Nowhere

 
Snygga skor från Nowhere, mina favoriter är dem i mitten! Synd bara att det är en öppning på dem längst fram annars hade dem varit perfekta. På dem andra gillar jag att det är en rejäl klack, snyggt!
 
 
 
 
Nelly.com

Vykort

 
Vykort från gårdagen! Vi gjorde ett besök till kivik igår och det var mycket trevligt kan jag säga! Det är så himla vackert nere i skåne, det får gärna bli en tripp ner till skåne snart igen. Dock kanske inte till kivik.

Mousse tårta

 
 
Såhär blev tårtan när den blev färdig! Blev riktigt bra faktiskt, men en chokladbotten som kan liknas vid kladdkaka fast inte kladdig och sen hallonmousse, grädde och färska hallon på det! Uppskattad blev den med, kul.

Flerfärgat

 
Den här fina klänningen kommer från Style by Tyra och är nästan en långklänning, men jag gillar längden. Härliga färger och luftig och skön.

Erbjudande hos Akire

 
Just nu i min egen design Akire! Passa på, massor av fina smycken som passar till många tillfällen! I nästa vecka kommer det upp ett gäng nyheter dessutom! Här hittar ni smyckerna! Annars är det bara att lämna en kommentar.
 
Akire design [LÄNK]

Fredag 13 Juli 2012

 
Har stått och baka hela förmiddagen nu, tanken är tårtan på bilden. Nu ska det bara kylna lite sen ska jag lägga ihop det och ikväll är det dags för provsmak då vi ska ha lite semesterfest här hemma! Får tro att inget går fel nu bara med tanke på dagens datum, hihi.
 
Tredje och sista otursfredag för det här året idag! Så nu kan ni otursdrabbade slappna av!

Summer girl

 
Klänning Nelly Skor Scorett Väska H&M Örhängen och Solglasögon Gina Tricot

Last week

 
Semestern har börjat och är inne på tredje dagen, härligt! Nyss varit ute på en promenad, härligt väder idag! Senare idag blir det en tur till Ullared. Här är några bilder från dem senaste dagarna, grillat, jordgubbar, kalas och annat smått och gott!

Plockat

 
 
 
I söndags var jag och Tommy hemma hos honom och plockade jordgubbar! Det blev en hel bunke, över tre liter. Dem bästa jordgubbarna kommer direkt från landet och egen odling är inte dumt alltså! Det blir jordgubbar för hela slanten resten av veckan nu.

Feelings

 
 
 
 
Sommaren fortsätter bjuda på växlande väder, hoppas på riktig sommarvärme snart!! Här är i varje fall några fina kort jag lyckades knäppa i helgen.

Glitzy

 
Två fina tröjor från glitzy! Gillar verkligen den röda med stjärnor på. Ursnygga tröjor, passar bra en sommarkväll. Ni hittar dem på nelly.

RSS 2.0