Kanon Kameran

Nu har jag äntligen fått tillbaka stora kameran och slipper dras med den gamla kompaktkameran!! Perfekt timat så kom den igår när jag kom tillbaka från ett litet mini-läger med jobbet. Så lycklig blev jag och självklart gav jag mig genast ut för att testa mitt nya objektiv! Nedan ser ni några bilder med nya objektivet som jag tog igår.

















Emma, Diaz och Olivia



Tre snygga kvinnor bjuder på tre härligt snygga outfits!
Cameron Diaz med sina milslånga ben i en snygg Chanel klänning. Emma Stones klänning skulle jag gärna vilja ha! Och Olivia Palermo bjuder på färg, jisses vilken snygg outfit! Älskar den gula klänningen med den rosa väskan och leoskorna. Har ni någon favorit?

Glad Midsommar!



Ville bara titta in en lite snabb sväng och önska er alla en glad midsommar.
Hoppas den blir som ni tänkt er och att ni får mycket sol. Hos mig ser det ut som att himlen kommer öppna sig snart, vi får hoppas solen tittar fram om någon timme när vi beger oss ut på landet!

100 sidor mode

Tummen upp för nya Sofis mode! Mer mode, mer inspiration och mer läsning. Äntligen kan man premunera och det bästa av allt är att tidningen känns precis som förut men mer av allting. Precis vad jag velat ha!










Måndag är så mallig först han är





I måndags åt jag dem första svenska jordgubbarna, mumma! Fick superfina krukor av mamma. Passar bra i mitt kök.



I tisdags drog jag en sväng till Ullared med syskonen och kusinen! Handlade mycket välbehövligt.





Fixar onsdag! Killen fixar med lampor i hallen, blev precis som jag hade tänkt. Själv satte jag upp den här coola klockan i köket.



Veckans bästa köp? Onepiece.





Tacofredag!



Hälsade på den här killen i lördags.



Sista bilden jag tog innan jag på söndag morgon upptäckte att kameran gått sönder.
Japp, systemkameran är paj. Något med fokusen stämde inte riktigt, hoppas dem kan laga den. Upp till tre veckor får jag vänta. Får tråkigt nog nöja mig med gamla hederliga kompaktkameran så länge.

Butterfly effect



Jag älskar att fota fjärilar
, jag tycker dem är så fina. Men dem är svåra att komma nära dem små rackarna, men ibland lyckas man och får till det! Här är fyra av mina senaste bilder som jag tagit. Alla är olika!

Nelly Trend



Herrgud vilken snygg klänning!
Den här bara måste, MÅSTE, jag ha. Den kommer i slutet av juli. Den som väntar på något gott...


Nelly & Sannaknows

Veckans meny

Någon ville ha mat tips och såhär såg det ut vid tre tillfällen hos oss förra veckan. Fläskfile, kycklingspett och pastasallad. Idag blir det spaghetti och köttfärssås!



Ankare

Gjorde det här halsbandet till en tjej som berättat hur hon ville ha det, men sen hörde jag inte av henne mer så jag antar att hon inte ville ha det. Men vackert blev det. Enkelt och stilrent.




Veckan som varit





Måndag: Ledig måndag! Efter söndagens utgång var vi ganska trötta. Måndags natten blev även första natten i lägenheten.



Tisdag: Jobb från tidig morgon till sen kväll.



Onsdag: Satte upp den här fina magnetlisten i köket i lägenheten. Superbra!





Torsdag: Syskonen var och hälsade på. Kaffe, kaka och kärlek!





Fredag: Hälsade på hemma hos päronen, hämtade ett paket från nelly och svärmor var och hälsade på.





Lördag: Vi åkte ut på landet och myste.







Söndag: Idag tog vi en glass vid Träslövsläge sen intog vi stranden. Blev inget dopp för mig dock, kallt i vattnet. Om det hade varit varmare i luften hade jag nog doppat mig.

Solen i ögonen



Shorts - Modekungen Blus och örhängen - Gina T Skor och Bikini - H&M Solhatt - Topshop


Flyttfika

Flyttfika bara måste man ha när man flyttar! Det är så mysigt. Så här såg det ut för tio dagarn sen när vi flyttfikade här i lägenheten. Mys på hög nivå!





Swallows

Spana in min nya väska, blå och fin med svalor på. Perfekt med en lite lättare väska nu till sommaren. Har invigt den och gillar den i massor. Kommer från H&M och kostade 99 kronor.






RSS 2.0