NyheterNågra nyheter som just nu är påväg in i shoppen! Och ännu fler är påväg. Men tills vidare hittar ni dem på facebook, HÄR. Starta det nya året med snygga smycken från akire design!

Wake up to spring
Nu har H&M släppt galet många fina vårkläder på webben.
Så mycket fint, det är härligt att se alla klara och ljusa färger. Man blir sugen men jag tror att jag väntar ett tag till.

Birds
När det var snö i dagarna två lyckades jag ta den här bilden. Tycker den blev lite häftig. Men jag undrar, kommer den någon mer snö denna vintern?

Lucka 24

På julafton fick jag en smörkniv i kalendern. Sluta smöra står det på den, ganska rolig faktiskt!
Lucka 23

Dan före dopparedagen...  I det näst sista paket fick jag en skål med hjärtan på! Om Elin själv får välja är det en chipsskål. Jag tycker den var jättefin och kan användas till mycket.Lucka 22

I lucka nummer 22 fanns en liten tavla med ett fint budskap, nu måste jag bara klura ut var jag ska hänga den! Finfin, Emilia!
Lucka 21

Idag fick jag en ballongvisp och det var en sånhär småsak som jag önskat mig i julklapp, så det blev jag jätteglad för!

Lucka 20

Fyra dagar kvar till julafton, det är galet! Idag fick jag en tillbringare i mitt paket i kalendern. Superbra för vi har faktiskt ingen! Tack Syster!

Nytt ljus
Halva Sverige har väl inspirerats av Ulrika, så även jag. Jag letade i gömmorna och fann några stycken sådana här faktiskt, jag valde en stor variant och såhär blev det. Tog alltså en större flaska än Ulrika och ställde min på golvet istället. Jag är super nöjd, blev urfint!


Lucka 19

Nu är vi inne på julveckan, om bara fem dagar är det julafton! Mys! Idag fick jag ett par små fina örhängen, lite silveraktiga och glittrar. Jättefina!

Lucka 18

Idag fick jag ett blockljus med ett litet fat till som man kan ställa ljuset på. Fint!

Lucka 17

Idag fick jag en cupcake i mitt paket! Jag har velat köpa en sån här många gånger, men aldrig gjort det. Så nu blev jag jätteglad när jag fick en. Hihi. Tack Elin!Lucka 16

Idag fick jag smyckestänger i mitt paket. Gissa om jag blev glad! Senast igår när jag höll på med smycken till nyår satt jag och svärde över att min tång var för stor. Dessa kom alldels lägligt vill jag säga! Tack Emilia!

Lucka 15

Nu går vi ner mot ensiffrigt för nedräkningen fram till julafton, nio dagar kvar. Idag fick jag paket av Elin och det var ett mycket platt sådant. Jag gissade att det skulle vara en lott, men där var inte en lott utan tre. Och det blev vinst!Blake Lively
Vilken otroligt snygg kappa Blake har på sig! Tycker den var grymt häftig och självklart är det kragdelen som jag mest tycker om. Så ball!


Lucka 14 - Tio dagar kvar

Tänk att det bara är tio dagar kvar till julafton! Tio paket kvar att öppna i våran lilla kalender. Idag fick jag paket från Emilia och det innehöll tre träslevar. Vet knappt om jag vågar använda dem, då dem kommer bli fula direkt. Fina är dem i vart fall.

9 Kronor


Budade hem denna balla ugglan för 9 kronor för ett tag sen.
Jag gillar ju ugglor som ni vet och den här tycker jag var lite ball!

Lucka 13 - Lucia

Dagens paket var väldigt fint inslaget. Två små paket gömmde sig där och när jag öppnat dem trodde jag först att det var glasunderlägg men sen såg jag att dem hade magneter. Väldigt fina i varje fall! Tack Elin!TopshopÅtta favoriter från Topshop - Ja tack!


Lucka 12 - Halvvägs

12 paket är öppnade, 12 kvar. Idag kunde jag gissa mig till vad jag skulle få och visst hade jag rätt! Det var en filt, en blå. Den var väldigt mjuk och skön. Tack Syster!

Tre böcker


Tre böcker jag nyligen läst, Attentatorn, Exit Kalahari och Marshmallows till frukost.Attentatorn - Här får man följa dagarna innan ett mord ska ske på rysslands tsar. Ganska dryg bok tycker jag, händer inte mycket dagarna innan och man bara maler och maler utan att det ens blir lite spännande.

Exit Kalahari - En sann berättelse om två smålands tjejer som åker ut på safari i afrika. I denna boken var det spännande i mitten, före och efter det var boken totalt död. Den hade kunnat vara så mycket bättre.

Marshmallos till frukost - Här får man följa Kendra som flyttar från Australien och den hon älskar mest. Hon får två bonusbarn och en massa problem på köpet när hon flyttar in i sin nya lägenhet. Riktigt bra bok tycker jag, och man undrar hela tiden, kommer hon flytta tillbaka till Australien och mannen hon älskar?

Lucka 11

Paketet i lucka elva kommer från lillasyster Elin och där fanns en fin fin ring. Den glittrar riktigt fint. Jag hade aldrig kunnat gissa att det var en ring i det stora paketet.Lucka 10

Nu går vi alltså upp på två siffrigt! Idag fick jag öppna två paket i kalendern. Jag fick en slev och en liten påse med små gelehjärtan, "A little treat because you're sweet!" En söt liten present. Tack Syster!

Julkort

Första julkortet kom igår.
Det var snabbt måste jag säga, hon är tidigt ute min vän Sofia. Tack!


Lucka 9

I lucka nummer nio fick jag hårnålar med små söta pärlor på från Elin. Tack!

Lucka 8

Idag fick jag ansiktsmasker! Hahaha! Jag har aldrig använt en sådan men nu tvingas jag nästan till det. Min erfarenhet är att allt som legat lite dolt och som man kanske inte sett i huden kommer ploppa fram direkt, men det kan ju vara värt ett försök. Kanske kan jag få babylen hud?

TodayIdag har jag smyckat mig med en blommig sjal och fina renar i öronen. Sjalen kommer från H&M och renarna är min egen design.
Ni hittar dem HÄR.


Lucka 7

Idag fick jag en grej som passar med fotoalbumet jag fick häromdagen, fotohörn och fotofix. Med fotofix slipper man limma dit bilderna och detta har jag aldrig tänkt på eller sett. Superbra ju! Riktigt bra uttänkt av Lillasyster!

Lucka 6

Tänk att det redan är 6 december! Det betyder också att jag har öppnat sex paket redan! I det sjätte paketet gömmde sig en liten skål väl inslagen. Jag tror att det är meningen att man ska dekorera något i den! Det gillar jag!

SNÖ
Jag sa ju att det var nära.
Nu är det lite vitt på marken i varje fall och halt. Men det gillar jag ju inte, då jag har en förmåga att halka varje år!

Lucka 5

I lucka nummer fem fann jag ett scrapbook album där jag kan klistra in mina bilder och pyssla lite. Kul säger jag! Har redan två andra så det blir kul med ännu ett album.KaffemuggKöpte den här muggen häromdagen,
egentligen var jag ute efter en annan men den fanns inte just där så jag får leta efter den igen. Men den här dugen bra så länge, gillar färgen! Köpte den på Åhlens för 80 kronor.

Lucka 4

I dagens lucka fick jag dessa fyra ljushållare (ljusskålar?) att ha värmeljus i! Fin Fina! Lämpligt nog heter dem Galej också. Tack Syster!Lucka 3

Idag fick jag leta länge för att hitta paket tre bland alla paketen. Jag försökte mig på en gissning på detta avlånga paket men det var svårt, men självklart var det ju nagelfilar! Passade utmärkt för häromdagen slängde jag min gamla! Tack Lillasyster!

Snöflingor
Tro det eller ej, men idag föll dem första snöflingorna över småland!
Först var det lite regn sen blev det stora flingor. Självklart så var det ju inget som blev liggande, men det var ändå lite mysigt. Men nu vet vi i alla fall att den är på väg, den stora vita.

Lucka 2

Paket idag är alltså från min största lillasyster, Emilia. Paketet var mycket lätt och innehöll bakformar. Det är alltid bra att ha i juletider, men jag kan undra om det är en pik att jag ska baka något som hon kan mumsa i sig?


LIGHT


1 December - Lucka 1

Idag var det alltså dags att öppna första paketet i våran lilla julkalender, mitt första paket var från min minsta lillasyster Elin. Det var en liten smällkaramell och det som var i var nästan godis. Ett nagellack i färgen sugar pink! Tack!

RSS 2.0