Books



Här är dem tre senaste böckerna jag läst. Bra böcker alla tre men bäst var nog Niceville, att den blir film är dessutom toppen! Premiären var igår, ser fram emot när jag ska se den.




Martina Haag - fånge i hundpalatset: En bok samlade med massor av kort berättelser och noveller som Martina har skrivit lite här och där. Dem är bra, men man hade velat ha mer.

Kathryn Stockett - Niceville: Riktigt bra bok som handlar om svarta och vita på 60-talet. Då svarta och vita inte fick vistas tillsammans, inte använda samma affärer osv. I denna boken får man följa två svarta hembiträden och en vit kvinna. Den är mycket spännande och boken får plötsligt en tvist. Jag rekommenderar verkligen er att läsa denna.

Lauren Weisberger - Diamanter är för evigt: Även denna boken är riktigt bra. Man får följa tre kvinnor som är bästa vänner och dem tror alla att dem har sina liv planerade men det visar sig att alla gör en hel omvändning. Den som har hela livet levt på föräldrar och som lycklig singel blir det som gifter sig först, fast hon från början avskydde tanken på den. En annan är i bokbranschen och har utåt ett lyckligt förhållande men på insidan är det något helt annat...



Har ni läst någon? Tips på nya böcker?

Plisserat



Örhängen och polo Gina Tricot Litas Nelly Kjol H&M


Idol outfits

Bildkälla


Molly: jeans, Bik Bok, (avklippta), topp Esprit, örhängen, Topshop, Skor- Jeffrey Campbell. My: Kläder och ringar-topshop, Skor Henrykole.se, halsband-Truly Madly, armband-Edblad, Hårsmycken-ForeverHair. Moa: Byxor- Topshop, Jacka- Topshop, T-shirt- Topshop, Vans. Örhänge caia of sweden. Amanda F: Klänning- I Started Something I Couldnt Finish, Skor- Black Secret.  Amanda P: Linne- Bik Bok, Kofta- Van Deurs. Shorts- Topshop, Skor- Dinsko, Strumpbyxor- HM, Halsband- Nelly. 
 

 


Så tråkiga outfits idolerna hade igår! Den som jag gillade mest var nog My. Men jag gillar Moas gröna byxor också. Amanda F var riktigt snygg i håret med sin bulle. Nej, bättre upp nästa vecka!

En torsdag











Såhär såg det ut hos mig igår när jag var ensam hemma. En god bok, några goda smörgåsar att mumsa på, lite ljus. Mystofflorna på, dem må vara gamla men ack så sköna och varma.

Pizzamys







Såhär mysigt hade jag och lillasyster Elin det när hon var här i måndags. Vi gjorde hemmagjord pizza och den blev riktigt mumsig! Själv tycker jag att det är lite godare med tex banan, rödlök eller fetost på, men Elin gillar klassikt ananas och skinka. Imorgon kommer hon hit igen, men då blir det idolmys istället.

Quote Dress



Den här klänningen från Nelly Trend tycker jag var himla ball. Så läckra färger, passar till hösten. Därför är den påväg hem till mig nu. Spännande!




Bild: Nelly

Tre från Frida





Frida Fahrman gör det igen!

Här är tre snygga frisyrer som frida har haft på senaste tid. Hon gillar flätor och det gör jag med! Man kan göra så mycket med flätor. En av dessa är dessutom en bröllopsfrisyr, inte dåligt Frida!




Bilder: Frida Fahrman

Svans







Har pimpat min röda väska med en svans.
Ser nästan ut som en räv nu, röd väska och svans. Hihi. Snyggt blev det i varje fall! Svansen kommer från H&M.


Fredagsfinal 2



Ännu en gång bjuder idolerna på grymt snygga outfits! Jag tycker att Amanda Fondell var riktigt snygg, klart snyggast igår! Älskar hennes gröna klänning, men skulle gärna lägga vantarna på mollys glittriga från topshop eller denises guldglittriga kavaj från H&M.


Bilder: Tv4

Större bilder














Igår breddade jag bloggen så att nu kan jag ha större bilder! Det gillas!


Gina T



Tre snygga nyheter som har kommit in hos Gina Tricot. Shortsen måste jag kika närmare på, dem ser riktigt varma och sköna ut. Västen rådiggar jag, så jäkla snygg!



Bilder: Gina Tricot

Josh Hartnett



Att äta middag ikväll med Josh Hartnett hade väl inte varit fel? Han är en riktigt snygging den där Joshua som han egentligen heter. Visste ni förresten att han är vegetarian sedan flera år tillbaka?

Smyckad







Såhär smyckade jag mig för någon dag sedan. Tillsammans med min röda indianklänning blev detta toppen! Från vänster; Gjort själv, present och resten h&m och ringen kommer också från h&m.

Digster.se



Hey, visst gillar ni musik precis som jag?
Just nu som buzzador är jag med i en kampanj där jag får testa tjänsten digster premium i sex månader. Det betyder att man får tillgång till all den senaste musiken och man kan också lyssna på kändisars spellistor.

Man kan välja vad man gillar för musik och få spellistor anpassade efter just dig. Just nu lyssnar jag till exempel på idol, listan där alla orginal låtar läggs upp. Grymt bra! Så surfa in på digster.se och skriv i buzzador som kampanjkod så får du också premium i sex månader!

Stormy

We♥It




Storm och regn inatt.

Regnet verkar ha stillat sig för en stund. I slutet av veckan skulle vi i varje fall få några solglimtar, kan behövas!

Födelsedagspresent





Igår fyllde min pappa år. Så jag gjorde ett fint kort till honom och på baksidan stod några kloka ord om att han snart blir en gubbe likt bilden. Han tyckte den var rolig och jag tror han blev glad för paketet också!

Idolerna



Var det rätt att Roshana åkte ur igår?
Om inte annat kan man ju inspireras med hög faktor av idolerna. Så galet snygga outfits dem hade igår! Älskar både Roshanas och Amandas silverskor repektive från Topshop och Zara. Slängde också med webbredaktören My, hon var ju också galet fin!

En gris med vingar







Ja men det är väl klart jag ska ha en flygande gris. Den var ju perfekt för mig, eller hur? Minns ni? Jag gillar den redan tokmycket!! 179 Kronor gick den på och det var den helt klart värd.

Morot



Blus och skor Nelly.com, Byxa H&M, Hatt Gina T och Halsband Style By Tyra


2 oktober 2011









Söndag är här och vi har gått in i oktober.
Jag håller denna söndag på med att framkalla (läs skriva ut;) lite kort. Dem blir grymma! Annars har vi varit ute nästan hela dagen idag, kanske den sista riktigt varma dagen iår? Skön söndag!!


RSS 2.0