Books



Här är dem tre senaste böckerna jag läst. Bra böcker alla tre men bäst var nog Niceville, att den blir film är dessutom toppen! Premiären var igår, ser fram emot när jag ska se den.




Martina Haag - fånge i hundpalatset: En bok samlade med massor av kort berättelser och noveller som Martina har skrivit lite här och där. Dem är bra, men man hade velat ha mer.

Kathryn Stockett - Niceville: Riktigt bra bok som handlar om svarta och vita på 60-talet. Då svarta och vita inte fick vistas tillsammans, inte använda samma affärer osv. I denna boken får man följa två svarta hembiträden och en vit kvinna. Den är mycket spännande och boken får plötsligt en tvist. Jag rekommenderar verkligen er att läsa denna.

Lauren Weisberger - Diamanter är för evigt: Även denna boken är riktigt bra. Man får följa tre kvinnor som är bästa vänner och dem tror alla att dem har sina liv planerade men det visar sig att alla gör en hel omvändning. Den som har hela livet levt på föräldrar och som lycklig singel blir det som gifter sig först, fast hon från början avskydde tanken på den. En annan är i bokbranschen och har utåt ett lyckligt förhållande men på insidan är det något helt annat...



Har ni läst någon? Tips på nya böcker?

Kommentarer
Postat av: Hanna - Mode, smyckestillverkande och min vardag

Syskonkärlek av Sheila O´Flanagan är jättebra.

2011-10-31 @ 17:37:26
URL: http://hannafialotta.blogg.se/
Postat av: Lina S

Har läst diamanter är för evigt tyckte den va bra :) lättsam läsning

2011-11-02 @ 11:43:40
URL: http://linastrandh.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0