Pippi Långstrump





Här är pippi-tröjan som så många har frågat efter. Köpte den för ett tag sen på nelly.com men såg nu att den endast finns som tröja utan knäppning.
Den är verkligen fin och jag gillar den verkligen, lite för varmt än dock nu när det blivit mildare men det är bra att vara förberedd.

Om ni är sugna finns tröjan här.

The Bat


Monki - Weheartit - Gina Tricot - Nelly - Topshop


Gerard Butler



Gerard säger själv att han föredrar att bli kallad Gerry
för ingen kan uttala hans namn rätt. 2010 har Gerard medverkat i fyra filmer där i bland The Bounty Hunter. Andra filmer han har medverkat i är 300, P.S I love you och The Ugly Truth.

Rätt snygg va?

Lax





Vet inte hur vrida ni gillar att läsa om mat såhär tidigt på morgonen men here it goes! Förra veckans godaste var lax! Snabbt och gott. Lax, fetaost, creme fraiche - vitlök och örter, ost och potatis till det! Såååå gott! Helt klart en av mina favoriter.

Sneak peak



Tjocka, stickade, bylsiga, stora och mysiga tröjor
är bland det bästa med vintern! Så härligt att mysiga runt i en stor stickad tröja. Här är sex stycken bylsiga tröjor som jag köpt på sistone. Bara använt den korallfärgade från Gina T än så länge.

AUTUMN


























Några fina höstbilder jag tog i början av oktober, nu är ju det fina med hösten borta men här är några av mina favoriter. Mina favoriter är regnbågsbilden, blomflugan och bilden på fåglen med ena benet på kanten.

Vinterjacka





Idag när termometern nästan visade tio minusgrader tog jag fram min nya tjocka vinterjacka och det var riktigt skönt att ha den idag! Några snöflingor föll det runt ett-tiden också men dem la sig aldrig. Var nog mer regn än snö.

Visst ser den mysig ut?!

Gårdagens detaljer



I öronen Bikbok - På handen Gina Tricot - På fötterna H&M


Guld, pärlor och Leopard matchat tillsammans med en korallfärgad klänning var gårdagens historia. Guld och pärlor känns så damigt ibland, tycker att jag tuffade till det bra med leopard.


Bikergirl


H&M - Monki - Nelly - Gina Tricot


Put a ring on it





Finaste ringen just nu kommer från H&M och går loss på en femtiolapp.


Jude Law



Snygging nummer 85
på denna lista är Jude Law. Mest känd är han kanske för sitt on-and-off förhållande med Sienna Miller men även för att ha varit otrogen med deras Barnflicka. Totalt har han medverkat i 25 filmer bland annat The Holiday och Åter till Cold Mountain.

Äppelträdet

Med äpplen

I blom med rosa små blommor

Knoppar

Höst och gula löv




Roligt att se samma motiv i olika årstider, här är äppelträdet. Så himla vackert på hösten med alla gula löv, men måste säga att jag gillar när det små rosa blommorna har blommat ut också.


Tre nyanser av orange



Tre donnor som har klätt sig i den vackra färgen orange. Cheryl Cole, Leona Lewis och Sofi Fahrman. Snyggt att matcha med leopard som Cheryl, men jag bara måste ju älska Leona's klänning. Ser ut som en riktig saga.

Någon favorit? Gillar ni orange? 

Marabou sensation





Har ni smakat nya marabou sensation?
Cookies cream heter den och har smak av mjuk gräddkräm med bitar av kex och mörk chokladsås. God tycker jag men jag föredrar nog faktiskt choklad utan kexsmulor.

Rosa månaden



Nu är oktober här och här är några bilder från förra årets oktober. Så himla vackert med alla fina löv, men det snöade redan 16 oktober förra året! Vi får hoppas att det dröjer lite iår. Hösten är ju så vacker annars!

RSS 2.0