Tre fina från Gina Tricot

 
Fanns en hel drös med fina plagg på ginas hemsida såg jag nu, fastnade lite extra för denna mångfärgade klänningen. Ser somrigt ut utan att det är blommor på. Enkelt men snyggt är också uppskattat och shortsen ser väldigt stilrena ut för att inte tala om sköna. 
 
 
 
 
www.ginatricot.com

Smakprov

Dagen har spenderats åt att fira en kollega på jobbet i femtiotals anda. Började dagen med att jag och en till fotade alla i femtiotals kläder. Mycket roligt! Vi åt senare på Mandy's Diner. Någon som varit där? En resturang i typisk femtio-sextio tal med inredning och dylikt inrett i rockabilly stil. Amerikanskt stuk såklart. Supercoolt! 
Här får ni ett litet smakprov på en av bilderna på mig, tror att jag gör mig bäst bakom kameran faktiskt! Ha ha. 
 

Jordgubbes planta

 
 
 
Snart blir det röda fina jordgubbar på dem egen ordlade jordgubbs plantorna, men framför allt. Plantan med jordgubbar som troligen är en korsning med smultron slår snart ut. Dem är riktigt smaskiga dem där smulgubbarna. Jag längtar! 

DIY projekt - stol

 
 
 
 
 
 
Den här fina stolen fick jag efter min farfar nu när han gick bort. Tyckte inte att den bruna färgen passade in riktigt hos mig så den fick bli vit! Tanken var hela tiden att den inte skulle bli täckt, två lager räckte så blev den såhär fin! Den fina stolsdynan i ull blev pricken över i!
Nu kan jag tänka på min lilla farfar hur han antecknande när han satt i stolen vid sitt skrivbord. 
Formen på stolen gör den skön att sitta i och jag är riktigt nöjd med färgen. Stolen är som ny men minnerna är detsamma! ♥

RSS 2.0