska dansa ikväll heller, så vet inte riktigt om det blir imorgon eller istället eller hur det blir. Vi har inte diskuterat något.

Jag fick i alla fall frukost på soffan idag. :)


Fem favoriter - vecka 30


Vecka 30:s favoriter kommer från; bikbok, topshop, forever21, dinsko och modekungen.se.

Söndagsmys


Just det vänner, här kör vi på söndagsmys istället för fredagsmys, hihi :)
Jag och tommy ska se någon film nu och ha det allmänt mysigt. Jag tror det kommer slinka ner några öl för hans del oxå, han har också för sig att han ska blanda grogg. Vi får väl se hur det blir med det ;)
Vad tittar ni på?

Söndag är här

Hej vänner! Söndagen är här och jag kan tänka mig att semestern tar slut för många idag och även att många bara har en vecka kvar kanske.
Här har semestern precis börjat och det i icke muntra toner.

Blev visst en riktigt lång sovmorgon idag, kanske behövde jag det. Jag vet inte riktigt, sov ända tills klockan elva i alla fall.
Familjen åker iväg en vecka till stugan idag så det ska bli lugnt och skönt här hemma. Jag och tommy ska väl hitta på något i alla fall men han är ju som sagt inte så pepp.

Tack för era fina kommenterar i helgen!

Lördags mix


- Blommig klänning, Nelly
- Burliknande heels, Asos.com
- Flerfärgade armband, asos.com

Lördag morgon

Godmorgon vänner! Hoppas ni hade en super fredag och att ni får en lika bra lördag.
Det ser ut att bli en fin dag idag, men jag har väl inga direkta planer. Jag är sugen på att hitta på något, men vi får väl se. Tommy var inte det i alla fall.

Vad har ni för planer idag?


Just a picture



Jag har inga ord just nu...

Höstnyheter från Elise Ryan



Som bekant är ju elise ryan ett av mina favoritmärken. Nu har nelly fått in en hel del höstgrejer från elise ryan och jag kan inte annat säga än att dem är helt underbara. Många fina klänningar och helt klart värda sitt pris!
Alla klänningar ovan 549:- utom halterneckmodellen som kostar 449:-

Bilder: Nelly.com

Äntligen kommer helgen!

Godmorgon vänner! Hoppas ni hade en fin torsdag!
Jag och tommy hade en riktigt myskväll och innan dess blev det bullbak, vilket tog ett bra tag.
Dessutom inhandlades en ny tv, skitfin verkligen! Och oj vilka skarpa färger det blev jämfört med den gamla, fast så var ju denna platt med. Riktigt roligt.

Idag är det sista dagen som tommy jobbar sen går han på semester, ska bli skönt. Vi har några saker inplanerade och så ska ju han åka iväg till öland med sin mamma med.
Man kan helt enkelt ta dagen som den kommer när det är semestertider. ;)
Ha en toppen dag vänner!

I regn är det rosa

Idag är jag alldels rosa, och då menar jag rosa. Man får ju pigga upp med något nu när det regnar så nedrans mycket. Självklart är nallen på oxå :)


Ännu en regnig dag

Godmorgon vänner! Har ni sovit gott? Vaknat pigga och krya?

Det blev inget solande igår för när jag kom hem efter promenixen så började det såklart regna. Det såg ut att bli en sån toppen dag, men icke. Och idag regnar det ännu mer. Det är verkligen tråkigt. Vi får hoppas att solen kommer nästa vecka nu när tommy får semester.

Jag har ännu inte satt saxen i tommys hår för jag tycker det har varit fullt upp hela veckan, hur nu det kan komma sig. Men idag sa jag till han att det får bli, så får väl se om han hittar på något eller ej, man vet ju aldrig med den buspojken ;)

En topp hela dagen

Här har jag skrapat ihop två outfiter, en för dag och en för kvällen med samma topp. Super ju!



Bilder från: H&M, Nelly.com, Forever21 och ellos.com

Kul med nytt




Nya tallrikar och bestick som inhandlades på ikea igår. Skitfina tallrikar och mycket roligare och snyggare än runda om jag får säga det själv.
Tommy kom precis innanför dörren och vi ska sticka iväg en sväng till systemet och sen var det något mer han skulle fixa tror jag.

Onsdags mix


- Klänning i skinnimitation, Nelly
- Gula heels med remmar, Gojane
- Armband, H&M

Godmorgon onsdag!

Hoppas ni har sovit gott och att ni nu har en massa sol, för här är det jättefint väder och det ser ut att bli riktigt varmt idag. Skönt!

Jag kom på imorse när tommy gick till jobbet att jag aldrig märkte när han kom hem igår, jag måste verkligen varit trött. Jag brukar annars märka sådant och vakna till lite, men inte igår. Haha, så lustigt :P

Dagens planer är att kanske försöka sola lite och strax tänkte jag ge mig ut på promenad.
Vad gör ni idag?

Det har varit en lång dag

Hej vänner!
Det blev ikea idag trots allt, köpte en finfin soffa på Bror Perssons möbler. Med divan och fibertyg, skitskön att sitta i. Sen åkte vi vidare till ikea och köpte lite smått och gott. Blev en hel del kan jag säga, ni vet ju hur det är med ikea ;)

Jag är riktigt trött i fötterna nu och det var länge länge sen jag var det. Men det var en trevlig liten tripp.
Nu har tommy och resten av dem åkt iväg på dans. Dem skulle visst stanna till stängningsdags idag så tommy lär ju vara trött imon men det är väl hans ensak, förutom att man får göra allt själv då, men det kan det kanske vara värt. :P

Hoppas ni får en toppen kväll på denna tisdag!

Andra dagen på veckan

Godmorgon på er vänner! Så var det tisdag och vädret ser väl sådär ut. Det blåser som attan!

Jag har inte riktigt bestämt mig om det blir ikea eller inte idag, men det visar sig väl rätt så snart. Det ska bli en ny soffa nämligen, kan behövas då vi inte har någon. Hihi :)

Åh, jag kängtar som en tok till nästa vecka då tommy har semester, men nu är det bara tre dagar kvar åtminstone. Vore underbart att få ligga kvar i sängen och mysa och hitta på saker och få åka iväg lite. Men snart så, snart...

Två filmer på fiffi





På den sista filmen jagar hon en humla och när alla skrattar så har hon kastat iväg den med munnen. Inte så mycket att se egentligen men tänkte att det kunde vara kul ändå. :)

Skonyheter hos H&M


H&M
har nu fått in höst modet och därmed också skorna. Jag föll för alldels för många och vill mer än gärna ha mer än ett par. Här är några av mina favoriter.

Bilder: hm.com

Vecka 29 - Fem favoriter



Veckans som gått har favoriter från följande ställen;

Nelly.com, NET- A- Porter.com, Forever21.com.

Last week

Godmorgon! Hoppas ni haft en toppen helg och har fått en bra start på dagen.
Det är sista veckan som tommy jobbar nu sen så har han semester och det ska bli skönt att få umgås lite mer med varandra, det känns som att det har varit mycket nu på sista tiden...

Jag lovade visst tommy att jag skulle klippa honom nästa gång han skulle klippa sig och det var visst redan nu. Så han vill bli klippt redan idag och vi får la se hur det blir med den saken. Jag har klippt folk förr men aldrig någon med lockar men det ska nog gå bra det med.

Vad har ni hittat på i helgen?

Lena 50år

Min faster fyllde i dagarna (igår, lördag) 50år och detta var ju tvunget att firas med bravur. Lena (troligen med viss hjälp av bosse) hade klurat ut en luring. Hon hade nämligen bjudit upp släkten till sig på kalas men så visade det sig att vi skulle iväg på resturang och äta. Helmys! Det var jättegott och jättetrevligt och allt var så mysigt. Hoppas du hade en bra födelsedag och firande!










Lördag

Hej vänner! Det regnar och är tråkigt här idag så vet inte riktigt vad vi ska hitta på...

Harry Potter filmen var över förväntan faktiskt! Jag har alltid tyckt att hon som spelar Hermione är så dålig, men hon var faktiskt mycket bättre nu. Men albus blir aldrig rättvist framhävd, i filmerna verkar han vara så arg.
Efter det blev det spelkväll hos Per och vi kom väl dit runt kvart i tio eller något sådant och vi kom inte hem förrens halv fem (!!).
Jag tror till och med att jag sov en halvtimme eller en timme där någonstans mellan tre och fyra. Herregud säger jag bara.

Jag hoppas på utgång ikväll, men vi får se.
Vad har ni för er idag?

Ge mig, ge mig!


Love love love love!!
Åh, så fin och underbar den här var. Ge mig i gärna en rosa eller den gröna :)

Bilder: Gina Tricot

Nya skor


Dem här
(bland annat) köpte jag oxå i lördags. Jag har bara inte kommit till skott för att visa upp dem. Jag har ett par svarta sedan innan med mycker mer remmar och tåspringa. Men det kändes roligare med ett par bruna till allt det svarta som alltid tycks få på sig...

Dagen har börjat bra

Godmorgon på er! Dagen har börjat med att tommy frågade om inte jag ville äta frukost med honom så sagt och gjort, han kom och hämtade mig strax innan nio så åkte vi iväg till fiket som finns här och åt frukost. Super mys!

Idag verkar det bli en toppen dag! Solen lyser starkt och det är redan runt 25 grader varmt. Himlen är alldels klarblå och inte ett moln syns så det ska verkligen mycket till om det ska bli något regn idag!

Jag har försökt att övertala tommy hela veckan om att vi ska åka iväg någonstans när han får semester, men han verkar inte alls vilja det. Han ska åka iväg med sin mamma till öland och det räcker väl för honom antar jag. Trist tycker jag.




Jag har bakat

Idag blev det lyxmat och efterrätt på det! Gotti gottgott. Grillat med potatissallad och advokadosallad med tomater vid sidan om.
Efter det blev det tårta med rabarbersylt (gjort själv!) grädde, jordgubbar och hallon med bananer på sidan. Den blev inte riktigt som jag tänkt mig men den verkade uppskattas av dem andra och det är ju huvudsaken!







Torsdags mix


- Klänning med rosett, Nelly
- Höga heels med platå, Forever21
- Pärlarmband med gul rosett, Asos
- Halsband i form av gitarr, Asos

Min pojke



Hur cool är inte han då, lilla sötisen ;)


Godmorgon!

Har natten varit bra? Har ni sovit gott?
Jag drömde en sån konstig dröm inatt. Jag och tommy hade varit ute och skulle sedan gå till mitt jobb (påhittad plats) för att hämta något. Vi skulle gå in så vi kommer nerifrån, som typ en källare, men när vi kommer upp till dörren hänger där en lapp "Det är okej" som min kollega (påhittad person) har hängt upp. Vi går ut till en annan dörr och likadant där. Det är nerrullat för alla fönster men det lyser ett superstarkt sken ifrån dem.
Sen helt plöstligt står en kompis bil där och tommy säger "Vi tar lite pengar hur hans bil" men han har inga. Bilen var tydligen olåst oxå.
Sen är det en hage där med en häst i. Hagen är skitliten, typ två meter på varje sida, och jag ska mata hästen. När hästen tar gräset säger jag till tommy "Men ta kort då!"
Sen vaknar jag av att tommy petar mig i ögat :P Haha, skum dröm det där alltså.

Nu var det inte meningen att det skulle bli så långt inlägg, haha :P
Men så snabbt så möjligt ska jag ge mig ut på promenad nu i alla fall!

I eftermiddags

Hela eftermiddagen och kvällen har nu jag och tommy varit iväg och hälsat på en kompis som har skaffat sig en liten valp. Fiffi heter och är busig som en jag vet inte vad. Men attans så söt! Jag vill oxå ha en hund ju!!








Onsdags mix


- Svart klänning, H&M
- Skinnväska med dragkedjor, H&M
- Paljett heels med platå, Love Label hos Halens

Ego ;)




Det är mitten på veckan

Godmorgon vänner! Idag är det verkligen sol och riktigt varmt ute, idag blir det bara ben, det är ett som är säkert!
Det har redan varit ett ståhej såhär tidigt på morgonen :P Grannens lillebror behövde nämligen låna tältet och för att dem skulle tydligen tälta vid någons stuga, haha :P
Ohh jäklar så mörkt röst den lille grabben har fått, shiiiit. Han börjar bli stor nu och jag börjar snart bli tant känns det som, haha :P

Jag har bjudit hit tommy på lunchen idag så vi ska äta tillsammans, det ska bli mys. Jag vet inte riktigt vad det blir än eller om jag ska ta spaghetti resterna från igår, men det får vi se då. Några timmar kvar än ju.

Nehe, nu ska jag fixa mig iordning! Puss på er!

Tisdags mix


- Jumpsuit, Forever21
- Essie nagellack, Nelly
- Röda skor med remmar, Topshop

Små grodorna är lustiga att se


Idag har jag och tommy varit överallt och ingenstans
. Vi uträttade ett ärende åt hans mamma och åkte sedan till deras hus och där hittade jag såna här små grodor! Jättesöta! Jag såg hur många som helst på bara den lilla platsen som jag stod på. Dem var dock äckliga att hålla i då deras fötter var som sugproppar. Men söta :)

Tipsigt


Gina Tricot
har fått in dem här två skönheterna i webbshopen igen. Dem är riktigt fina om jag får säga det själv och skulle gärna vilja ha en själv men mina bröst ser så onaturliga ut i en sån här klänning.
Om ni inte redan har en tycker jag ni ska skynda er att klicka hem en ;) 299kronor och den blir din! Som hittat :)

Bilder: Gina Tricot

Mysdag idag

Godmorgon! Mår ni bra? Har ni sovit gott?
Först måste jag bara säga Tack för alla söta kommentarer igår! Aldrig trodde jag att så många skulle kommentera lilla kitty. Men tack ännu en gång sötisar :D

Idag har jag och tommy bestämt mysdejt. Mys va? Hihi :) Det känns som att det var hur länge som helst sen vi bara sågs och inte har något inplanerat, så det ska bli riktigt mysigt. Jag vet inte riktigt vad vi ska hitta på, men det är ju det som är charmen med det hela. ;)

Idag verkar solen har tittat fram i alla fall. Igår när jag skrev att det såg ut att bli sol så började det regna tio minuter efter att jag skickat iväg inlägget. Typiskt va?
Men idag ser det bättre ut.

Hennes sätt att säga det på?

Titta på kitty! Hon har krypit in i en kartong som låg här och skräpade. Haha :P
Är detta kanske hennes sätt att säga att hon vill flytta på? ;)






Måndags mix



- Bodysuit med dragkejda, Forever21
- Röd kjol, Forever21
- Sandaler med nitar, Nelly
- Båda armbanden från cocoo.se

Två nya klänningar

Två nya klänningar blev det i lördags, en från Gina Tricot och en från H&M.















Det var svårt att fånga det glittriga på underdelen av klänningen på bild. Men på den sista syns det i alla fall lite och klänningen är helt i svart precis som på sista bilden.

It's a new day

Hej på er! Hoppas ni har haft en finfin och trevlig helg. Det har jag. Dem har utlovat fint väder den här veckan och att det ska bli varmt igen. Och jaa, det verkar gå på rätt håll i alla fall, det är ingen sol än men det är ändå 17grader ute. Härligt härligt!
Jag tänkte ge mig ut på en promenad snart och det ska bli riktigt skönt faktiskt.

Vad ska ni hitta på idag sötisar?

Tånaglarna har fått färg


Nu är tånaglarna målade
för första gången den här sommaren. Jag tog svart med glitter i, tycker den var lite coolt. Nästa gång ska jag ta en ball färg, typ lila :P Eller orange. Orange hade varit skitsnyggt att ha, jag måste införskaffa mig ett oranget nagellack.

Jag gillar inte att ha färg på naglarna, fransk manikyr går bra men allt annat är bara blä. Jag vet inte varför egentligen, jag gillar det bara inte. Men tånaglarna får mer än gärna ha lite färg (eller mycket för den delen.) Det är lite skumt det där. :P

Den här veckan


Favoriterna kommer ifrån H&M, Nelly.com, Forever21 och Topshop.

Söndagen är här

Jag har inte alls sovit gott inatt. Bara oroligt och somnade sent och vaknade super tidigt, så blev inte alls många timmars sömn. Jag somnade alldels sur och tvär och jag vaknade precis likadant.

Gårdagen spenderades i nosaligins anda med tv-spel, nämligen super mario. Riktigt roligt var det faktiskt även om det inte gick superbra för mig :P

Idag ska jag inte göra någonting speciellt och jag känner mig nästan lite rastlös. Jag har legat och läst i några timmar nu och nu orkar jag inte det mera. Jag hade velat kolla på film, men som läget ser ut just nu går ju inte det.
Nää usch, vad ska ni hitta på idag?


En heldag på stan

Hej vänner! Jag är nu hemma igen och kom hem för en liten stund sedan. Det blev lite shoppat och tommy köpte något han med.
Tommy är sugen på att köpa ny bil och vi skulle tittat på en men det var tyvärr stängt, bara öppet måndag- fredag, så himla dumt! Kunde ju haft öppet på lördags förmiddagar i alla fall.
Nåväl, det blir väl väl med det...




Tacobuffé till lunch, mumma!


Shopping dags!!

Godmorgon på er vänner! Hoppas ni har haft en bra natt och sovit gott. Jag själv har både ätit frukost, duschat och klätt på mig. Det är bara lite mascara som ska på och av med turbanen. Sen bär det av mot shoppingen och tommy följer såklart med också.

Jag som trodde det skulle bli skitväder idag och nu tittar solen fram, attans oxå :P
Men nu ska jag fixa klart mig så inte tommy blir tokig och sen åker vi iväg.

Ni får ha det super idag så hörs vi senare!
Puss

Fredags mix



- Väst med paljetter, H&M
- Vitt baslinne, Gina Tricot
- Rosa volangkjol, H&M
- Dubbelflätat armband, Asos
- Burliknande heels, Nelly

En bild, två färger




Hej hej! Hoppas ni har en bra fredag. Jag satt och pysslade lite bilder och försöker lära mig ett som annat, det går sakta men säkert framåt. Så, vad tycker ni? Vilken gillar ni bäst, orginalet (överst) eller den som lutar lite åt det svart/vita (undre) hållet?

Tipsigt


Hos modekungen.se finns just nu dem här skorna i balmain-modell till nedsatt pris. Orginalpris: 799:- NU: 599:-
Det finns inte många storlekar kvar så skynda fynda!

Härligt med fredag

Hej på er! Hoppas ni har haft det bra hittills. Äntligen är det fredag, härligt va?
Igår hade jag och tommy det jättemysigt och vi var ute och åt, sen så pratade vi lite semester planer, men det gick väl sådär. Jag föreslog att vi kunde åka till stockholm eller malmö på en tripp, men det gick visst inte hem. Vilket inga av mina förslag verkade göra, men samtidigt hade han inget att komma hem själv :P
Ja jag säger då det, män :P

Imorgon ska jag och tommy dra ut på en liten shopping runda och det ska bli så himla kul! :D
Vad ska ni hitta på i helgen vänner?

Puss på dig!



Kärlek, när den är som bäst <3

Godmorgon vänner

Idag är det verkligen grått och det har regnat, nu får gärna sommaren komma tillbaka. Det är helt sjukt hur snabbt sommaren går och så långsamt vintern kommer att gå, usch så tråkigt.
Jag skulle absolut kunna flytta till ett land med varmare breddgrader, tänk vad lyxigt och ha sommar året runt!!

Idag firar jag och tommy 1,5år tillsammans! Vi har inte planerat något, men som den guldklimp han är, tror jag ändå att han redan har funderat ut något, hihi ;)

Annars hade jag tänkt att ta en tripp till biblioteket med syrran idag. Nu när jag läst ut Harry Potter böckerna vill jag ha lite schyst sommarläsning.
Om ni har några förslag på bra böcker tar jag gärna emot dem. :)

Onsdags mix


- Klänning med bar axel, Topshop
- Väska med nitar, H&M
- Skärp, H&M
- Rosa gladiatorsandaler, Ellos

En liten filmsnutt

Jag tänkte visa en liten film från ekebo, det är egentligen inte så mycket att se och inget vidare kul. Men jag tänkte att det kunde vara roligt att se ändå.

 

Tre sockersöta tuffa pjucks


Åh!
Jag blir tokig på mig själv för att jag inte har sett dem två rosa skorna tidigare, båda två är så snygga! Nu finns dem såklart inte var i min storlek, men kanske finns det kvar i eran storlek?
Jag gillar alla tre men dem första var verkligen to die for.

Bilder: Halens.se

GRATTIS SYSTER

Först och främst måste jag bara säga grattis till min syster som fyller 19år idag. Hurra hurra hurra hurra!

Några av hennes kompisar kom hit och sjöng för henne vid sju imorse (!) jäkla levande var det, men jag lyckades somna om och det verkar hon med ha gjort :P

Det ser ut som att det ska börja regna när som helst nu, men det gör mig faktiskt inget. Det röda på min bränna har lagt sig nästan helt nu och jag ser riktigt brun ut, härligt!
Idag hade jag i alla fall tänkt att äta lunch ute med tommy, kina blir det nog tror jag.
Bäst att jag hoppar in i duschen direkt och fixar till mig nu!

Nya skönheter från Ginan


Gina Tricot
har fått in några nya partyklänningar och dem är riktigt snygga! Svart och guld är en riktigt fin kombination, och behöver man inte alltid nya partydresses? ;)

Bilder: Gina Tricot

Några bilder ifrån festivalen










Finns hur många bilder som helst, men här är i alla fall några. Vid vårat ställe såg det ut som ett slagfält också så det behöver ni inte säga något om.
Följande personer återfinns på fotorna; Stefan är det som gör pussmun (vilket han skulle göra på typ alla kort?) och Per "pelle" tar kortet, Albin med en kanna med, kan det ha varit grädde i? Han tycker väl han är rolig förstås :P, utsikt från min stol, jag i egen hög person, Bokfors, även döpt till Stefan, håller på att ta på sig skorna, Emilia och per inne på festivalområdet i något tält, det var varmt som tusan där inne, Dollarn med en tjejs brillor som han tyckte han var het i och slutligen lille älsklingens gubben när han är som sötast <3
Tack för allt det roliga folk!

Tisdags mix

Linnet är verkligen ursött och en sån mulen dag som idag skulle jag matcha det såhär, det är fortfarande varmt trots allt även om det inte är lika varmt.

- Ursött Linne, hm.com
- Jeans, Gina Tricot
- Snygga pums, hm.com
- Båda armbanden från cocoo.se

Todays plan

Är väl egentligen inga alls, eller dem är inga alls. Vädret är väl sådär idag men det känns bara skönt tycker jag. Jag hade tänkt att jag skulle se någon film idag och äta lite glass, hihi :)

Berättade jag om att jag fick brännskador i helgen? Då menar jag inte brännskador från solen heller utan riktiga brännskador.
Jag fick blåsor under hela fötterna och på sina ställen spräcktes skinnet upp också, fy farao vad ont det gjorde! Jag kunde för tusan inte gå och jag gick långsammare än en sköldpadda och konstigare än dem konstigaste.
Nu kan jag i alla fall gå normalt och blåsorna är så gott som borta.
Ibland gick någon blåsa sönder och att gå på fötterna då, aj!
Det bevisar bara ännu en gång hur tunt skinn jag verkligen har och det är inte alls roligt.

For dinner today



Lasange! Det här var riktigt mumsigt och jag vet inte hur länge sen det var jag åt det. Väldigt längesen i alla fall. Tomterna bredvid är ett givet val, det passar perfekt ihop. Tommy tyckte det var riktigt gott också och åt hela fyra (!) portioner. Men det är ju bra, nu får det bli sängen.
Godnatt på er och sussa gott!

Jag önskar mig...

... Leila! Haha, nej inte riktigt. Skämt åsido, men jag skulle faktiskt vilja ha hennes böcker. Hon är ju bara för bäst och så himla söt! Hennes program är alltid så inspirerande och hon har väldigt många bra tips. Det vore inte fy skam med henne i köket.
Någon som har lust att skänka mig någon av dessa? *blink blink* ;)

Vecka 28 - fem favoriter



Veckans fem favoriter kommer från Have2Have.se, H&M.se, Ginatricot.com, lindex.se och forever21.com.

It's a sunny day

Godmorgon på er! Jag hade egentligen tänkt att gå upp tidigare men det verkar som att jag behövde sova mer än vad jag tänkt mig, hihi :)

Det känns skönt att vara hemma igen även om det var roligt på festivalen. Men riktigt dusch och säng är alldels för bra.
Solen lyser även idag, men jag tror jag behåller kläderna på och håller mig undan ifrån solandet ett par dagar, det känns som att det röda behöver få lägga sig och även att min hud får vila. Att bli bränd är ju ändå trots allt en varning ifrån kroppen.

Jag ska bara ta det lugnt idag och så får man väl se vad som händer framemot eftermiddagen, planer kan ju ändras så plötsligt ;)
Ha en underbar dag!

En bild från i fredags



Ratten är bra till mycket ;)

Back to life again

Hej vänner! Haft en bra helg?
Nu är jag hemma igen och har så varit i cirka två timmar men inte har jag fått något vettigt gjort för det, låg och vilade någon timme för jäklar vad trött jag är. Festivalliv är uttröttande helt enkelt. Men jisses vad roligt vi haft och herregud så mycket som har hänt.

Det hela började lugnt i fredags och vi gick inte in på festivalområdet, sedan när det är läggdags så visar det sig att dosan som man låser upp bilen med (heter det fjärrlås?) har fått fukt i sig och det går inte att stänga av larmet, det gick att komma in i bilen manuellt (nyckel i dörrlåset) men för att kunna starta bilen var man tuvungen att stänga av bilen. Det löser sig inte den kvällen och vi beslutar att sova på det och se om dosan kanske torkat till morgondagen. Det hade den, visserligen, men det funkade inte i alla fall. Tommy har i alla fall kommit på en lösning och med två andra elektriker med oss och en annan vän med kablar och krabbel så löser sig det hela. Men tommy var inte nådig kvällen innan alltså.

Vidare hade vi bestämt att äta på uteservering vid lunch och sedan sticka till havet hela dagen. Jäääklar vilken solbränna allihopa fick. Det värsta med min solbränna är dessutom att det bara är på framsidan av kroppen. Jisses då. Alla är jäkligt röda och det ser ju för roligt ut ändå.
Kvällen var riktigt rolig och bjöd på Scotts, Lars kritserz, arvingarna och hör och häpna, tommy roos. Nej, inte min pojkvän, ett band.

Långklänningar i blått

Blått är en härlig färg
och vad vore garderoben utan en blå klänning? Valet är givet tycker jag och varför inte en av dem här härliga långklänningarna, perfekt att gå på fest i med ett par schyssta heels. Jag gillar dem alla fem. En färg, fem klänningar.

Bilder: Forver21.com

Fredag morgon

Godmorgon vänner! Idag är jag så peppad och glad, för idag är det festivalsdags!! Wiiihhhoooo! Det ska bli skitkul och vädret är skitbra och allt ser bra ut. Jag ska bara packa med sen så jädrar blir det festivalsdags! Superskoj!

Vi åker idag runt sex skulle jag tro och blir borta till jag vet inte hur länge på söndag, men vi kommer hem på söndag i alla fall. Vi är ganska många oxå så det ska bli kul.
Jag, tommy och syrran ska dela tält så vi får la se hur det går, men det ska nog gå bra och inte vara några problem.

Jag köpte en ny bikini i veckan oxå, den ska förhoppningsvis invigas, jippi!

The saturdays


Bland annat dessa fyra snygga klänning har Nelly fått in nu från Rare Fashion. Dem har gjorts för Storbritaniens största band just nu som utmärker just deras stil var och en. Dessa fyra är mina favoriter men det finns hela fyra till att välja bland.
Vilken blir eran favorit?


The Saturdays

Bilder: Nelly.com

Torsdags mix


-Linne med nagellacksmotiv H&M
-Kjol med rosett och blommor Forever21
-Snygga heels H&M
-Solbrillor Gina Tricot

Nu är det juli

Godmorgon vänner! Hur står det till idag? Har ni massor av sol?
Det hoppas jag att ni har och här är det oxå sol och redan väldigt varmt, härligt! Jag har precis käkat frukost och ska snart hoppa in i duschen.

Jag och tommy har tänkt att fixa lite inför ekebofestivalen idag, annars ska jag bara laga lyxmiddag och möjligen sola. Vi får se vad dagen har att erbjuda, man vet aldrig vad som kan hända ;)

Jag vart i alla fall lite saknad igår när dem var och dansade och det känns ju roligt. Annars hade dem haft väldans kul och det är ju bra. Hihi :)

RSS 2.0