Midsommarafton i blekinge 25 juni

Midsommarafton bjöd på strålande varmt vackert väder. Nypotatis och sill (som även jag lärde mig att äta, riktigt gott ju!) kubbspel, säckhoppning och på kvällen ett litet besök på campingens bar. Mestadels av dagen spenderades i solen. En riktig kanondag!


Keepers or not?





Fick hem dem här fina skorna efter att vi åkt i torsdags. Dem är väldigt snygga men jag är osäker på om jag ska behålla dem. Vet inte om jag riktigt gillar dem. Dem är väldigt sköna trots så hög klack och dem är inte alls svåra att gå i. Bra budget sko till scorett skon som ser likadan ut. Från Nelly 349:-

Behålla eller inte?

Midsommar i blekinge, Ankomsten 24 juni

 





Vi drog iväg ett gäng på tretton personer på torsdagen mot östkusten. Efter fyra timmars bilresa var vi äntligen framme i kristianopel i blekinge. Östersjön låg precis framför oss och en hamn fanns där också. En mysig och riktigt fin camping med badplats, minigolf och resturang och bar. En stor mur omgav hela campingen och på sina ställen var den sex meter hög. På vägen ner stannade jag och Tommy och tog en liten fika paus. Toppenväder och bästa umgänget kunde inte bli annat än lyckat!

 


Hemma från blekinge



Hej där! Midsommar helgen har spenderats i blekinge, närmare bestämt kristianopel där vi campade loss. Sedan torsdag har jag varit iväg och det har minst sagt varit en händelserik helg men mycket rolig.
En helg där jag har skrattat som aldrig förr, en helg där jag lärde mig att äta sill och gilla det, en helg där varenda dag och kväll har spenderats med mycket goda vänner som nu är ännu godare vänner.

Mycket sol och värme med en puls på 24 grader hela helgen har det varit tokvarmt, jag är riktigt röd på mina ställen och det riktigt bränns. Men kul hade vi!

Imorgon återkommer jag med bilder, men tillsvidare får ni se mitt röda ansikte som förhoppningsvis kommer övergå till brunt.

Chace Crawford

Snygging nummer sex som presenteras på listan är ingen mindre än Chace Crawford. Med sin pojkaktiga charm och utseende, med sitt perfekta leende och riktigt sug i blicken får han våran puls att slå några extra slag. Snygging nummer 96 är glödande het!

SOMMAR





















Startar dagen med att bjuda på några härliga bilder. Extra stolt är jag över bilden på haren. Vilken gillar du bäst?

Mönster





Inviger mina nya leggings idag med både transparenta partier och skinnlappar. Köpte dem på nelly för 159 kronor. Love them!

Bowling


Igår drog vi ett gäng och bowlade. Första gången för mig iår och det gick riktigt bra måste jag säga. Blev en hel del strike för min del med, sju närmare bestämt tror jag. Kul!

Gina Tricot



Gina Tricot
har verkligen mycket fint just nu som jag skulle vilja lägga vantarna på. Jumpsuiten och den blåa fina klänningen får bli prio nummer ett.

Bilder: Gina Tricot

Frukost



Eftersom att Tommy är ledig idag så lyxade vi lite med att äta frukost ute, mys! Dessvärre är det sämre med vädret idag, blåsigt och dant. Men det är ju fredag och fredagar är ju alltid bra!

Har ni några helgplaner?

Skelett och ben





Kolla in mitt nya halsband! Hur coolt är det inte? Jag älskar det! Fynade det för endast 40 kronor och lär vara ganska unik med det. Passar ju bra in i samligen, right?

You like?

Erik Johansson


En snygging som kanske många minns som Evas storebror Tobbe i Eva och Adam. Snart träder han in i våra svenska hjärtan igen när han blir bioaktuell till hösten i filmen Orion. En snygging väl värd sin plats på listan!

Tisdags mix



- Blazer, Gina Tricot
- Klänning i ballongmodell, Nelly
- Ballerinas, Forever21
- Örhängen, Lindex

Från himmel till jord






















Idag är det strålande solsken hos mig med undantag för den går i moln lite då och då, men ändå härligt med sol. Såg att det redan var 17-18 grader ute också, härligt!

Blått





Köpte detta fina halsband från indiska förra veckan när jag var i jönköping. Hade kollat in det innan jag åkte så blev jätteglad när det fanns kvar. Dryga 89 kronor gick det på.

För jag har bara regn hos mig

Regnat i fyra dagar
nu, ser ut som att det kommer bli regn idag också men än så länge är det uppehåll i alla fall. Får hoppas vi får lite mer sol i helgen åtminstone.

Igår var jag i jönköping halva dagen, blev en del fynd. Köpte lite presenter också, men har en del kvar att köpa. Hade spanat in en del grejer till mig själv, hittade alla utom två. Så det får nog bli en liten tripp snart igen.

Jag älskar dig!









Idag har jag och Tommy varit tillsammans i 2,5år, hurra! Kärleken växer sig bara starkare och ibland kan man till och med känna sig lite nykär. Mys!

Turbo leggings





Igår fick jag äntligen hem mitt efterlängtade Nellypaket, tog nästan en hel vecka. I paketet var i alla fall dessa fina cykelbyxor, mitt första par och jag älskar dem redan! 129 pix gick dem på.

Fredrik Ljungberg



En snygging som jag tycker att vi nästan glömt bort lite och som man inte skymtar så mycket av nu för tiden heller är Fredrik Ljungberg. Han är född och uppvuxen i Halmstad, bara en timme bort från mig. Varje sommar spanar jag efter honom, men han gömmer sig väl. Han är fortfarande het och jag har i alla fall inte glömt bort honom...

Sveriges nationaldag













Idag är det ju som bekant Sveriges nationaldag som ju faktiskt firas till minne av Gustav Vasa men även svenska flaggans dag. Visste ni det? Det är faktiskt även färskpotatisens dag och fruktens dag.

Indiska


Nu finns Indiska hos Bubbelroom, inte så många plagg ännu men det fylls väl på allt eftersom. Hoppas dem tar in deras snygga smycken också!

Bilder: Bubbelroom

Yesterday in the sun

Vilken härligt väder det var igår, helt underbart! Satt ute och solade i en timme, hur underbart som helst. Äntligen är sommaren på ingång! Idag ser ut att bli en minst lika underbar dag, bara att ge sig ut i solen idag med.

Hoppas ni får en fin dag med mycket sol!

Animals





Fyra stycken halsband som finns i mitt smyckeskrin. En uggla, en nalle, en fisk och en zebra. Tycker det är så fint att ha djurmotiv hängandes runt halsen och här är mina fyra!

Tisdags mix



- Topp, H&M
- Halsband med sköldpadda, Forever21
- Jeansväst, Topshop
- Jeans med lappdetaljer, Nelly
- Tygskor med hjärtan, Forever21

1 juni 2010



Idag är det första juni och därmed den första sommarmånaden. Nu hoppas jag att man snart kan börja inviga sina sommarklänningar och skor på allvar.

Ovan ser ni mitt senaste sommarklänningsköp. H&M 149:-

RSS 2.0